מנצ'סטר יונייטד 2016/17-אימפריות נופלות לאט

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Sir Alex Las' Killa

2. alexshw Member

רכש חסר שכל של ואן חאל. רדיפה אחרי העבר.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  3. k_700 Member

מישהו בדק אם לדורפן יש דופק?

חייב לציין שמזה לא עברה לי בהתרגשות הקנייה שלו אז.
    זה הגיע ביחד עם דארמיאן ושניידרליין , שמהם דווקא כן היו לי ציפיות,שנייה לפני הגיחה האחרונה לאמריקה(נדמה לי הוצגו בסן חוזה).

לא עפתי מזה כבר אז.
    הבעיה הכי גדולה שלנו הייתה איטיות במרכז המגרש(וזריזות) אליה הוספנו את הטנק שרמן הכי איטי בליגה.
    חוץ מאיזה מחצית מול ליברפול אני לא יכול לתת כדוגמא יותר מ45 דקות טובות אצלנו.

כמובן שאצל הרבה אוהדים ודורפן אם שוויני נכנס למשחק דקה 69 ואנחנו מבקיעים שער אז זה רק בזכות המנהיגות שלו, ההילה שמישהו ייצר לו והוא גם ירד לאיזה גליץ׳ אז הוא לימד את החבר׳ה הצעירים איך יורדים נכון(לגליץ׳) והחדיר בהם ווינריות.

נערך לאחרונה ב: ‏21/3/17
  4. RG11 Member

מה שתמוה פה זה שמוריניו בוכה על עומס, אבל במקביל משחרר שחקנים (דפאי, שניידרלין, שוויני). עכשיו מילא היה משתמש באקדמיה כדי לפצות אבל גם זה לא, אז הצעדים האלו מאוד לא מובנים.
    הקישור שלנו נשאר רק קאריק, פלאייני, פוגבה והררה, זה ממש הזיה.

Sent from my Pixel using Tapatalk

5. alexshw Member

שורה תחתונה הגיוני שמנג'ר ביונייטד לא יחזיק משלושתם. הייתי עוד מקבל את הטענה לגבי שניידרלין אבל דפאי ושוויני לחלוטין לא היו שחקנים שמוסיפים עומק לסגל הזה.
    שוויני פנסיונר. סוס מת לגמרי.

6. אדום של פעם Member

במצב הנוכחי כל פעם שפלאייני פותח או עולה מהספסל הייתי מעדיף לראות במקומו את שוויני. הוא עדיין יכול לתרום, הראיית משחק, המסירות, הנעת כדור טובה יותר. כל אחד כמעט עדיף על פלאייני. בטח אם זה בסטיאן עם כל הניסיון. הוא לא כזה מבוגר, ז'וזה סתם פסל אותו מהר.

7. alexshw Member

לא סובל את פלאיני אבל הוא תורם יותר משוויני שבקושי זז כבר.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  8. k_700 Member

אנשים שבאמת מאמינים ששוויני יתרום יותר מפלאייני או שממש שונאים את הבלגי או שממש מיואשים מהמצב.

הבלגי לפחות מסוגל לסיים משחקים עם אוויר בריאות, לחלץ כדורים וכשפה ושם הוא גם זוכה בכדורי גבוה בהתקפה.

לגרמני אין ריאות כדי להחזיק קישור ברמה הזאת כבר לפחות שנתיים.

שיהיה לו בהצלחה בשיקגו, לא יודע למה מכל המבחר הוא בחר לסיים דווקא בעיר הקפואה הזאת, אולי זה מזכיר לו את הקפור הגרמני או שלא הייתה כזאת הענות לקפוץ עליו גם מהארץ של הדוד סם.

Gianzola אוהב/ת את זה.
  9. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא חושב שהרוחות אולי יעזרו לו לרוץ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sturridge ו-alexshw אוהבים את זה.
  10. alexshw Member

https://fb-s-d-a.akamaihd.net/h-ak-xlp1/v/t1.0-0/q83/p480x480/17362048_175051849673273_8054711298545831366_n.Xxx?oh=75a262ea70cf60a97da0d6055930ce16&oe=59532CD9&__gda__=1498708759_c91ece4ff20aa5d381366c4f4e8c3cef

11. alexshw Member

גם אברטון חזק במירוץ. לדעתי רוני הולך לבייש את עצמו בכל קבוצת פרמייר ליג שיחתום. הוא גמור גופנית. קצב המשחק שלו מגוחך. אם הוא לא מעוניין לעבור לסין או ארה"ב אז שיפרוש. לא כולם צריכים לשחק עד גיל 35. הוא עשה קריירה אדירה גם ככה.
    West Ham interested in signing Wayne Rooney this summer - Sky sources | Football News | Sky Sports

אדום של פעם אוהב/ת את זה.
  12. k_700 Member

תשבו על הכסא כי אתם בטח לא תאמינו, אבל פיל ג׳ונס נכנס בסמולינג באימון המסכם של אנגליה לפני גרמניה, שבר אצבע ברגל ויחמיץ לפחות תשעה משחקים.

