מנצ'סטר יונייטד 2015/16-הסיוט שנגמר עם גביע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. k_700 Member

כמה שזה ישמע דבילי אני לא אתפלא אם העיתונים עשו קישור לגריזמן בגלל הטוויט שלו אחרי העקב של רוני+זה שאתמול הבילד אומרים שהנחנו כביכול הצעה של 85 מיליון יורו על מולר+רק במקרה גריזמן חתם לא מזמן על חוזה חדש עם סעיף שחרור של 80 מיליון יורו.

לא שחסרים לנו משאבים כדי להפעיל את הסעיף שחרור שלו אבל זה לא השחקן שכרגע צריכים(למרות שהוא אדיר).

2. Magpie27 Member

המחירים יצאו מכלל פרופורציה. זה פשוט הזוי מה שקורה בכדורגל.
    כל קבוצה קונה שחקן ב-4 פאונד ומחתימה אותו על סעיף שחרור של 50 מיליון ומעלה.
    קחו לדוגמא את אובמיאנג. חצי מחיר ועולה על כל השמות שמוזכרים פה. גובה+חוזק+אתלטיות+מהירות שמתאימים לליגה האנגלית כמו כפפה ליד.

3. k_700 Member

על מי אובימיאנג עולה? מולר? גריזמן?

oranfu אוהב/ת את זה.
  4. alexshw Member

ההיפך כבר דנו על זה כאן. באנגליה יהיו לו פחות שטחים חופשיים.

5. Magpie27 Member

עולה עליהם בכל פרמטר. מגריזמן אתה לא יודע מה תקבל באנגליה.
    מולר שחקן מדהים אך יש לו תכונות שיכולות להגביל אותו בליגה האנגלית. ובטח שלא שווה 80 מיליון. גם 50 לא.
    אובמיאנג הוא השחקן המושלם לליגה האנגלית. יש האומרים עליו מחמיצן- כל חלוץ גם מחמיץ. הוא מביא ערך מוסף, הוא מבשל שערים יוצא מן הכלל.

6. k_700 Member

אתה רציני??
    חוץ מפרמטר של מהירות הוא לא על שניהם בכלום.
    לא טכניקה, לא קריאת משחק, לא ראיית משחק עם הכדור, לא בתנועה ללא הכדור.
    אפילו בשימוש בגוף שלו אני לא בטוח שהוא טוב יותר ממולר(שמגיע נהדר לכדורים בגובה ויודע להוריד נהדר בלמים מעליו).

זה שהוא לא שווה הרבה ביחס אליהם?? ובכן מולר ב-25-26 השנים שהוא חי הספיק להביא לא מעט קבלות, גריזמן כבר אדיר במשך 3 עונות רצופות ובשני תפקידים שונים על המגרש.

אובימיאנג העונה בערך הוסט לתפקיד של חלוץ וכשלפני זה היה ווינגר שצריך רק שטחים פתוחים כדי לנצל את המהירות שלו בסיומת מול השער(משהו כמו וולקוט פעם), לא יותר מזה.
    אולי בגלל זה הערך שלו לא כזה בשמיים למרות שהנתונים הפיזיים שלו מרשימים(אבל בכדורגל נתונים פיזיים הם הרבה פחות רלוונטיים כשאתה אמור לנתח שחקן התקפה).

7. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה חושב שהפרמיירליג יותר שונה משאר הליגות בעולם ממה שהיא באמת. קצב קצת מהיר יותר, שופטים שורקים קצת פחות על מגע, זהו בערך. לא צריך להסחף ואם השחקן מספיק טוב הוא יצליח בכל מקום.

אובמאינג שחקן לא רע (בהמשך למה שאמרתי למעלה, אין לי מושג מה זה "השחקן המושלם לליגה האנגלית", מה, בגלל שהוא מהיר? אתה יודע כמה שחקנים מהירים נכשלו באנגליה?), אבל הוא לא סקורר בחסד וחוץ מהמהירות אני לא בטוח איזה ערך מוסף הוא מביא. כל פעם שאני רואה אותו משחק הוא נתפס אצלי כגבי אגבונלהור לעשירים.

oranfu ו-Sir Alex Ferguson אוהבים את זה.
  8. k_700 Member

לאגבונלהור עוד יש יציאה טובה מהמקום עם הכדור, לאובימיאנג אפילו את זה אני לא בטוח שיש.
    הוא רגיל לעשות עקיפות בלי הכדור ועם כל הכשרון שיש להם בקישור האחורי וההתקפי רגילים למצוא אותו(וההברקה האחרונה לדעתי אצל דורטמונד כשטענתי לקראת סוף העונה שעברה שצריכים לחשוב עליה- מיקיטריאן באגף שמאל במקום בקישור המרכזי).

