מנצ'סטר יונייטד 2016/17-אימפריות נופלות לאט

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. k_700 Member

אין פה שום קיצוניות בדרישה למאבק על אליפות.
    במקומות אחרים עם כמות השקעה כזאת היו דורשים ממנו להביא אליפות בעונה הראשונה שלו.

אני חושב שדווקא הולך להיות מאבק לא קטן בצמרת של הליגה העונה, קשה לי להאמין שסיטי הולכת לברוח לכל העולם ואשתו. גם היא תעבור משברים.
    הבעיה היא שמכל קבוצות הצמרת אנחנו גם לא נראים כמו קבוצה שמשחקת כדורגל על המגרש וגם לוח המשחקים שלנו עד עכשיו כבר היה יחסית "נוח".
    התנאים לא לטובתנו.

לדעתי גם הרבה פעמים בכדורגל רואים שמאבק על תארים יכול להגיע לפני גיבוש של אידיאל כדורגל מסויים.
    מוריניו כבר ידע להעמיד קבוצות ששיחקו רע כקונטנדריות לאליפות גם בעונה הראשונה שלו(למשל בקדנציה השנייה בגשר).
    אם טוטנהאם יכולה לחשוב לעצמה שהיא יכולה להאבק על אליפות(ואני גם גם מכניס את לסטר) אז גם יונייטד צריכה לא לסתות מהמסלול הזה בטח אחרי הקיץ שכבר הזכרתי.

קשה לחבר קבוצה שתראה כמו מי שמסוגלת לעשות משהו בשנה הבאה בלי להביא תוצאות בשטח, אלה דברים שהולכים יד ביד.
    לא מאמין שגם צריך לתת לו את הקרדיט והסובלנות לזה.
    מצטער, לא כשאתה מביא את זלאטאן, פוגבה, מחטיריאן ואת אחד מהבלמים הצעירים הכי טובים באירופה ואתה מתעקש לא לשחק עם הארמני(לא בעמדה הכי טובה שלו ולא בכלל), לא עם פוגבה בצורה שתטיב איתו, מתעקש על רוני, פלאיני, בלינד עד לא מזמן, יאנג וולנסיה.
    לאחד כזה שמתעקש להגיע אל הקבר לא צריך לרחם.

המשקולות השנה כבדות מאוד, יותר מכל אחת מהעונות של פוסט פרגוסון כי ההשקעה הייתה בהתאם.
    לא צריך להקל פה על אף אחד.

לא קברנו את מוריניו, אמרתי דבר בסיסי.
    עם רצף של חמש הפסדים רצופים אתה כבר כנראה לא תהיה ממש חזק בתמונת האליפות העונה וזה יהיה בשלב מאוד מוקדם בעונה, אם נוסיף לזה את הסמטוחה שכבר כנראה תיווצר בחדר ההלבשה כשזה וזה לא משחקים או שאחרי הופעה אחת הם כבר מואשמים בתקשורת אז אפשר להבין שתיווצר פה מרקחה אחת גדולה אם וכאשר נגיע למצב הזה ואז כן יתחילו להשמע קולות של האם זה המוריניו של השנה וחצי האחרונות בצ'לסי ומי יודע אם בכלל יגיע לכריסמיס.

בקשר לפלאיני ורוני, תסלחו לנו באמת שאנחנו כל כך סקפטים שהמאמן שהכי נאמן לאגו של עצמו באירופה, לא יפזול הצידה פעם אחת ויודה שהוא טועה, טעה ויתקן את החור הזה באמצע בזמן סביר שעוד יאפשר לנו לחזור להאבק על משהו.

החור הזה באמצע ביחד עם השילוב של האיטיות מהקישור ההתקפי ועד החוד יוצר פשוט בור עצום, מרחקים גדולים וגם כשמשחקים את הכדורגל של מוריניו עם לחץ עמוק בשטח שלך היריבה פשוט מקבלת שטחים שכמעט מול שום קבוצה אחרת היא לא תפגוש.
    לא ברור לי עד עכשיו איך הקטקטיקן "סו קולד הכי גדול" לא רואה את זה.

