מנצ'סטר יונייטד 2016/17-אימפריות נופלות לאט

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. oranfu Member

גריזמן אמר שלא רוצה לעבור, לא מבין מה זה קשור בכלל לרצון שלכם להפעיל את סעיף השחרור או לא. שחקן אומר שלא רוצה לעבור אז מה יש לכם להפעיל סעיף? לאתלטיקו אין בכלל קביעה בעניין.

האם הוא לא רוצה לעבור בשביל לא לדפוק את אתלטיקו או כי לא בא לו על מוריניו (או שניהם) - לא יודע, אבל השורה התחתונה היא שהוא לא רוצה לעבור. זה שחקן שאין עליו תחרות, לא נמצא בריאל\ברצלונה ויש לו סעיף שחרור (ככה שהמועדון שלו לא יכול לעשות כלום על מנת למנוע את המעבר) ועדיין לא עובר. ברור שמשהו ביוקרה שלכם נפגם (גם די-מריה לא רצה להגיע וזה היה דיי ברור שלא הייתם האופציה המועדפת על פוגבה).
    אתם עדיין אטרקטיביים יותר מכל המועדונים בעולם חוץ מאיזה 3-4 (כששניים מתוכם לא ודאי בכל מקרה).

אגב, אני חושב שזה משחק לטובתכם חוסר הרצון שלו. אני לא חושב שהוא שווה את הסכומים המדוברים.

alexshw אוהב/ת את זה.
  2. alexshw Member

בעיקר כמו בקיץ קודם יונייטד נדרשת לתיקונים רציניים בסגל ולא נכון במצב כזה לשפוך שוב 100 מיליון יורו על שחקן אחד ולהתקע עם אותן עמדות בעייתיות שעוצרות את הקבוצה.

3. oranfu Member

לא חושב שאם תשקיעו 100 מיליון על שחקן אחד לא יהיה לכם בשביל אחרים (גם קיץ שעבר זה לא מנע מכם לעשות עוד 3 החתמות גדולות בנוסף).

אני פשוט חושב שגריזמן שחקן מצוין, אבל לא עד כדי כך. אפשר לעשות יותר עם הסכומים האלה.

4. nwish Member

@oranfu
    נו באמת?

במקומך הייתי מחכה, אבל לא מפתח ציפיות לתוצאה שונה בהרבה ממה שקיי אמר.
    ורגע, מה קשור מגן הקהילה? הוא לא בין האלופה למחזיקת הגביע האנגלי? לא שיחקנו עליו השנה מול לסטר כי זכינו בגביע האנגלי בשנה שעברה?

5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

התבלבלתי לגמרי צודק.

6. k_700 Member

פירגנת יותר מדי גיל.

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  7. oranfu Member

@nwish נו באמת מה? זה שאני לא חושב שגריזמן עד כדי כך מדהים ולמרות שהוא שחקן מצוין הוא עדיין אוברייטד?

8. סיונרה Member

גריזמן עד כדי כך טוב, אבל הוא גם בחור טוב והגיוני ולא יעזוב את אתלטיקו במצב שהיא נמצאת בו, אין לזה קשר ליונייטד.

9. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

גריזמן מעדיף את ונגר וארסנל, זה הכול.

10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי הפרסומים ההודעה של גריזמן הגיעה אחרי שיצאו דיווחים אצלנו שהחלטנו לוותר עליו.
    אני חושב שגריזמן שחקן מצוין, אבל אם זה יוביל אותנו לכיוון של אלכסיס, זה יכול להיות אחד הדברים הטובים שקראו לנו הקיץ.

11. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

דבקה?

Sent from my iPhone using Tapatalk

12. k_700 Member

חחח אשכרה דבקה.
    אין שום דיווחים ש"ויתרנו" עליו, להיפך יותר דיווחים על הלם ותדהמה מההחלטה הלא צפוייה שלו(אגב גם מהכיוון של אתלטיקו כנראה לא ציפו).

