מנצ'סטר יונייטד 2015/16-הסיוט שנגמר עם גביע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחד המפתחות בידיעה של סקיי שעליה כולם מתבססים הוא שאין כוונה להביא חלוץ נוסף לצד זלאטן בגלל הרצון לקדם את ראשפורד.

וזה משמעותי. כי אין מה לעשות, ברור לכולם שאנחנו לא יכולים ללכת לעונה הבאה בלי לחזק את החוד. ולמרות שיש לי ספקות לגבי ההחתמה הזו ספציפית, בכל הנוגע להתפתחות של ראשפורד - זה ממש לא משהו רע, להפך. יש לנו מספיק משחקים בשביל כולם, וזה גם לא שמדובר ברכש לטווח ארוך שהולך לחסום את דרכו של הצעיר במשך שנים.

פול סקולס אוהב/ת את זה.
  2. ManUnd Member

אני אוהב שכולם פה ישר צועקים שזלאטן יהיה פח אשפה והוא רק יפגע בנו .בואו נחכה לתחילת העונה ונראה מה יקרה.

Sent from my ONE E1003 using Tapatalk

פול סקולס אוהב/ת את זה.
  3. פול סקולס Member

מדובר על שנה אחת. שנה אחת שבה יש לך גאון התקפי שמתאמן לצד ראשפורד יום יום, ומי יודע, אולי משחק יותר לצידו מאשר במקומו.

ותרשה לי לתקן אותך-

ראשפורד לא שיחק ברמות הכי גבוהות, כי הוא עדיין לא היה חלק מיונייטד בעונה שבה היא רצה לאליפות והציפיות והלחץ גדולים שבעתיים, והוא עוד לא שיחק בשלבי נוקאאוט של ליגת אלופות. מה שהוא עשה בחודשים האחרונים זה דבר עצום, זה מרגש בטירוף,
    אבל גם לו וגם למרסיאל יש עוד מה ללמוד בהקשר של לחץ שמופעל עלייך ככדורגלן.

שנה אחת עם זלאטן, שמשום מה אנשים פה מסרבים להכיר בעובדה שהוא יכול להיות ענק עבורנו, יכול להיות שדווקא תהיה לו השפעה חיובית על חדר ההלבשה...

אז יש לי ספקות לגבי זה כמו שלכל אחד יש,
    אבל למה ישר לרוץ לתסריטים השחורים?

4. Mellow29 Kopite

אני לא ממש מבין מה הדאונסייד פה. פגיעה בהתפתחות של ראשפורד? הוא ידע עוד המון אפס אנד דאונס עד שיהיה חלוץ שמנ' יונייטד יכולה לבנות עליו אם היא רוצה להיות בטופ. אם בגלל הרבע עונה הזו מישהו מכם השתכנע שהוא צריך להיות חלוץ בכיר ברוטציה זה רע מאוד עבורכם (ומשמח אותי), כי זה הדברים שבדרך כלל קורים אצלנו.

זלאטן הוא סופרסטאר, בלי קשר לליגה בה שיחק בשנים האחרונות. זו ליגה שבה סופרסטאר אחד כזה מספיק כדי שתהיה מועמד רציני לאליפות. מישהו חושב שקיצור הדרך הזה צריך לרדת מהשולחן כי זה יפגע בילד בן 18?

golding ו-פול סקולס אוהבים את זה.
  5. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

לא אמרתי שראשפורד צריך להיות החלוץ הבכיר שלנו בעונה הבאה. צריך לקנות חלוץ איכותי שנמצא בשיא הקריירה, ראשפורד יהיה אחריו ברוטציה (מוריניו לא ישחק עם יותר מחלוץ אחד), ומרסיאל יגבה במקרה הצורך. להביא את זלטאן מחטיא את כל המטרות-גם שחקן מבוגר שאני בספק אם ישתלב, גם לא יגיע החלוץ שאנחנו באמת צריכים, וגם ראשפורד ייפגע. אולי זה בסוף יתברר כשיחוק, אבל אני קצת בטראומה מהניסיון שלנו עם שוייני (ושל מוריניו עם אטו ופלקאו).

6. alexshw Member

זלאטן בשיא הכושר הפיזי אך גם לי יש ספקות לגביו מה גם שבצורת משחק הוא משעבד את כל הקבוצה עבורו וכעת גיל הסגל רק עלה.

