מנצ'סטר יונייטד 2015/16-הסיוט שנגמר עם גביע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

הבעיה היא שהסגל מפוצץ כרגע בשחקנים שבתיאוריה הם אחלה, ובשטח, מסיבות שונות, הם בקושי תרמו לנו משהו-שואו, הררה, שניידרלין.

2. k_700 Member

השלושה שציינת הם ממש לא הבעיה.
    שואו פצוע, כשהוא לא הוא נראה כמו אחד מהשחקנים הטובים בסגל.

שניידרליין והררה הם קורבנות של ואן חאל כנראה יותר מכל שחקנים אחרים בסגל.
    הם הוכיחו יותר מפעם אחת שכשנותנים להם את הבטחון, משתמשים בהם נכון הם יתנו לך תוצרת.
    שניידרליין תמיד היה סקנד צ'וייס לקאריק אצל ו"ח גם אם ריצה שלו בהרכב הביאה 5-6 משחקים ללא הפסד(ולא נדבר על זה שהוא סחב לא מעט משחקים העונה ליד קאריק ושוונשטייגר, איזה קשר אחורי יראה טוב יותר במצב כזה?).

הררה, גם כן ,אף פעם לא היה שחקן שו"ח האמין בו. לראיה המהירות שהוא היה מפסיד לגמרי את המקום שלו בסגל, החודשים שעברו עד שבכלל קיבל צ'אנסים ראשונים בהרכב, העובדה שלא האמין בו לאורך זמן בתפקיד הטוב ביותר שלו(50-50). באיזשהו שלב זה כבר לא נראה אותו שחקן מבטיח מהעונה הראשונה כי כנראה יש גבול לכמה שאתה יכול להעלים ולהחזיר שחקן בן 26 לתמונת הסגל ולקוות לקבל ממנו משהו.
    במערך של שני קשרים אחוריים הוא בגדר חשוד בגלל הבטים פיזיים ולכן צריך חיזוק רציני לעמדה שלו, אבל זה לא שחקן שאי אפשר להשתמש בו.

את הפקק יוצרים כל מיני שחקנים שעבר זמנם והמעמד שלהם מפעם מקנה להם פשוט יותר מדי הופעות- קאירק, רוני, שוונשטייגר, ולנסיה, יאנג כשכשיר.
    יותר מחצי עונה זרקנו על הדבר המצחיק הזה שנקרא ווין רוני מודל 2016 כחלוץ מטרה, אם מישהו היה רואה כמה זה נראה מביך אפילו מול ההגנה של סן מרינו בתחילת אוקטובר ומסיק מסקנות מהר, אולי לא היינו מגיעים למצב של 42 שערים עלובים וכל כך הרבה ספקות מוקצנות לגבי איכות ורמת הסגל הריאלי.

3. yonmu Member

התרומה הפוטנציאלית שלהם זה טוב ויפה, אבל גם אם ואן חאל יפוטר ויגיע מאמן חדש (מוריניו או כל אחד אחר) - מצפה לו סגל מבולגן לגמרי.
    יש שוער סגור (בהנחה שריאל נרגעו) ואינספור שחקנים במעמד לא ברור. להמר על שניידרלין והררה כבאנקרים להרכב בעונה הבאה זה סיכון, הגיבויים שלהם (פלאייני, קאריק, שווינשטייגר) גמורים ובלי קשר באנקר להרכב אתם יכולים להתחיל עוד עונה שבה תוותרו על האליפות לפני ינואר. מצד שני, להביא קשר חדש ייצור פקק רציני במרכז. אותו דבר פחות או יותר קיים במרכז ההגנה ובהתקפה - המון שחקנים עם הרבה פלוסים (בעיקר - צעירים) והרבה מינוסים ככה שבמקרה הטוב - מאמן חדש, השקעה כלכלית רצינית ומחושבת - אני רואה אתכם רק משקמים את הסגל וחוזרים לצ'מפיונז.

מצד שני, לא יודע כמה קבוצות באנגליה נמצאות במצב טוב יותר...

4. xArtur Member

למה שנשאיר את קאריק ופלייני לעוד עונה?חאלס מיצינו,כמה אפשר להמשיך לנהל פה בית אבות?אנחנו לא מילאן.

