מנצ'סטר יונייטד 2016/17-אימפריות נופלות לאט

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. JohnTerry26 Member

https://pbs.twimg.com/media/CpYGNT2WYAE7Nap.Xxx:large

נערך לאחרונה ב: ‏9/8/16
  2. k_700 Member

של הביוקר :)

ברוך הבא פוגבנק.

3. alexshw Member

Welcome Pogback

4. yonmu Member

אז עכשיו כשזה רשמי - מה הצפי לגבי המערך? כלומר - כמה שחקנים אמורים לשחק בעמדה קדמית יותר מפוגבה?
    ממה שאני קורא פה מדובר על ארבעה (זלטאן, מרסיאל, מחיטיריאן, מאטה) וזה נשמע לי לא רציני ולא אופייני למוריניו. פוגבה אמנם יכול לתרום הרבה גם בצד ההגנתי, אבל בסופו של דבר הוא שחקן קישור שלא מנהל את המשחק ואני מנסה להבין מי יהיה מנהל המשחק שלצידו. מאטה ופוגבה במרכז השדה נשמע כמו התאבדות והררה הוא עדיין סימן שאלה. החלק ההתקפי עבר שדרוג רציני, ההגנה תלויה בחיבור בין הפרטים (ובמאמן) ורק הקישור נשאר לא ברור בכלל. רוני גמור, פלאייני גרוע, קאריק כבר לא ברמה, מאטה לא מתאים לעמדה ועל שווינשטייגר כנראה שאין מה לדבר. זה משאיר אתכם רק עם שניידרלין והררה - שני שחקנים שהם בעיקר סימני שאלה. אני טועה איפשהו?

אגב, זלטאן קפטן שלישי?! אם רוני וקאריק על הספסל הוא יעלה עם הסרט?!

JohnTerry26 אוהב/ת את זה.
  5. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

לפי המשחק האחרון, ולנסיה הוא האופציה השלישית לקפטן.

6. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

רנה מולנסטין, האיש שלדבריו אחראי לכל ההצלחות של יונייטד במילניום הנוכחי ופרגוסון היה רק בובה שלו, מונה למאמן מכבי חיפה. שיהיה בהצלחה...

alexshw אוהב/ת את זה.
  7. alexshw Member

אני חושב שהוא בא על הטיקט של מי שיודע לעבוד עם צעירים. הבעיה שהקהל רוצה תארים ולא צעירים.

8. avdz7 Member

כפי שרשמתי בהודעה הקודמת שלי, עושה רושם שזה יהיה קאריק לצד פוגבה, דבר שיסרס את הצרפתי. אמן ואתבדה

9. k_700 Member

זה לא אמור לסרס את פוגבה אם הוא ישחק ליד קשר אחורי מתפקד וכשיש מנהל משחק טוב באמת מקדימה.
    רוצה לאמר זו הדרך האידיאלית לנצל אותו.

אני רוצה להאמין שמוריניו לא עד כדי כך אהבל לקנות את השחקן הכי יקר בעולם בשביל לבזבז אותו כקשר אחורי(למען האמת אני די בטוח לגבי זה) ולאורך זמן לשרוף אותו ליד הגופות המתות האלה.

פוגבה, קשר אחורי וקשר התקפי מתפקד זה השלישיה שצריכה לשחק.
    יש אופציות בסגל, אי אפשר לקנות את הגישה הזאת של זה מה יש.
    ומכאן שהמאמן צריך לקבל הנחות בגבול הטעם הסביר, לא יותר מזה.