7. k_700 Member

ראינו כבר פיאסקויים עם שמות לא פחות גדולים שהגיעו אחרי םציעות קשות או בשלב מאוחר מדי לקריירה.
    נכון שהרמה בליגה כרגע לא מפחידה וגם שחקן גדול כמו זלאטאן מספיק להרים אותך לרמה של קונטנדר אם הכל מתחבר. אבל היא כן פיזית והיא כן משחקת בקצב גבוה מאוד יחסית לליגות אחרות ונרצה או לא הסגל שלנו כולל יותר מדי שחקנים איטיים וכבדים.
    אין לי מושג איך כל זה הולך להראות בצורת המשחק של מוריניו שבנויה על המון יציאות להתפרצות ושחקנים שעושים הגנה.

הפסקה האחרונה היא דמגוגית.
    מי מהם יהיה שחקן הרכב? אין לי שמץ. אבל אתה לא משאיר שלושה שחקנים כאלה כקישוט, 15-20 משחקים הם יקבלו? עם רקורד הפציעות שלנו אתה יכול למצוא את עצמך רץ שלושה חודשים עם קאריק, זה שכל כך היה קריטי להשאיר פה, ואז הינה יש לך לפחות ל15-20 משחקים שחקנים שהם לא ברמת הליגה.

ולא תסריט הזוי גם לראות סיטואציה שנגיע למשחקים כשהלאיינאפ כולל כמעט את כל השחקנים מהרשימה המדכאת הזאת.
    ואם זה יקרה, שלא נדע.

8. פול סקולס Member

אני כמוך לא מתכונן בציפייה ליום שבו נראה הרכב של יונייטד עם קאריק ושוויינשטייגר באמצע ורוני בהתקפה,
    וזה בהחלט "לא בלתי סביר",

אבל אם יש עוד קשר שמשחק לצד צמד הגריאטרים זה פחות נורא, ואם יש לך שני קיצוניים סילונים אז עוד אפשר לשחק כדורגל, למרות האיטיות של השלושה האלה,

ורוב הזמן אנחנו נתמודד מול קבוצות שבין כה וכה השחקנים שלהם לא הרבה יותר טובים מזה.

אם אנחנו כקבוצה נחזור לחיים, גם קאריק ושווייני ייראו יותר טוב (מרוני אין לי תקוות). כמה שהם איטיים וכבדים הם עדיין לא אפסים גמורים.
    אני אישית הייתי מוכר את שניהם, אבל זה לא כאילו יש לנו שני שחקנים של הפועל קריית גת כחלק מרוטציית הקשרים שלנו.

אם אנחנו משחקים עם שלושה קשרים- הררה, שניידרלין (שבתקווה נראים טוב) וקאריק/שווייני,
    בעוד שזו לא חוליית קישור מהחלומות,
    זה גם לא עד כדי כך נורא.

9. k_700 Member

זה יהיה נוראי.
    קאריק עם שניידרליין גם מול קרית גת אני לא אופטימי שנכבוש משילוב כזה.
    שלא נדבר על זה שלשחק עם קאריק מצריך את כל הקבוצה לשנות פורמה כדי להכיל אותו(אותו כנל לגבי שוונשטייגר).

רוני עוד נתן כמה משחקים טובים מהקישור העונה, השניים האחרים-נאדה.
    שוונשטייגר נלחם 60 דק' מול ליברפול במשחק הראשון נגדם, בזה מסתכם ההאיילייטס של העונה שלו.
    שניהם לא ברמה של הליגה הזאת, ככה שכל קישור בליגה יפחיד אותי אם נאלץ לשחק עם שניהם(שלא נדבר על השילוש הקדוש עם רוני).

אצל ואן חאל הדגש היה על פוזישן איטי אז עוד יכולת ללהחזיק בכדור רוב הזמן, אצל מוריניו מתעסקים המון בלחץ והגנה.

הנקודה שלי היא שאין קישוטים בסגל. שחקניםצכאלה פה כדי לשחק ואם הם לא ברמה של הליגה זה בדיוק כמו להכיל את לוקאס לייבה בליברפול ולקוות לטוב. במבחן המציאות שחקנים כאלה תמיד מוצאים דרך לשחק ולא כל כך משנה לי אם זה משחק, 4 או 28, כל עוד הם לא קרובים לרמה המצופה ונראים שנים אחרי השיא הם לא צריכים להיות פה.

