מנצ'סטר יונייטד 2016/17-אימפריות נופלות לאט

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. HEART BREAK KID RED DEVIL

הכול היה סביר היום, למעט הקפטן הנוראי שלנו. מדהים מדהים שרוני בן 30, וזלאטן בן 35 עוד מעט ונראה שזלאטן צעיר ממנו ב 10 על המגרש.

2. avdz7 Member

כיף לפתוח את הליגה עם 3 נקודות.
    צריך כמובן לקחת את הנצחון בפרופורציות מסויימות, אני אישית מחשיב את בורנמות׳ כפייבוריטית לירידה.
    הגנה - אחלה. אני כבר מייחל לחזרה של סמולינג כדי לראות את השיתוף פעולה שלו ושל באיי. לבינתיים, האחרון מאוד מרשים אותי.
    לגבי ולנסיה, הרבה טוענים שהוא לא ברמה, אני אישית מעדיף אותו על פני דרמיאן. עם כל הלקות הטכנית שלו, יש לו נתונים פיזיים מדהימים וכמגן תחת מוריניו אני חושב שהוא יכול להשתפר.

פלאייני, קצת חורה לי שהוא השלים 90 דקות. יותר נכון לומר שחורה לי עצם ההרכבה שלו ב11 הפותחים. אני לא מבין את זה, אם הוא כבר פותח איתו בקישור האחורי למה לא לנצל את שניידרלין?
    ויין רוני, אין מה להרחיב. שחקן חלש, לא מסוגל לעשות איזו פעולה חיובית בהתקפה. אני מקווה שהוא לאט לאט יידחק מחוץ להרכב.

השאר היו סולידיים. ברכות לזלטאן על הגול.

בגזרת המחליפים, שמחתי מאוד לראות את שיתופם של שניידרלין וממפיס. טוב לדעת שמוריניו סופר אותם. אני חושב שהצרפתי ראוי לפתוח, על אחת כמה וכמה כשהמתחרים הם פלאייני או קאריק. לגבי ממפיס, אני עדיין מאמין בו וחושב שהוא יכול להפוך לווינגר טופ קלאס (התקווה שלי היא שכאשר השוודי יעזוב, מרסיאל יזוז למקומו וממפיס יתפוס את צד שמאל).

3. HEART BREAK KID RED DEVIL

אגב זלאטן כובש בכול הדביוטים שלו.
    גם בספרד, גם באיטליה גם בצרפת וגם באלופות. עכשיו הפרמייר ליג מצטרפת לאוסף

4. one united Member

הלוואי שנצליח לשים יד על שחקן ברמה של דייר או מאטיץ. איך אפשר להשוות אותם לפלאייני/קאריק או שניידרלין?

5. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

באיי נראה בלם פצצה. חיקוי מגניב למדי של רודיגר.

6. HEART BREAK KID RED DEVIL

אי אפשר לצערי הרב, למרות שצריך לראות איך הקבוצה תראה כשפוגבה יהיה באמצע.
    אמנם פלאיני היה לא רע היום, אני עדיין חושב ששנדרלין עדיף עליו.

7. k_700 Member

אתה אמיתי איתי עכשיו? ראית את מאטיץ' בשנה וחצי האחרונות?

והדוגמאות האלה כדי לשאול אותך אם זה הטופ המקומי שאתה טוען שבסך הכל הררה לא יכול להגיע אליו.

8. HEART BREAK KID RED DEVIL

אני חושב ששנדרליין קשר הגנתי לא רע בכלל, סתם ממעיטים מהערך שלו, כי סה"כ כשהוא שיחק הוא היה בסדר אני חושב שאיתו ועם פוגבה הקישור באמצע יראה סביר.
    ועדיין נשאלת השאלה מה עושים עם ויין רוני, הבנאדם הולך להפוך למבקיע הגדול בכול הזמנים הוא קפטן, והוא סמל של הקבוצה כול הדברים הללו מגנים עליו בלי שום קשר ליכולת , יש פה עניין לא פשוט עבור מוריניו.

9. ManUnd Member

מה עם הולנד?

10. alexshw Member

ההתחלה שלו בהולנד הייתה קשה. עונה ראשונה של 6 שערים בליגה. לא כבש בבכורה.
    לקח לו זמן להתאקלם והתודה למידו ומאמן אברטון בהווה.

11. one united Member

12. k_700 Member

מאטיץ' בשיאו לא רלוונטי לשום דיון, אנחנו מדברים על מה שיש פה בהווה ומאטיץ' של השנה וחצי האחרונות הוא שחקן ל9 באב בדיוק כמו קאריק או פלאיני כקשר אחורי.
    לא ברור לי איך אפשר להגיד שהררה זה לא שחקן לרמה של טופ פריימרליג(כאילו איזה רף מטורף יש פה בכלל בעמדה הזאת).
    פוגבה אולי יהיה השחקן שישחק 50/50 וסוף סוף יעמיד רמה של וורלד קלאס לעמדה הזאת אבל כרגע אין משהו שבכלל מתקרב לזה לפי העונה האחרונה.

מחצית שנייה לא רעה בסך הכל, מארסיאל נראה לי יותר משוחרר והיה נורא חסר לו השחקן הנוסף ביחד עם זלאטן שיוכל לשחק איתו מהר והרי הסגנון של מוריניו זה ללחוץ נורא נמוך, להזמין את היריבה קדימה ואז לנצל את האיכויות ביציאות למתפרצות.
    עם רוני במתפרצות זה יותר מזל משכל, אתה ממש צריך שהכדור יפגע בו כדי שיהיה צ'אנס למשוה כשהוא מנסה להיות חלק מהמשחק זה פשוט לא זה יותר וחבל.

בעניין רוני מוריניו יבחן אחרי החודש וחצי הראשונים, אפשר לקבל את זה שהוא לא בא באנטי ובכוונה ברורה למרמר את הקפטן שלו והוא יעדיף לעשות את ההדחה המתבקשת בהדרגה.

אגב, מאטה פתח היום בהרכב כי לינגארד נפצע סמוך למשחק. ככה שהאנגלי היה בתכנון לפתוח בימין.
    נקווה שגם מחטיריאן יכנס כמה שיותר מהר להרכב, אין לנו את הלוקסוס לחשוב שהוא צריך להכנס בהדרגה וכל החארטות האלה.

באיי נראה כמו בלם שהוא טיפיקל הבלמים שמוריניו אוהב.
    נינג'ות, מתקלים אדירים, מהירים, חזקים שמסוגל גם לעצור כדור, לכדרר קצת ולמסור.
    אני ממש מתרשם ממנו עד עכשיו.

פאקינג 5 וחצי בבוקר קמתי בשביל המשחק הזה!

13. פול סקולס Member

באיי הזה נראה כמו משוגע אמיתי. היו שני תיקולים חזקים מאוד שלו שאחריהם השחקנים של בורנמות' התגלגלו על הדשא,
    ובאיי לא בא להתנצל בפניהם, לעזור להם לקום וכו' כמו שבטח היו עושים מאטה או הררה.

בכל קבוצה מנצחת צריך גם שחקנים מהסוג הזה, בלי נימוסים, בלי חיוכים. כדורגל קשוח וזהו.

14. HEART BREAK KID RED DEVIL

מזכיר את ההתנהגות של קינו, חסר ביונייטד שחקנים כאלה.

15. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

3:20: דוגמא לפונטציאל.

מצב נושא:
הנושא נעול.