מנצ'סטר יונייטד 2016/17-אימפריות נופלות לאט

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זה מקרי? זאת הפעם הראשונה בהיסטוריה ששוער לא מגיב טוב לבעיטה מרחוק והקבוצה היריבה כובשת מהכדור החוזר?
    בכדורגל אפשר למזער את הסיכוי למקריות. אם הכדור נשאר אצלך היריב לא יכול להבקיע, אם אתה מעיף כדור סתמי קדימה אז אתה יכול לתת כדור ליריב באזור מסוכן או שאתה יכול סתם לתת אותו במתנה לשחקני ההגנה של היריבה שינסו לפתח התקפת נגד.
    הקבוצות של פפ לא מעיפות סתם כדור קדימה ולא נותנות כדור במתנה ליריבה, כי זה פותח פתח לאיבוד הכדור ולהתקפות של היריב.

2. RG11 Member

אם יש שחקן שבדרך כלל לא מעיף כדורים סתם זה בלינד, אז לא צריך להכנס למסקנות בגלל שטות אחת.
    אתה פשוט סתם נתפס על זה, וזו ממש לא היתה הבעיה במשחק הזה.

Sent from my ONE A2001 using Tapatalk

alexshw אוהב/ת את זה.
  3. פול סקולס Member

לא. בעומק של הדברים, לא אכפת לי כרגע מהתוצאות שלנו. לא אכפת לי אם ניצחנו היום או הפסדנו (ברור שבאותו הרגע אכפת לי ורציתי לשבור את הטלוויזיה כשספגנו את שער השיוויון).
    אני שואל את עצמי לאן מועדות פנינו, מה הכיוון אליו אנחנו הולכים מבחינת משחק ההתקפה. פעם ננצח, פעם נעשה תיקו, פעם נפסיד. זה לא באמת משנה לי כרגע. הייתי מרוצה אם הייתי מזהה איזה שהוא סגנון משחק שמאפיין אותנו.
    לא סגנון שאני עצמי חייב לאהוב או להזדהות איתו באופן אישי.
    אבל חשוב לי שנדע כקבוצה איך אנחנו רוצים לשחק את הכדורגל שלנו, גם כשבכל שבוע מחדש צריך לעשות התאמות ליריבה הספציפית שאיתה מתמודדים.

כרגע, הכל מרגיש לי מאוד מבורדק.
    זה עוד מוקדם, וזה לא מפתיע שאנחנו לא נראים כמו יחידה משומנת אחרי כל מה שעברנו בשנים האחרונות וגם בקיץ האחרון- טוב ככל שהיה מבחינת רכש, עדיין מדובר בשחקנים חדשים. ועם זאת, אני מרגיש שזו לו בושה לצפות מהם שייראו כאילו הם קשורים לענף.

וכשהם לא נראים כאילו הם קשורים לענף, וראיתי איך במועדונים קודמים הם נראו מעולה, אני אומר לעצמי- לא יכול להיות שהבעיה היא רק בהם עצמם, וב"ימי שלישי הקרים בבריטניה סטדיום". ואז אני מחפש את ה'אשם' גבוה יותר בפירמידה, ומגיע למנג'ר שלנו, אבל גם הוא לא אשם בשום דבר בינתיים- מעבר לטעויות כאלה ואחרות שאנחנו חושבים שהוא עשה בניהול משחק כלשהו.

זה שפוגבה "לא נראה כמו שחקן של 100 מיליון ליש"ט" עד עכשיו, זה יותר על מוריניו מאשר על פוגבה אם אני חייב לבחור אשמים- כי מוריניו הוא זה שמבקש ממנו לתפקד כקשר 50-50 עם מודעות הגנתית גבוהה מאוד והרי הוא לא כזה, או לכל הפחות, הוא לא היה כזה עד עכשיו,

אבל לא מוריניו ולא פוגבה באמת אשמים מבחינתי.

עם כל כמה שאוהדי הקבוצות היריבות יספרו לנו שוב ושוב שעם הסכומים ששפכנו (חצי מיליארד ליש"ט מאז שפרגי פרש... פאקין הל) אנחנו במינימום שבמינימום חייבים להתמודד על האליפות בעונה הזאת,
    האמת- כפי שאני רואה אותה- היא שבפעם השנייה בתוך שלוש שנים יש מנג'ר ביונייטד שצריך לבנות מאפס. נכון, יש לו בוחטות של כסף בשביל הבנייה הזאת,אבל אם כל מה שהיה צריך כדי לשחק כדורגל טוב הוא לאגד יחדיו כמה שחקנים טובים, כל אחד מאיתנו יכול היה לאמן את הקבוצות הגדולות ביותר ולזכות איתו בכל התארים האפשריים.

