מנצ'סטר יונייטד 2016/17-אימפריות נופלות לאט

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

נכון, כי זה לא תלוי ביריבה אלא באימפוטנציה וברכות שלנו. פרטים אצל ברנלי, בורנמות', ווסט ברום, האל וסטוק. גם היום, עם כל המחמאות המוצדקות, לא ממש הגענו למצבים מעבר לשערים כשגם זה בזכות השופט.

2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בעד הגישה של לא לזלזל אבל אני פשוט חושב ששניכם נזהרים מאוד לא לזלזל ביריבות ולא שמים לב שאתם מזלזלים בקבוצה שלכם לפני הכל.

איזה מצבים אתה עוד רוצה? היה משחק חד צדדי נגד מקום 1. איך עוד יכולות להיות תלונות אחרי זה?

3. one united Member

מה,מה מפריע למוריניו לנקוט באסטרטגיית משחק כפי שנקטנו היום. גם עם איברימוביץ שסביבו 5 שחקנים דינמים אפשר ללחוץ ולחטוף כדורים. למה רק שכביכול אין מה להפסיד וכנראה המקום הרביעי כבר לא יהיה שלנו,למה רק אז משחקים פתוח/קדימה/לוחצים למה???? בבקשה אם יש לכם הסבר מקצועי אשמח לשמוע.

Gass12 אוהב/ת את זה.
  4. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

מזלזלים בקבוצה שלנו כי היא הרוויחה את הזלזול הזה בעבודה קשה ובהתמדה לאורך כל העונה.

5. k_700 Member

נו ומה אתה רוצה מחיינו??
    תסתכל על המשחק הראשון מול סן אטיין, משחקים מול רוסטוב והמשחק הראשון מול אנדרלכט.
    ראית שם באמת קבוצה שמשייטת במפעל המגוחך הזה??
    ראינו קבוצה עשירה מאוד עם המון כשרון בסגל שמזדחלת לשלבים הבאים, לא פחות.

6. alexshw Member

לא יודע אם משייטת אבל לא ראיתי קבוצה שמציגה איזה מאמץ מיוחד לאורך המפעל העונה. אני חושב שהטיסות יותר מעייפות עבורם ממשחקים.

7. k_700 Member

טיסות- התירוץ הקלאסי, כמו לחץ.

איזה טיסה יש לצרפת?? ולבלגיה?? נסיעה במונית מנהריה לתל אביב יותר מעייפת.
    הקבוצה היא קבוצה בינונית למרות כל ההשקעה והכשרון, קבוצת מרכז טבלה כמעט ברמה שלה לאורך העונה בליגה ולכן טבעי שקבוצות קטנות יתפסו אותה לא מעט עם המכנסיים למטה.

אנחנו נהנים בינתיים מדבר אחד באירופאית- קבוצות נותנות לנו בסופו של דבר הרבה יותר כבוד ממה שמגיע לנו וזה מאפשר לנו להזדחל באיטיות לשלבים הבאים.
    קבוצות קטנות בליגה לומדות ומכירות את החסרונות שלנו הרבה יותר טוב ומכאן שהן מצליחות לנטרל אותנו בתדירות גבוהה יותר.

oranfu אוהב/ת את זה.
  8. alexshw Member

רוסטוב, איסטנבול, אודסה. היו כמה. למה אתה חושב שאני מתרץ? אני לא מתרץ אני רואה את הקצב של הקבוצה במפעל הזה.
    וגם רמת הריכוז נמוכה עוד יותר מהליגה. לא מתרץ, זה מה שעיניי רואות ואני מתאר.

למה זה ככה תשאל את השחקנים.

9. k_700 Member

הקצב במפעל הזה?
    אנחנו משחקים איטי ושבלוני להחריד גם בליגה בהמון משחקים מול קבוצות שבאות להתגונן.

בתחילת העונה זרקת לנו את הקלישאה שהשחקנים ומוריניו לא רוצים את המפעל הזה ומזלזלים בו ועכשיו משהבנת שכתבת שטויות עברת לתירוץ על טיסה מעייפות.

