מנצ'סטר יונייטד 2015/16-הסיוט שנגמר עם גביע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Andrei Kanchelskis Member

דיוויד מוייס צריך לקלל את עצמו על היום בו הוא נחת באולד טראפוד. ממאמן סביר שיכול היה לאמן בהצלחה את אברטון עד היום הוא הפך למאמן בדיחה שאפילו קבוצות תחתית בליגה לא פונות אליו, לדעתי רק נס ישיב אותו לקדמת הבמה וברור שזה מעולם לא יהיה בקבוצה גדולה.

2. alexshw Member

לא מסכים שכישלון ביונייטד פגע בסיכוייו לאמן ברמת קבוצות שאימן לפני כן. דווקא אני חושב כן היו פניות. עובדה שאפילו קיבל הצעה ואימן ברמת קבוצה מרכז טבלה בספרד.
    אני לא חושב שהוא עצמו רצה להגיע לקבוצה כמו ניוקאסל למשל.

אל תשכח שמי שהיה אחד המנג'רים האיומים בתולדות ליברפול, עכשיו נוסע לטורניר שלישי גדול שלו בתור מאמן נבחרת אנגליה.

3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא חושב שדייויד מויס איננו מסוגל לקבל קבוצת תחתית באנגליה. אבל הוא כל הזמן מדבר על כך שהוא רוצה רק קבוצה בליגת האלופות. מה שמשאיר לו בערך אפשרות אחת: סלטיק.

4. Andrei Kanchelskis Member

אולי בעוד שנתיים גם גלאזגו ריינג'רס.

אם יש קבוצת צמרת באנגליה שהיה למוייס סיכוי לאמן אותה (אילולא הפיאסקו ביונייטד) היא טוטנהאם אבל כיום הסיכוי שהוא ימונה בה למאמן בשנים הקרובות(אם בכלל) שואף לאפס.

5. alexshw Member

אם דניאל לוי היה תופס ממנו אז אולי הוא היה מגיע לשם הרבה לפני יונייטד. זה הקטע שאפילו טוטנהאם לא הסתכלה עליו מעולם.

6. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

ברוב העונות שהוא אימן את אברטון הם סיימו מעל טוטנהאם בטבלה, לעבור לשם לא היה קידום גדול.

7. alexshw Member

לדעתי 3 או 4 עונות. ממש לא הרוב ובעיקר בתחילת הקדנציה של מויס באברטון כשטוטנהאם היו כושלים במיוחד. לאט לאט הם התקבעו כקבוצת שיפולי הצמרת כזו שבאופן קבוע מגיעה לאירופה ואפילו פעם אחת לצ'מפיונס(היה צריך להיות פעמיים אלמלא דרוגבה).

גם טוטנהאם מועדון אמיד יותר.

8. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

ממש לא רק בהתחלה. בתקופות של יול וראמוס טוטנהאם היו שופכים כל קיץ כסף, מתרסקים, ואברטון עם קמצוץ מהתקציב היו עוקפים אותם בסיבוב. בתקופת רדנאפ זה השתנה, ועדיין אני מבין למה זה לא נחשב לקידום רציני בעיניו.

9. alexshw Member

2002/03, 2004/05, 2007/08, 2008/09

10. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

בוא נשאל ככה: באיזו נקודת זמן טוטנהאם הייתה אמורה לפנות למויס והוא היה אמור להסכים? אולי בקיץ 2012 כשרדנאפ עזב ובואש הגיע, אבל אז כבר יכול מאוד להיות שפרגוסון רמז לו שכדאי שיחכה עוד שנה.

11. alexshw Member

בתקופה של יול בערך. כן ב - 2012 יכלו לפחות להביע עניין.
    הנקודה שלי שלא שמעתי מעולם שבכלל הסתכלו לכיוונו. אני לא טוען שבהכרח המעבר היה מתבצע גם אם כן היו בוחנים את המועמדות.

