מנצ'סטר יונייטד 2015/16-הסיוט שנגמר עם גביע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מניח שעוד הרבה מאוד קבוצות מגששות אצל השחקן ובעיקר הסוכן שלו לפני שהם מניחות כסף על השולחן (למרות שאני זוכר כמה העברות שאנחנו רצינו לבצע ובסוף השחקן בכלל לא רצה להגיע אלינו, כמו עם טיאגו בזמנו), אבל אצל ריאל זה הרבה יותר אגרסיבי ומלוכלך.
    בזמנו עם רונאלדו ריאל לא רק סגרה עם השחקן אלא הפעילה את כל הכלים שאפשר (לחץ על המשפחה, עיתונות, שחקנים בריאל שמדברים עם התקשורת ועם רונאלדו) על מנת להפעיל כמה שיותר לחץ עלינו ועל רונאלדו. זה הגיע למצב שמתעסקים בנושא יום יום, שרונאלדו בראיון לפני גמר ליגת האלופות צריך להתייחס לנושא כי הפרסומים לא הפסיקו, שעונה לפני שרונאלדו עזב פרגוסון כבר הבטיח שיתן לו לעזוב.

כל ההתנהלות הזאת, התנהלות דורסנית, כוחנית ובעיקר מלוכלכת, היא גם שמובילה לכך שכעת לדה חאה "אין ראש לכדורגל". כל הלחץ שהופעל על דה חאה הקיץ, ועדין מופעל, פשוט הוציא אותו מפוקוס. רוצים את דה חאה? תניחו על השולחן את הסכומים שיונייטד דורשת או שתחכו לקיץ הבא. במקום זה ריאל מפעילה לחץ אדיר על דה חאה, בניסיון אולי לגרום לנו להבין שאם הוא לא יעבור לריאל עכשיו לא רק שהוא יעבור אליהם בקיץ אלא שיתכן שהוא גם לא יהיה זמין עבורנו השנה כי הראש שלו לא יהיה ביונייטד.
    זאת התנהלות שאני לא יכול לקבל ושאני חושב שהיא הכי דורסנית ולא ראויה שיש.

סתם דוגמא, כשאנחנו רצינו את הררה, אנחנו פשוט הצענו קיץ אחרי קיץ סכומים של כסף לבילבאו עד שהגענו איתם למחיר המקובל. לא לחצנו על הררה דרך התקשורת והמשפחה, לא הפעלנו עליו לחץ שגרם למאמן בבילבאו להודיע שאין לו ראש לכדורגל, לא ניסינו כל מיני דרכים דורסניות ולא ראויות על מנת להפעיל לחץ לא חוקי על בילבאו, כי יש דרכים לעשות את הדברים, אלא אם אתה ריאל ואתה מרגיש שאתה יכול לעשות כל מה שבא לך ואתה לא סופר אף אחד בדרך.

2. Raulito Madridista

- מבין את עמדתכם בנושא דויד דה-חאה והשאלה היא מי ימצמץ ראשון. מה שכן, מעבר לכך שריאל מדריד כבר מסודרת עם שני שוערים לא רעים בכלל(אתם יכולים לראות בפוסטים קודמים שלי מהי דעתי על קיילור) - כששחקן נמצא בשנה האחרונה לחוזה זו סיטואציה בעייתית עבור הקבוצה שלו והיא דוחקת אותה לפינה. ריאל מדריד רכשה את אוזיל מוורדר ברמן ב-2010 במחיר בדיחה של 18 מיליון יורו בהתחשב בכך שהיה בולט מאוד בבונדסליגה וגם הצטיין במונדיאל עם הנבחרת הגרמנית, זוהי רק דוגמא אחת. מסתמן שמבחינה כלכלית יונייטד יכולה לוותר על 30 מיליון יורו לצורך 'התדמית' שלה, אבל הסיטואציה הנוכחית לא טובה לאף-אחד. אני חושב שדה-חאה הוא מקצוען אבל ואן-חאל לא רוצה לקחת סיכון ומפעיל עליו לח.

