מנצ'סטר יונייטד 2015/16-הסיוט שנגמר עם גביע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Gass12 Member

בתאכלס רוני היום משול למחרטה יקרה שעלתה מאות אלפי דולרים אבל התקלקלו לה מערכות בקרת האיכות, אז משתמשים בה לעבודות פשוטות רק כי היא פה וגם ככה עולה לנו הון.

פול סקולס אוהב/ת את זה.
  2. oranfu Member

אתם לא רואים את מוריניו רץ לחדש לרוני חוזה? למה? זה לא כאילו מוריניו לא הראה שהוא חולה על שחקנים ותיקים..

3. Raulito Madridista

אני כן חושב שרוני יפתח את העונה כשחקן הרכב ולמרות שהאלתור שלו במרכז השדה נראה לי די מביך, הרי הוא לא כמו גיגס למשל - אני חושב שמוריניו לא יהיה מוכן להתפשר. להוריד לספסל את איקר קסיאס בזמנו היה הרבה יותר קשה, בניגוד לקשקשת ברשת - קסיאס היה מצוין בעונת 2011/12 בה ריאל זכתה באליפות והוא גם הדף שני פנדלים בחצי גמר הצ'מפיונס נגד באיירן והציג יורו מצוין. את רוני אף-אחד לא ישחרר אבל יש שחקנים אחרים פחות מרכזיים שיהיה יותר קל להיפטר מהם וזה הזמן.

וכן, איפה הימים שפרגוסון פעם הוריד לספסל את בקהאם ולא חשש לא לפתוח איתו גם ברבע גמר הצ'מפיונס נגד ריאל מדריד בגומלין(2003). אני חושב שההחלטה הייתה שגויה ובקהאם אז גם היה 'בשפל מקצועי' הרבה-הרבה-הרבה פחות מאשר רוני. אצל פרגוסון גם רוד ואן-ניסטלרוי הגדול היה על הספסל פה ושם. פלגריני גם הוריד לספסל את ראול בעונתו האחרונה בריאל למרות שראול היה בסדר גמור בהתחלה. מצד שני הביאו לו את מיטב כוכבי תבל והיה צורך לשלב את בנזמה.

4. k_700 Member

בקהאם היה פיזית מצוין בתקופה ההיא.
    רחוק קצת מהשיא על המגרש אבל לא רחוק שנות אור מהשיא כמו רוני.

רוני זה סוס מת במונחי כדורגל.
    אין לו אוויר יותר לרוץ את המגרש, הוא איבד מאוד מהזריזות(משהו אגב שגיגס וגם סקולס לא איבדו כמעט עד הפרישה) , תכונות הגנתיות אף פעם לא באמת היו לו ולמרות שלל הציטוטים המובחרים שהבאתי הוא גם לא באמת היה מבשל כזה גדול גם בתקופות השיא שלו.
    הוא כן היה שחקן שהדינאמיות לשחק איתו בלא מעט עמדות אפשרה לקבוצה לבנות התקפה בצורה יותר מגוונת ומהירה.
    אין את זה היום.
    זה יראה בערך כמו לסחוב את ג'רארד בן ה34 במרכז הקישור.
    פה ושם כשיתנו לו מרחבים הוא ישגר כדורים על 40 מטר שיעשו את זה לאוהדים העיוורים ובשאר הזמן נצטרך לבנות על זה שכל החבר'ה בקישור יתנו 150 אחוז מהעצמם כדי שזה לא יראה מביך כמו ג'רארד בשנה האחרונה שלו בליברפול.
    כמובן שמול מרכזי קישור זריזים וטכניים זה לא יעבוד בכלל, שם אנחנו נראה כמה האיטיות והכבדות שלו פשוט תהיה בלתי נסבלת.