10. alonje Member

מדהים. את כל הפערים מהשנה שעברה מילאתם בצורה מרשימה. בלם - צ'ק, קשר מרכזי - צ'ק, קיצוני ימני - צ'ק, חלוץ - צ'ק.
    מה שיותר מדהים, שבשנתיים האחרונות שעבר מילאתם את כל המשבצות האלו בשחקנים יקרים ודי מוערכים( בלינד ורוחו, שוויני, מרטיאל, וממפיס). יש לכם הרכב פשוט מפחיד, מלבד מגן ימני וקשר התקפי, יש לכם בכל עמדה שחקן מהטופ.
    גם אם שנה שעברה אכזבתם, אין ספק שביונייטד תמיד מנסים לשנות ולשפר, ולדעתי עדיף "להסתכן" עם שינויים כאלו מאשר לשמור על בינוניות לאורך זמן כמו ארסנל.

ofirmala, ManUnd, alexshw ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  11. one united Member

פוגבה יתלבש לבורנמות או שזה מוקדם לדעתכם?

12. one united Member

גם אני חושב שפוגבה צריך לשחק לפני קשר אחורי (שניידרלין) וקצת מאחורי קשר קידמי (מאטה) אבל זה אומר שרוני לא בהרכב ולא נראה לי שאלו הכוונות של מוריניו - בטח לא לפתיחת השנה................נקווה שלא נאבד יותר מידי נקודות עד שיקבל אומץ.

13. alexshw Member

אהיה מסופק אם הוא יתלבש למחזור השני.

ALONJE, הצלחת יונייטד תלויה בעיקר בחיבור בין מוריניו לשחקניו ובפיתרון סוגיית רוני.
    עם מה שיש היום אפשר לעשות דברים גדולים כבר העונה, רק צריך לדחוק את כל הבינוניים וסוסים מתים שמפריעים. הם מסוגלים להרוס.

14. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

בתור אחד שראה את פוגבה לא מעט , כמה דברים שאולי יעניינו אתכם :

- השליטה בכדור הייתה מהגבוהות בעולם גם כשהיה בן 18 והפיזיות כמובן שהתפתחה עם הגיל, אבל אם יש משהו שהוא באמת קיבל ביובה זה אחריות וקבלת החלטות. הבחור מוכשר בטירוף ויכול ללמוד לעשות המון דברים, אך כשהגיע זה היה החלק העיקרי ולא מעט פעמים ראינו את קונטה/אלגרי שואגים עליו אחרי איזה החלטה כזו או אחרת. בעונה האחרונה כבר ראינו שחקן אחראי , שבא לקבל כדורים, מחלק אותם ומקבל החלטות מצוינות.
    - לגבי העמדה : פוגבה אומנם פיזי וקיבל ביובנטוס שעורי דפנסיביות מהטובים ביותר , אך המקום של קשר אחורי לא עושה לו טוב(ראו ערך היורו האחרון) הוא צריך גם לצאת קדימה , וזה יהיה חבל אם לא יתנו לו את זה אצלכם .
    - לגבי העמדה 2: פוגבה אומנם מאוד טכני, עם שליטה עילאית בכדור ועם יכולת בעיטה נהדרת מבחוץ אבל הוא לא קשר התקפי (מאחורי החלוצים) . אם כי הוא עדיין בגיל שיכול ללמוד את התפקיד אבל זה לא המקום בו יונייטד תהנה מהכל.

הרווחתם שחקן שמבחינת נתונים יבשים יש לו הכל: גובה ,פיזיות,שליטה בכדור,יכולת מסירה נהדרת, ראית משחק טובה, קבלת החלטות , בעיטה מרחוק וכמובן גם הטוויסט של הוירטואזיות שלא קיימת אצל כל אחד. יתר על זה הוא מגיע אליכם גם עם נסיון וחוכמה שקיבל אצלינו. צריך לאמא את האמת - יש לו את כל מה שצריך כדי שיגשים את החלום שלו (לזכות בכדור הזהב)

DRORIKO, avdz7 ו-פול סקולס אוהבים את זה.
  15. Fabio Junior Member

פוגבה (הררה), שניידרלין (קאריק) ומאטה (רוני) מרכיבים שלישיית מרכז שדה חזקה מאוד, בטח שלפניהם משחקים זלטאן, מרסיאל, ומחיטיריאן.
    השאלה אם זה באמת ההרכב המסתמן.

מצב נושא:
הנושא נעול.