- לגבי חואן מאטה: אף-אחד לא אמר שהוא מס' 10. התייחסתי לתקופה שלו בצ'לסי, זה הכל. בולנסיה הוא שיחק בכנף וגם כחלוץ שני כפי שאמרו כאן ובזמנו הוא היה שחקן מעט יותר מהיר, כך זה נראה לפחות. הרעיון שלי גם כלל לא היה להשוות בין מאטה להאזר מבחינת יכולות כי ההבדלים ברורים, אבל אסור לזלזל בעונה של 20 גולים מצד קשר. אגב, אין לי סבלנות לבדוק - אבל אני מניח שמאטה לא היה הפנדליסט של צ'לסי באותו הזמן בעוד להאזר יש כמה גולים מהנקודה הלבנה. במשחקים נגד קבוצות חלשות יותר הייתי מנסה את מאטה כמספר 10 כדי לנצל את ההצטרפות שלו מאחור והפיניש שלו ואת יכולת המסירה.

- יונייטד ביצעה קאמבק יפה למשל בעונת 2002-03 כשסגרה פער גדול מארסנל. עוד מוקדם לדבר במונחים כאלה. בכל-מקרה, יונייטד של פרגוסון, ולא זו של השנים האחרונות - היה ברור שיש לה את האופי וזה עניין של זמן. על הקבוצה הנוכחית של ואן-חאל חלה חובת ההוכחה.

3. k_700 Member

דווקא את מקרה כריסטיאנו רונאלדו אתה מציג??

אם כבר המקרה עם רונאלדו מסמל הכי פחות כניעה שאפשר מצידנו.
    ברור שכשיש מעבר של רונאלדו מאיפשהו לאיפשהו התקשורת(בלי קשר לתקשורת הזנותית של מדריד) תתעסק רק בזה- המחיר של להיות כמעט עשור אחד מהשניים הטובים בעולם.

אצל רונאלדו מה שהכריע בסוף את המעבר שלו זה אך ורק הרצון של השחקן לעבור(חלום ילדות) ואחרי שסגר יפה מאוד עם פרגוסון על עונה אחת אחרונה בקבוצה(אם תרצה מתוך כבוד הדדי של שני האנשים האלה אחד כלפי השני) וכמובן העובדה שגם קיבלת בדיוק את המחיר שרצית מריאל= שזה היה שיא העברות לכל הזמנים דאז.

המעבר של רונאלדו לשם זה לדעתי הכי פחות כניעה שיש.
    לא רק שהוא לא עבר בקיץ שהם רצו, הם נאלצו בסוף לשלם בדיוק את המחיר שפרגוסון רצה ולא פני אחד פחות.
    שם ההתגייסות של התקשורת ממש לא עזרה להם, זה לא שבגלל התקשורת או אירנה שייק רונאלדו פתאום חלם על מדריד.

אני חושב שהיה אפשר למצוא דוגמאות הרבה יותר טובות.

הדוגמא שלך עם הרירה היא עוד דוגמא רעה.
    מה שעשית עם הרירה זה שבסוף הפעלת את הסעיף רכישה שלו.
    במצב כזה אין לך בכלל על מה להתווכח עם הקבוצה או לעשות רעש בתקשורת.
    סעיף רכישה מוסכם בחוזה מאפשר לך ישירות(אחרי שאתה מפעיל אותו), לפנות לשחקן ולסגור איתו. כלומר המועדון מקבל אוטומטית את ההצעה שלך כשאתה פוגש את הסעיף.
    באנגליה מן הסתם כמעט ואין שחקנים עם סעיפים כאלה.