Sent from my ONE E1003 using Tapatalk

avdz7 אוהב/ת את זה.
  5. Raulito Madridista

לשחקנים יותר קל להצליח בקבוצה בריאה כשהוותיקים נראה טוב ומגלים מנהיגות. אבל השאלה עד כמה הגרף שלהם יכול לעלות בעונה אחרת. מרסיאל יישתפר אפילו עוד יותר והוא כבר עמד בציפיות לדעתי, נקודת אור בעונה חשוכה. אבל לומר שהסגל טוב? אתה, זה שכתב את זה - חיי בעולם ורוד, אולי עדיף לא להעיר אותך. מבולגן זו בידיוק המילה. אני רואה כאן הרבה שחקנים מעבר לשיא כמו קראריק, שוונשטייגר ו-ווין רוני, והרבה צעירים שלא בטוח שיתפתחו בכיוון. את יאנג ו-ולנסיה אני לא יודע לאיזה קבוצה לשייך אבל הם צריכים לעבור לקבוצה. מנצ'סטר סיטי נמצאת במצב הרבה יותר טוב מה גם שפפ מגיע לעשות סדר. הסגל של ארסנל יותר טוב משל מנצ'סטר יונייטד. ליברפול עם קלופ אמורה להשתפר. המאבק יהיה לא קל. בכל-מקרה מה שתמיד אפיין את יונייטד זה שהשלם גדול מסך חלקיו וזה לא קרוב להיות המצב כרגע. גם האופי לא קיים.

6. RG11 Member

די נו מה אתה מגזים?
    דה חאה, סמולינג, דרמיאן, שואו, שניידרליין, הררה, ממפיס, מרסיאל, מאטה פלוס כמות של צעירים מוכשרים זה לא בסיס טוב?
    איך בדיוק הסגל של ארסנל יותר טוב? גם אצלם יש המון בסימן שאלה, בעיקר בענייני כשירות. למה ליברפול אמורה להשתפר יותר מאשר יונייטד בהנחה וואן חאל לא נשאר? יש לך ביסוס לזה? האם הסגל של צ'לסי ומנצ'סטר סיטי לא בבלגן עכשיו?
    לי זה נראה שאתה מתבטא כאחרון אנשי התקשורת הישראלים, בקיצוניות מוחלטת.

Sent from my ONE A2001 using Tapatalk

7. k_700 Member

לרמת הליגה האנגלית הסגל הזה טוב מאוד ברובו. אם אני צריך להשוות אותו לסגלים של טופ 8 באלופות אז ברור שהוא לא שייך לשם.
    הכל עניין של קנה מידה בחיים.
    הסגל של לסטר וטוטנהאם באמת טוב יותר? ממש לא. הן קבוצות מאומנות יותר, שמשחקות ברוטציה ברורה(יחסית גם קצרה) ועם מאמנים שסגלו סגנון משחק טוב לאיכויות שיש להסגלים שלהם להציע, זה הכל.
    אף אחד בתחילת העונה לא דירג את הסגלים של שתיהן מעלינו.
    בעונה נורמאלית של הליגה אתה גם תראה איך הסגל של טוטנהאם מתייצב סביב מה שהוא בערך שווה(מקום 5-6).

אז עדיף לא להעיר אותי אבל בוא נפרק לשניה את ההודעה שלך.

"אני רואה כאן הרבה שחקנים מעבר לשיא"- ובמילה הבאה פירטת אותם- קאריק- שוויני ורוני, מה אני אגיד לך מלא, המון. מסגל של 24-25 שחקנים יש פה שלושה שאתה ציינת שלא צריכים להיות פה. בכל קבוצה כמעט תמצא 3-4 שחקנים, בדרך כלל וטרנים, בדרך כלל כאלה עם מעמד, בדרך כלל כאלה שעשו משהו בכדורגל שסוחבים יותר שנים משהם היו צריכים לסחוב.
    עם זה ההמון שחקנים מבוגרים שמעבר לשיא...
    ולנסיה ויאנג בסך הכל כאופציה לרוטציה כמגנים מחליפים הם לא רעים, גם בגילם(לרמות הליגה כמובן), ולנסיה למשל על רצף של 3 משחקים טובים מאז שחזר להרכב, גם ליאנג היו רצפים כאלה
    אני חושב שצריך למכור אותם גם כדי לקדם צעירים וגם כי בגיל שלהם, אחרי המון פציעות זה כבר השלב שמסוכן להמר מה שחקן יתן לך מחר, מאוד יכול להיות שהנפילה תהיה חדה מאוד, מה גם שאני לא סומך על מוריניו שכמו ואן חאל לא יתאהב ב"נסיון" שלהם וישתמש בהם 30 משחקים לעונה אם אפשר(אם איבנוביץ' לא יצא אצלו מההרכב שנה שלמה.. הכל אפשרי).