מכיוון שזה לא באמת עובד ככה, אנחנו צריכים פשוט להמתין בסבלנות, תוך כדי שאנחנו ערים לנורות אדומות שאולי יידלקו במהלך הדרך.
    ציפיתי לראות את המשחק שלנו טיפה- ממש טיפה יותר שוטף לאחר בערך 10 משחקים רשמיים אם נשווה את זה ללפני חודשיים כשהתחילה העונה, והציפיות שלי לא התממשו. סבבה, לא אסון גדול.

זה שמוריניו מבין שרוני ופלאייני הם לא שחקנים שאפשר לבנות עליהם אם רוצים לחזור לקדמת הבמה- זה סימן טוב.
    התפקוד של פוגבה זה סימן לא טוב. האפס תנועה ללא כדור (למעט כמה דקות מול לסטר)- זה לא סימן טוב. זה שזלאטן בקושי מעורב במשחק אלא אם הוא יורד אחורה לקבל כדור- זה לא סימן טוב.

נראה... נחיה ונראה. פתיחת עונה מעורבת בינתיים.

4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

דווקא ראיתי במשחק דקות של לחץ גדול של מכבש אפילו שהביאו להרבה מאוד הזדמנויות, וזה משהו שכן אפשר לקחת קדימה. ראינו את פוגבה מסוכן יותר התקפית ואם הוא כובש בנגיחה שהלכה למשקוף היינו כותבים שזה שער שני רצוף שלו ושלאט לאט הוא נכנס לעניינים. האכזבה שלי היא מכך שאנחנו לא דומיננטים מספיק ולא שולטים מספיק במשחק, אין שום סיבה שבתיקו 0 - 0 ב15 - 20 דקות הראשונות של המחצית השנייה סטוק תשלוט ותכתיב את הקצב ועוד באולד טראפורד. אין שום סיבה שנאפשר לסטוק להשוות אצלנו בבית אחרי יתרון שלנו גם אם אנחנו מחמיצים בצד השני. וזאת גם הסיבה שכעסתי על בלינד, וזה קורה גם עם סמולינג וביילי, אין שום סיבה ששחקן הגנה שלנו יעיף את הכדור בפאניקה או סתם באופן סתמי, אנחנו חייבים לשלוט בכדור ובמשחק, להניע אותו ולהכתיב את הקצב, בטח באולד טראפורד, בטח מול סטוק. בחלק הקידמי אפשר לשחק באופן ישיר יותר, אבל בחלק האחורי אנחנו חייבים לשחק בצורה שקטה יותר אחרת יהיה לנו קשה להיות דומיננטים ונאפשר ליריבה להחזיק בכדור ולתקוף ולהכתיב את הקצב.

5. alexshw Member

פול סקולס,
    בסדר אתה מתכוון ל מאקרו. יש בעיה שמועדון מנוהל בידי בנקאי גם ברמה המקצועית. נכתב על זה רבות.
    יותר מזה לא יודע מה מוריניו יעשה. יצליח או יכשל. אסור למנות עוד מנג'ר לפני שממנים אנשי כדורגל מודרניים. אנשים שיעניינו אותם דברים חוץ ממכירות חולצות וחוזי שיווק.

6. k_700 Member

רגע, עדיין מאשימים פה את וודרווד בכל הצרות שלנו?

לא להאמין.

משחק שדווקא אני לוקח ממנו הרבה יותר סימנים מעודדים וחיוביים מאשר דברים רעים.
    תגובה מפורטת בהמשך כי יש ארוחת חג עוד מעט וימלקו לי את הראש אם אני אאחר בגלל פקקים.

7. alexshw Member

כן בפירוש. הוא לא מבין בכדורגל. פשוטו כמשמעו. הכסף הולך לפח בכמויות גדולות.
    טייס שיטיס מטוס ורב חובל ישיט ספינה. כל אחד שיעסוק בתחום שבו הוא מבין.

כלל לא משנה מה יונייטד תעשה עם מוריניו. אנשי כדורגל צריכים להוביל אותה ברמה הניהולית שקשורה לכדורגל.

8. golding מנהלים

איזה כסף הלך לפח הקיץ?

9. alexshw Member

מידת הצלחה של כל הרכש הקיץ עוד תמדד בהמשך. אני לא מתכוון רק לעונה הזו. אין ביונייטד דרך וכיוון באמת. יש שמות גדולים.
    אין חוט מקשר. אין מי שמפקח על המנג'ר מבחינה מקצועית. זה שוודי השתפר במו"ם על שחקנים זה עוד לא אומר שהוא יכול להוביל מועדון כזה מבחינה מקצועית.