לא הייתה לנו כוונה לשלם את הסעיף שחרור שלנו?? לרגע זה לא הפריע לנו.
    אנחנו לא נשלם את זה עכשיו אחרי שהשחקן הבהיר חד משמעית שהוא שם לעוד קיץ לפחות.
    תכלס? הערעור על הבאן הזה של אתלטיקו בא לו בצורה מושלמת. הוא ציפה להתקדם בחיים שלו הוא בטח לא ציפה לשחק תחת מוריניו.
    הוא שחקן אדיר, טופ 5 בעולם, כשהוא ירצה לצאת משם מועדונים טובים יותר יעמדו בשורה כדי לקחת אותו, הכסף יגיע.
    צריך להיות נאיבי כדי לא להאמין שעם כל "האמון" שפתאום הוא הפגין במפתיע לנוכח מצבה של אתלטיקו אין מרכיב חשוב של המלטות מהאפשרות לשחק בקבוצה ללא דרך ועם מאמן על הפרצוף שלא הוכיח לרגע העונה שהוא שווה שחקנים ברמת איכות של גריזמן, אם כבר עם הטיפול שלו במיקי ומארסיאל הוא הוכיח בדיוק ההפך.

אתם רוצים לקרוא לזה בשמות אחרים? תפאדל, אני חושב שאחרי העונה האחרונה ירדה קרננו עוד יותר, שלא תתבלבלו לרגע מ"חגיגות הגמר" שנדמה שלא נגמרו.

13. Sir Alex Las' Killa

14. nwish Member

לא זה. תחשוב מה שתרצה עליו, מבחינתי הוא טופ 10 בעולם כרגע, אבל זה טעם וריח.

התגובה שלי הייתה לכך שאמרת שהוא פשוט לא רצה לעבור אלינו והגבתי לך ספציפית כי יש אוהדים שלנו שהגיון הוא לא הצד החזק שלהם.

גריזמן אמר שבוע לפני גמר הליגה האירופית ש-"עתידו יוכרע בשבועיים הקרובים" ודירג את הסיכוי שלו לעבור אלינו ב-6 מתוך 10, ואת הסיכוי שיישאר באתלטיקו ב-7 מתוך 10, שזה דבר מטומטם כשלעצמו אבל מי יכול לצפות ממנו לידע בהסתברות.

עכשיו, איך שלא תהפוך את זה, ככה לא מדבר שחקן ש"פשוט לא מעוניין לעבור ליונייטד" - הטון שלו השתנה אחרי הפסיקה שאתלטיקו לא יכולה להחתים שחקנים, משמע שהם לא יוכלו להביא את לקאזט\קוסטה כמחליפים שלו, דבר שגם דופק אותם וגם מעלה את המחיר שלו לסעיף השחרור ולא סנט פחות, כי למה להם לשחרר אותו עכשיו?
    כל הדברים שציינתי מעל הם לא ספקולציות אחי, אלה נתונים ולוגיקה נטו ותבדוק אותי אם בא לך.

כאילו שמע - אתם נהנים לשבת פה ולקרוא את השטויות של קיי-700 והשני בלי לבדוק לרגע את העובדות? זה בקטע של צחוק כי אתם אוהדי ליברפול וארסנל וכל זה והמלטדאון שלהם מצחיק אתכם?

נערך לאחרונה ב: ‏5/6/17
    Sir Alex ו-Sir Alex Ferguson אוהבים את זה.
  15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה שאוהדי ליברפול וארסנל לא ייהנו לקרוא אוהדי יונייטד שכל הזמן יורדים על המועדון שלהם ומספרים כמה המצב שלו גרוע, כמה המאמן שלו גרוע? ודאי שהם ייהנו לכתוב שגריזמן בעצם מעולם לא התלהב לעבור אלינו.

מצב נושא:
הנושא נעול.