מנצ'/סטר סיטי לטעמי במצב הרבה יותר קשה.
    והכל בגלל המלכודת דבש הזאת של האם למשוך עוד עונה עם יאיא טורה, קומפאני, סילבה והשלד שהביא אליפות או לעשות רמונט? אצלנו לפחות זה ממש ברור שרוני, קאריק ושוויני לא קשורים ללבלים האלה, אצלהם עוד אפשר להתבלבל לפעמים, פה ושם תראה תקופות גדולות של יאיא טורה, משחקים נהדרים של סילבה, אפילו משחקים טובים של קומפאני. הרבה יותר קל ליפול למלכודת ולהמשיך ולהמר עליהם(והרי גם עד עכשיו היה תירוץ שפלגריני לא משתמש נכון בסגל...).
    אם אתה חושב שפפ הגיע ונגמרו להם הבעיות...ובכן אתה טועה.

הסגל של ארסנל(כולל המאמן כמובן) טוב לרמה של מקום 3 בסטנדרטים של העונה ולמקום 4 במצב של כל עונה אחרת, לא יודע איך אפשר לשבת בסיפוק ככה.
    אני הייתי מעדיף בכל שנה שמי שאחראי על הבנייה אצלנו יהמר להצלחה או כשלון מאשר לחיות סביב הסטגנציה המשעממת הזאת.
    לא דאגתי לשנייה אחת העונה שארסנל באמת יקחו אליפות.

8. Sir Alex Las' Killa

אם היה לנו שחקן שמציל את היום כמו אגוארו או הארי קיין/ג'יימס ורדי ולא אפס מאופס כמו רוני היינו כובשים את אותה כמות שערים כמו שאר הקבוצות והכדורגל היה נראה הרבה יותר טוב. מעבר לזה, מאז שמכת הפציעות הפציעות נפסקה בחודשים האחרונים אנחנו משחקים יותר טוב מארסנל וסיטי ובקושי מפסידים.

משהו רע עובר על הליגה הזאת, גם צ'לסי וליברפול נכנסו למשבר. למזלנו בעונה הבאה היציאה שלנו מהמשבר אמורה להסתיים עם החתמה של 3 שחקנים ברמה עולמית (חלוץ, מגן וקיצוני), בנוסף לשלד הקיים (מקווה שבלינד יחזור לקישור) והצעירים שעשו התקדמות משמעותית. אני אופטימי.

נערך לאחרונה ב: ‏4/5/16
  9. Raulito Madridista

התכוונתי לראשון שהגיב לי. הבסיס הוא עם יותר מידי סימני שאלה. לארסנל יש את אוזיל ואלכסיס, את פטר צ'ך, אפילו את סאנטי קאסורלה. לסיטי יש את אגווארו, דה-ברוינה, דויד סילבה; לליברפול יש מאמן וביונייטד עדיין לא ברור מי יקח את המושכות. לא מביט כרגע על לסטר או טוטנהאם. יש פה תמונה ורודה של המצב, אז בסדר. אני זוכר שבגלגול הקודם התווכחתי כאן עם סטרפורד על דני קרבחאל לעומת רפאל. מעניין איפה הוא ואיפה השני. ממפיס בינתיים הוא רכש כושל. הבעיה אצל יונייטד היא ש-'הורטנירים' נחשבים לשחקנים מובילים - רוני שיחק רוב הזמן כשהיה בריא. וזה לא המצב ביתר הקבוצות טוטי ברומא גם הפך לוטרינר, אפשר להשוות? אין שום שאלה לגבי טורה, הוא עוזב את סיטי, וכשגוארדיולה מגיע אז ברור שסיטי בידיים טובות בניגוד לכאוס שיש במנצ'סטר יונייטד. דויד סילבה שחקן מצוין. הסגל של ארסנל יותר טוב לדעתי אבל זו לא הנקודה. אני לא ראיתי ביונייטד שום 'הימור' להצלחה או כישלון אלא בניית קבוצה חסרת אחריות והשארת מאמן שפשוט לא מתאים. יונייטד תוכל להתמודד כלכלית בלי ליגת האלופות אבל היא מאבדת את עצמה.

