מנצ'סטר יונייטד 2015/16-הסיוט שנגמר עם גביע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

כן ישר קפץ לראש השער הזה מול אותה קבוצה

גם לפי המהלך הנ"ל אפשר לראות כי למרסיאל עוד כברת דרך לעבור עד שיהיה מקום להשוואה כלשהי באמת :)

נערך לאחרונה ב: ‏13/9/15
  2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לי לא קפץ לראש השער הזה. מה שקפץ לי לראש זה שראיתי את השער הזה ובעיקר את הסיומת, אבל אני לא יודע מתי. רק כשמישהו העלה את הלינק אתמול נזכרתי...

3. oranfu Member

אין מה להשוות בכלל בין השערים, עם כל הכבוד.

בכלל, אני חושב שעושים הרבה יותר רעש מהשער הזה ממה שמצדיק. אם זה לא שחקן ששילמו עליו כל כך הרבה כסף אף אחד לא היה מתרגש.

זה לא כאילו עשה שם משהו שלא ראינו כבר עשרות שחקנים עושים לסקרטל.

4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת שלי קפץ לראש השער הראשון של טורס אצלנו, מול צ'לסי. ואז היריב היה טל בן חיים.
    אני חושב שזה מאוד צריך לעודד אתכם השער הזה, עד כמה ששער אחד יכול להגיד משהו, הוא רק נכנס למשחק עם המון משמעות ולא עניין אותו בכלל. ישר תקף את המגן וגם סיים יפה מאוד. זה לא מבטיח כלום אבל זה כן נותן אינדיקציה קטנה להמשך.

5. ShaiG Member

כן, אם לא הרעש אף אחד לא היה מתרגש מילד בן 19, שעוד לא נמצא שבועיים באנגליה, שלא יודע אנגלית כמעט בכלל, שלבש פעם ראשונה את המדים של מועדון כזה עצום, במשחק נגד מועדון שמהווה יריב של שנים, ועושה את מה שהוא עושה בקלילות של אימון.
    כן, זה בגלל הרעש.

RG11, alexshw, k_700 ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  6. Wazza Member

יש לי הרגשה שהוא יפתח נגד איינדהובן.

7. k_700 Member

למה אין מה להשוות ?????שער של תיירי הנרי טיפוסי.

כל כך הרבה פעמים בקריירה הנרי עשה את הכניסה הגדולה הזאת משמאל, זרק באלגנטיות את הבלם שמגיע מולו ורקד כל הדרך לשער עם סיבוב יפה כזה לפינה הימנית.

לא מאמין שהיה אחד שראה את השער הזה אתמול, ראה את הקריירה של הנרי באנגליה ולא עמד לו על הלשון שזה שער הנרי טיפוסי.

מודה שלא הייתי זריז ומדויק כמו החבר'ה שממש שלפו את השער נגדינו כי םשוט בתודעה היו לו אצלי כל כך הרבה כאלה.

כמובן שאין מה לצאת בהצהרות ולצאת מפרופורציות, ילד בן 19 שההבדל הגדול בינו לבין הנרי זה שהנרי הבקיע עשרות שערים כאלה יפים ולילד הזה יש 12 שערי קריירה בסהכ.

זה עניין של תהליך אבל בהחלט נראה שיש פה חתיכת חומר גלם ובעיקר שחקן שעם הבטחון שלו נראה הרבה יותר בוגר מגילו ומכמות הנסיון שיש לו.

דבר נוסף שהיה אפשר לשים לב אליו זה שהוא נראה מתאים מאוד לשחק כחלוץ וכשיש מאחוריו שחקן.

הוא לא סטטי ואוהב לזוז לאגפים, לחפש את המגע עם בלמים, לקבל כדור גם עם הגב ולהגיע לשער עם הפנים לשם.
    זה יכול להיות מעניין לראות איך שילוב כזה יראה עם רוני וכשנוריד מרוני סופית את העול של להיות הוואן מן פיבוט במערך.

אגב, גם פלאיני נראה הרבה יותר חד ומסוכן כשעבר לשחק בתפקיד הכי טוב שלו, מאחורי החלוץ.רוני כנראה לא יהיה כשיר לאמצע השבוע מול ההולנדים והייתי רוצה להמשיך לראות את הציוות שנראה טוב במחצית השניה.

8. oranfu Member

אמרתי שאין מה להשוות בין השער הזה לשער ההוא של הנרי.

9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש מה להשוות בין השער הזה לשער ההוא של תיירי הנרי.

אין מה להשוות בין אנתוני מרסיאל לבין תיירי הנרי.

