מנצ'סטר יונייטד 2016/17-אימפריות נופלות לאט

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. k_700 Member

פלאיני אצלו קשר אחורי פר אקסלנס.

באיי ובלינד מצוינים היום.

2. k_700 Member

חחחח איזה זובור למאטה לא להאמין.

איזה השפלה.

3. alexshw Member

אמרו שקיבל מכה בברך

4. פול סקולס Member

אין מה להסיק מסקנות מהמשחק הזה.
    משחק ידידות עם גביע בסוף.

אני בטוח שמיקיטריאן בהרכב שבוע הבא.
    הפער בינו לבין רוני עצום, ואני מאמין שלמוריניו יש עיניים.

כמות השחקנים הבינוניים ביונייטד מכאיבה לי בלב.

אם קאריק ופלאייני זה שילוב שהוא באמת היה מאמין בו, אז זה היה במסגרת דאחקה שהוא מריץ על כולנו.

5. alexshw Member

יש דווקא מה להסיק. מי לא צריך להיות חלק מהסגל או לפחות הרכב.

6. Wazza Member

הקטע שמוריניו עשה למאטה היה רוע טהור.
    בכל אופן, משחק לא טוב בכלל. הרבה איבודי כדור, לא לוחצים כמו שצריך, משחק שבלוני למדי. איברהימוביץ' לא בכושר כרגע, אבל לפחות מבקיע. מרסיאל בדעיכה, מקווה שיתאפס על עצמו. פלאיני הזה פשוט GROOT שתקוע באמצע החיים.
    אולם, עם פוגבה לפחות זה יראה יותר טוב.

7. k_700 Member

לא רואה את רוני יורד מההרכב כבר במשחק הראשון, הוא הקפטן שלו.
    מחטיריאן אם יפתח זה יהיה בימין במקום לינגארד.
    הקטע שלינגארדד הבקיע היום ולוחץ וזה וזה וזה ומוריניו בטח יבוא בגישה סופר זהירה למשחקים הראשונים.

התקווה היחידה זה הררה במקום פלאיני כשאני אפילו לא אהיה מופתע לראות את פלאיני פותח במקום קאריק(שניהם נוראיים היום, אל תתנו למתנה של פלאיני לבלבל אתכם).

ההגנה היום הייתה טובה, באיי כל כך מהיר ולא פזיז שזה נהדר בהשוואה לכל מה שהיה לנו עד עכשיו.
    בלינד גם קלאסה, ניקה שער בטוח מהקו ועוד פעם עצר את וארדי אחרי שכבר עבר את באיי.
    בתור בלם גיבוי, זה נהדר.

לא צריך להסיק יותר מדי אבל גם לא צריך לפתח תקוות שנוכל לשחק כדורגל אי פעם עם השילוש של פלאיני, קאריק ורוני.
    ולכן זה לא משנה מי היריבה ובאיזה מפעל, במשחקים כאלה אנחנו נצטרך להסתמך רק על המזל והיכולת האישית.

בקשר למאטה- לא ראיתי שום פגיעה בברך ולא שמעתי שום דבר ממרטין טיילור(שמעתי רק אותו בלי הברברת הישראלית).
    זה השפלה נטו, ראו על הפרצוף של מאטה, אפילו הצורה הצינית שמוריניו בא ללטף זה כאילו לתת את הנעיצה האחרונה.
    הכניס שחקן רבע שעה לסוף והוציא אותו דקה לסיום.
    מסכן מאטה, בא בגישה של להלחם על כל דקה בפרה סיזן, היה השחקן הכי פורה שלנו, נלחם באמת, לא מפזר שום הצהרה שהוא רוצה לעזוב, משחק ליד חמארים כמו פלאיני, קאריק ורוני והוא זה שעובר זובורים.

8. Wazza Member

מוריניו רוצה לגרום לו לעזוב "מרצונו"

9. AOOF Member

דווקא לי זה נראה כאילו מוריניו בא לנחם אותו בצורה כנה.
    אל תשכח שללא ספק את מיקיטריאן הוא לא רצה להשפיל וגם להכניס שחקן רכש ברמתו לשחק דקה זה פאדיחה.
    כמו שראינו עם שוויני למוריניו לא ממש מזיז מה חושבים עליו ואם הוא היה רוצה מאטה לא היה רואה דקה.

10. k_700 Member

בסדר, בטוח ינסו לטייח את זה כמאטה קיבל מכה ואנחנו רצינו להיות זהירים ויש עוד שבוע משחק ראשון בעונה ובלה בלה בלה.

בפועל כולנו מבינים מה שהעיניים שלנו ראו, שחקן יוצא דקה לסוף, מרגיש מושפל, מלווה באיש צוות, לא סוחב שום דבר, לא מצליח להסתכל למוריניו בעיניים.

11. פול סקולס Member

בסדר, אבל לא מדובר במסקנות חדשות.

השחקנים האלה, רובם יישארו כאן, לפחות לעונה הקרובה.

מנג'רים תמיד רואים את המשחק אחרת מאיתנו האוהדים... אני מאמין שגם בעונה הקרובה אנחנו נעלה עם הרכבים שיגרמו לכל האוהדים שלנו באינטרנט לחתוך ורידים.

12. Sturridge Member

יותר כמו #Pogbank.

בטוויטר אומרים שמאטה השתגע בסיום.
    אם יש שחקן שלא מגיע לו יחס כזה, זה מאטה. הכי רחוק מתדמית הכדורגלן השחצן והטיפש שחושב שכל העולם לרגליו, אינטיליגנט על המגרש ועוד יותר מחוצה לו. לא מבין מה הסיפור של מוריניו איתו. העיקר בצ'לסי הוא שיקר לאוהדים ש״לא רציתי למכור אותו, ההצעה הייתה גבוהה מידי״. אני לא רואה מי לוחץ עליו לשחרר אותו היום.

13. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

עכשיו אני רגוע.

14. ManUnd Member

רוסית,אם תוכל.
    פלאיני כנראה יהיה המיקל/לוקאס שלנו

Sent from my ONE E1003 using Tapatalk

15. k_700 Member

יש איזושהי נקודת מוצא לאוהדים שלנו שכאילו קאריק הוא פתרון סביר לפלאיני, אז הוא לא.
    שניהם גרועים ברמה של לוקאס לייבה(ופלאיני עוד מסוגל לשים גול פעם ב... אחרי כמה החמצות ממטר וחצי).
    שניהם גרועים, שניהם לא צריכים להיות פה רק שלקאריק אדון מוריניו דאג להאריך חוזה בפעולה הראשונה שלו כמאמן הקבוצה.

אנחנו לא צריכים את הטוויטר כדי לדעת שמוריניו חיפש להשפיל את מאטה מול כל העולם ואשתו, אני עם עיגולי שינה מסביב לעיניים קלטתי את זה.
    לפעמים נראה שהטקטיקה של מוריניו לפני השלב שהוא מעיף שחקן עם אופי ממש טוב וכשרון גדול זה לגרום לו להתעצבן, "ליזום את הפיצוץ" וכדי שזה יעבור יותר חלק בגרון של האוהדים.

הרי בנינו, מאטה לא מוציא מילה, אין לו בעיה בכלל להשאר כשחקן ספסל אצלנו, הוא אפילו מעדיף את זה על כל האברטון וויריאל שניסו לדחוף לו.
    אבל אנחנו כנראה מעדיפים ללכת לעבר מסלול של התנגשות במקום לנסות להפיק את המירב משחקן ברמה שלו שעובר העונה לרמה של שחקן סגל.
    טיפשות.

מצב נושא:
הנושא נעול.