Raulito,
    אף אחד לא התכחש לזה שמאטה שיחק בעברו כ-10.
    הוא נתן עונה אישית נהדרת ככזה בצ'לסי. אבל איך צ'לסי נראתה דאז אתה זוכר?? קבוצה שקל מאוד לשבור את המערך שלה, חדירה מאוד, הגנה רכה והתוצאות בליגה היו בהתאם.
    עכשיו אתה יכול לבוא ולהגיד אבל אז היו כל מיני בניטזים ודי מטאויים ולא מוריניו.
    שסבבה, אין לי איך להגיב לזה חוץ מזה שמאמן הוא לא באמת קוסם שיכול להסתיר הכל על המגרש ועובדה ששני מאמנים מנוסים ומכובדים שהגיעו לקבוצה שמחזיקה במאטה מיד הפסיקו עם העניין הזה של לשחק איתו כ-10.
    אפילו במשחק אימון אף אחד מהם לא ניסה את זה. למה? כי זה לא פרקטי אם אתה רוצה להצליח.

וכמו שהיה ממש קל להבין אתמול,
    Sky Sports Football @SkyFootball

TRANSFER CENTRE: Manchester United not in for Lazio captain Lucas Biglia. Latest here: skysports.tv/TEMdF5

נערך לאחרונה ב: ‏11/8/15
  4. Raulito Madridista

לא רוצה לדבר במונחים של כניעה אבל לא שמעתי על הרבה מקרים בהם יש 'סיכום ג'נטלמני' על עונה אחת נוספת בקבוצה בתנאי שבסיומה הוא עובר למועדון אחר. בשורה התחתונה יונייטד כן איבדה את השחקן הטוב בעולם לטובת קבוצה אחרת. אין ספק שיחד איתו ליונייטד היו עוד 2 אליפויות או יותר. יונייטד קיבלה את הסכום שהיא רצתה אולי אבל מעבר לכך שכריסטיאנו היה שווה כל יורו, וזה לא הגיוני שתוך שש שנים הוא הגיע למרחק 10 שערים מלהפוך לכובש המצטיין של המועדון המפואר בתבל - יונייטד השתמשה בכסף בצורה פשוט לא טובה. התקשורת אגב היא השופר של הרבה מאוד קבוצות. מה עם באיירן מינכן שהכריזה על גצה כשחקן הקבוצה רגע לפני רבע גמר הצ'מפיונס כדי למוטט את דורטמונד, ומה היה קורה אם הוא לא היה פצוע והיה יכול לשחק נגדה בגמר? מוריניו לא נפגש עם אשלי קול בחשאיות כשהוא עוד שחקן ארסנל ולחץ עליו לעבור? את ברצלונה לא הזכרתי כמובן כי היא יחד עם ריאל מדריד בקבוצת המכשפות של אנשים פה. אם ישאלו את רוני מה דעתו על רונאלדו הוא לא יגיד שהוא שחקן גדול ושהוא מקווה שהוא יחזור? לא היה 'מסע הטרדה' או קמפיין להבאת שחקן מסוים.

לגבי מאטה - יונייטד של דיויד מויס הייתה קבוצת כדורגל בכלל, היה שם משהו שדומה לזה? הכל תלוי באופציות האחרות שיש. מאטה כמספר 10 זו יכולה להיות הברקה לפרק זמן מסוים, לא מעבר לכך. ובסדר, צ'לסי הייתה קבוצה חדירה ובעצם 'לא הייתה צ'לסי'. אז מאטה אשם שטרי היה בעונה חלשה? השיבוץ שלו כמספר 10 הוא הסיבה לכל הבעיות? ואן-חאל עשה הרבה מאוד החלטות גרועות מאז שהגיע, יותר גרועות מלשחק עם מאטה כמספר 10. בכל-מקרה, אני חושב שאני ואתה די באותו כיוון בעניין הזה.

