מנצ'סטר יונייטד 2016/17-אימפריות נופלות לאט

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

הקשר היחיד של וודי לכדורגל זה המחשבון בו הוא סופר את הכסף ואת הסיכוי המתמטי לסיים או לא לסיים באלופות.

2. avdz7 Member

מבחינתי מוריניו נכשל.
    גם כי הוא לא יגיע לטופ 4 - שזה המינימום של המינימום של הציפיות,
    אבל בעיקר כי אנחנו חודש לפני סיום העונה והקבוצה נראית כאילו השחקנים אף פעם לא התאמנו אחד עם השני.

3. yonmu Member

ועדיין, במבחן התוצאה יש לו סיכוי לא רע. מגן הקהילה וגביע הליגה זה פרס ניחומים סביר. עם מקום רביעי עוד אפשר לוותר לו, ועם זכייה בליגת אירופה (אפילו בלי טופ 4) - תהיה לו שורה תחתונה סבירה.

נכון, הוא מתנהל בצורה מבזה, הקבוצה משחקת זוועה ובסופו של דבר הוא לקח קבוצה סבירה, הוסיף לה רבע מליארד יורו והשאיר אותה סבירה, אבל אם לא פיטרו אותו לפני כמה חודשים - צריך לנסות את תסמונת העונה השנייה שלו.

4. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

מגן הקהילה לא רלוונטי-את מויס זה לא הציל. גם גביע הליגה לא רלוונטי, ואן חאל לא פוטר כשהפסיד 4-0 לMK דונס ומוריניו לא יישאר בגלל שזכה. על המקום הרביעי מיותר לדבר כי לא נשיג אותו. רק זכייה בליגה האירופית יכולה להוציא אותו טיפה בכבוד מהעונה הזאת. "תסמונת העונה השנייה" זה קשקוש. כשמוריניו היה בשיאו הוא ידע להצליח בקבוצות מהרגע הראשון. היום הוא לא יצליח גם אם תיתן לו שבע עונות.

את המשפט האחרון לא הבנתי-אם לא פיטרו אותו עד עכשיו אז כבר צריך לתת לו להמשיך? למה? והקבוצה לא סבירה. הוא לקח קבוצה שנפרדה ממאמנה הקודם כי סיים במקום החמישי שלא תאם את הציפיות, ההשקעה ואיכות הסגל, הוסיף ארבעה שחקני רכש יקרים ובכירים, ויסיים שוב במקום החמישי (במקרה הטוב), וזה כשאיכות הכדורגל על הפנים. שונה מהעל הפנים של ואן חאל, אבל עדיין על הפנים. איך אפשר לראות בזה משהו מלבד כישלון?

5. Raulito Madridista

מוריניו זכה בטרבל עם אינטר בעונה השנייה כאשר בעונה הראשונה יונייטד של פרגוסון, קבוצת על אמנם אבל בכל-זאת - עברה אותה בצ'מפיונס ללא שום קושי. ובריאל מדריד בעונה השנייה הושלם התהליך עם אליפות של 100 נק', 121 שערי זכות ולטעמי היינו הקבוצה החזקה באירופה למרות שהודחנו מול באיירן בפנדלים. זכינו באליפות על הפרצוף של בארסה בקאמפ-נואו. גם בצ'לסי אגב הקבוצה ב-2005/06 הייתה חלשה יותר. אז זה נכון שבעונה השנייה הוא היה מביא את הקבוצות שלו לידי שלמות. מוריניו צריך לדעתי לסיים את העונה בכל-מקרה אבל היא בטח לא תוגדר כהצלחה. כמו שכתבתי, אפילו מרסיאל שהיה נק' האור אשתקד - הלך אחורה, ויונייטד סתמית מאוד חוץ מזלאטן. פוגבה עוד יתרום כי הוא שחקן מצוין אבל חוץ מזלאטן זה בעיקר מאטה שלטעמי לא מספיק טוב לקבוצה ששואפת להיות חלק מהטופ. הוא מגביל את יונייטד טקטית.

6. Andrei Kanchelskis Member

מוריניו לפחות כרגע גמר בעיני את הסוס בכל הקשור לאימון קבוצות גדולות מליגות בכירות ביבשת, אם וודוורד לא יהיה אדיוט ולא ישאיר אותו אצלנו עונה נוספת אני בספק רב אם איזושהי קבוצה בכירה תפנה אליו. אני ממש לא מספיד את מוריניו ולא חושב שקריירת האימון שלו אבודה הוא כידוע בסה״כ בן 54 אבל לפחות כרגע בכל הקשור לאימון קבוצות גדולות הוא יצטרך לקחת הפסקה ולהוכיח את עצמו בליגות/קבוצות פחות נחשבות ואז אולי דרכו חזרה אל הטופ תיסלל. אם מוריניו יקבל אצלנו צ׳אנס עונה נוספת זה יהיה בעיני מחדל גדול יותר מהמינוי של דיוויד מוייס.

