מנצ'סטר יונייטד 2016/17-אימפריות נופלות לאט

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

עדיין אין שום הגיוני מקצועי וכלכלי להשאיר אותו. אם הוא מאריך חוזה ביונייטד זה רק יוכיח שזה מועדון שיווק.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

2. WellNeverDie Member

קודם כל מי אמר שאכן יוארך לו החוזה? ומאמין שאם יאריך חוזה זה יהיה בשכר מקוצץ, וגם מן הסתם שלתקופת הפציעה אפילו מקוצץ עוד יותר. סעיפים כמו הופעות ושערים להעלת השכר כנראה שיהיו שם.

סך הכל לגיטימי שהוא רוצה להמשיך ולהישאר, לסיכוי שנלקט תואר משמעותי בעונה הבאה. הסיכוי זניח בטרוף, אבל גם לסטר לקחה אליפות, אז הכל יכול לקרות. וכמובן אם יסיים את העונה הבאה כשיר הוא יוכל לתת עוד שנה-שנתיים של ליקוט כספים בארה"ב.

ואגב, כל עוד יש התקפה שרצה עד חודש דצמבר-ינואר, וזלטן יהיה רק כוח אש נוסף מהספסל שלא תלויים בו ומעיפים אליו כדורים - הוא כן יוכל גם לתרום לסגל. אני חושב שכל עוד יאריכו לו חוזה, מורניו יכוון את התרומה שלו לתרומה מהספסל מן הסתם.

3. alexshw Member

אם הוא לא רלוונטי עד איזה אמצע עונה בגלל פציעה אז ממילא יצטרכו לבנות את החלק ההתקפי בלעדיו אז בשביל מה לשלם לו?
    ואם הפציעה יותר קצרה אז שוב תווצר בו תלות. כפי שכבר נכתב לפניי הוא לא רגיל לתפקד שלא כטופ דוג. אני מעדיף שיעלו מהספסל שחקנים צעירים יותר ודינמיים.
    אתה לא רוצה לסמוך על שחקן בן 36 שחוזר מפציעה כזו.

צריך לקבל את כל התמיכה מהמועדון בטיפולים ובהתאוששות אבל לא חוזה חדש.

נערך לאחרונה ב: ‏24/4/17
  4. k_700 Member

אי אפשר להניח את ההנחה המנותקת מהמציאות הזאת שאם זלאטאן נשאר פה אז זה ככוח אש מהספסל, לא אחרי עונה אישית מצוינת שלו וכשהוא השחקן שמקבל הכי הרבה דקות כמעט מהמאמן.

הוא לא הראה סימנים של ירידה בכושר הגופני ככה שאם הוא נשאר פה בוא נהיה בטוחים שזה בתפקיד מרכזי מאוד אצל מוריניו, בדיוק כמו שאם פלאיני ישאר בסגל זה לא יהיה כתפאורה או כאיזה שחקן שולי אצל מוריניו.

5. alexshw Member

6. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ובוא נקווה שזה ישאר כך, שחקן שבאמת יכול להוסיף לכם המון.
    דווקא השמועות מדברות שאתם חזק בעניין של בקאיוקו/פאביניו ושאחד מהם יגיע בקיץ אליכם בודאות.

7. alexshw Member

על פביניו מוריניו חם עוד מהקיץ האחרון.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

נערך לאחרונה ב: ‏25/4/17
  8. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

כבר רואה איך פאביניו מסיים בבאיירן א-לה-סאנצ׳ס.

9. k_700 Member

פאבינהו על הראדאר שלנו עוד לפני שקנינו את לוק שואו.
    נקווה שזה לא הווסלי סניידר החדש שלנו.

10. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

פאבינהו, מורינהו וקוטינהו נכנסים לבר. פאבינהו הזמין פיינט בירה, שתה אותו והלך הביתה. מורינהו הזמין פיינט בירה, שתה אותו והלך הביתה. קוטינהו הזמין פיינט בירה, שתה אותו והלך הביתה. הסוף.

אלעד אוהב/ת את זה.
  11. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

חחח איזה אהבל. תהיה בריא.

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנחנו מנצ'סטר יונייטד, לא ליברפול, ולא ארסנל, ולכן כל עונה שאנחנו לא זוכים באליפות או לפחות מתחרים עליה, היא עונה שאי אפשר להגדיר כמוצלחת או טובה. גם אם נסיים בטופ 4 + גביע הליגה + גביע אופ"א + מגן הצדקה זאת עדין לא תהיה עונה מוצלחת.
    זה בסך הכל ימנע מהעונה להיות כישלון מוחלט, כי בכל זאת יש אמצע בין כישלון להצלחה, אבל כאוהדי יונייטד, לא משנה מה נעשה עד סוף העונה (גם אם ננצח את כל המשחקים שנשארו לנו) אנחנו לא נשמח בסוף העונה ולא נכתיר אותה כמוצלחת.

13. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

משה, אני חושב שזה כבר מעבר לגביע כזה או אחר. הכדורגל רע מדי.

14. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק אליפות? חשבתי שכל מה שפחות מטרבל הוא כישלון שדורש לשרוף את המועדון.

וברצינות? מנצ׳סטר יונייטד סובלת מהרבה בעיות וכל מי שמצפה לפתרון קסם תוך דקה הוא,לפחות לטעמי, מנותק מהמציאות.
    אף אחד ביובנטוס לא חשב שעונה אחרי החזרה מהליגה השניה נזכה בדאבל , זה לקח זמן.
    כסף הוא האמצעי המרכזי אך הוא מוכרח להגיע עם ניהול נכון. כמה שנים לקח לצ׳לסי להפוך באמת לקבוצת טופ אירופי?(ולזכות בגביע המחורבן). סיטי ופסז עדיין מחפשות את דרכן לטופ האירופי.
    יונייטד צריכה לעשות עוד הרבה עבודה כדי לחזור למעמד שהיה לה.
    אני מסכים שמוריניו עשה הרבה דברים מוזרים העונה, ואילו אני הייתי אוהד הייתי מודאג בעיקר מהדרך כי היא מעלה סימני שאלה לגבי היכולת שלו להנהיג את הקבוצה לטופ האירופי לאורך זמן, ועדיין - עונה שבה תסיימו במקום השלישי + גביע אירופי היא לא כשלון - בטח שלא כזה עבור ההנהלה , ואני גם בספק אם רוב האוהדים יסכימו שבמבחן התוצאה, עונה כזו היא כשלון.

15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

המכלול רע העונה. בגלל זה גם אם ננצח את כל המשחקים עד סוף העונה בכל המסגרות לא אחשוב שהעונה הזאת הצלחה.
    ובכל זאת, יש אמצע בין הצלחה לכישלון, והמטרה של מוריניו כרגע היא לפחות להשיג את המינימום כדי לתת איזה שהיא תקווה שבעונה הבאה יהיה טוב יותר.

גם אם נסיים מקום שלישי + גביע אופ"א עדין מבחינתי לפחות מוריניו לא הצליח העונה.זה אומנם לא כישלון מוחלט, אבל זה עדין יזכה את מוריניו בציון נמוך מאוד על העונה, אם היינו מחלקים ציונים כמו בבית ספר אז זה עובר בקושי, ובמועדון כמו יונייטד ששואף תמיד להצטיין זה בעייתי, אצל רבים זה לא יזכה אותו אפילו בקרדיט לעונה נוספת, אצל אחרים זה יזכה אותו בקרדיט לעונה נוספת אבל עם חשדות רבות בכל צעד שמוריניו יעשה...

מצב נושא:
הנושא נעול.