5. k_700 Member

האישיו פה הוא לא אם רונאלדו עבר או לא.
    הוא עבר וזו עובדה, הנקודה פה האם היה משהו שדומה למה שיש עם דה חיאה, ססק וכו שהשפיע עליו לעבור ובמקרה של רונאלדו די ברור שלא.
    רונאלדו במשך הרבה עונות חלם על המעבר הזה למדריד, אף אחד לא הכחיש את זה.
    וכן אם כבר הצורה בה עבר היא עדות לכך שהשימוש הציני של ריאל מדריד במדיה ממש לא עזר לה להשיג אותו.
    הוא לא עבר בתנאים שריאל מדריד הייתה רוצה ולא בקיץ שריאל כל כך חיזרה אחריו(שזה היה קיץ אחד לפני המעבר).
    הוא עבר אחרי הסכם ג'נטלמני בינו לבין פרגוסון שביקש ממנו לתת עוד עונה אחת לקבוצה, עונה שהמלכה רונאלדו היה ענק, מקצוען עד הסוף כמו שתמיד היה, ואחריה פרגוסון יתן לו ללכת ובסכום שיונייטד דרשה וקיבלה.

אפשר להציג כל שחקן שמגיע לריאל מדריד בסופו של יום כסוג של כניעה של המועדון הקודם שלו, בהתחשב בזה שהסאגה סביב רונאלדו ערכה בערך 4-5 קיצים רצופים, אני לא רואה במקרה שלו כסוג של כניעה של המועדון ובטח כשזה לא התנגן לפי החליל שבמדריד היו רוצים.
    ברור שרונאלדו שווה כל יורו, תלך לאותו קיץ ואף אוהד יונייטד לא חשב שריאל מדריד לא תחזיר את ההשקעה במהירות.

מאטה לא אשם בזה שלטרי הייתה עונה חלשה.
    הסגנון שצ'לסי שיחקה בו באותה עונה+העובדה שמאטה במרכז המגרש היה פשוט חור מהלך גרם לכך שההגנה של צ'לסי נראתה כמו שנראתה.
    כלומר אין פה סיבה אחת לכשלון אלא רצף של סיבות כשהתפקוד של מאטה הוא מרכזי בהם.
    ועובדה שאחד הדברים הראשונים שמוריניו שינה זה הסגנון שצ'לסי תגן ותלחץ בו ובסגנון הזה למאטה לא היה מקום כ-10(או בכלל).
    ואן חאל גם כן לא היה צריך מחזור אחד של לנסות את מאטה כ-10. כל מאמן שטיפה מבין בטקטיקה ובהתאמות לקצב וללפיזיות של הליגה האנגלית לא ינסה את זה פה, אלא אם כן הוא רוצה להראות כמו צ'לסי של אותה עונה.

6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוודאי שהאישיו הוא לא האם רונאלדו עזב או לא, או שחקן עוזב או לא, כי כל שחקן יוכל לעזוב בסופו של דבר, חוזה הוא דבר שמגיע מתישהו לסיומו. וכאשר לקבוצות יש גם אינטרס כלכלי למקסם את ערכו של נכס, אז לרוב גם לא מחכים לסוף חוזה. זו המציאות. לפעמים שחקן רוצה לעזוב. לפעמים בן אדם רוצה לעזוב את מקום העבודה שלו לטובת מקום עבודה אחר, לטובת מדינה אחרת. זה בסדר, אלה החיים שלהם, זו הקריירה שלהם - והיא קצרה. זכותם, כל עוד הם עושים את זה בסדר ומבלי לעורר מהומה.

אני לא בטוח שדברים מיוחדים שריאל עשתה "ערערו" את דה חאה. קודם כל, אנחנו לא יודעים בוודאות שהוא מעורער. לכו תנתחו בן אדם ותגיעו למסקנות בעניין. אני יודע מה שאמר ואן חאל. אולי הוא צודק, אולי דה חאה באמת מושפע ברמה כזו שהדבר משפיע עליו באימונים ויפגע בו במשחקים. ואולי לא. אולי זה רק מוח חשדני שלא רוצה לעלות למשחק עם שחקן בסיטואציה הזו, ולא משהו שבאמת קרה. ברגע שריאל רוצה שחקן והוא יודע את זה - שחקן תמיד יודע את זה - אז אני לא בטוח שכל הדברים מסביב והפסטיבל התקשורתי משנים יותר מדי דברים שקורים בראש שלו. ריאל רוצה אותו והוא רוצה אותה, זהו.