2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

כבר כתבתי, שגם אני, שמאמין במוריניו ובעד לתת לו את ימי החסד, מקווה מאוד שנמצא את הדרך הנכונה בקרוב, כי בכל שבוע שעובר הפער מהסיטי רק גודל.
    דרך אגב, גם ליברפול (למרות שזאת כבר העונה השנייה של קלופ) וצ'לסי עדין בתהליכי למידה וחסרות יציבות, כלומר מוריניו הוא לא היחידי שעדין מחפש את ההרכב/המערך/השיטה הנכונה.

3. פול סקולס Member

הרכב, מערך, שיטה...

אתה באמת מאמין שאם היינו משחקים 3-3-4 מההתחלה או מאיזה שהוא שלב במשחק, הכדורגל שלנו היה משתנה?

אני לא.

(במאמר מוסגר... חלאס להטיף לנו על "גישה ישראלית מידי" כל פעם שמישהו חושב אחרת ממך.

א. אתה גם ישראלי
    ב. האינטרנט מוצף בכל מיני אנשים מכל מיני מדינות שנוטים לקיצוניות מידי פעם. והם לפעמים צודקים)

4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצטער, הגישה הזאת של סיכומי עונה במחזור החמישי, של לחתוך כל מה שזז, של לחרוץ גורל של מאמן כמו מוריניו ולקבוע בנחרצות שזה אותו מוריניו מהעונה האחרונה של צ'לסי ושהכישלון שלו ודאי זה גישה ישראלית שמסתכלת לטווח הקצר וחושבת שחמישה מחזורים זה מדד אמיתי שאפשר לחרוץ בו גורלות, ולא כשאנחנו עם מאזן של 2 נקודות מתוך 15 אלא עם מאזן של 9 נקודות מתוך 15. אותם אנשים ידברו על דרך חדשה ועל מתמודדת לאליפות אם ננצח את שלושת המחזורים הבאים שכוללים שני משחקי בית ומשחק חוץ באנפילד.

הביקורת על מוריניו, רוני, פלאיני, יאנג, הכדורגל של הקבוצה וכן הלאה וכן הלאה לגיטימית לחלוטין. אני מתמקד באלה שכבר עכשיו חורצים גורלות ויוצאים בסיסמאות די קיצוניות לדעתי.

חזרתי לא מזמן מאנגליה. בפאבים, במונית בדרך לאולד טראפורד, בכל מקום אפשרי הדיבור היה אחרת לגמרי, סבלני הרבה יותר, אז אני כן חושב שהביקורת הדי קיצונית כאן היא תופעה של גישה ישראלית שמושפעת מכלי התקשורת כאן ואיך הם מתייחסים לכדורגל.

יכול להיות שהקיצונים יצדקו בסופו של דבר. אז מה? גם תרנגול עיוור תופס מידי פעם גרגיר. תהליך בקבוצת כדורגל לוקח זמן, מי שמחפש לראות מוצר מושלם כבר במחזור החמישי טועה טעות חמורה.

אגב תהליכים, סיטי לקחו אליפויות גם עם מאמנים כמו מנצ'יני ופלגריני. הסיבה שפפ הגיע היא בעיקר כדי לקדם את סיטי ברמה האירופאית. עם כל המחמאות שסיטי מקבלת, יהיה מעניין לראות אותם מול ברצלונה ב19 באוקטובר, אני חושב שכבר אז כולם יבינו שגם לפפ ולסיטי יש עוד תהליך ארוך לעבור כקבוצה.

5. Raulito Madridista

כשהיה בריאל מדריד השוו כל הזמן את מוריניו לפפ שבברצלונה ועכשיו זה קורה לו שוב. מוריניו נראה לחוץ ומזכיר את המאמן הפאתטי של פתיחת העונה שעברה במדי צ'לסי ופפ הוא חלק מהבעיה שלו כי הוא הציב רף גבוה. סיטי מנצחת ומשחקת כדורגל נהדר. אני לא רוצה למהר ולכתוב איזו הפלצה שפפ 'קידם שחקנים' כי בסה"כ מוקדם - אבל סיטי שלו נהנית מכל רגע. ביונייטד? מרסיאל שהיה השחקן המצטיין אשתקד(שחקן השדה) נוסה הפעם בכנף ימין והוא לא מזכיר את השחקן של העונה שעברה. מוריניו נלחם על רוני בקישור, פלאייני גם כן לא אמור להיות שם וזה פוגע בפוגבה שלא יכול להתרכז מספיק בהתקפה. לאחר השקעה כזו בקיץ הכדורגל היה חייב להיות הרבה יותר טוב. לטעמי יונייטד נראית הכי רע מבין קבוצות הצמרת האמיתיות כרגע וזה כולל את ארסנל.

