מנצ'סטר יונייטד 2015/16-הסיוט שנגמר עם גביע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. פול סקולס Member

רק לי זה מרגיש כאילו הבית שקיבלנו הוא בכלל לא קל?
    וופסבורג- לפחות זו של השנה שעברה- משחקת כדורגל הרבה יותר טוב מאיתנו.

את איינדהובן והרוסים אני פחות מכיר בשנים האחרונות, אבל הן אף פעם לא היו מהקבוצות שמתבזות באירופה...

אם נשחק כמו מול טוטנהאם, ניוקאסל, סוואנזי... אנחנו בכלל לא בטוח עוברים :/

2. alexshw Member

הליגה ההולנדית בשפל המדרגה ועוד איינדהובן נפרדה משחקניה הטובים. וולפסבורג נחלשה תרצה או לא תרצה. צסק"א לא פראיירים(ממליץ להסתכל על המגן הימני מריו פרננדס, שאין לי מושג איך עדיין לא בנבחרת ברזיל), לדעתי הם טובים יותר מהעונה שעברה אבל כבר דנו על זה פה. הציפיה היא להבטיח מקום ראשון לפני המחזור האחרון ובכל מקרה לסיים ראשונים גם אם המאבק הוא עד הסוף.

Sir Alex אוהב/ת את זה.
  3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

נראה לי שזה בעיקר הסאן כך שצריך לקחת את זה בעירבון מוגבל. אבל צריך לציין משהו משמעותי - לפני שבוע, דה חאה היה עדיין במרחק של כמה חודשים מעזיבה בחינם. הוא לא היה חייב לחתום על החוזה. כך שאם היתה מהצד שלו התעקשות לחתום על חוזה שיכלול סעיף שחרור לא גבוה, לא היו לנו יותר מדי קלפים להציב מול זה - וחוזה עם סעיף כזה עדיין טוב יותר משום חוזה.

בקשר לליגת האלופות, לא, לא קיבלנו בית קל, הרבה בגלל שקיבלנו את וולפסבורג מהדרג הרביעי, אבל גם לא קיבלנו בית קשה. הייתי קורא לו "מאתגר במידה". המעלה הגדולה? שבניגוד לשנים האחרונות של פרגוסון, אין סיכוי שנזלזל בשלב הבתים ונתייחס לכל הסיפור כאל מטרד.

4. Wazza Member

וולפסבורג כמובן הכי מסוכנת בבית. לפחות דה ברוינה כבר לא אצלם. אחרי זה צסקא מוסקבה. קבוצה מאוד מהירה, דומביה ומוסה יכולים לעשות לנו צרות. בכללי הקבוצה סופר מהירה ויכולה לעשות לנו בושות עם המתפרצות שלהם(אם הם באמת מהירים כמו בפיפא חחח). בכללי קשה לשחק נגד קבוצות רוסיות. איינדהובן כאמור הכי קלה בבית, אבל לא יהיו לנו חיים קלים בבית הזה.

Eric Cantona אוהב/ת את זה.
  5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

וולפסבורג צריכה להתרגל למצב החדש שבו דרקסלר הוא מוביל ההתקפה ולא דה בריינה, ויקח לה זמן, אבל היא עדיין קבוצה חזקה שברגע שתתחיל להתחבר מחדש היא יכולה להגיע רחוק מאוד בכל המפעלים לדעתי. הם עשו רכש נכון ויכולים גם לזכות השנה באליפות הגרמנית לדעתי, למרות שכרגע דורטמונד נראית בלתי ניתנת לעצירה ובאיירן, למרות יכולת בינונית, זו עדיין באיירן.

6. Gass12 Member

לאור הטרוניות הרבות כלפי ואן חאל , במיוחד במחצית הראשונה מול ליברפול. אני ממש סקרן לראות אותנו כנגד קבוצה הולנדית. באיזה הרכב נעלה ומה יהיה המסר לשחקנים , שישתקף קרוב לוודאי מההרכב ומצורת המשחק שלנו . למען האמת וההגינות לו אני המאמן? ( כי זו דרכי לשאול ולחפש פתרונות ,אני פשוט מייבא את השאלה לפתחי ) בגלל היריבה ,בגלל שזה המשחק הראשון ובגלל שהמשחק בהולנד, הייתי עולה במערך זהיר. כך שכפי הנראה לא אשפוט אותו לחומרה ,בהנחה ובתקווה שלא נראה קטסטרופה.
    ההרכב שלי : דה חיאה שואו ,בלינד,סמולינג, דרמיאן
    שוויני,קאריק ,
    אשלי ,הררה ,מאטה
    מרש'יאל

7. Wazza Member

שניידרלין במקום קאריק

8. Sir Alex Las' Killa

מאמין שנראה את אותו הרכב משבת.

