מנצ'סטר יונייטד 2015/16-הסיוט שנגמר עם גביע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. k_700 Member

שנה שעברה לא קנו רק ילדים(ואגב אין לי בעיה עם עוד 11 מארסיאלים בהרכב, ברצינות, מארסיאל נופל מאיזשהו קיצוני בן 25 בליגה הזאת??? ביי פאר השחקן שהתמודד עם הכי הרבה לחץ על הכתפייים העונה אחרי השיימיינג הטוטאלי שהוא עבר ב31.8 ובקלות בטופ 3 בליגה גם היום של שחקנים על העמדה שלו), פשוט קנינו וטרנים לא מספיק טובים שהיה צריך להריח שהם יהיו כאלה(למשל שוונשטייגר).
    תוסיף לזה את העובדה שלא הביאו עוד חלוץ, בנו על רוני כחלוץ מטרה שיתן 25 שערים לעונה כי רוני הבטיח(כמה זה מצחיק היום) והשאירו פה לשנה אחת יותר מדי את קאריק ופלאיני. זה בלוק אחד יותר מדי לעמדה אחת שסבלה מהזנחה(כל זה כמובן בנוסף לאימון לא טוב מצד המאמן שכבר טחנו ודשנו ודשנו).

עם רוב הרכש שהגיע אין לי בעיה בכלל, על רוב הצעירים שהתגלו העונה אני יותר ממברך(ראשפורד, פוסו מנסה, וארלה, בורטוויק ג'קסון), צריך מישהו שישילים את המלאכה וישתמש בסגל בצורה יותר חכמה.

אני חושש שמוריניו לא מתאים לזה, אבל אני גם ממזמן רואה את זה כעובדה גמורה שהוא יהיה המנג'ר בעונה הבאה.

2. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים, רק שזה לא תמיד פשוט כל-כך להביא שחקנים עם כישרון + אופי שמתאימים לרמה הזו, אן כי אני מאמין שזה יקרה עם מוריניו.

חוץ מזה, אחד הדברים הראשונים שבאמת הייתי עושה זה להיפטר מגופות לא רצויות.

3. JohnTerry26 Member

ליונייטד לא צריך להיות קשה להביא שחקנים. הם מוכנים לשלם לקבוצות ולשחקנים שלהם הכי הרבה בעולם כמעט.

oranfu ו-avdz7 אוהבים את זה.
  4. Andrei Kanchelskis Member

מאחר ואני לא בקיא בכדורגל הפורטוגלי ברצוני לדעת האם למישהו פה ידוע האם יש בבנפיקה וספורטינג ליסבון (שתי הקבוצות המובילות בליגה) חלוצים/קשרי מרכז שדה שיכולים להתאים לנו?

5. alexshw Member

אף אחד לא יודע איך יראה חלון ההעברות הקרוב. אפילו סנצ'ס זה עוד לא רשמי. הייתי מציע לחכות קצת.

6. Sir Alex Las' Killa

יצא לי לצפות בו לאחרונה באלופות נגד באיירן.

מבחינת סגנון המשחק הוא מזכיר לא אחר מאשר - תחזיקו חזק - אנדרסון הברזילאי. השאלה היא מן הסתם האם הוא יתפתח או יגמור כמו הקציצה - שיקול שחייב לקחת בחשבון בהעברה כזאת. מבחינת כישרון יחסית לגילו יש לו יכולות מעולות; אתלטי, מתפרץ עם הכדור ואגרסיבי, קורא את המשחק כמו שצריך ומסור מעולה לעומק. אבל עדיין ללכת עליו בשלב הזה זה הימור לא קטן בלשון המועט.

נערך לאחרונה ב: ‏26/4/16
  7. Die Werkself wir sind die Macht am Rhein

אני לא רואה הרבה ליגה פורטוגזית, אבל מכיר את רוב השחקנים המוכרים של הקבוצות האלו. בקצרה:
    בבנפיקה יש בקישור המרכזי את סאנצ׳ס שנכתב עליו הרבה ואת טאליסקה (מוכשר וצעיר אבל מאוד לא יציב וקבלת החלטות נוראית). חלוצים - מיטרוגלו טוב מאוד העונה אבל כבר נכשל לחלוטין באנגליה (פולהאם) וסביר להניח שיישאר שם, חימנס שלא אמור לעניין את יונייטד ואת ז׳ונאס שמציג סטטיסטיקה אדירה אבל בן 32.

ספורטינג - החלוץ הפותח שלה הוא סלימאני, אלג׳יראי עם משחק ראש מעולה שכבש הרבה העונה, אבל יותר סביר שהוא יעבור לקבוצה בדרג נמוך יותר (אברטון, ווסטהאם וכו׳). בקישור האמצעי יש את אדריאן סילבה (לשעבר במכבי חיפה), שחקן טוב אבל לא צעיר וכנראה יישאר שם בשנים הקרובות ואת וויליאם קרבאליו - קשר אחורי פיזי מאוד ועם לא מעט הייפ אבל בפועל לא מצליח להגשים את הפוטנציאל. אם יונייטד רוצה קשר אחורי פיזי מפורטוגל, עדיף לה את דנילו מפורטו.