הרבה כסף נופל בין הכסאות כשמנג'רים מתחלפים. אין שום קשר בין הדרך שלהם, בין השיטה ובין הסגל שהם רוצים לראות. גם אף אחד לא שואל אותם שאלות.
    השגת טופ 4 תמשיך, לא השגת קח פיצויים. זה הכל.

10. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה אתה רוצה מה.

לא יכול עם הזיוני שכל הללו.

11. alexshw Member

אם אתה לא יכול אז אל תגיב. אני רוצה הנהלה כמו בבאיירן. פשוט מאוד.
    כשונגר יפרוש גם בארסנל ידרשו לשאלה מי ינהל את הפן המקצועי כשעוזבת דמות כזו דומיננטית שהיא כל המועדון. חכה ותראה.

כדורגל כמשחק לא מעניין את וודי. זו הטענה העיקרית שלי. הוא גם לא יכול להגיד למנג'ר הי חבר לא רוצים לשלם לבטטה הזו 300 אלף פאונד בשבוע.
    ואיך קורה שיונייטד תקועה עם החוזה הכבד של שוויני? ולמה פלאיני עדיין כאן?

לא ברור לי למה לגלייזרים לא אכפת מכל הכסף הזה שנזרק. הם רוצים להמשיך לשלם גם עוד ועוד פיצויים למנג'ר שלא מסיים חוזה?

נערך לאחרונה ב: ‏3/10/16
  12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

כולם עושים את הטעויות האלה אבל.
    קבוצות אנגליות המון פעמים נתקעות עם חוזים ענקיים כי משלמים הרבה כסף באנגליה ואז אם הבאת פלופ ואתה רוצה להעביר אותו אתה פתאום נתקע עם פערי שכר בינך לבין הקבוצות הפוטנציאליות שרוצות אותו.
    בסופו של דבר ואן חאל רצה את השחקן ועשו כל מה שצריך כדי שהשחקן יגיע, זה המצב שאתה רוצה להיות בו.

oranfu ו-פול סקולס אוהבים את זה.
  13. alexshw Member

ואז אחרי שנה ואן חאל פוטר ואין צורך ברוב הרכש שהוא הביא....

14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן ברור אבל מצד שני אחרי כל הכסף שהוא הוציא ולא סיים בטופ 4 זאת החלטה די הגיונית.
    אין לך ממש מה לעשות נגד זה. אתה צריך לתת את כל הכלים למנג'ר כדי להצליח ואם הוא נכשל הוא גם יכול לאבד את המשרה שלו מן הסתם.

ראיתי MOTD 2, המשחק של מנ יו היה אולי הכי טוב שלהם העונה, היו שם לפחות 5 מצבים מעולים לשער שהוחמצו. לא חושב שאפשר יותר מדי לבכות על משחק כזה מבחינת איכות המשחק.
    קראוץ' לעומת זאת ב1-1 נראה כל כך איטי, כאילו הוא הימר על ניצחון של מנ יו, מזל שאלן היה שם.
    מוריניו לאחר המשחק נשמע לי במצב מאוד בעייתי, הוא לחוץ ונשמע מתגונן. הוא בוכה שהוא עשה כל מה שאפשר כדי לנצח כולל חילופים והכל. איזה הבדל זה לשמוע אותו בראיון בזמנים אחרים לעומת הראיון הזה.

15. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבעיה האחרונה של יונייטד על סמך הקיץ האחרון היא וודי שהביא למוריניו את כל מה שביקש. לעומת זאת, אותו מוריניו הוא זה שלא מספק את הסחורה כמו שמצופה ממנו עד כה. אתה אומר לי שאם יבוא עכשיו GM *מקצועי*, הקבוצה תיראה יותר טוב על המגרש? הרי, כמו שאתה אמרת: שכל אחד יעשה את התפקיד שלו. אבל לא, ״אני אלכס ואני זורק מנטרות לאוויר לא משנה מה תגידו לי, למה?! כי אני משוגע!!!1״; סמכות מקצועית נוספת - שלא נדבר על מערכת - הוא דבר חשוב מאוד, אבל שיש לך ארגזים על ארגזים של כסף ואתה יכול להביא את מי ומה שבא לך, לא בטוח שמערכת כזו היא עד כדי כך קריטית להצלחה כמו אצל מועדונים במעמד נמוך יותר - כלכלית ומקצועית - בשרשרת המזון של הכדורגל העולמי.

אתה רוצה להיות כמו באיירן. וואלה יופי, אלכס. אני רוצה לזיין את בר רפאלי. מאחור. אבל עכשיו, לא עוד שעה.

ותודה על הנבואה עם ארסנל, זה לא שמדובר בנושא שחופרים עליו מאז פרישת פרגוסון. רק שיקרה כבר כן. אפילו פרס נשבר קודם.

oranfu, k_700, Mellow29 ו-2 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.