מה לעשות? יצא לי לדבר על כך עם גיל לפני כמה ימים והוא אמר דבר נכון - לקצר את חלון ההעברות. כיוון שליגות מתחילות במועדים שונים ויש כאלו שנפתחות כבר בשלהי יולי, אין מועד מושלם. אבל סוף יולי זה בסדר גמור. ככה לפחות הליגות הגדולות ייפתחו בלי כל הבלגן הזה.

אני לא מאמין שזה אי פעם יקרה. יהיו שיסבירו את זה בטורנירים בינלאומיים שגורמים לעיכוב בהעברות ובכך שלא רוצים להכניס את העסק הזה לראש של שחקנים (אם כי אני לא מאמין ששחקנים באמת לא עוסקים כלל בהעברות שלהם בזמן טורניר גדול). אני חושב שתמיד יש עסק עם קבוצות אינטרס. נראה לי שחלון ארוך נותן לסוכנים יותר זמן "לשחק" עם הדברים, כך שזה נוח להם. ויש גם מקרים בהם קבוצות שמצליחות במפעלים אירופיים ועולות לשלב הבתים מקבלות כסף נוסף לשחק אתו ברגע האחרון. גם זה טוב לסוכנים.

אבל מי שרוצה פתרון טוב לכדורגל ולא לגורמים סביבו, שיעשה את זה בדיוק כך. הרי גם כך אפשר לסגור עסקאות לפני שחלון ההעברות נפתח, עוד בשלהי העונה הקודמת - דוגמת דפאי. למה למשוך את זה כל כך הרבה זמן? כאשר מגיע זמן הכדורגל, תנו לקבוצות להתרכז בכדורגל.

@Raulito כדי לזכות עם רונאלדו בשתי אליפויות נוספות - ובהנחה שאתה לא חושב שיונייטד של מויס או ואן חאל אשתקד היו לוקחות אליפות איתו - היינו בעצם צריכים לזכות בשבעה תארים רצופים בשבע העונות האחרונות של פרגוסון. מרשים, אבל לא סביר. חמש אליפויות היה בסדר...

וכן, השימוש בכסף היה בעייתי משהו. להביא את ולנסיה כשחקן לימין במקום רונאלדו היה בסדר. הבעיה היתה ששחקנים כמו נאני ואנדרסון לא התפתחו כמו שצריך ושבאותו קיץ הבאנו בנוסף את אואן ואוברטן...

