מנצ'סטר יונייטד 2016/17-אימפריות נופלות לאט

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

הישג מרשים לשחקן שלא בעט בכדור כבר שנה בערך.

יש לו הרבה פוטנציאל, כרגע אני לא משוכנע שמדובר במגן טוב יותר מקרסוול או אפילו מונריאל, וצריך לראות איך הוא חוזר מהפציעה (אם אני לא טועה חזר לשחק רק לפני שבוע-שבועיים בערך).

JohnTerry26 אוהב/ת את זה.
  2. alexshw Member

סמולינג יחמיץ את המחזור הראשון בגלל פציעה. ממגן הצדקה הוא כידוע מושעה גם ככה.

3. Raulito Madridista

אני גם מאחל ללוק שואו בהצלחה, תמיד קשה לראות שחקנים נפצעים בצורה קשה כזו והוא בחלומות הכי שחורים לא תיאר לעצמו שבשנתיים שלו ביונייטד יסבול מכל-כך הרבה פציעות וישחק רק 28 משחקים. מודה שהוא שחקן מעניין. כן, אני מודע לעליית המחירים המטורפת, ומצד שני - קודם כל הוא תוקף נהדר אבל עושה הגנה הרבה פחות טוב עם כל הכבוד למהירות, ומעבר לכך הוא נרכש בסכום עתק בכל קנה מידה אחרי שנתיים בלבד בסאות'המפטון. אם הוא המגן השמאלי הכי טוב באנגליה(מבחינת פוטנציאל, אולי) זה מעיד הרבה על המצב הבעייתי מאוד של הליגה ואין לי ספק שהיותו שחקן אנגלי - זה הקפיץ את המחיר בצורה ניכרת.

בינתיים כמו שאתם יודעים מוריניו שם את שוונשטייגר על המדף ומתחנן ליתר הקבוצות - תעזרו לי. כשהגיע לפני שנה כשהוא כבר שחקן גמור חלק אמרו שיעזור בזכות הניסיון שלו ושיגיע רעב מאוד ועם ניצוץ בגלל מועדון חדש. דיברו על מקרה דומה כמו פירלו ביובה. בפועל המהלך היה נועד לכישלון מראש. והאמת שעצוב עליו שבגיל 31 הוא נראה כמו שחקן גמור.

4. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

נדמה לי שהשעיות לא תקפות במגן הקהילה כך שהוא גם כך לא אמור היה לשחק בבורנמות'. נקווה שמוריניו יעלה עם בלינד ולא עם הפצוע האנגלי.

5. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

31 מיליון פאונד ב-2014 זה לא סכום עתק. זה היה סכום עתק בתחילת העשור הקודם כשקנינו את פרדיננד ורוני, ושניהם החזירו בגדול את ההשקעה עם מעל עשר עונות מוצלחות לכל אחד (אם כי רוני כעת עושה לנו נזק אז זה מתאזן). זאת הייתה המחשבה מאחורי רכישת שואו.

השוק האנגלי מלא בשחקנים עלובים שמנופחים מעל לכל פרופורציה, גם אנחנו נפלנו עם יאנג וג'ונס, החוכמה היא לזהות את הבודדים שכן שייכים לרמות הגבוהות ויתנו לך תמורה להשקעה.

פול סקולס אוהב/ת את זה.
  6. Gass12 Member

המשחק נגד הסיטי נדחה או בוטל?
    האם המשחק נגד גלאטסראי הערב הינו האחרון בטור ?

7. alexshw Member

בוטל. יהיה עוד משחק הוקרה לרוני ב - 3.8 ב - OT. זה משחק הכנה לכל דבר.
    מבחינתי גם מגן הצדקה זה עדיין משחק הכנה.

8. Gass12 Member

תודה אלכס

9. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

איזה כיף שיש משחק הוקרה לרוני שישודר באנגליה ב-BT, כבר חודש לא שמעתי את סקולס אומר כמה הוא השחקן הכי חשוב וחייב לפתוח בהרכב ואני מרגיש את הואקום.

10. k_700 Member

ראוליטו, מתי הספקת להתרשם שלוק שואו לא עושה הגנה מספיק טובה? לדעתי להיפך, מה שהופך אותו לפרוספקט כל כך נדיר לעמדה הזאת זה האיזון בין היכולות ההתקפיות להגנתיות שלו.

מצחיק, מסתבר שלצד כל השמועות האלה על מדיקל לפוגבה אתמול באל איי הוא היה איתי ביוניברסל סטודיו(ועוד איזה 60 אלף איש).

נערך לאחרונה ב: ‏30/7/16
  11. Gass12 Member

1. חוק שואו עבר רק קריאה ראשונה והוחזר לוועדת שרים לענייני ז'וזה */aaa7
    2. נהיה שם באמצע השבוע הקרוב אי"ה, זה היה כזה נורא התור? והאם החוויה הכללית שווה ( בפעם האחרונה הייתי לפני יותר מעשור )

12. k_700 Member

גאס זה לא כזה נורא, למופעים נכנסים בוכטה של אנשים במכה, את הסיור ממליץ לך לעשות באיזור 5-6 בערב, את הרכבת מים של פארק היורה בשיא החום(כדי שתתיבש מהר).

המינוס שאין לך שם פאסט פאס כמו בדיסני(המצאה אמריקאית גיאונית לדעתי), אבל התורים גם פחות קשים ממה שהולך בדיסני בתקוםה הזאת.

ואוכל? המלצה שלי תאכלו ממש בשדרה מחוץ ליוניברסל. זה קצת הליכה וגם תדרש לעמוד בחזרה שוב 3 דקות שיבדקו לך את התיק אבל זה פחות ג'אנק, פחות תורים דביקים לאוכל ואותו מחיר anyway.

חוויה כללית לילדים יכולה להיות נהדרת(הקיטצ' האמריקאי על שלל גווניו), לך קצת פחות.
    אמא שלי הייתה פעם אחרונה לפני 20 שנה שם וזכרה את כל הסיור למעט איזה קטע חדש על מהיר ועצבני 7.
    לא משנים שם כמעט כלום, נראה לי שרק האיזור הארי פוטר יחסית חדש ואין כבר את איטי.

אני הייתי שם כמה פעמים בחיי ועדיין מוצא דרכים להינות, אבל אני נהנה מכל קיטצ' אמריקקי שידחפו לי.

Gass12 אוהב/ת את זה.
  13. Gass12 Member

דקה 12 1-0 יונייטד זלאטאן (4). איכות השידור כ"כ גרועה אני לא נהנה בכלל.

14. alexshw Member

טוב זה היה מהיר :)

נקווה שגם במשחק רשמי.

לא כמו נגד אנגליה אבל לא רע

נערך לאחרונה ב: ‏30/7/16
  15. Gass12 Member

1-1 עונשין של ווסלי שנגמר בנגיחה. השדר אמר אגב סניידר שכמעט בכל 6 העונות האחרונות סניידר היה המועמד הנצחי לעבור אלינו.(היה צריך להיכנס לעונת המלפפונים כאן באייסוקר בכדי לקבל חותמת על זה)

מצב נושא:
הנושא נעול.