אבל בעוד לליברפול היו שחקנים זריזים ליד ג'רארד כמו הנדרסון וקוטיניו אנחנו נצטרך להתפלל שעגלון עוד יותר איטי לא יצוות לידו(קאריק) ואולי גם שוונשטייגר...שאלוהים ירחם עלינו.

למה שלא יאריכו לו חוזה? אני חושב שזה אפילו התסריט הצפוי ביותר.
    למועדון יש אינטרס שיווקי ברור מאוד לשמור מכרה זהב של מכירות כמו רוני עד הפרישה(שבנינו יכולה להגיע עוד 4-5 שנים), יש למועדון גם אינטרס להוריד את השכר האובר אובר אובר פייד שלו פר שבוע.
    אז המחיר יהיה במענק חתימה+טווח ארוך יותר כשבצד השני המועדון יצטרך לשלם עליו פחות יותר כל שבוע אבל "יהנה" ממנו עד הפרישה.
    אני גם בטוח שמוריניו מחזיק מאוד מרוני, אי אפשר להסתיר את זה.
    תמיד היה לו פטיש לרוני וכמו שאורן אמר פה, מוריניו זה בדיוק האיש שמת על הוטרנים האלה שעבר זמנם בתל קורבנם לפני 3 עונות ויותר והוא ינסה לחלוב מהם את טיפת הזיעה האחרונה.

5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא בטוח שרוני יהיה מוכן לקבל קיצוץ בשכר לשלוש השנים הקרובות תמורת זה שהחוזה יבטיח לו שנה רביעית או חמישי. ואם הוא לא יעשה זאת, אז אין שום היגיון בהארכת חוזה לשחקן שיש לו חוזה לשלוש שנים נוספות, שבסיומו יהיה בן 33.5 (שמתם לב שבעשור הרביעי לחייהם כדורגלנים הם כמו ילדים? סופרים להם חצאי שנים גם...).

RG11 אוהב/ת את זה.
  6. k_700 Member

אין לי ספק שהוא יסכים, יבטיחו לו את השנתיים האלה, אולי איזה אחוז מסויים ממכירות, בונוסים, סרט קפטן והבהרה שאם לא אז תהיה כוונה למכור אותו בהמשך ואם הוא לא מעוניין על סין(והוא כנראה לא מעוניין) הוא כנראה מבין שהיעד הבא יכלול גם ככה ירידה מאוד מאוד חדה בשכר שלו.

אני אהיה מופתע מאוד אם לא יאריכו לו את החוזה. מהרגע שברור שזה האיש של מוריניו וששני הצדדים רוצים להמשיך, הדרך להארכה קצרה מאוד.

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אם תוריד לו בשכר, זה עדיין יהיה מספר גבוה מאוד והתחייבות עד לגיל מטורף, 34 או אפילו 35. פשוט לא הגיוני לעשות את זה.מוריניו יכול לומר עד מחר שהוא "האיש שלו", זה לא אומר שהוא אשכרה מוכן להתחייב לרוני לכל כך הרבה זמן. לכל היותר, נעבור את העונה הזו ונראה.

8. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אני לא חושב שמוריניו בכלל מתכוון להתעסק במה יקרה פה בעוד כל כך הרבה זמן, הרי סביר מאוד שכשהחוזה הנוכחי של רוני ייגמר, כבר יהיה לנו מאמן אחר.

9. k_700 Member

רוני חשוב מאוד גם לגלייזרים(אולי אפילו יותר מלמוריניו) ולכן כן אני חושב שבחלומות הורודים שלהם הם אומרים לעצמם אם סקולס סחב פה עד גיל 37 כמעט וגיגס אפילו יותר מזה אז גם וואזה יכול לפחות עד 34-35 ועוד בתור קשר מרכזי! התפקיד שמוריניו "יבנה אותו לתוכו".

