מנצ'סטר יונייטד 2016/17-אימפריות נופלות לאט

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

בהתחלה סיפרו לנו שזלאטן זה קנטונה החדש. אחר כך סיפרו שזלאטן יתרום לצעירים שיש.
    אז כמו הדבר הראשון הוא מגוחך לחלוטין כך גם הדבר השני. זלאטן הוא השחקן האחרון בערך שטוב לצעירים ולא מפתיע שראשפורד חזר לפרוח כשזלאטן ירד מהבמה.

הוא לא אואן, לא פאולר ולא רוני בגילו, וברור שיש לו ליקויים, אבל פוטנציאל גדול מאוד לעבוד איתו וזה בדיוק חומר מקומי שצריך לטפח. וכן במועדון חייבים להביא חלוץ שיצור איתו את שיתוף הפעולה הטוב ביותר. כמובן מוקדם מדי ליונייטד לבנות עליו את כל החוד.

ואני מקווה שהדינוזאור הגנרי התורן שמאמן את אנגליה הצעירה לא יקח אותו ליורו הצעירות, אלא יתן לו מנוחה. הגיע זמן שההתאחדות תהיה חברה של החומר המקומי, ובטח מי שבעל פוטנציאל כזה גדול לנבחרת הבוגרת ולא אויבת.
    שכל המיובשים של צ'לסי יסעו ליורו. יראו קצת כדור.

נערך לאחרונה ב: ‏5/5/17
  2. k_700 Member

השפעה על צעירים נמדדת בהרבה מאוד פרמטרים שרובם לא בהכרח נמדדים במרחב זמן כל כך קצר של עונה אחת.
    אני לא חושב שזלאטאן הוא השפעה רעה על צעירים כמו שהוא לא משתלב לידם במשחק כי מדובר במאמן כל כך גרוע שפוגע בכל חלקה במגרש שלנו ושום דבר לא עובד בהרמוניה עם האחר(חוץ מאל שדיי שבשער שמסתדר בכל מצב).
    ולכן היריה מהמותן שלך שוב תכנס ללקסיקון הלא נגמר של הקלישאות על שם אלכס מאייסוקר שאנחנו מאגדים ומקבצים בקצב יותר גבוה מקצב ההתבכיינויות של המאמן שלנו בתקשורת.
    בחייאת, קצת רציונליות- השפעה של שחקן בודד, אגדה, על צעירים את זה אם בכלל תראה או תוכל למדוד בעוד כמה שנים, את זה אתה יכול למדוד ממה שהם בעצמם אומרים שקורא מאחורי הקלעים(וכולם בלי יותר מן הכלל פשוט מעריצים אותו, את הגישה שלו, את המקצוענות שלו ואני בטוח שבכל יום לומדים ממנו).

להשוות אותו לקאנטונה היה מגוחך- שחקנים שונים, בחלקים שונים של הקריירה שנפלו לסיטואציות שונות ובעיקר למאמנים כל כך שונים ברמתם.
    לא חושב שמוריניו היה מוציא את מה שפרגוסון הוציא מהצרפתי עם הכדור העלוב שלו.

הפוטנציאל של ראפשורד בגיל כל כך צעיר אני חושב שלא נמוך בהרבה(אם בכלל) מזה של פאולר, או אואן או אפילו רוני.
    המספרים פר משחק גם באותו איזור חיוג וכל זה כשהוא לא מקבל את הבמה שכל אחד מהם קיבל בגיל הזה וכשהוא הוקרב יותר מחצי עונה ממש באגף ולהיות שחקן אגף בכדורגל של מוריניו זה עינוי גרוע מעינויים בשבי הסורי.

המשחק הזה?
    לא מבשר כלום.
    שוב מחמיצים את ה-3 ההזדמנויות האלה שכל קבוצה שהיא מילימטר יותר מבינונית שמה לפחות אחת כדי לפתוח את הסחר.
    היריבה חלשה, אנחנו נעבור, גם אם בדמדום. פייר ציפיתי לתיקו ואז לאיזה גול קשה כזה בסוף המשחק הבא,.
    כנראה שאת התיקו פשוט נראה במשחק הבא.

כרגע אין מה להחליף כבר את רומרו, כשאתה מאמין בשוער הזה כל הטורניר זה לא יותר ממגוכח להחליף אותו בחצי, אבל-
    זו עוד החלטה מגוחכת שהייתה חייבת להשתנות בתחילת שלבי הנוק אאוט וכמובן שתגרור ביקורת אם נעשה את הבלתי יאמן ולא ננצח את המפעל גביע אינטרטוטו הזה.

