מנצ'סטר יונייטד 2016/17-אימפריות נופלות לאט

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

אין בעיה. לכל אחד יש העדפות משלו. אבל קצת הגיון. כולם ראו מה עשה פונטה בשנים האחרונות וג'ונס.

2. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא רואה איזה תועלת יש בלהביא בלם בן32 שיעלה לא מעט כסף,שבתאכלס יהיה לו אולי שנתיים טובות לתרום למועדון. בכסף שסאוטהמפטון ידרשו עליו,עדיף כבר ללכת על אופציה אחרת.

3. alexshw Member

במחיר שדובר 8 מיליון פאונד זה ממש מעט כסף יחסית לשוק.

4. HEART BREAK KID RED DEVIL

כשמדובר על מישהו כמו פיל ג'ונס, גם מיצ'ל סלגדו בגילו הנוכחי יביא יותר תועלת. שאפו למוריניו אני נותן לו אור ירוק

5. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

כאמור, 8 מיליון פאונד בימינו זה לא רק לא הרבה כסף, זה כלום. השאלה היא לאן פונטה מיועד, כי ניתן להתרשם שמוריניו לא מת על סמולינג, ביום שישי הוא כבר היה כשיר ועדיין לא פתח בהרכב. יש מצב שהוא בונה עליו כשחקן הרכב לצד באיי.

6. alexshw Member

אני רואה בפונטה פוטנציאל להיות שחקן רוטציה טוב. מסכים שהוא לא צריך להיות מיועד אחד משני הבלמים הבכירים.
    אבל בכללי לא מקבל את הקישור שעושים בין ג'ונס לפונטה. אפשר בכיף לוותר על ג'ונס גם בלי להביא מישהו. שחקן מאוד מיותר.

7. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

עם זה אני מסכים, ג'ונס, כמו רוחו ושויינשטייגר (שאומר היום שיונייטד היא המועדון האחרון שלו באירופה, מעניין אם זה אומר שיש כבר משהו שמתפתח עם קבוצה בארה"ב או סין), לא צריכים להיות במועדון גם אם אף שחקן לא יגיע יותר הקיץ, ולו רק כדי להראות שאין לנו סבלנות לבינוניות.

את מה שיוכין כתב (איך מוותרים על אנגלי צעיר מוכשר בלה בלה בלה) שמענו גם ביום שמכרנו את וולבק והבאנו את פלקאו בהשאלה. למרות שפלקאו נכשל אני עדיין חושב שזה היה ניסיון טוב, אם הוא היה חוזר לעצמו אחרי הפציעה היינו מקבלים שחקן ברמה שוולבק לא יגיע אליה גם בגלגול הבא.

8. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם זה 8 מיליון אז הסכום בהחלט סביר.
    אני ראיתי פרסומים על סכום גבוה יותר.

9. Sir Alex Las' Killa

Jones 'content' at Man Utd as Mourinho 'blocks' Arsenal move

Jones has not started for Manchester United since January, but The Guardian believe that Mourinho still sees him as a valuable first-team player and will get his opportunity to stake a claim for a starting spot in the coming weeks.

The England international still has four years left on his £100,000-a-week deal at Old Trafford and Manchester United officials are not ready to give up on the 24-year-old just yet.

The report also states that Jones is not overly concerned by his lack of first-team football at the moment and is willing to fight for his long-term at the club.

10. alexshw Member

זה לא אותו עיתון שטען שג'ונס יפתח את העונה בהרכב אצל מוריניו?

11. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אם ונגר מציע כסף על פיל ג'ונס ומוריניו מסרב, קשה לקבוע מי מהם יוצא יותר אידיוט במהלך הזה.

(בלי קשר, זה אתר לא אמין וקשה לי להאמין שזה נכון).

12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

חכה, בן אדם... סמולינג הגיע לאימונים באיחור בגלל אנגליה, היה גם פצוע. בלינד ובאיי בכושר טוב יותר, חדים יותר ושיחקו היטב עד כה. למה למהר לשנות? כן, גם סמולינג - וידיץ' הוא עוד - יצטרך להרוויח את מקומו.

במקביל, זה שג'ונס לא הגיע לספסל אפילו כשסמולינג לא היה בסביבה... זה לא ממש אומר שמוריניו בונה עליו. הדבר הכי חיובי שאני יכול להציע זה שהוא מנסה לבנות אותו בהדרגה בגלל סיפור הפציעות שלו. אבל אפילו אני לא מאמין בזה.

13. HEART BREAK KID RED DEVIL

סה"כ השילוב של בלינד ובאי נראה טוב יותר, לסמולינג יש את כול הנתונים להיות בלם מצוין, הוא כרגע טוב אך לא מצוין.
    מוריניו חייב לבנות בו בטחון ולהעיף ממנו את הפניקה כשהוא עם הכדור, הבנאדם לפעמים מאבד את הראש .

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

באי ובלינד נראים בסדר. נגד סאות'המפטון קצת פחות - ההגנה שלנו ממש לא היתה הרמטית שם, הופתעתי לראות אנשים שחושבים שכן - אבל עדיין סמולינג ביכולתו ברוב השנה וחצי האחרונות שווה הרכב.

15. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

עבור סמולינג מדובר בעונת מבחן לדעתי. בשנתיים האחרונות הוא עשה קפיצת מדרגה מסוימת ללא ספק, אבל זה נורא קל בשיעממון שהייתה רוב תקופת ואן חאל להיות בלם, כשיונייטד מחזיקה בכדור 80% מהזמן ומשחקת לרוחב. וגם בשנתיים האלה לא חסרו לו רגעי נפל-אדום בגמר הגביע, תצוגת אימים בניוקאסל ודרבי שהוא הרס לנו עם הרחקה מטופשת במיוחד. אז אני עדיין לא משוכנע שהוא מספיק טוב. בעונה הקרובה, כשתהיה לנו קבוצה נורמלית שמחפשת את השער והיריבים מחפשים את השער שלה, נראה מה הוא שווה באמת, בתקווה שזה לא יהיה כואב מדי לגלות.

מצב נושא:
הנושא נעול.