אלעד אוהב/ת את זה.
  7. Raulito Madridista

לפי איזה עולם בדיוק הסאגה סביב רונאלדו נמשכה '4 או 5 שנים?' בקיץ 2005 ריאל מדריד החתימה את רוביניו שחשבו שיהיה 'פלה הבא' וכל מיני חארטות כאלה. שנה אחת לאחר-מכן הגיע פאביו קאפלו ושחקנים כמו כריסטיאנו רונאלדו לא בדיוק היו כוס התה שלו, מה גם שהפריצה הגדולה של רונאלדו הגיעה בעונה אח"כ(כנראה ששכחת את המונדיאל של כריסטיאנו שהציגו אותו כילד מתחזה ו'אויב הממלכה' ואפילו אוהדי יונייטד נגעלו ממנו) - ריאל רצתה את רונאלדו אולי ב-2007. שוסטר הודה שהוא ביקש להחתים אותו ועוד שחקני על בקיץ 2008 אבל במקום ססק\קאקא הוא נאלץ להתפשר על ואן דר-וארט. אין עוררין על כך שרונאלדו היה ויהיה מקצוען ובגלל זה מעצבן אותי לראות ילד חרא כמו סטרלינג עושה מה שבראש שלו. אם כריסטיאנו רונאלדו ולואיס סוארז יכולים לכבד את המועדונים עד הסוף אז גם הוא יכול. ועדיין כל עניין ההסכם הג'נטלמני הזה נראה לי מגוחך מאוד.
    יונייטד לא נכנעה אבל אני לא רואה כאן שום ניצחון שלה. היא איבדה את השחקן הכי טוב בעולם. וכן בכסף שנכנס היא עשתה רכישות די גרועות. ולנסיה לכנף במקום רונאלדו זה לא 'בסדר'. קראק הלך וצריך להבין קראק במקומו. גם ולנסיה, גם אשלי יאנג וגם נאני לא היו יותר מדי טובים, יונייטד איבדה הרבה מהאיכויות שלה בקישור. קבוצה שלא נכנעה לריאל מדריד? נניח מונאקו שמכרה את חאמס ב-80 מיליון - מחיר מופרז. כנ"ל טוטנהאם וגארת' בייל.

לקצר את חלון ההעברות? ממש לא, פשוט 'להסתגל' לכללי המשחק. כמו שריאל הנחיתה שחקני על כמו פיגו וזידאן באמצע-סוף חודש יולי - היו גם ההעברות 'בדקה ה-90' - רונאלדו השמן(אינטר טיפלה בו מכל הלב כשנפצע שוב ושוב ושוב ומוראטי קיווה שמלך המונדיאל יבוא רעב לפתיחת העונה החדשה ולא יירק לבאר ממנה שתה), סרחיו ראמוס, גארת' בייל ועוד. יונייטד מרגישה לא בנוח אולי כשריאל מדריד בתמונה אבל יונייטד עצמה בדיוק באותו הכובע כשהיא מנהלת מו"מ מול קבוצות כמו איינדהובן או קבוצות קטנות יותר מאנגליה.
    לגבי עניין האליפויות - מניח שיונייטד הייתה יכולה לזכות באליפות במקום צ'לסי בעונת 2009-10. הוא שחקן שמשנה את יחסי הכוחות במידה ניכרת מן הסתם.

לגבי מאטה - כן, המאמנים שדרכו ביונייטד לאחרונה לא בדיוק גאוני הדור. ואן-חאל עשה מעט מאוד מהלכים נכונים טקטית בתקופה שלו בקבוצה, בלי שום קשר למאטה. כל מה שכביכול הצליח בעונה שעברה היה אלתור. על דיוויד מויס מיותר להרחיב. אסיים בשאלה: נניח יונייטד בפיגור במשחק בית נגד יריבה נחותה, סתם שם שעולה לי לראש - ווסט ברום. רוני בשפיץ, דפאיי בצד אחר, פדרו בצד שני ובקישור יש את הררה, שוונשטייגר וקאריק. דקה 60, לא זמן טוב להכניס את מאטה כמספר 10? אגב, הוא לא צב, גם דויד סילבה שהוא אחלה מס' 10 הוא לא ממש סילון והוא גם מבקיע פחות ממאטה מהעמדה הזו. זה לא המערך המתאים לשמינית גמר ליגת האלופות אבל פה ושם זה יכול להצליח וזו אופציה שצריך לחשוב עליה, זהו.

8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Raulito זה קל לומר שצריך להביא כוכב אחר במקום כוכב שעוזב, אבל כדורגל לא תמיד עובד כך. יש שחקנים שאי אפשר להחליף. אין עוד רונאלדו בעולם ולכן אין טעם לחפש. פשוט צריך לבנות את הקבוצה אחרת. לפרקים בעונה שאחרי, עם ולנסיה המוגבל אך אפקטיבי בצד אחד ונאני המשתפר בצד השני, יונייטד נראתה מצוין במשחקים מסוימים. מה לעשות שנאני לא החזיק מעמד בכושר הזה וזה פגם מאוד ביכולת ההתקפית שלנו לאורך זמן. לפעמים זה הולך, לפעמים זה לא הולך. וזה כולל גם מקרים שבהם אתה מחליף כוכב בכוכב.