טוב אחינו.

10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

בסופו של דבר מכל העונה הנוראית שאתם מתארים פה, אם תסיימו עם מקום באלופות אז זה הרע במיעוטו.
    כרגע יש לכם אחלה צ'אנס לעשות את זה, במאבק בליגה ופייבוריטים באופא.

11. alexshw Member

אני חושב גם היום שהשחקנים קצת מזלזלים במפעל הזה. לגבי מוריניו הוא לא עד כדי כך עיוור ואויב לעצמו כדי לא להבין מה הצ'אנס הכי טוב לאלופות, אבל במקרה הזה קצב המשחק זה פחות תלוי בו.
    שוב אין צורך לשפוט את הקבוצה לפי הליגה האירופית. מה שקובע זה הליגה, מבחינת לשפוט עבודה של מאמן.
    מה שההנהלה רואה זה בעיות שלה.

12. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אתה יודע מה? ונניח שזה יקרה. אז מה? יש איזושהי אינדיקציה לכך שבעונה הבאה נראה איזשהו שיפור, נרוץ לאליפות, ולא נראה בצ'מפיונס כמו שנראינו שם בעונה עם ואן חאל? אני לא רואה (ומיתוס "העונה השנייה של מוריניו" הוא לא כזה). מרוב שמדברים על טופ 4 שוכחים שזה קמצוץ ממה שקבוצה שמשקיעה כל כך הרבה כסף אמורה לשאוף אליו.

13. alexshw Member

לא משנה אם זו צ'לסי שתיקח או שטוטנהאם תפתיע, זה ניצחון רביעי של יונייטד על אלופת פרמייר ליג מיועדת.
    הקודמים היו:
    1) על בלקברן -ב - 23.10.1994 - 4:2 בחוץ קנטונה בפנדל, קנצ'לסקיס צמד וספרקי הלשים. פול וורהארסט וקולין הנדרי כבשו לחניכיו של דלגליש.
    2) משחק מול בלקברן באולד טראפורד באותה עונה - 22.1.1995. בסרטון המצורף. הגול האחרון של המלך לפני הקונג פו 3 ימים מאוחר יותר. כמו שקרה לא מעט פעמים כבש את ה - 1:0 שנתן 3 נקודות.
    3) 1:0 בבית על צ'לסי ב - 6.11.2005. דארן פלטשר כבש.

14. Gass12 Member

אני יכול רק להציע הסבר , כלל לא בטוח שהוא היחיד
    התשובה נעוצה איפשהו באופיו המתוסבך של מוריניו. לבנאדם "אגו" בגובה אמפייר סטייט ,סובל מנטיה להרס עצמי ומתחושת רדיפה מתמדת. ברגע שהוא "יורד" לקרקע אז הוא מביא את יכולותיו ( המוכחות ) למקסימום.
    סיבה נוספת אפשרית ,בדיעבד ניכר היה שכל מי שהיה על המגרש התאמץ ונתן 110 אחוזים מיכולתו. שחקנים לפני משחקים מול האלופה שבדרך מתאמצים "להוכיח" יותר. כי יודעים שהמשחק מסוקר יותר ועומד במרכז העניינים, שיחות הכנה מוקפדות יותר מכרגיל עם השחקנים שנועדו בעיקר לשרת את האגו של מוריניו ,שנפגע מאוד בקפיצות האקסטזה של קונטה ב0:4 בגשר.

נערך לאחרונה ב: ‏17/4/17
  15. k_700 Member

אני אלך על האופצייה השנייה שהצגת.

מה גם שהיו רצף של אירועים שקרו לצ'לסי ממש לפני המשחק שקצת שינו את התוכניות המקוריות שלהם ודי הקלו עלינו(בתוספת שער ראשון לא חוקי).

רוצה לומר, אני לא אתפלא אם זו הייתה הופעה נדירה מאוד בתנאים אופטימליים.
    לא הייתי בונה הרים וגבהות לפיה.

המבחן האמיתי והקרוב, כבר בחמישי, לא לשכוח לכוון שעונים.

מצב נושא:
הנושא נעול.