ואם כבר קשר אמצעי מהליגה הפורטוגזית, אופציה מעניינת היא של הקטור הררה מפורטו.

8. Gass12 Member

9. k_700 Member

בפורטוגל יש את הקטור הררה מפורטו שראיתי בו פרוספקט טוב מהעונה שעברה ואת רנאטו סאנצ'ז שמציג פוטנציאל ותקווה בגלל הגיל.

פרט אליהם אין באמת כשרונות מספיק מעניינים לרמות הגבוהות.

מקאראבליו אני לא עף. פיזי מאוד, טוב בגובה אבל חושב לאט, קצת מגושם, לא מלהיב אותי.
    לא סתם הוא חמש שנים תקוע שם עם פרייס טאג של 35 מיליון לישט ואף. מתעניינת אמיתית.

בפרסונל ובאישיות שמדברים על סאנצ'ז הוא ההפך הגמור מאנדרסון.
    קןדם כל בוגר מאוד, עם רגליים על הקרקע, מתאמן רציני מאוד, לא מתראיין הרבה.

ההפך מאנדרסון שאחרי 3 הופעות כבר התחיל לבקר במסעדות המובילות בעיר והתחדש באאודי חדשה(שאותה דפק בקיר).
    הוא לא חווה בינתיים פציעות קשות או נותן רמז לשחקן שיבלה יותר זמן בחוץ מבמגרש(כן הוא עדיין צעיר ומתפתח אז צריך להיות זהירים עם זה).
    בניגוד לאנדרסון שגם הגיע אלינו יותר כקשר התקפי שהוסב אחורה הוא קשר 50-50 טבעי עם מודעות גבוהה להגנה.

אני חושב שאם עקבו אחריו 22 פעמים ברצף כנראה שראו משהו קצת יותר מלהיב מאנדרסון אבראו.

נערך לאחרונה ב: ‏26/4/16
  10. golding מנהלים

גם רובן נבז מפורטו אמור להיות חתיכת כישרון. בשני המשחקים נגד צ'לסי התרשמתי ממנו. לא מאוד, אבל קשה להתעלם מהפוטנציאל שלו.

Die Werkself אוהב/ת את זה.
  11. alexshw Member

אנשים אולי לא שמו לב אבל בגיל 20 מרסיאל כבר הגיע ל - 52 משחקים העונה לא כולל נבחרת. זה גם יכול לצמוח ל - 57 כמובן.
    7 מהמשחקים היו עוד במונאקו.
    בהתחשב שיש גם יורו הבחור יצטרך מנוחה ממש טובה.

12. Andrei Kanchelskis Member

ובאייאקס ובאיינדהובן יש איזשהו שחקן שיונייטד או יותר נכון מוריניו צריכים להשים עליו עין? סליחה על הבורות אני פשוט לא מכיר שם שחקנים לעומק....

13. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אם הולכים על קבוצות שהבאנו מהן שחקנים טובים בעבר, אז בוא נברר מה יש בלידס, בנוטינגהאם פורסט, בברונדבי ובמולדה.

14. oranfu Member

הנקודה שלי היתה שבסכומים המדוברים, הציפייה צריכה להיות (וברמת ביטחון גדולה מאוד) שהוא מתפתח למפלצת.

נבס נחשב לפוטנציאל ענק עד כמה שאני מבין (למרות שלא בדיוק אותו סגנון).

אם אנחנו ממשיכים בזריקת שמות אז באזואר מאייאקס צובר הייפ.

15. nwish Member

הדיון על הפורטוגליות קביל כי הדור הצעיר שם פשוט מדהים, הנבחרת הצעירה שלהם (הפסידה לשבדיה בגמר היורו לצעירות או המונדיאליטו, לא זוכר בדיוק) הציגה כמה שחקנים עם פוטנציאל בשמיים.
    רנאטו, נבס, וברנארדו סילבה ששיחק עם מרסיאל במונאקו הם השמות הבולטים כיום, אבל כולם נראו מטורפים מהסגל ההוא.

לגבי ההולנדיות - יש כמה, כמו ריצ'אדלי בזואר ודייבי קלאאסן ("ברגקאמפ הבא", וזה עם שני a אז ככה אני כותב את זה) מאייאקס, אבל לא קרוב לפורטוגלים.

לא פלא שהגדולות מכוונות לשחקנים ששיחקו כ"כ טוב בנבחרת הצעירה לפני שנתיים, אלה שעשו את זה ומאז מנפקים יכולת טובה גם בקבוצה שלהם? אין אינדיקציה טובה מזו לפוטנציאל גם אם היא לא מושלמת.

עריכה:
    דאמ. אורן, אשכרה כתבת על בזואר שנייה לפניי, good eye bro.

oranfu ו-Die Werkself אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.