בדיוק כמו שעשר שנים אחרי שרוי קין עזב, לא הצלחנו להביא שום דבר שדומה לו. ועדיין, מיד אחר כך היו לנו את השנים הטובות בתולדות המועדון מבחינת הישגים כי בנינו את מרכז השדה אחרת, פחות פיזי, יותר טכני. ולגבי האליפויות שהוחמצו? אולי היינו זוכים באחת או שתיים, אולי היינו מחמיצים אחרות. זה הכדורגל. גדול ככל שרונאלדו היה, הוא לא אליפות בטוחה.

וכן, לקצר את חלון ההעברות. לא הגיוני שהוא מסתיים שבועות אחרי שמתחילה העונה. לספרדיות זה נוטה להפריע פחות כי הן מתחילות את הליגה מאוחר. זה יהיה טוב יותר לכולם לדעת שצריך לסגור דברים מהר. זה בדיוק כמו עם הקמת הקואליציה. כשאתה מקציב 42 ימים - תהיה בטוח שינצלו את כולם. תקצה חצי, יסגרו ענינים בחצי.

SerieA, Sir Alex Ferguson ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  9. k_700 Member

אז איזה תחנת רדיו של ולנסיה חשפה אתמול בלילה שהסיפור של אוטאמנדי בולנסיה קרוב לסיום והוא בדרך לפריימרליג, אחת הכתבים שלהם אמר שהוא שמע שהקבוצה שהוא קרוב לסגור איתה תנאים היא מאנצ'סטר יונייטד.
    כמובן שאני מתפלל שזה נכון אבל יחד עם זאת קצת מפחד שזה עוד דרך לספר לנו מעשיות וכשבפועל הוא ינחת אצל אחת היריבות הגדולות(סיטי), אם תרצו גם קצת כמו מקרה בנעטיה לקראת סוף החלון בקיץ שעבר.

מה שאולי מעודד זה שסיטי עובדת בקדחנות על ההעברה של דה ברויינה עכשיו ואולי בכל זאת יש אמת בדיווחים.
    הלוואי.

10. alexshw Member

הם יעמדו בחוקי FFP במידה ויביאו גם את דה בראונה וגם את אוטמנדי למשל? אחרי שגם הביאו את סטרלינג.
    קשה לי להאמין

11. k_700 Member

כן, אין להם חששות מפייר פליי לקיץ הזה והם גם מכרו לא מעט.

12. JohnTerry26 Member

מה הקטע עם המשחק ביום שישי?

13. פול סקולס Member

כי ביום שלישי משחקים מול קלאב ברוז' במוקדמות הצ'מפיונס...
    ההתאחדות הועילה בטובה להתחשב.

14. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

ביום שבת יש בברמינגהאם צעדה של ה-English Defence League, שזה מעין ארגון להב"ה הבריטי, והמשטרה לא רוצה לקחת סיכון. אבל התלבש לנו יופי עם המשחק בצ'מפיונס.

alexshw ו-JohnTerry26 אוהבים את זה.
  15. alexshw Member

היום לפני 12 שנים
    https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/11887856_1600210953574801_7136073077670865253_n.Xxx?oh=9dbf5fe1bb9dcc483799040f9a390d3c&oe=564DAEDF&__gda__=1450863072_6d3b2b4064b591913701209fbd4dd316

בכללי אני חושב שהיו שני קיצים בעידן פרגוסון שאפשר להבליט כמהפכניים מבחינת הסגל - 1995 ו - 2003.
    הראשון היה סופר מוצלח, השני היה כושל כמובן פרט לרונלדו.

מצב נושא:
הנושא נעול.