מנצ'סטר יונייטד 2016/17-אימפריות נופלות לאט

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. k_700 Member

גם אני ממש אוהב לנהוג באמריקה(קצת פחות עם ילדים קטנים ברכב),
    בפעם הקודמת שלי עשיתי כמעט 3000 מייל מאיזור סן פרנסיסקו ללאס ווגאס ומווגאס לla וסן דייגו, תענוג.

אני אוהב הרבה יותר את סן דייגו, קודם כל אין את הטראפיק המטורף שיש בלוס אנג'לס, יש שם אחלה של טיילת עם לגונה מרשימה והאוויר שם מטורף מ-5 בערב.
    לא מת כל כך על הzoo, הייתי שם פעמיים, הבנתי שזה הגן חיות הגדולה באמריקה אבל לא עושה לי כל כך לראות פומות ודובי פנדה כלואים בתוך כלוב.
    סי וורלד זה קצת שונה, תגיד עדיין יש שם את ווילי או שהוא כבר מת?

בקשר לנתיב השמאלי גאס,
    קודם כל באמריקה לא סתם נוסעים בנתיב השמאלי,
    אתה נוסע שם כי בפריווי הרבה פעמים כל מייל וחצי יש לך יציאה מימין או חיבור לפריווי אחר מהנתיבים הימניים, חוץ מזה שמותר לעקוף באמריקה גם מימין, אז זה לא אמור לתקוע.

בהרבה כבישים מהירים גם הנתיב השמאלי ביותר הוא לרכבים עם 2 אנשים ומעלה(אל תסע שם לבד זה רפורט של 600 דולר).

סן פרנסיסקו ממש יפה והאיזור של סן פרנסיסקו ממש יפה(סנטה קרוז- לדעתי חופי הגלישה הכי יפים ומרשימים באמריקה), פלטון, כארמל(זו העיירה שאם אני לא טועה קלינט איסטוויד היה הראש עיר שלה), מונטריי, בכל אלה יש ממש הרבה דברים לראות ולטייל, יפה שחרשת).

יוניברסל זה סיוט עם ילדים ממש קטנים בעיקר בתקופה הזאת בשנה, וואללה תשלם לי לא עושה את זה שוב חחח.

Gass12 אוהב/ת את זה.
  2. Gass12 Member

נתחיל בזה שאני מסכים איתך.
    בפורום הזה לגיטימי לכתוב ולקרוא שלל דעות בסוג של שיתוף.
    מצאתי לנכון לכתוב לתרסיס מענה מפורט.
    יש אנשים שהקנאה חוסר הפירגון היא לחמם.
    אז שימותו הקנאים!!!!
    אני רץ לעשות לך לייק עכשיו.
    כי אתה יודע, לא צריך לקחת הכל ברצינות.

3. פול סקולס Member

רק עכשיו אני מתחיל להבין באמת כמה ואן חאל כיבה את התשוקה שלי ליונייטד.
    הייתי מוכר כליה בשביל שיום שישי בערב יגיע במהירות האור.
    לא זוכר מתי בפעם האחרונה ציפיתי באמוק למשחק שלנו.

אפילו כשזכינו בגביע חגגתי וצהלתי וכו' כמו על אוטומט...
    באתי לכתוב "שייחנק הפילוסוף והכדורגל הפרווה שלו" ולרגע הייתי בטוח שחווינו תחתיו רק רגעים אפורים ושחורים. ופתאום נזכרתי שלפני שלושה חודשים ניצחנו גמר בוומבלי.

אז בכל זאת שייחנק הפילוסוף על מה שעשה לזיכרון שלי. ושייהנה מהפנסיה בוילה בפורטוגל. no hard feelings...

Gass12 אוהב/ת את זה.
  4. k_700 Member

פול פארקר, דוטקא הוא,אומר דברים חריפים ונדירים על השייח ווין רוני-
    "This is a defining season for Rooney," Parker told 888.com. "It’s no longer about him breaking records but finishing his career atManchester United . He needs to show his worth and that he deserves to be in the team and not just because of marketing.

"As much as people appreciate what he’s done over the years and how many goals he’s scored football is about now and being judged on now.

והקטע הכי טוב-
    "If someone had only heard of Wayne Rooney but seen him now they’d think 'Who is this fella? He’s overweight and slow. That shot was terrible, and it looks like he can’t move or shift his body quick enough.'

"With Paul Pogba you do wonder when you look at his style of play for Juventus can he play that way for Manchester United? If he plays behind Ibrahimovic that puts Wayne Rooney in doubt and Rooney has to play – not that he deserves a place, but they have to play him. So it’s a difficult situation."