מצטער בהערכה של רוני מבחינת המועדון אין לי ציפיות באמת.
    אני פשוט חושב שממש מעריכים אותו ואת השווי הכלכלי שהוא שווה למועדון ולכן מבחינתם אם אפשר להבטיח שהתרנגולת שמטילה להם ביצי זהב תשאר עד 35 ותפרוש כשחקן יונייטד(ועל הדרך גם סוף סוף ישבור כבר את השיאים האלה...סטגדיש) אז זה מה שהם יעשו.

חוזה לעוד שנתיים, עם מענק חתימה שמן לו ולסוכן, הבטחה לסרט קפטן ובעצם חיים במועדון כמו יונייטד במקום להזרק לאיזו אברטון או אינטר עוד שנה וחצי, מבחינת שני הצדדים זה משהו שהם ירצו.
    רוני אומנם לא ירוויח יותר 300k לשבוע אבל כנראה הוא מבין שאם לא החוזה הזה אז הוא בין כה וכה לא ירוויח 300k לשבוע לעוד שלוש שנים אלא אם הוא ירצה להתגמש על חיים בסין, דובאי וכו... וכנראה שדווקא ברוני נשאר הרצון להשיג דברים בכדורגל תחרותי, חבל שלנו לא נשאר השכל להסביר לו שזה לא צריך להיות כאן.

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

בחלומות הוורודים שלהם הגלייזרים שואלים "מי זה סקולס?"....

11. alexshw Member

לא מעניין אותי החוזה של רוני. יש ביונייטד כבר שנים בעיה קשה בקישור והיא הכי קריטית. אם הפיתרון של מוריניו יהיה לבנות סביב רוני כ - 50-50 או עמדה אחרת, אז הוא יפול כמו קודמיו. זה יהיה מבחינתי שהוא מתחנן להכשל. אם הוא יכשל ביונייטד הוא יקוטלג כמאמן לא רלוונטי שעבר זמנו בצמרת הכדורגל. הוא ירצה עבור רוני לסיים את הקריירה המשמעותית שלו? אז אני אצטער מאוד על כך.
    הגיע זמן להפסיק עם התרבות הזו של סחיטת שחקנים גמורים. הרגל רע שפרגוסון התחיל וגרם לכך שלא הכין סגל באמת ראוי לאחרי פרישתו.

שני מאמנים קודמים באו ליונייטד להכשל. אני מבקש ממוריניו לבוא להצליח.

12. yonmu Member

בהנחה שמוריניו בונה על שניידרלין והררה להרכב ומי שיישאר משווינשטייגר\קאריק\רוני\בלינד\פלאיני לספסל, זה כל כך נוראי מקצועית? (אני באמת שואל. כמעט ולא יצא לי לראות את שניידרלין והררה משחקים)

13. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אני לא חושב בכלל שהוא מייעד אותם להרכב, בטח לא הררה. כמובן עוד צריך לראות מה יקרה במשחקי ההכנה אבל תחושת הבטן שלי שמוריניו לא בונה על הררה וימכור אותו במהרה.

14. k_700 Member

לא רואה מצב שאנחנו משחקים רק עם הררה ושניידרליין בקישור של שניים במערך של מוריניו.

זה יהיה תמיד עם עוד קשר , השאלה מי, איזה סגנון ואיפה ישחק הררה. אני יותר מאמין בהררה בקישור המרכזי, השאלה אם מוריניו בכלל מחזיק ממנו, לא אתפלא אם לא. בדיוק כמו ואן חאל, מוריניו אוהב את הקשרים המרכזיים שלו עם משמעת גבוהה, פחות תעוזה ועם רזומה עשיר בקריירה, חבל שהרבה פעמים זה לא הולך יד ביד עם היכולת הנוכחית שלהם.

15. ManUnd Member

נגיד ואם נשארים עם הקישור שיש לנו כיום ושנייד והררה הם הקשרים הפותחים,מישהו באמת רוצה שהחילופים שלנו יהיו פלאייני/שוויני/רוני?

Sent from my ONE E1003 using Tapatalk

מצב נושא:
הנושא נעול.