מנצ'סטר יונייטד 2015/16-הסיוט שנגמר עם גביע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. JohnTerry26 Member

הוא לא אמר שסיטי הגישה הצעה, הוא דיבר על התעניינות, מה שלא מעט מקורות טענו גם כן.

2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנחנו מדברים על פדרו, אבל במקביל הסתיים גם הסיפור של אוטמנדי והוא מראה שבהחלט יכול להיות המון עשן, טונה של עשן, מבלי שיהיה שום דבר. שהעיתונים יכולים לחגוג ימים ושבועות על סיפור, ששוב ושוב ייראה כאילו הוא על סף סגירה, וכשזה מגיע לתכל'ס מתברר שכלום, יוק, נאדה. פתאום מתברר שמה שיונייטד אמרה כבר לפני מספר שבועות לעיתונאים - לא מעוניינים, לא רוצים, לא על הכוונת - היה פשוט נכון.

3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

K700 אני מבין שאתה מגיע אלינו לפורום היישר משולחן הדיונים במו"מ של פדרו. אולי אתה הסוכן שלו בכלל לפי הביטחון שלך ב"עובדות".

oranfu אוהב/ת את זה.
  4. alexshw Member

5. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

השאלה היא אם דה חאה נשאר לפי דה חאה.

6. Sir Alex Las' Killa

ואן חאל אמר אתמול שוב שהמצב של דה חאה 'יבחן מחדש' רק בספטמבר וכל העיסוקים בזה הם של התקשורת בלבד. והופ, יום אחרי הם יוצאים בכותרת כזאת. תקשורת בשקל.

7. k_700 Member

לא מבין אותך, לא ברור לך שהסוכן של פדרו עושה מניפולציות ?? תסתכל אפילו בציטוט ותראה כמה סתירות אפשר להוציא משם.

כרגיל צריך מישהו שיעשה את העבודה השחורה:
    Sanz (Pedro's agency): "Everyone knows United were in the race, but Chelsea was quicker. Deal with Barça in 24 hours - like a lightning bolt. Man United offered the same transfer fee as Chelsea, but the payments were structured differently. Maybe Man United dozed off a bit. Man
    City also showed interest, which proves that Pedro has been doing great."

אז לדבריו צ'לסי הייתה מהירה יותר, אבל רגע, שתיהן הציעו את אותה הצעה, בעצם בוא נרד שורה ונגיד שהן בעצם לא, כלומר נגיד שהתשלומים חולקו אחרת על ידי יונייטד שזו מכבסת מילים יפה ללתאר את מה שבאמת הלך שם(וזה מתבסס בעיקר על כל הכתבים הרציניים מספרד ואנגליה שטענו שלא הסכמנו ל21 מיליון פאונד), כלומר יונייטד הציעו סכומים, כנראה כולל בונוסים של זכיות וכו וכו אבל על דבר אחד אי אפשר ממש להתווכח כי יש הסכמה גם באנגליה וגם בספרד- יונייטד לא הפעילה את הסעיף שלו.
    הוא כמובן לא יגיד לך את זה פה בצורה ברורה כדי לא לסתור את המשפט הראשון שלו שכאילו היה "מירוץ" על הקליינט הכל כך מבוקש ממנו.

בחיי הייתי בטוח שזה ממש ברור מהציטוט המצחיק הזה.
    אם לקח לאנשים זמן להבין את זה כנראה שהסוכן עושה עבודה ממש טובה.

נערך לאחרונה ב: ‏22/8/15
  8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצחיק אותי כמה שאתה מנתח ציטוטים של סוכן.
    לא מעניין אותי מה הסוכן של פדרו אמר ולא מה ואן חאל אמר. שניהם אינטרסנטים.
    לא ניתן לדעת את האמת, זה מה שהכי ברור פה, לכולם חוץ מלך.

אלעד אוהב/ת את זה.
  9. k_700 Member

ונראה לך שאני כביכול מתבסס על הצד שיצא מהפה של ואן חאל???