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  5. Raulito Madridista

http://news.bbc.co.uk/media/images/45903000/Xxx/_45903187_bolton2003_getty766.Xxx

לפני 13 שנה: הבכורה של כריסטיאנו!
    מחזור פתיחת העונה בפריימרליג ב-2003/04 - לא עוד יום בהיסטוריה של מנצ'סטר יונייטד. ילד פורטוגלי צעיר בשם כריסטיאנו רונאלדו, הוא שירש את החולצה של דיוויד בקהאם - רושם את הופעת הבכורה שלו במנצ'סטר יונייטד שמביסה 4:0 את בולטון. כריסטיאנו עלה בדקה ה-60 במקומו של ניקי באט. ב-1 בנובמבר הוא כבש את שער הבכורה שלו - נגד פורטסמות'. בעונה הראשונה שלו באנגליה כריסטיאנו זכה בגביע האנגלי עם יונייטד כשהוא כובש את השער הראשון בגמר נגד מילוול הקטנה ויונייטד מנצחת 3:0. בעונת הבכורה כבש 6 שערים ב-40 משחקים, בעונה השנייה המספרים עלו ל-9 שערים ב-50 משחקים ובעונה השלישית בקבוצה כבר כבש את שער הבכורה שלו גם בליגת האלופות. ב-2007 זכה עם אליפות ראשונה במדי יונייטד ועשה את הפריצה הגדולה. והשאר? היסטוריה: 118 שערים ב-292 משחקים. זכייה בליגת האלופות ועוד הפסד בגמר, שלוש אליפויות, גביע אנגלי, מגן הקהילה, אליפות העולם לקבוצות ושני גביעי ליגה.

Gass12 אוהב/ת את זה.
  6. HEART BREAK KID RED DEVIL

שבוע לפניי זה הבנאדם עשה לנו בית ספר בפורטוגל עם ספורטינג, זה ישמע הזוי אך בלב כזה אמרתי לעצמי באותו משחק: הנה למה שלא יחתימו אותו, וכעבור כמה ימים פורסם שפרגוסון החתים אותו, אחריי שכול הקיץ התעסקנו ברונאלדיניו שבסוף כאמור חתם בבארסה.
    כאב לי הלב באותה תקופה עם העזיבה של יונייטד ב 97 התחלתי לאהוד את הקבוצה ואת הנבחרת האנגלית הרבה בזכותו, ההגבהות והבעיטות החופשיות באותה תקפו תפסו את העין, ואגב באותו משחק כשגיגסי כבש בבעיטה חופשית יפייפיה השדר אמר: מי צריך עכשיו את דיויד בקהאם בכלל? ועדיין הייתה הרגשה של ריקנות , כי בקס לא באמת רצה לעזוב אך אותו קיץ שינה המון דברים עבור העתיד של הקבוצה, וקיבלנו שחקן שכיום הוא מכונה תודות לסר אלכס, ככה זה כשאגדות נשארות אגדות לעד.

7. JohnTerry26 Member

נערך לאחרונה ב: ‏19/8/16
  8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע, אי אפשר להאמין היום לאף אחד. ברור שהוא חזר ליונייטד כי הוא רצה, ברור שממש לא היה לו רע בפעם הקודמת אצלנו למרות שהוא כמובן התאכזב מזה שפרגי לא סמך עליו, וייתכן מאוד שהוא מרגיש שיש לו פה הזדמנות לסגור איזה מעגל. אבל האם כל זה היה רלוונטי אילו ריאל היתה מוכנה לשלם את מה שיובה דרשה? הממ....

oranfu אוהב/ת את זה.
  9. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

חמוד? לא ממש. וזה חלק ממה שטוב בו (ובזלטאן), הגיע הזמן שהכוכבים שלנו יחזרו להיות הילדים הרעים והשנואים, ולא אהובי תקשורת נטולי אופי וכריזמה כמו בשנים האחרונות (וכולם יודעים על מי אני מדבר).

10. alexshw Member

על כל פנים כנראה שלא מדובר במקרה די מריה 2 שכביכול הוא בא למקום שלא רצה.

11. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא צריך לצייר את את מקרה די מאריה כאילו וודוורד ארב לו במדריד במיניואן שחור, סימם אותו, זרק אותו מאחורה והבריח אותו למנצ'סטר.