מקום 3 לא נסיים, אנחנו קילומטר ביכולת מהרמה של המקום הזה שלדעתי מי שתסיים בו היא הקבוצה שבאמת הייתה הכי למעלה ברוב העונה הזאת- ליברפול.

לדעתי גם 4 לא נסיים כי כמה שסיטי חלשה ולא יציבה, גם ממנה אנחנו רחוקים מהסיבה הפשוטה שהיא משחקת כדורגל.
    אנחנו עוד לא שם.
    גם לא נהיה.

כתבתי את זה לאוהד מוריניו פנאט קלאסי שבחצי הודעה שלו היום בפייסבוק טינף על ואן חאל ובחצי השני שכנע את עצמו שמוריניו עושה עבודה טובה כי הוא מאמין בו.
    המת לתקוע לנו את האצבע בעין עם המקום ה-3 כבר לא רלוונטי.
    זה אולי אולי אולי אולי מקום 4 אם הכל יתחבר, 3 אבוד.

3. alexshw Member

איך ליד חלוץ שמושך את כל השמיכה אליו ראשפורד יכול לפרוח ועוד בעמדה פחות טובה שלו? שום קלישאה. זו המציאות.
    גם בפריז שמעתי תלונות של צעירים נגדו על היחס.
    רק מועדון הזוי לגמרי שמתלהב ממכירות חולצות לפני הכל ינחית את זלאטן בקבוצת צמרת אנגלית על כל הכישרון הצעיר שהצטבר.

נערך לאחרונה ב: ‏5/5/17
  4. k_700 Member

לוקאס היה רע לידו בהרכב? לא.
    אני יכול להביא רשימה של צעירים שפרחו לידו לאורך הקריירה.

זלאטאן הוא לא בדיוק חלוץ המטרה הגבוה הראשון שמשחק ליד חלוץ טכני ומהיר וגורם לשילוב טוב.
    אצל מוריניו זה לא הלך ואצל מוריניו חלוץ, מהמוכשרים באירופה לגילו, מופקד היה באגף כמעט עונה שלמה ובכדורגל כל כך אינפנטילי שלא הוציא גרוש גם משחקני אגף נהדרים כמו מיקי ומארסיאל.

כנראה שהבעיה במאמן מעל לכל ולא בשחקן ספציפי כמו שאתה מנסה להפיל על זלאטאן בכל הודעה שנייה שלך פה וכשזה כל כך מאוס ומגוחך בעיקר כשזלאטן לא בעונה גרועה עם ה27 שערים שלו.
    אבל אתה תתעקש שכאילו כל הכדורגל שלנו שונה כשזלאטאן לא על המגרש למרות שב98% מהמקרים העונה זה הוכח שזה על הסקאלה שבין יותר גרוע לאותו דרעק.
    ומכיוון שכולנו מעריכים את הסגל שלנו כהרבה יותר טוב(למעט האוהד מוריניו הפנאט הזה מהפייסבוק שבטוח שמוריניו בסך הכל משלם על הפשעים נגד האנושות שעשה ואן חאל עם בנייה של סגל מלא בשחקני ליגת על כדיילי בלינד, מארסיאל, סמולינג וכו וכו) ברור שמי שמפעיל את ההצגה מחזיק גם ברוב האחריות(רמז זה לא זה שיודע להוציא שורש ולהכפיל במעריך עם מחשבון).

5. alexshw Member

מוריניו זה שבנה זלאטן יונייטד, אין פה ויכוח זה חלק מהארכאיות של המאמן הזה.
    בלי זלאטן יונייטד לכל הפחות משחקת אותו כדורגל ובמקרים מסוימים מאיימת יותר בהתקפה. נגד צ'לסי ראיתי יופי של משחק ללא זלאטן.
    זלאטן כבש 27 שערים, אבל זו סטטיסטיקה משקרת. הוא לא נתן ליונייטד כלום פרט לגביע הליגה - מפעל שמעולם לא עניין אותי.
    ההיפך יש לו מניות שליליות רבות במיקומה הנוכחי.

6. k_700 Member

לא טענתי שהוא נתן משהו יוצא דופן ליונייטד, סחב וכו וכו.
    טענתי שהוא לכל הפחות לא היה גרוע, הוא היה טוב העונה.
    אולי לא מספיק טוב כדי להפוך אותה לקונטנדרית אבל בטח לא הבעיה כמו שאתה מתאר.