9. פול סקולס Member

פלאייני כחלוץ זו אופצייה רעה מאוד.

דה חאה

שואו בלינד סמולינג דרמיאן

שווייני הררה קאריק

יאנג מרסיאל מאטה

10. k_700 Member

אני דווקא אבין אם למשחק הזה נעלה את מארסיאל שוב מהספסל.

אסור לקפוץ מעל הפופיק איתו וצריך להכניס אותו בזהירות.
    זה יהיה משחק שני שהוא זמין,פעם ראשונה שיוצא עם הקבוצה מחוץ לאנגליה ובכלל שבוע בסהכ שהוא מתאמן עם החבר'ה.
    מהספסל הוא שוב יכול לעלות משוחרר וכשההגנה עייפה יותר.

לא הייתי פוסל את יאנג כקיצוני שמאלי, בטח אחרי הופעה טובה בשבת, דפאיי כמן false 9 ופלאיני מאחוריו כמי שיתן יותר אגרסיביות בטח כשזנ משחר חוץ ראשון בשלב הזה וכדאי לשחק יותר בזהירות.

בקישור האחורי הייתי נותן מנוחה כפולה: גם ןקאריק וגם לשווייני שנתן את כל כולו מול ליברפול וגם איתו צריך לזכור שהוא שיחק בסהכ 18 משחקים בהרכב בשנה האחרונה.

שניידרליין והרירה בתפקיד הטוב ביותר שלו יכולים לתת לנו אמצע שישלב גם פוזישן טוב וגם הגנה טובה.

בהגנה אני לא נוגע, כל אחד ואחד שם(כולל בלינד ) הרוויח ביושר את הקרדיט להמשך הריצה בהרכב.

Eric Cantona אוהב/ת את זה.
  11. alexshw Member

הנוער של ניקי באט ניצח את איינדהובן 3:0 בליגת האלופות - רשפורד כבש צמד וגריבין פתח עם הראשון

12. Gass12 Member

מוגש ל.... נוחיותי :) וגם לכל השואלים והשוכחים תדיר.

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/12038180_10153238578577746_7767796041571021490_n.Xxx?oh=ffd4f49dd2d5429e408aab3433704334&oe=5661D662&__gda__=1448961140_5edd138641a0c004063435e0e134a141

k_700 ו-Eric Cantona אוהבים את זה.
  13. Sir Alex Las' Killa

יש לי חדשות עבורך, תחזיק חזק - הג'ירפה הבלגית הולכת לשחק בהתקפה כל העונה.
    זה מה שקורה שיש לך שני חלוצים.

14. פול סקולס Member

אייף... אני עדיין עם תחושה מעצבנת לגבי הבית הזה... אשכרה כל משחק הוא מוקש

15. Raulito Madridista

הליגה ההולנדית נחלשה משמעותית והשחקן הכי טוב של איינדהובן משחק אצלכם. גם צסק"א מוסקבה, עם כל הכבוד לביבראס או לקור הרוסי(הרי יונייטד היא לא קבוצה מליגת העל השכונתית שתנאי הקור אמורים לתת את גזר הדין שלה) - לא יריבה רצינית. וולפסבורג יכולה לעשות צרות אבל בגדול מדובר בבית נוח מאוד, נחיתה קלה עבור יונייטד אחרי היעדרות של שנה מהמפעל, אז אני לא מבין את התלונות. יונייטד הייתה יכולה לקבל את ריאל או באיירן ואז היה לה קשה מאוד לחלום על המקום הראשון, ליפול בבית המוות עם יובנטוס וסביליה ואז עלייה לשלב הבא גם הייתה מאוד מסובכת וגם הבית של ברצלונה לא פשוט.

אגב, גם מלר כתב בספורט 5 'יונייטד תתקשה בשלב הבתים', ואתם יודעים מה היחס של מלר על הימורים..

מצב נושא:
הנושא נעול.