הייתה לו בחירה, הוא בחר לחתום ביונייטד, בין אם בגלל משכורת שמנה או מכל סיבה אחרת.
    האם יונייטד הייתה מושא ליבו באותו זמן? כנראה שלא, אבל זה לא מפריע להרבה שכירי חרב אחרים להצליח במועדונים שלהם.

פוגבה אומר שהוא אוהב את יונייטד ולכן חזר... נחמד. מישהו ציפה ממנו להגיד משהו אחר?

oranfu ו-אלעד אוהבים את זה.
  12. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אתה צודק וזה חלק מהטענות שלנו כלפיו-גם אם לא רצית להגיע והעדפת את פריז, עדיין הגעת למועדון פאר עם מיליוני אוהדים שהתייחסו אליך כאל משיח, מועדון שנתן לך קרדיט עצום ובנה עליך הרים וגבעות, אז אל תעשה פרצופים.

13. alexshw Member

לדי מריה לא הייתה כל כך ברירה. אופציה שנייה להתייבש בריאל.

14. JohnTerry26 Member

פוגבה לא ממש מצטייר אצלי כבד בוי שהתקשורת לא אוהבת... להפך, עד עכשיו הוא מקבל יחס מאוד אוהד מכולם בגלל שהוא "הדבר הבא". המעבר הספק מגעיל ופיננסי שלו ליונייטד עדיין לא גורמים לו להצטייר כרע מספיק, לדעתי. זה יקרה כשהוא יתחיל לנצח אצלכם בשרשרת, אם וכאשר. אחרי שהוא עשה את המעבר הגדול, חתם על החוזה השמן ועשה את כל הרעש.

יש לו עוד הרבה מה להוכיח כדי להיות זלאטן.

15. k_700 Member

די מאריה לא עשה פרצוף אחד בכל השלושה חודשים הראשונים אצלנו כשהיה שחקן הרכב.
    זה היה גם אותו שחקן שתמיד ראו בריאל מדריד, כזה שנלחם על המגרש, לא מפסיק לרוץ אבל יכול להיות מתסכל מאוד כשהוא לא מחובר לקבוצה וכשהקבוצה עצמה לא משחקת בצורה שתשרת טוב את היתרונות שלו(ועדיין גם במשחקים הרעים שלו לדעת לשים את פלאיני או את אחד מהחלוצים מול שוער הוא היה שם כמעט באופן קבוע).

הפרצופים הגיעו מהרגע שהיה ברור שהוא שחקן מחליף לאשלי יאנג אצל ואן חאל ולא באופן זמני, ולמען האמת אני אבין כל כוכב בעולם שיגיב ככה.
    את די מאריה הפסדנו בגלל טיפול לא נכון בו, לא בגלל שהוא כל כך רצה לעבור לפאריז.
    הוא ממש ממש רצה לעבור לשם, אבל שיחדת אותו עם מספיק כסף כדי שהוא יסתום את הפה ויתן הכל על המגרש, מהרגע שהתחלנו לברבר לכל העולם שהוא צריך "להרוויח" את המקום שלו כי אשלי יאנג נתן 4-5 משחקים ממש טובים, גמרנו את הסיפור איתו והתסריט הזה יחזור על עצמו גם עם פוגבה ביום שנחליט שפלאיני נתן 4-5 משחקים טובים אז פוגבה עושה פרצופים על הספסל והוא לא בגישה הנכונה(ואז תהיו בטוחים שפרז יקפוץ ויניח על השולחן את ה80-75 מיליון פאונד כדי לגנוב אותו).

בכל מקרה, היה ברור שהפסדנו כוכב על ברגע שדי מאריה עזב, הוא חזר להיות כזה בדיוק 5 דקות אחרי שעזב אותנו.
    אני עדיין מאמין שעם טיפול נכון הוא היה ממשיך פה, עולה בגישה אחרת ורק לחשוב היום על שילוש של מארסיאל, די מאריה, מחטיריאן...לא יודע אם אי פעם הליגה האנגלית ראתה 3 קשרים התקפיים כאלה ביחד על מגרש אחד.

אגב, גאס וכל מי שנמצא באמריקה- המשחק היום משודר בusa,
    בדיירקט טי וי זה 242-

USA Network is an American cable and satellite television channel. It is available on:

- DirecTV: Channel 242 (HD/SD)
    - Dish Network: Channel 105 (HD/SD)
    - Time Warner Cable: Channel 101 (HD/SD)
    - Verizon FiOS: Channel 550 (HD), Channel 50 (SD)
    - AT&T U-verse: Channel 1124 (HD)

מצב נושא:
הנושא נעול.