6. פול סקולס Member

לגבי רוני,
    הלוואי שהיינו יודעים האם כמו משה,
    מוריניו מתעקש לראות בו את השחקן שהוא היה לפני שנים,

או שבאמת הוא נכווה מהסאגות שהיו לו עם הספסולים של טרי וקסיאס.

7. alexshw Member

אם הייתי מי בהנהלת יונייטד הייתי דורש לדחוף אותו לסין גם בניגוד לדעתו של המאמן

רוני מבזה את הקריירה שלו ואת המורשת. קודם כל זוכרים את הסוף.

8. Raulito Madridista

אני רוצה רק להשחיל מילה על פרשת מוריניו וקסיאס. גם התומכים הגדולים ביותר של איקר לא יכולים להתעלם מהעובדה שהוא פתח את אותה עונה לא טובה. כדורי הגובה, הבעיטות החופשיות. לדעתי הוא סיפסל אותו מוקדם מידי וזה לא שהיה לו את דייגו לופז בזמנו(הגיע רק בינואר). עובדה שאיקר חזר להרכב בעונה השנייה של אנצ'לוטי לצמיתות ולא הביא שום ערך מוסף, להיפך, חלק מהגולים נגד יובה או בקלאסיקו היו באשמתו. אז מוריניו אולי צדק מקצועית אבל כמובן היה ברברי ולא חכם.
    איקר עדיין קפטן, סמל, מקצוען, שחקן שנתן המון לריאל מדריד. כל ההתנצחויות איתו בתקשורת והדיבורים המלוכלים היו די מיותרים. מעניין שעכשיו ליד רוני רועדות לא הביצים. רוני הוא מהשחקנים הראשונים שהייתי מספסל ולא רק כי הוא רע אלא פשוט כי יש מחליפים הרבה יותר טובים, בין אם בהתקפה - תראו את המספרים המביכים שלו מהשנים האחרונות, ובין אם בקישור - הוא לא קשר ולא יהיה קשר. הוא לא דוחק כדורים כמו אינזאגי אבל לא יודע לנהל משחק באמת ולא יכול לעזור בהגנה.

9. פול סקולס Member

ספציפית בסרטון הזה, לא כל הפעולות שלו הן קטסטרופליות.

בכל אופן, אם הוא רואה דשא במשחק הבא שלנו,
    אני אתחיל להאמין בתיאוריה על הסעיף שיש לו בחוזה.

זה פשוט בלתי נתפש.

דור, אין לך מה להתחיל לפרט.
    הוא לא יודע לעשות שום דבר חוץ מ'להילחם' ולצעוק על שופטים. מביך כמה שהוא רע.
    אנחנו לא נהפוך לדרים טים ברגע שהוא יזדיין לנו מהעיניים.

אבל לשחקן אלמוני מקבוצת הנוער שלנו מגיע לקבל יותר דקות ממנו.

מחזיק את המועדון בביצים.

.. וסמולינג זה עוד אחד מהשמות שגורמים לי לאולקוס.
    וזה לא שאני חושב שדיילי בלינד הוא כרגע או יהיה מתישהוא בעתיד מספיק טוב ואמין כבלם פותח. אבל יש לו יתרונות מאוד ברורים, וזה משהו שאני לא יכול לכתוב על סמולינג. הוא מכניס אותי, וגם את החברים שלו בהגנה, לפאניקה.

אני חותם על המשפט האחרון שלי גם כשהוא מעביר משחק שלם בלי פאדיחות על. הוא סוג של סימון מיניולה מבחינתי, אם כי זה פחות obvious מאשר במקרה של מיניולה וליברפול.