את קאריק אפילו לא היית צריך למכור, רק להפרד בדרך מכובדת.

10. פול סקולס Member

צודק כמובן לגבי קאריק, שכחתי שנגמר לו החוזה.
    וזה נכון, אם הם יישארו בקבוצה הם יקבלו דקות במוקדם או במאוחר.
    אנחנו כנראה לא מסכימים לגבי האם הם "ברמה של הליגה".

הם בפירוש לא היו נכנסים להרכב של היריבות שלנו לצמרת,
    אבל הם לא נחותים משחקנים שיש לקבוצות הבטן בליגה בעמדה הזאת.

אני יודע שלא נהוג להשוות את יונייטד לווסט ברומיץ' מבחינת סטנדרטים,
    אבל הנקודה שלי היא שלא חייבים 11 שחקני על כדי להיות קבוצה טובה.

אם אתה במערך 2-4-4 ושני קשרי האמצע שלך הם סוסים מתים אתה בבעיה,
    אבל אני לא משוכנע לגבי היותו של שווייני סוס מת,
    ואולי באורח פלא מוריניו יוציא מקאריק משהו שלא ראינו ממנו בעונה החולפת.

וכמובן אני בכלל חושב שיגיע עוד קשר הקיץ, ואז ההיגיון שלי אומר לי שקאריק ושווייני הם מספר 5 ו 6 ברוטציה, אחרי שחקן הרכש, הררה, שניידרלין ורוני.

11. k_700 Member

הוא רוצה הבטחות-

Zlatan Ibrahimovic’s agent, Mino Raiola, has reached a deal with Manchester United over the Swede’s salary with a move now hinging on talks between the striker and the club’s new manager, José Mourinho.

The 34-year-old, who is available on a free transfer after leaving Paris Saint-Germain at the end of last season, wants reassurances from the Portuguese that he will play an important role at Old Trafford next season. The Swede is not interested in being a back-up striker as he nears the end of his career.

12. Sir Alex Las' Killa

מציע לבדוק עובדות.
    העברה של דה חאה נפלה הודות לזה שריאל מדריד לא שלחו מסמכים בזמן. אנחנו כבר הסכמנו למכור.
    לטעון שזאת הייתה המטרה של וודרווד זאת גנבת דעת. אין לזה שום קשר אלינו.
    את ההתנהלות שלו ברגעי לחץ ראינו רק בשיחות עם הסוכנים הפקטיבים של הררה. ללא ספק אחד מרגלי השפל המקצועי של המועדון בקופה שלו.

נערך לאחרונה ב: ‏4/6/16
  13. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אף אחד, עד היום, לא יודע מה לעזאזל הלך שם. אבל זה מאפיין מאוד את ההתייחסות לוודוורד - הרבה מאוד הנחות על סמך מעט מאוד עובדות.

ובכל מקרה, גם אם מקבלים את זה שנעשו טעויות, רוב הדברים התרכזו בקיץ 2013 כשהוא היה טירון בתחום. מצחיק אותי שאנשים חושבים שהם ביושבם מול המחשב יודעים דברים שמישהו שאדם כמו וודוורד לא יכול היה ללמוד לאורך שנותיו בתפקיד. את מה שהוא ראה בשלוש השנים האחרונות, אנחנו לא נראה לעולם.

k_700 אוהב/ת את זה.
  14. Gass12 Member

לדעתי קאריק הטוב שכולנו מכירים התעייף והיום הוא איטי להחריד לא רק ברגליים אלא גם בראש, ברם אולם אבל..עדיין הוא שווה מקום בסגל
    הרחב. כל עוד הוא לא חוסם את הדרך להתפתחות אחרים. להבדיל אלף אלפי הבדלות חואן מאטה "אשם" לא מעט בחסימת ההתקדמות של הררה
    למרות שהם לא יושבים בדיוק על אותה המשבצת.
    ולכן יותר מאשמח לומר תודה עלה והצלח רק במקום אחר.

15. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

מה הקשר בין מאטה להררה? שניהם יכולים בהחלט לשחק באותו הרכב.

ההתקדמות של הררה נחסמה כי ואן חאל מעולם לא האמין בו ולא העריך אותו, בעיקר אחרי ההפסד 5-3 בלסטר (פעם התוצאה הזאת נחשבה לסנסציה) שבו סומן כאשם בהתפרקות.

מצב נושא:
הנושא נעול.