נערך לאחרונה ב: ‏2/4/17
  7. אדום של פעם Member

מוריניו הגיע לשיא מאוד מוקדם. הוא אחד המאמנים הגדולים שהיו, אני באופן אישי מאוד מעריך אותו ותמיד רציתי שיגיע ליונייטד אחרי שפרגי יפרוש. הוא הגיע להרבה הישגים בקריירה בפרק זמן של עשור וקצת. יש מאמנים מהטופ שבכל הקריירה שלהם לא הגיעו למה שהוא הגיע בקריירה. הוא השיג 8 אליפויות בקריירה ו2 ליגת אלופות. עשה רצף של 150 משחקי בית ללא הפסד, שבר שיאי נק' באנגליה ובספרד, שבר שיא ספיגות בצלסי, שיא כיבושים בריאל. אחרי עבודה אינטנסיבית וקשה כזאת בכמה מועדונים זה נראה לי דיי הגיוני שירד לו הרעב לכדורגל וזה נורמלי שהוא יהיה כזה שחוק כמו שהוא נראה. הטעות שלו זה שהוא לא לקח שנת שבתון אחרי הקדנציה בריאל, או אחרי הקדנציה השנייה בצלסי. אני חושב שזה היה מחזיר אותו יותר רעב, עם יותר תשוקה ובעיקר יותר טוב.

כואב לי לראות אותו היום נכשל, בטח שזה בקבוצה שאני אוהד. לדעתי זה הגיע למצב שצריך לפטר אותו וחבל לי על כך. אבל אי אפשר להתעלם מזה שהוא נכשל. אני לא חושב שהוא ילך לקבוצות שהם לא מהטופ, בעיקר בגלל אגו. נראה לי יותר הגיוני שהוא יפסיק לאמן אם לא ירצו אותו ברמות הגבוהות.

הייתי שמח לראות אצלנו את סימאונה אבל ההנהלה כנראה לא תפטר אותו כל כך מהר כי מדובר במוריניו. נקווה שהוא יצליח לחזור לעצמו ובאותה הזדמנות שיחזיר אותנו למקום הטבעי.

8. k_700 Member

הקואץ׳ על לוק שואו-

When asked what Shaw had to do to return to the squad, Mourinho replied: "Who?

Luke Shaw?

"Luke Shaw? It’s difficult for him to be on the bench b ecause I cannot compare him with Ashley Young, with Darmian, with Blind.

"I cannot compare the way he trains, the way he commits, the focus, the ambition. I cannot compare. He is a long way behind."

When a journalist enquired whether more should be expected from an England international, Mourinho added: " Joe Hart is an English international and is playing on loan in Italy."

Shaw started in six of United's first seven games of the season but since Mourinho publicly criticised him in the September draw at Watford he has lined up just eight more times.

שתבינו הוא כל עך שנות אור ברמה שלו ובמוכנות שלו מאחורי הרמה שמציב המגן השמאלי הרביעי בסגל שאפילו את מתיו ווילוק אפשר להציב בסגל למשחק לפניו.

פשוט בושה הפשעים שהוא עושה עם הסגל והדרך שהוא גם מוציא הכל לתקשורת, איך שחקנים מסוגלים לסבול אותו?
    עניין של זמן כנראה.

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  9. DRORIKO Member

מה שמצחיק זה שרק לפני שניה הוא התנצל על הצורה שהתנהג לשווינשטייגר והנה הוא חוזר מהר לסורו

אני מכיר מקרים של מאמן שמאבד את חדר ההלבשה, במקרה של מוריניו זה משהו אחר,זה הרס עצמי, זה נראה שהוא עצמו מנסה לקומם עליו את חדר ההלבשה. זה כמו טרול שנכנס לפורום באינטרנט רק כדי לריב עם כולם, הבעיה שכאן לא מדובר בפורום של 20 איש אלא במועדון עם מיליוני אוהדים ותקציבי עתק

10. alexshw Member

רואים שבקבוצות האחרונות לא סבלו.
    פשוט לא עבר מספיק זמן מאז המינוי בשביל זה.
    מוטב שביונייטד יודו בטעות לפני שיגרם נזק גדול יותר לעתידה.
    זה לא רק שהוא מאמן מיושן היום, חושב שיש קשר ישיר בין אנרגיות שליליות שהוא משדר גם לאיכות המשחק.
    אני רואה סבל הדדי. בכדורגל צריך גם להנות.
    הגיע זמן שמוריניו יפרוש. הוא יעשה בכך טוב קודם כל לעצמו.

11. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

נניח ומוריניו יעזוב/יועזב.
    את מי יביאו במקומו ? סימונה ? ממשיך לפחות עוד עונה באתלטיקו עד שהם עוברים לאיצטדיון החדש. כל המאנים הטובים בשוק תפוסים.
    ולא שאני חושב שהוא צריך להשאר,כבר שנים שהבעיה הכי גדולה שלו זה יחסי אנוש,מאז העונה השנייה בריאל הוא לא מפסיק לחרב חדרי הלבשה בזה אחר זה.

לדעתי פפ היה תפור,פרגי תמיד טען שהוא היורש האמיתי שלו,טעות מבחינתו שבחר בסיטי,וחבל מבחנתכם.

12. alexshw Member

למה אתה חושב שרק מי שהיום ללא קבוצה או מסיים חוזה בקיץ יכול להחליף אותו בעונה הבאה?

13. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא זאת הייתה הכוונה שלי,ברור לי שיונייטד יכולה למשוך כמעט כל מאמן.
    השאלה שלי מי יעזוב את הקבוצה שלו לטובתכם ? והכוונה למאמן מהטופ

14. alexshw Member

פוצ'טינו. רק דוגמא אחת.

15. Andrei Kanchelskis Member

אני לא חושב שסימאונה יסרב להצעה מאיתנו אם זו תבוא גם לא פוטצ׳ינו ואולי אפילו תומאס טוכל. ללא ספק אלו שלוש האופציות הטובות ביותר אם לא לוקחים בחשבון את המאמנים הבכירים התפוסים שאין שום סיכוי שיבואו.

מצב נושא:
הנושא נעול.