נערך לאחרונה ב: ‏18/9/16
  10. Raulito Madridista

http://www.sport5.co.il/Sip_Storage/FILES/3/size475x318/641373.Xxx

הקבוצה שרצה הכי פחות בממוצע בליגה האנגלית. מאוד-מאוד לא אופייני לקבוצה של מוריניו.
    הטבלה מועתקת מספורט5 ואין לי נתונים של שחקנים אישיים, אבל זו התוצאה כשיש כמה קשישים כמו רוני בהרכב?
    אנדר הררה להרכב יחד עם שנדרליין ומעליהם פול פוגבה שיוכל להתרכז בעיקר בהצטרפות להתקפה. פלאייני ורוני אאוט.
    בחלק הקדמי הייתי מציב את איברה בשפיץ, את מרסיאל בצד שמאל ואת רשפורד(מחזיק ממנו) בצד ימין עם אפשרות למקטיריאן. שחקן רכש שמגיע בכל-כך הרבה כסף צריך לקבל יותר קרדיט.
    אגב לא זוכר היכן אבל פירסמו גם את טבלת הכובשים של יונייטד ב-2016, נדמה לי שמרסיאל הוא הכובש הבכיר והוא כבש עשרה שערים. עצוב

11. RG11 Member

זה רק אני או שפתאום בבת אחת דעת הקהל באנגליה השתנתה לגמרי בהקשר לווין רוני?
    פתאום מתחילים לצאת עליו בעיתונים, אוהדים ופרשנים, וזה דבר שאני לא זוכר.
    לא מאמין שמוריניו כל כך מקשיב לתקשורת, אבל אני מקווה שזו תחילת הסוף שלו אצלנו. הדבר היחיד שנשאר לו היה תמיכת הקהל, וגם זה נגמר עכשיו.

Sent from my ONE A2001 using Tapatalk

12. alexshw Member

במשחק האחרון האיש הצליח לבזות את המקצוע שלו אפילו יותר ממשחקים קודמים.
    היו לו פעולות של שחקן ותיקים ועוד אחרי ביקור בפאב.

נערך לאחרונה ב: ‏19/9/16
  13. JohnTerry26 Member

לא מבין למה תמיד 70 אחוז מההודעות הן על רוני השמן והלא מעניין הזה. זה שהוא יוציא את רוני ופלאיני זה לא יגרום לכם להיות קבוצה.
    הסיפור פה הוא הרבה יותר מוריניו שנראה גמור לחלוטין. אין שיטה, אין חיבור. אני חושש שהקריירה שלו תיגמר בצורה מאוד עגומה, הוא נראה כמו מישהו ששיאו הרבה מאחוריו ולא ממש מבין איך לשחזר את ההצלחות שלו, והוא כמובן ממשיך עם התלונות והמרמור בראיונות, בקיצור המשך ישיר לפעם האחרונה בה הוא אימן. וכשהוא רואה את פפ מיישם כבר את הכדורגל שלו בסיטי ונראה כמו פייבוריט מובהק לאליפות, זה בטח רק מוסיף לתסכול וזה לא אמור להוציא ממנו דברים טובים בהמשך.

oranfu ו-Mellow29 אוהבים את זה.
  14. Mellow29 Kopite

בדיוק. אני לא חושב שהאישיו הגדול כאן זה רוני, שסתם נראה כמו שחקן-מעבר-לשיא שלא מוצא את עצמו בבלאגן הזה.

ראינו מאמנים מגיעים לקבוצות באמצע העונה ותוך שבוע הקבוצה שלהם מתחילה לקבל צורה בצלמם. זה כמובן רק השלב הראשון בתהליך שאמור להביא לתוצאות, אבל קלופ (באמצע העונה שעברה), קונטה (שהגיע יחסית מאוחר בקיץ), פוצ׳טינו וקומאן אלה דוגמאות למאמנים שמרגישים את העבודה שלהם במקום העבודה החדש. אצל מוריניו זה לא נראה ככה כבר יותר מעונה. זה נראה בדיוק כמו הכדורגל של מויס או ואן-חאל, פלוס מינוס כמה מאות מליוני פאונד. הדברים שאפיינו את הקבוצות הגדולות שלו נראים כל כך רחוקים ממה שיש לו כרגע ביד.

15. Rushie Member

אני מסכים שלהוציא את רוני מההרכב לא יפתור את כל הבעיות אבל בנוגע לפלאייני, הבנאדם הזה עולה להם בשערים עם האובר אגרסיביות שלו והשחקנים שהוא מאבד בשמירה. אם אני זוכר נכון הייתה לו אשמה בכל שלושת השערים של ווטפורד אתמול. אני לא מבין מה כל המאמנים מוצאים בדפקט הזה שאפילו אברטון הנוכחית כבר גדולה על המידות שלו. שניידרלין או אפילו הררה במקומו כבר יגרמו לזה להיראות יותר כמו כדורגל ופחות הנגרייה שראינו מהם ב-3 משחקים האחרונים.

avdz7 אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.