12. Andrei Kanchelskis Member

דיוויד מוייס לדעתי מגלם את הסיפור העצוב ביותר כיום בכדורגל האנגלי למעט הנבחרת המקרטעת-הפיחות ההולך ומתמשך במעמד המאמן הבריטי. איזה מאמן בריטי כיום יכול לאמן את אחת משש הקבוצות הגדולות בליגה(לסטר לא נחשבת)? אף אחד!

יונייטד נפלה בגדול עם מוייס,ליברפול עם הודג'סון,דאלגליש ורודג'רס, סיטי בתחילת דרכם של הקטארים נפלה חזק עם יוז. בקיצור ישנה בשתי העשורים האחרונים בעיה קשה ברמת האימון בבריטניה שעם הזמן רק הולכת וגודלת, השינוי לא נראה באופק....

13. k_700 Member

לפי מה שאומרים הוא היה על הראדאר עוד לפני המשחק הזה(הוא היה קפטן נבחרות עד גיל 14 ולפני כן של הולנד ואייקס) וואן חאל והצוות שלו התעקשו מאוד שהוא יגיע כבר בקיץ שואן חאל נחת פה.
    שילמנו עליו גם סכום לא קטן לילד שבקושי חגג 16 אביבים, איזור ה260 אלף יורו.

אין שום ספק שביחד עם אנחל גומז(שאגב עושה טרור בחודשיים האחרונים בכל משחק נבחרת צעירה או עד גיל 16 שהוא משחק) אלה שני השחקנים הכי מעניינים שנחתו באקדמיה מאז פוגבה.

הוא ימני ברגל כמובן.
    על ה8 צול שיש לו בין הרגליים לא נרחיב במסגרת דיון זה.

המעמד של המאמן האנגלי בקאנטים לא מאתמול ולא מלפני 5 שנים ועדיין למישהו זה באמת מזיז?? יש יופי של מאמנים זרים מרעננים בליגה הזאת ופאק איט, שיהיו סרבים, קרואטים, ארגנטינאים או ספרדים.
    המאמנים האנגלים הם בדיוק כמו שחקני ההתקפה האנגלים ואלה שאמורים להעריך אותם בתקשורת, חיים באותה בועה. כשאין לך יכולת למידה וביקורת עצמית מספיק טובה אתה לא תשתנה.

14. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים לחלוטין עם הקיי.

זה תהליך שקורה בכל הקבוצות הגדולות שאני מקווה שיביאו דברים חדשים לליגה כבר החל מהעונה הבאה, אבל גם חבר׳ה כמו קומאן, קיקה, ראניירי ושות׳ עושים אחלה עבודה ויותר מזה, ומספקים כדורגל חיובי בסה״כ כל אחד בדרכו עם עוד צבע ועניין לשיווק של הפרמיירליג.

רק מרטינז ממש מפריע לי, ואני מקווה שלאברטון יהיו את הביצים להעיף אותו. הבנאדם גמר אותם העונה.

15. alexshw Member

קראתי פעם כתבה על הקורס מאמנים שעוברים בגרמניה שזה באמת אשכרה תואר אקדמי והמון עבודה פרקטית.
    מעניין לדעת מה הקורס באנגליה כולל. יותר גרוע זה מי שעובד עם השחקנים הצעירים.
    מבחינתי סאותגייט או פירס אלה סמלים לעבודה רעה שעושים ברמות האלה(למרות שהם רק היו בנבחרת הצעירה וראו את השחקנים פעם במספר חודשים).

מיעוט המאמנים הבריטים בפרמייר ליג - נדמה לי עכשיו 6 היא טבעית לחלוטין.

אנגליה מאז ומעולם סבלה מכך שהמציאה את המשחק. זה גרם לשמרנות שתמיד לקחה את הכדורגל האנגלי אחורה. היום זה הביא למצב שהשחקן המקומי והמנג'ר המקומי בפיגור עצום אחרי שהשוק נפתח לגמרי.
    על האנגלים לשנות את החשיבה סוף סוף ולהכיר בכך שיש להם הרבה מה ללמוד מזרים.

אלעד אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.