מה זה לא ניתן לדעת את האמת?? כל העיתונאים, מאלה מהMEN, טיילור גארדיאן, ג'ונאס מספרד, מארקה, אס כל אלה התעקשו שלא הפעלנו את הסעיף שחרור שלו.

אז סבבה, הסוכן שלו טוען שהגשנו את אותה הצעה ואז בחלק השני של המשפט הוא מגמגם לך שזה בעצם לא אותה הצעה כי יונייטד הציעה הצעה אחרת בתשלומים(שזה עוד איזה דרך מעומעמת שלו לעבוד עליך), אבל בסדר תעכל איך שבא לך את מה שהוא הקיא לכתבים.

10 דק' מפרסום ההרכבים.
    שמועות ששוונשטייגר פותח ומעניין אם לקראת הגומלין הוא יבצע עוד כמה שינויים(נניח יאנג להרכב) או שירוץ באותו הרכב פלוס עם שינוי אחד.

נערך לאחרונה ב: ‏22/8/15
  10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה באותו הצד כמו של ואן חאל, שניכם סובייקטיבים ומספרים את הסיפור כמו שנוח לכם שכולם יראו אותו.
    הביסוס היחיד שלך בסיפור פה הוא על היותך אוהד מנ יונייטד. אני כבר מדמיין אותך ביקום מקביל אוהד של צ'לסי ומספר לנו שגנבתם את פדרו מתחת לאף של מנ יו ואז מביא לי את רשימת העיתונאים שכן רשמו שההתעניינות של מנ יו בפדרו הייתה רצינית בשבועות האחרונים.

11. k_700 Member

ואן חאל טוען שהוא בכלל לא התעניין בו, אלא רק ענה לשאלות של כתבים על פדרו.
    אז איך אני בצד של ואן חאל?? אני טוען שרצינו אותו, הגשנו הצעות אבל לא רצינו מספיק.

מה הקשר פה לאהדה?? למה קשה לך לקבל את זה שכל עיתון בעולם, מספרד, ארה"ב, אנגליה ומוזמביק טען שלא הפעלנו את הסעיף שחרור שלו וצ'לסי כן??

אם הייתי אוהד צ'לסי ביקום מקביל הייתי מקבל קצת באדישות את ההחתמה הזאת של פדרו, בדיוק כמו שהייתי מקבל אותה ביונייטד.
    אני לא אעשה מפדרו משהו שהוא לא והוא לא איזה שובר שיוויון מבחינתי.
    אצלינו לדעתי הוא היה על הסקאלה של אשלי יאנג עם תרומה קצת יותר רצינית ברחבה ופחות איכותית על הקו.

12. k_700 Member

אז שינוי יחיד-
    #mufc XI vs Newcastle: Romero, Darmian, Smalling, Blind, Shaw; Schneiderlin, Schweinsteiger, Memphis, Januzaj, Mata; Rooney.

שיהיה בהצלחה.

13. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

מעניין כמה גרוע ינוזאי צריך להיות כדי שהררה ישחק במקומו, כי מהרמה שלו מול ברוז' אין הרבה לאן לרדת.

לפחות שוייני במקום קאריק, שינוי במקום.

14. k_700 Member

עם איך שרוני נראה בשני משחקי הליגה הראשונים אתה מאוד תרצה שחקן התקפה מאחורי רוני שמסוגל לעשות תנועות לעומק כמו שיאנוזיי עשה במשחק הראשון שלו.

אותי מעניין לראות אם הרכב של שווייני ושניידרליין יחזיק הגנתית באותו צורה שהרכב עם קאריק ושוושנטייגר החזיק.

15. alexshw Member

שואן חאל ידחוף את השיטה שלו לתחת. קבוצה כל כך חסרת תכלית אני מעולם לא זוכר ביונייטד.
    לא מעניין אותי איך מבקיעים שערים. אין אף שחקן שאשכרה מסוגל לשים את הגול.
    רוני שמן מגוחך. אי אפשר להמשיך ככה.

או שואן חאל משנה שיטה או שילך לעזאזל. נמאס לי לסבול מהכדורגל שלו.
    זו הקבוצה הכי משעממת בליגה. בצורה הזו כל משחק הופך לקשה.

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.