מנצ'סטר יונייטד 2016/17-אימפריות נופלות לאט

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Sir Alex Las' Killa

זה נסבל
    Watch Live Manchester United vs Galatasaray

Gass12 אוהב/ת את זה.
  2. Wazza Member

2-1 לגאלטסראי. מוצדק בינתיים. לא רואה מהקבוצה כלום ושום דבר.

3. Gass12 Member

גבירותיי ורבותיי- מהפך :)) 5-2 לנו

Wazza אוהב/ת את זה.
  4. WellNeverDie Member

ואחלה של מחצית!
    מהלכים יפים של ראשפורד ומאטה.

Wazza אוהב/ת את זה.
  5. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

זלאטן..אין מילים. מפלצת כדורגל

6. BayernMunchen Member

מישהו יכול להגיד באיזה מערך שיחקתם? מעניין אותי איפה רוני שיחק

7. Gass12 Member

תקציר מכובד למי שהחמיץ

8. Greek Member

כולם יודעים שמנצ'סטר יונייטד זה מועדון גדול, אבל מקצועית הוא לא נמצא שם כבר 3 שנים. אין ספק שיונייטד יכולה לחזור להיות כמו שהייתה פעם תוך עונה או שתיים, ואז אולי ליישר קו עם היכולת המקצועית של יובנטוס של היום. השאלה היא, למה לפוגבה, בגיל 23, לעשות את המעבר הגדול של הקריירה דווקא עכשיו, מקבוצה שאיתו נמצאת באותה הנשימה עם קבוצות כמו בארסה, ריאל ובאיירן, לקבוצה עם היסטוריה ארוכה אבל עם המון סימני שאלה בהווה? ביונייטד הוא ירוויח יותר, אולי אפילו פי 3 מהמשכורת הנוכחית שלו (למרות שאני מאמין שאם ישאר המשכורת שלו תקפוץ בהרבה), אבל מה הצמא המוזר הזה לכסף? זה לא שהוא מרוויח פרוטות כרגע ביובה, וכל עוד הוא ממשיך להשתפר, הוא עוד ירוויח עשרות מיליונים לאורך כל הקריירה שלו.
    מעבר תמוה לחלוטין בעיני.
    אגב, מי שטוען שבספרד יש 6-8 משחקים מאתגרים בעונה פשוט מוכיח את בורותו בכל הקשור לליגה הזאת, שממזמן הפכה לליגה שמקצועית הרבה יותר טובה מהליגה האנגלית המוערכת יתר על המידה - ריאל מדריד, אתלטיקו מדריד, ולנסיה, סביליה, סלטה ויגו, ויאריאל, לאס פאלמס, מלאגה, דפורטיבו... אני חושב שיש כאן קצת יותר מ6-8 משחקים.

9. Gass12 Member

אני מנסה את ההסבר הזה : כשאין לך ,החלומות שלך קטנים ומצומצמים. ברגע שעלית ליגה אתה נחשף לחיים אחרים וכמו כולם תמיד רוצה יותר. נסה להסביר לי את הלהט של נשים לעוד שמלה כשיש לה 200 בארון. או עוד זוג נעליים מעבר ל300 הזוגות שכבר יש לה. או את הדחף לקנות עוד מכונית
    בנוסף ל40 שכבר יש. ואם כבר אז למה להיתקע עם עוד 250 איש בטיסה ולא לטוס במטוס פרטי?
    בכלכלה ,התופעה נקראת "תופעת המחסור" . ככל שיש לך יותר אתה רוצה יותר.

פול סקולס אוהב/ת את זה.
  10. alexshw Member

מייקל קאריק סוגר היום עשור במועדון. 18.6 מיליון פאונד שולמו לתרנגולים מה שגרם להרמת גבות אבל בסופו של דבר השדים רכשו שחקן שהיה הכי נחוץ באותו רגע וזה השתלם בגדול. הוא היה החתיכה החסרה בפאזל.

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160730/1260afb79c55d532b33b5b5b0e5c3210.Xxx

ברכות לפותח הנושא :)

נערך לאחרונה ב: ‏31/7/16
    Ajax Amsterdam, Gass12 ו-Sir Alex Ferguson אוהבים את זה.
  11. פול סקולס Member

לא מכיר אוהד יונייטד אחד שלא אוהב את קאריק.
    יש מי שהעריך אותו יותר לאורך השנים, יש מי שפחות,

אבל מבחינת רגשות של אוהדים נראה לי שמדובר בקונצנזוס.

תמיד ידובר על זה שחסר לנו שחקן כמו רוי קין בשיאו, כמו פול סקולס בשיאו... ובעוד שקאריק לא נמצא באותה הליגה כמוהם,

בכל זאת, כמה היה נפלא לקבל עכשיו את קאריק בשיאו. כל כך חכם, כל כך פשוט. עוד פשע הזנחה של מאמני הנבחרת האנגלית.

12. Andrei Kanchelskis Member

מתי כבר לעזאזל נקבל הודעה רשמית שפלאיני,ג'ונס,יאנג,רוחו,שווינטיינגר, ועוד כמה שמות נפל שמפארים את הסגל שלנו נתבקשו לחפש קבוצה חדשה לעונה הבאה?!