כן הפעם זה לא קרה מאיזה סכין גילוח או נמלול ברגל, שבר על אמת.

13. alexshw Member

מתחיל מ - 1:41:00 בערך
    פרק #26 – דורפן, יונייטד וטוני קוקוץ' – בכל יום נתון

בניגוד למה שדורפן משדר אני לא חושב שצריך לחפש פה מאמנים לעשור. 3 שנים זה כבר טוב.
    מסכים ב - 1000% לגבי וודי. הוא אדריכל הכישלון של יונייטד. זה אפילו לא רק מינוי מאמנים לא נכונים. זה בכלל חוסר ראיית כדורגל.
    עכשיו רודפים אחרי גריזמן כשיש 5 חלוצים זולים יותר ולא פחות טובים וחלק עדיפים אפילו. למה רודפים אחריו? רק כי זה נחשב למלפפון החם בשוק כפי שפוגבה היה.
    שמות לא מעניינים אותי. מעניין שיבנו קבוצה. ק-ב-ו-צ-ה.
    ולגבי הטענה של מוריניו לצעירים: יש מספיק צעירים חרוצים. הבעיה במוריניו שלא יודע לזהות ולשלב אותם.

לא צריך להיות אידאליסט צעירים. ברור שמועדון גדול צריך תוצאות, אבל יש בעיה אם מאמן לא היה נותן אפילו לעילוי כמו רוני או אואן לשחק בגיל 18 ומוריניו לדעתי כזה.
    הוא היה נותן לאיזה חטיאר את הדקות.

נערך לאחרונה ב: ‏24/3/17
  14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

דיווחים בקרואטיה (כולל תמונות) שמוריניו נחת במדינה על מנת לדון עם הסוכן של מרסלו ברוזוביץ', קשרה של אינטר, על מעבר אפשרי בקיץ. הסוכן של השחקן הגיב לדיווחים הללו עם הדברים הבאים: "אני לא יכול לפרט יותר מדי, אבל אנחנו בקשר עם מועדונים מאנגליה שמעוניינים במרסלו". הדיווחים בתקשורת האנגלית מוקדם יותר גם העלו את שמו של פריסיץ' כמטרה אפשרית של מוריניו, אך מדובר בצהובונים זולים ולא יותר.

מוריניו בזאגרב:
    http://images2.gazzanet.gazzettaobjects.it/wp-content/uploads/sites/45/2017/03/joseljut4.Xxx?v=20170324170900

אם הייתי אוהד יונייטד, הייתי מקווה שהפרסום על ברוזוביץ' לא נכון. הוא שחקן עם המון פוטנציאל אבל מאוד לא יציב ומבחינה פיזית הוא יתקשה מול שחקני קישור חזקים לדעתי. אם נגיד אינטר הייתה צריכה להתמודד מול צ'לסי היום, הוא האחרון שהייתי רוצה להרכב.

DRORIKO ו-alexshw אוהבים את זה.
  15. k_700 Member

מצחיק הפירסומים הראשונים היו שהוא מגיע לראות את פריסיץ׳ מול אוקראיינה, אממה פריסיץ׳ לא יכול לשחק במשחק הזה בכלל וזה עדיין לא מונע מצהובונים ופורומים שונים לדסקס על זה.
    יש תמונות שלו גם עם סוקר ומיאטוביץ׳.

ברוזוביץ׳ חיזוק נוראי לדעתי.

שחקן בינוני מאוד של הברקות ולא יותר.
    מאוד אוהב את הכדור ברגל, לא מהיר במיוחד, מחיר גבוה מדי, פוטנציאל נמוך מדי.

עצוב אם זה יקרה.
    מיקי, מארסיאל, מאטה כולם עדיפים עליו בהרבה ואפילו לינגארד לדעתי מתאים יותר לכדורגל האנגלי ממנו.

פריסיץ׳ שחקן הרבה יותר מוכשר לדעתי שלא קיבל בזמנו הזדמנות אמיתית בדורטמונד ועכשיו הוא בגיל הנכון אבל גם המחיר שלו לא יהיה נמוך ובכלל יש עמדות הרבה יותר דחופות.

מצב נושא:
הנושא נעול.