- אז ולנסיה נתן שלושה משחקים טובים! וואו! גם ארבלואה יכול. כנ"ל אשלי יאנג שהגיע ליונייטד כשחקן שחקן ואחד האנגלים הטובים בפריימרליג וכל התקופה שלו בקבוצה היא כישלון. שניהם הפכו לסותמי חורים. אולי כאן יש שקר? בואו נשאיר אותם כסותמי חורים ולא נקדם שחקנים צעירים(אלא אם כן יש מכת פציעות קריטית) במקומם או נביא שחקני ליגה שיפרצו אצלינו

אם המצב כזה טוב למה העונה כזו מחורבנת? 40 גולים וכמעט נגמרה השנה. רק בגלל המאמן? ואן-חאל בלתי-נסבל אבל כל בניית הסגל הייתה לקויה. הסגל כביכול עמוק אבל שחקנים מספיק טובים אין כאן. מה זה 'אם היה לנו שחקן שמציל..'. אבל אין לכם. ואם לסבתא היו גלגלים? "בחודשיים האחרונים אנחנו משחקים יותר טוב מסיטי ומארסנל" - רגע, אני מוציא את המדלייה מהאוטו. אגב, את מי זה מעניין, נניח, אם המצב בארסנל יותר גרוע. זה אמור לנחם אימפריה כמו מנצ'סטר יונייטד?

10. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוטי וטרינר.

*/aaarofl

נערך לאחרונה ב: ‏4/5/16
    golding אוהב/ת את זה.
  11. yonmu Member

אני ממש לא אומר שיונייטד צריכה להשאיר את השחקנים האלה, אבל בהנחה שהיא מעזיבה את כולם - זה עושה חתיכת חור בסגל.
    יש לכם כמה שחקנים ששווים הרכב ועוד כמה שמתנדנדים על הרכב-רוטציה, אבל כמות השחקנים שכבר לא רלוונטיים (רוני, קאריק, שווינשטייגר, פלאייני, אולי גם ולנסיה ויאנג) יחד עם השחקנים המוכשרים שאין להם מעמד ברור (מאטה, הררה, דפאיי, דרמיאן) וכל הצעירים שעשו התקדמות משמעותית אבל עדין לא כזאת שנותנת להם מעמד ברור בסגל - כל זה הופך את הסגל למבולגן לחלוטין, ואם אמור להגיע מאמן חדש היה עדיף לתת לו (או לגיגס או מישהו כזה) להתחיל לבדוק את מה שנשאר כדי לעשות סדר.
    אני לא חושב שמחנה אימונים בקיץ יספיק למאמן החדש להחליט מה הוא רוצה מהסגל במצב הזה.

כל זה רק בהנחה שאתם נפטרים מואן חאל...

12. k_700 Member

סאנטי קאסורלה? מתי הוא שיחק לאחרונה? סילבה? עונה בינונית, לצורך העניין גם יש להם את יאיא טורה שנתן חודשיים טובים בתחילת העונה, למה אותו לא ספרת?(אגב זוכרים שם שעכשיו חודש מאי, יש לו יום הולדת וצריך לפנק אותו קצת יותר?).

סבבה, לארסנל יש את צ'ך אוזיל ואלכסיס. שלושה שחקנים מצוינים, לא משהו שאי אפשר להתחרות בו.
    לנו יש את דה חאה, מארסיאל, הררה(לא נופל מקאסרולה שלך ואגב אני הייתי מעדיף את ראמזי), מאטה, ראשפורד הצעיר, סמולינג ושואו בהגנה וברור שיבואו עוד שחקנים בקיץ כראות המאמן החדש(שאגב אולי נפסיק כבר ונקרא לילד בשמו- מוריניו, זה המאמן הבא).

נכון הבעיה שהוטרנים משחקים יותר מדי ביונייטד, יפה שהגעת למסקנה הזאת אחרי שציינו את זה בכל הודעה בעמוד וחצי האחרונים.
    ובדיוק בגלל זה מגיע מאמן חדש שאמור לראות את זה בצורה ברורה ולשנות.
    יאיא טורה עוזב? זו בערך התקופה בשנה שתמיד נשמע שהוא עוזב, בינתיים הוא שם, לא יודע מאיפה הבטחון הגמור שהוא עוזב.
    וגם אם כן, מה עם קומאפני, דמיקליס? פרננדו? נבאס? קלישי? סאניה? בוני? כל אלה גם יעזבו הקיץ?
    אתה רואה, פתאום גם לסיטי יש רשימת מכולת של שחקנים שצריך למצוא להם מקום חדש וזה לא תהליך כל כך קל לעבור.