יונייטד הייתה מדהימה ביופיה מול צ'לסי.
    יש לך עוד משחק כזה להביא לי מהעונה או שנבנה את התיאוריה בשקל שלך על משחק אחד ויחיד שלא מעיד על כלל ההופעות מאותו חודש משחקים שלאחריו?

מוריניו בנה את הקבוצה ומוריניו גם הגורם הבלעדי לזה שגם בלי זלאטאן אתה לא יכול להצביע לי על משחק אחד פרט למשחק ההוא מול צ'לסי ששיחקנו חכם, טקטי נכון ובכלל נראינו כמו קבוצת כדורגל ולא כזאת שחיה על הברקה וכמה החטאות(שאוהדי יונייטד האלה עוד קוראים לזה חוסר מזל.. במאי..).

7. alexshw Member

לא היו יותר מדי משחקים נטולי זלאטן. שלישיה בריברסייד - מול יריב לא משהו בלשון המעטה ועדיין כמה שלישיות בליגה יונייטד כבשה עם זלאטן?
    גם מול ארסנל בסיבוב הראשון משחק לא רע עד שמוריניו לא הרס הכל עם החילופים.

פרט לכך מאז שזלאטן חזר מהשעיה של 3 משחקים במרץ הוא נראה גמור פיזית וכיוון שמוריניו הפחדן לא הראה סימנים שהוא הולך להפוך אותו לשחקן ספסל, אז אני אהיה מגעיל ואטען שהפציעה שלו זו ברכה ליונייטד.

8. k_700 Member

עזוב את השלישיות האלה, הכדורגל הוא אותו כדורגל בחייאת תהרוג אותי איך אפשר להגיד שלא ואם מובדדים לרגע את המשחק היחיד והיוצא דופן הזה נגד צ'לסי.

WellNeverDie אוהב/ת את זה.
  9. alexshw Member

שערים ביונייטד(בכל המסגרות) לשחקנים עד גיל 20:

נורמן וייטסייד - 39
    ג'ורג' בסט - 37
    ראיין גיגס - 22
    ויין רוני - 22
    בראיין קיד - 21
    אלכס דואוסון - 21
    מרקוס ראשפורד - 19 (יחגוג יום הולדת 20 ב- 31.10)
    בובי צ'רלטון - 12
    סמי מקאילרוי - 11
    כריסטיאנו רונלדו - 10
    לי שארפ - 10
    ג'ק רואולי - 10

מקווה שמרקוס לא יגמור כמו שני הצפון אירים

10. alexshw Member

13 שערים יונייטד ספגה מרגלי האקסים שלה(מבין אלה שזכו לשחק בבוגרים) בעידן פרמייר ליג:
    ספרקי, פול אינס וקית גילספי מובילים עם 2 שערים כ"א.
    פיטר בירדסלי, מרק רובינס, דיון דבלין, הנינג ברג, סילבן אבנקס-בלייק, פרייזר קמפבל, דני וולבק היום עם שער אחד כ"א.
    לפני הגול של וולבק יונייטד לא ספגה שער ליגה מרגלי האקס שלה מאז הניצחון הביתי על סנדרלנד 3:1 בדצמבר 2012, אז קמפבל כבש לאורחים.

11. k_700 Member

הוא כבש נגדינו גם בגביע ואם אני לא טועה גם בשנה שעברה, לא?
    בכל אופן, מצחיק, הולך לו נגדינו, רק נגדינו.
    מהמכירות המבריקות שלנו ובטיימינג נהדר.

12. alexshw Member

ב- 2015, במשחק המפורסם אחריו מחקו את די מריה.
    התייחסתי רק לליגה. גם ספרקי יש גול נוסף - במגן הצדקה של 1997.

הגול הכי קריטי מבין כולם היה של אינס ב - 1999. כמעט עלה באליפות.

טבס עם שני שערים בסיטי בגביע הליגה. בליגה כבש במדי הפטישים טרם הגעתו ליונייטד.

נערך לאחרונה ב: ‏8/5/17
  13. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

הוא גם הבקיע שער מצמק במשחק של ראשפורד.

14. alexshw Member

צודק.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה מרגיש שוולבק יכול להיות פצוע כל השנה ואז מולנו פתאום לחזור לעניינים.
    ביחד עם השער בגביע לוולבק כבר יש שלושה שערים מולנו כשאחד מהם גם הדיח אותנו מהגביע, אם מדברים על מוטיבציה מיוחדת מול קבוצה מסוימת...

מצב נושא:
הנושא נעול.