9. Magpie27 Member

הכל רלוונטי.
    קח לדוגמא את רוני- מעונה לעונה הוא נחלש- המהירות שלו פוחתת והוא כבר פחות אפקטיבי. עדיין אני מחזיק ממנו ובטח שיתן הרבה תרומה העונה.
    איך מולר בדיוק משתלב עם רוני?? מולר לא מהיר במיוחד ביחס לגריזמן ואובמיאנג.
    הוא חזק כן, יודע לכבוש עם הראש כן. איך בדיוק אם מתחבר ליונייטד?? אתה רואה את מולר לוקח כדור 40 מטר מהשער כמו רוני בימים הגדולים ויוצר מהלך?? אני לא.
    אובמיאנג לעומת זאת יכול לעשות הכל,הוא שובר נבדלים, אין בלם בעולם שיכול להדביק אותו בצעד ראשון או יציאה מהמקום- תקרא לזה איך שאתה רוצה..
    גריזמן טכני ואפילו מהיר אך הוא קטן וחלש פיזית ויהיה לו קשה מאוד לבלוט בצורה מטורפת בליגה האנגלית. תסלח לי אבל אתה חי לפי תקשורת. בוחר שחקנים על פי פרסום. מה שנתן גריזמן ב-3 שנים גם אובמיאנג נתן.

10. Blaugrana Blood Member

להעדיף את אובימיאנג על גריזמן היום, שווה ערך להעדפת וולקוט על אגווארו כשזה שיחק באתלטיקו. הזיות של אנגלופילים וטו לא.
    על תומאס מולר והתאמתו לפריימרליג מעליב להתייחס

Sir Alex Ferguson, k_700 ו-Eric Cantona אוהבים את זה.
  11. Magpie27 Member

העובדות מדברות בעד עצמן חביבי.
    90 אחוז מהשמות שאנשים זרקו פה והיללו עד אין סוף התגלו בסופו של יום כפלופים גדולים.

12. Eric Cantona Member

מספרים פה סיפורים על רוני כאילו הוא היה מסי, אבל לרוץ עם הכדור ולעבור הגנה גם הוא לא עשה מעולם. הוא כן היה סוג של מולר, סקורר חזק עם מיקום טוב ובעיטה מדוייקת. זה מעבר דורות די חלק יכול להיות על הנייר.

13. k_700 Member

הטכניקה על שטח קטן של אובימיאנג בינונית ואפילו מרושלת.
    יונייטד משחקת פוזישן פוטבול ולרוב בשטח המגרש של היריב.
    כלומר לא סביר שאובימיאנג ימצא מולו בלם 40 מטר מהשער ויקבל מספיק שטח כדי לעקוף אותו עם הכדור.

מולר לא איטי.
    איך הוא ישתלב עם רוני? או שישחק לפניו או שרוני ירד לספסל(כל זה בהנחה פרועה שאיכשהו מולר בכלל נוחת פה), אתה יודע במוקדם ובמאוחר רוני יצטרך גם לנפק קבלות.
    כרגע הוא רע מאוד, אולי החלש ביותר מבין השחקנים ששיחקו עד כה משחקים רשמיים.
    אובימיאנג מהיר מאוד, באמת יש לו גוף שבנוי לספרינטר או איזה ווייד רסיבר בפוטבול, אבל אתה יודע זה כדורגל. כדורגל משחקים עם הרגל ולכן כל מיני פרמטרים פיזיים הרבה פחות חשובים מענפי ספורט אחרים.
    כמו שאמרו לך לא חסרות דוגמאות של פריקים אתלטיים שעברו בפריימרליג והתגלו כשחקנים בינוניים כי בסופו של יום בכדורגל לא היה להם באמת הרבה מה להציע.

אובימיאנג נתן עונה אחת של 19 שערים בכל המסגרות בדורטמונד(עונה גרועה לקבוצה וגם עם המון אפס אנד דאון אצלו ולמרות הסטט' הכביכול מחמיאה).
    נתן עוד כמה עונות של דאבל פיגרס בשערים בצרפת, לא יודע כמה זה מרשים, לא עקבתי אחריו שם(אתה עקבת?), גם צ'מאח היה כובש דו ספרתי שם.

גריזמן שצעיר בשנתיים נתן עונה של 24 שערים בספרד, בקבוצה שמשחקת הרבה יותר טקטי והרבה פחות פתוח מאיך שמשחקת דורטמונד, עוד עונה של 16 שערים באתלטיקו(עונה אדירה של הקבוצה) ועוד עונה נהדרת בסוסיאדד כשחקן בן 21.
    אז לא, הוא לא מוכח כמו גריזמן והוא כן מבוגר ממנו בשנתיים.

מגוחך בכלל להציג את ההשוואה הזאת.

14. Magpie27 Member

גריזמן כבש ליתר דיוק 10 שערי ליגה בסוסיאדד.
    לאחר מכן 16
    ואז באתלטיקו 22.
    קצת קפצת עם המספרים אבל זה בסדר. הוא שחקן מעולה ואין לי בעיה אם יהמרו עליו לאנגליה. זה בהחלט יהיה מעניין.
    מבחינתי שחקן כמו אובמיאנג הוא יותר מוגדר כחבילה המושלמת אבל לא חובה להסכים איתי. כנראה שאני מנתח את הדברים קצת שונה ופרטני יותר מאחרים.
    בכל מקרה יונייטד חייבת להביא חלוץ נוסף ומי שזה לא יהיה אשמח לראותו מצליח.

15. k_700 Member

24 בכל המסגרות, כולל שניים בצ'מפיונס, נכון לא 24 בספרד.
    בעונה האחרונה בסוסיאדד הוא היה ענק וה10 שערים שהוא נתן בכלל כשחקן כנף בשמאל ובגיל 21 מבטאים את זה טוב מאוד.

מצב נושא:
הנושא נעול.