התחלה נהדרת. בעיקר בגלל שהוא כל כך צעיר, בעיקר בגלל שדיברו כל כך על הכסף, בעיקר בגלל כל הלחץ שוודאי היה. יופי שהוריד קופיף קטן מהגב, אבל בסופו של דבר, רק גול אחד. גם במקרים האופטימיים של רוני ורונאלדו לקח להם הרבה זמן עד שהצליחו להביא שוב את מה שהראו בבכורה הבלתי נשכחת שלהם.

ShaiG אוהב/ת את זה.
  10. פול סקולס Member

אני מרגיש שבתקופה האחרונה נהייתי אוהד שלא מסוגל לעשות שום דבר חוץ מאשר להתלונן...

אז בעוד שאנחנו לא נראים טוב, ואני כמעט אף פעם לא נהנה לראות אותנו משחקים מאז שוואן חאל מונה (ובכלל בארבע-חמש שנים האחרונות),

ההגנה שלנו נראית מצוין, הקישור שלנו- בכל הקשור בזכייה בכדורים אחרי שאנחנו מאבדים אותם, במשחק ההגנה- נראה בסדר גמור.
    הסגל שלנו הרבה יותר טוב מאשר לפני שנה או שנתיים, גם אם המצב בהתקפה הוא קטסטרופלי. זה הרי בר תיקון.

ההתקפה תצטרך להיראות הרבה הרבה יותר טוב- כתבנו על זה מספיק, ועדיין יש לי חששות שוואן חאל לא יודע למצוא פתרונות התקפיים נגד קבוצות ששמות נגדנו 10 שחקנים מאחורי הכדור.

כך שיש גם דברים חיוביים בעבודה של ואן חאל.
    וכפי שכתבתי בעמודים הקודמים, אני לא משתמש בסכומים המטורפים שהוא הוציא על שחקני רכש כמשהו שצריך לזקוף לזכותו.

זה שהיינו צריכים להעיף מיליון שחקנים ולהביא אחרים במקומם- זו עובדה.
    איך קונים היום הרבה שחקנים טובים במעט כסף?
    אי אפשר. וזה לא ש 300 מיליון ליש"ט מספיקים היום כדי לקנות ארבעה-חמישה שחקנים שיהפכו אותך לקבוצה הכי טובה בעולם...
    אנחנו קנינו המון, אבל זה לא כזה סיפור כשלוקחים בחשבון את השנים האחרונות של פרגוסון + מויס שבהן לא קנינו בכלל.
    אם כל מסע הרכש שלנו היה מתפרס על פני 5 שנים- כפי שהיה אמור להיות- ולא על פני שנתיים- אף אחד לא היה מוציא הגה. הקבוצות הגדולות עושות את זה כל הזמן.

Sir Alex אוהב/ת את זה.
  11. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

כן, בדיוק כתבתי דבר דומה בדיון המחזור. שוכחים שלפני פחות משנתיים קלברלי היה שחקן הרכב, וגיגס היה פותח במשחקים חשובים עם רגל וחצי בפנסיה.

מה שכן, מצאתי לך סיבה נוספת להתלונן-כל מיני כלי תקשורת מדווחים שבחוזה החדש של דה חאה יש סעיף שחרור של 30 מיליון פאונד, שזה בדיוק הסכום שריאל הייתה אמורה לשלם תמורתו, רק בלי להוסיף את נבאס. אם זה נכון-זה ביזיון וחלמאות ממדרגה ראשונה, אם כבר מחתימים אותו על חוזה, למה שבעוד שנה ישלמו פחות ממה שהסכימו לתת עכשיו?

12. פול סקולס Member

שאלה טובה. אני בכלל משער שקיילור נבאס ייתן עוד עונה טובה והם ירדו מאופציית דה חאה. נבאס שוער מעולה ממה שהאוהדים הספרדים מספרים, וגם יש להם את השוער השני ההוא שהוא פוטנציאל עצום...

13. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

לא נראה לי. ריאל הוכיחו כבר שגם אם יש להם את השחקן מספר 2 בעולם בעמדה מסוימת, הם לא יהססו לזרוק אותו לכלבים כדי להביא את מספר 1.

14. alexshw Member

בסדר זה כבר כאב ראש של סוף עונה. נגיע לגשר נחצה אותו

15. Wazza Member

ההגנה בסדר, סוף סוף הקישור בסדר, אבל איך שהוא תמיד ביצירת מצבים אנחנו נתקעים, לא משנה כמה קישור והגנה טובים יש לנו.
    יצירת מצבים היא החולייה החלשה וחייב, אבל ממש חייב לבעוט יותר, ועם קישור כזה להיות יוזמים ויצירתיים יותר. שליטה במרכז המגרש לא אומרת כלום כל עוד אתה לא יוצר מספיק מצבים לעבר השער.

מצב נושא:
הנושא נעול.