אתה כנראה לא מבין כמה מצב המגנים בליגה הוא מחראה אחת גדולה אם אתה מזלזל במגן שאחרי פציעת שבר עולה ונותן שלושה משחקים טובים(אפילו טובים מאוד עם שני בישולים).
    לא טענתי שהוא פתרון יותר מסביר למצב של מחליף ואפילו שטחתי בפניך שאני רוצה למכור אותו הקיץ(לא הייתה לי בעיה שזה יקרה גם בקיץ שעבר). הבעיות שלנו בהגנה הרבה פחות רציניות ממה שנדמה. יש לנו מגנים טובים ובעיקר פוטנציאל גבוה מאוד עם מגנים צעירים(למשל וארלה שהרשים מאוד למשך חודש וחצי, ריילי שנתן כמה משחקים טובים, בורטוויק ג'קסון שהיה מצוין באנפילד ובעוד משחקים ממש קשים בתקופה חשובה וכמובן פוסו מנסה שצריך לשחק וכמה שיותר, איפה שרק אפשר וצריך אותו) כל אלה יכולים למלא חלל בהגנה.
    לא חושב שדני סימפסון ווקר מציבים רף כל כך גבוה ובלתי אפשרי שאחד מהצעירים האלה לא יכול לשאוף לגעת בו(ובנינו אני לוקח כמעט כל אחד מהם היום לפני שני אלה).

דיילי בלינד עם כמה שמשמיצים אותו נותן עונה לא רעה בכלל כבלם, עמדה זרה לו לחלוטין. הוא השחקן שדה ששיחק הכי הרבה משחקים העונה ונראה עייף בחודשיים האחרונים אבל גם הוא כפתרון לרמת הליגה? לא רע בכלל, הרבה יותר מרגיע שהוא שם מלראות את ג'ונס או רוחו או אוונס בעבר. יגיע בלם חדש ובלינד יוכל לשחק גם כמגן שמאלי או לחזור לקישור, אין סיבה שלא, הוא שחקן חכם שיוכל למצוא את הספוט שלו בכל קבוצה שתבנה פה.

13. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

כשאתה כל כך הרבה שנים באותה עיר עם אוהדי לאציו, אתה לומד איך מטפלים בחיות.

EsheD ו-David De Gea אוהבים את זה.
  14. Sir Alex Las' Killa

אני לא סטרפורד.
    לא התווכחת איתי, אלא עשית מעצמך צחוק - בדיוק כמו ברוב התגובות שלך - מגיב כמו פיל בחנות חרסינה.
    רפאל לפני הפציעות היה אולי המגן הימני הטוב בפרמיירליג במשך שנתיים.
    אתה טענת שקרבחאל טוב ממנו ב5 רמות לפחות, אני טענתי שזאת שטות גמורה וברגע שיגיע לו מחליף הוא יחמם את הספסל. בהתחשב בדקות שדנילו מקבל למרות הפציעות, די צדקתי לא? גם למאמן החדש, זיזו, ימאס מהשטויות שלו לפני שהעונה תסתיים, אל תדאג. כל בלון מתפוצץ בסוף.
    תמשיך לבדר אותנו.

15. Raulito Madridista

חבר,
    א. תכבד אותי.
    ב. אתה לא מעודכן בריאל מדריד
    ואיפה רפאל היום, תזכיר לי?
    דנילו שיחק נגד וולפסבורג אולי בתצוגת הנפל בגרמניה. הבעיה של דני שהוא תמיד פצוע. הוא, קרבחאל, שיחק גם בקלאסיקו בקאמפ-נואו שניצחנו, גם נגד סיטי באנגליה וגם במשחק הגומלין נגד וולפסבורג. בקלאסיקו הראשון של העונה הוא חזר מפציעה של חודש וסופסל לצערי ע"י רפא בניטס. קרבחאל לא מהמגנים הטובים בעולם? אז יש לך בעייה בסיסית בהבנת המשחק. תתחיל לראות כדורגל בספרד, אתה מפספס, אתה אולי מת משיעמום מהקבוצה האדומה שלך.

מעניין שאסור לכתוב מילה רעה בממלכה שלכם על מנצ'סטר יונייטד ומהר מאוד מזיזים אתה כדורגל הצידה ומדברים לגופו של אדם ולא לגופו של עניין. אתה מבדר אותי לא פחות. יום טוב.

K - המצב של סיטי יותר טוב לעניות דעתי, אבל שוב, זה לא משנה. אם אצל השכן הדשא באותו הצבע, אז מה? זה מנחם אותך? סיטי יכולה להיות יותר שקטה כאשר מגיע מאמן כדורגל אדיר כמו פפ. אתם בינתיים תקועים עם ואן-חאל. ולא קראתי את העמוד וחצי האחרונים. אני לא צריך שתגלה לי לגבי רוני. אני רואה וצוחק עליו כל העונה.

המצב תותים, מנצ'סטר יונייטד בדרך לטרבל בעונה הבאה ולואיס ואן-חאל הוא הפרגוסון החדש. יאללה שיאריך חוזה. איזה כיף במנצ'סטר

מצב נושא:
הנושא נעול.