13. Greek Member

לפוגבה בכל מקרה יהיה יותר, בטח ובטח אם הוא יביא את יובנטוס לגדולות בעונה הזאת או הבאה. אני מבין את הדחף הזה ומסכים איתך, אבל לא בגיל 23, כשהסביבה הכי טובה בשבילו כרגע היא יובנטוס.

14. Raulito Madridista

http://www.sport5.co.il/Sip_Storage/FILES/8/size475x318/626958.Xxx

זלאטן איברהימוביץ
    רשם בכורה חלומית לא רשמית במדי יונייטד עם השער בחצי מספרת. הוא גרם גם למוריניו, כהה רגשות בדרך-כלל - להתמוגג. "הוא ווינר אמיתי וכל העולם יודע את זה", החמיא לו המאמן הפורטוגלי. "הוא לא צריך הדרכה או מאמן. השער הנפלא שלו היה רק הצצה קטנה למה שהוא מסוגל להראות במנצ'סטר יונייטד". "כשמסתכלים על זלאטן, יכולים לראות אדם עם אגו גדול והרבה ביטחון עצמי, אבל אך ורק במובן החיובי", המשיך מוריניו לפרגן. "הוא שחקן נהדר וכשהוא יחד עם הקבוצה, הוא גם תורם לה המון והוא מאוד חברותי לכולם, כך שזה שילוב מצויין. הוא פנטסטי וראינו את זה כבר מהאימון הראשון שלו במנצ'סטר. הוא יכול להיות כל דבר במגרש, לא רק חלוץ".
    גם כלי התקשורת באנגליה יצאו מגדרם אחרי שער הבכורה האדיר של זלאטן במנצ'סטר יונייטד. "איברה-קדברה!", נכתב בכותרת ענק ב'דיילי מייל'. ב'סאן' אף טענו שהחולצות עם הספרה והשם של איברהימוביץ' נמכרות בקצב שיא ומביאות להכנסות עתק למנצ'סטר יונייטד.

מסכים בשבחים על קראיק, כל קבוצה הייתה רוצה שחקן כזה. עשור שלם במנצ'סטר יונייטד לא הולך ברגל. למעלה מ-400 משחקים. חלק תהו אם הסכום ששולם עבורו בזמנו מופרז אבל קאריק סתם פיות מהרגע הראשון. לגבי המשחק אתמול, הבעייה כביכול היא הצמד של רוני.

15. k_700 Member

לא יודע אם הוא היה הכי נחוץ באותו רגע.
    הגבות הורמו לא סתם, כי גם איתו היינו צריכים עוד דברים בקישור שלנו שהורגלנו לקבל עד לא מזמן מרוי קין(ומכאן הפרוטרייפ של הקשר האחורי שכולם ציירו לעצמם בראש).

אני חושב שקאריק גילה לנו לראשונה שהכדורגל קצת מתקדם ואפשר לחיות ברמות הגבוהות מאוד גם בלי הקשר האחורי שנותן לך את הפיזיות, המהירות, הבוקס טו בוקס עם הכדור וכו...

הוא רכישה אדירה כי היו לו כמה עונות שהוא היה אחד מ-3 השחקנים הכי טובים בסגל והוא גם בקושי נפצע ברוב הזמן שזה פלוס ענק.

אבל אני עדיין לא מסכים שהוא חתיכה חסרה בפאזל או שהוא בדיוק מה שהיה הכי נחוץ.
    ברוב הזמן זה נראה טוב כי סקולס כי ממש בשיא של השיא בעמדה ששיחק בה או שהיו אילתורים נסבלים לידו ועדיין כל הזמן הרגשנו שעוד חסר משהו.

אולי פוגבה סוף סוף יהיה זה שיגרום לקישור שלנו להנעל ובלי לפנטז על העוד קשר שיתן את האקסטרה.

אבל רכישה ענקית ללא ספק, שחקן עם אופי נדיר, מקצוען לכל דבר ודוגמא אישית.
    חבל מאוד שהוא עדיין בסגל כי הוא פשוט כבר לא ברמה של מרכז קישור בטופ 15 של הליגה הזאת.

בקשר למשחק אתמול, לצערי הרב הייתי על ההגה לאיזה נסיעה של 6 שעות אבל בעצירות עצרתי וקראתי מהמעט וואיי פיי שהיה לי, כייף גדול לקרוא ולראות מהתקציר שהחבר'ה החדשים השתלבו טוב.
    אני מת לאכול את הכובע על זלאטאן ושהוא יתן עונה אדירה שתהיהה הההבדל בליגה.

אגב, בשקט בשקט מאטה השחקן הכי פרודוקטיבי ב"מסע" הזה בקיץ. זה אולי לא אומר הרבה, אבל בהחלט מראה על רצון להלחם ואני מאוד מקווה שהלחץ האידיוטי למכור אותו ולהשאיר פה כל מיני ג'אנק אחרים כבר חלף למוריניו מהראש.

מצב נושא:
הנושא נעול.