מנצ'סטר יונייטד 2017/18-מוריניו מכה שנית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏9/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Gass12 Member

נסחפת מעט בענין הבורסה. בתאכלס הגלייזרים מכרו שווי אחזקות בשיעור 10 אחוז בלבד באוגוסט 2012 ( 17 מליון מניות לפי שווי 14 דולר למניה ) וגם כיסתח"ו את עצמם היטב באמצעות הגדרת סוג מניות B לעצמם ששוות פי 10 יותר. בתרגום פשוט המניות ייצוגיות ואינן מסכנות את בעלי השליטה.
    מאוחר יותר בינואר 13 רכשה קרן ההשקעות בלקרוק 3.3 מליון מניות המהוות 8.8 אחוזים בשווי אחזקות (אמיתיות )
    מה שאני מנסה לומר לך שבכל הרעש סביב הבורסה רק 18 אחוזים מהמועדון נסחר בבורסה.
    עיקר ההכנסות של המועדון מגיע מהסכמי חסות מפלצתיים כמו אדידס ואחרים ולשם מתועלים כל מאמצי השיווק והאנרגיה
    תאכלס אני לא חושב שהמועדון משקיע יותר מידי בענייני שיווק לקראת מכירת מנויים או מרצ'נדייז כי אנחנו לרוב סולד אאוט. מצטער שזה נשמע מעט פלצני אבל זו האמת.

2. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ריאל כבר 4 שנים לא הנחיתה סופרסטאר.

הרושם שזידאן מבסוט (מאוד) על נבאס, כך שזה נראה לי כמו חרטא בפיתה.

3. alexshw Member

בכללי יש שם שינוי במדיניות. החתמות ספרדים צעירים עם עתיד הגדול ויש גם את המאמן עם ראיה מתאימה לכך.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

4. k_700 Member

גאס,
    השיווק האגרסיבי מגיע בעיקר בגלל החוזה של אדידס.
    זה משהו שדיברו עליו.
    זה לא דומה להסכם חסות שהיה לנו בשעתו עם נייק אז היינו רואים חלק גדול מהנתחים שמקבלים על כל חולצה.

אדידס הציבה רף ומספרים שהיא שואפת להשיג בכל קיץ והמון סעיפי יצירה או קיזוז במידה שלו.

וזה גם הגיוני, האינטרס של אדידס בחוזה איתהו זה כניסה אגרסיבית לשוק שהיה חלש מאוד מבחינתה- השוק האמריקאי.
    שזו בעצם כלכלת הספורט העשירה בעולם ושם אנחנו חזקים כבר כמעט 17 שנים.

האינטרס ההדדי בשיווק מובן, זה לא מתנגש עם זה שגם הביאו שחקני כשורגל מצוינים או אדירים.

5. Greek Member

האמת שדה חאה זה דווקא המשך המדיניות החדשה של ריאל מדריד, הוא ספרדי, הוא עדיין צעיר (אפילו מאוד לשוער), וזאת כמעט והעמדה היחידה בה אין להם את השחקן מהטובים ביותר.

6. Sir Alex Las' Killa

7. Rashford Member

העונה עם הכי הרבה סיכוי להצליח בעידן פוסט פרגוסון.
    דה חאה נשאר, מה שאומר שבין השוערים הגדולים בכדורגל העולמי בסגל.
    לגבי ההגנה- מרכז הגנה עם פוטנציאל גבוה, ולנסיה שמצוין רק שואו היחיד שדיי חלש אבל מוריניו מאמין בו, יכול להיות שבאימונים עובד קשה ונותן הרבה מעצמו.
    קישור- אני מאמין שצריך להביא קשר הגנתי בקיץ ומאמין שוודוורד יביא את מאטיץ' ככה שפוגבה ישחק הכי קדימה, הררה 50\50 ומאטיץ' מאחורה- נותן לפוגבה לשחק רק בהתקפה ומאמין שישתפר בעונה הזאת.
    לא חושב שצריך להביא קיצוני בקיץ- הם פשוט צריכים להשתפר מעונה שעברה (מדובר על מחטריאן, מרסיאל ולינגארד), אין מה לומר חוץ מזה.
    והתקפה- רומלו לוקאקו הוא הרכש שאני הכי בוטח בו מאז פוסט פרגוסון, שחקן שפשוט מתאים לקבוצה וכל כך הולך לשפר אותה.
    ההימור שלי: מתקדמים לאט, אליפות לא תהיה ב4-5 עונות הקרובות לדעתי וכתוצאה מהרבה תוצאות נאחסיות יונייטד יסיימו במקום הרביעי (נקווה שאני טועה במובן החיובי).

8. k_700 Member

מוריניו מאמין בשואו? ההיפך.
    סחטיין על האופטימיות הכללית בסך הכל.
    בהחלט אופייני לאוהדי יונייטד.

בלי ספק זה הסגל הכי חזק מעידן פוסט פרגוסון ואני אגדיל מהסגל של 2008.
    אבל סגל חזק עם עבודה פושעת יוצר יצור כלאיים של מקום שישי, בלי תחרות.

9. Rashford Member

מניח שמוריניו מאמין בשואו כי אין אפילו שמועה על מגן שמאלי חדש-תקן אותי אם אני טועה כמובן.

10. k_700 Member

זה שאין שמועות באמצע יולי לא אומר שלא יגיע.
    וגם אם לא אתה שוכח שיש שני שחקנים נוספים על העמדה שלו כבר בסגל שכנראה לא הולכים לשום מקום וקיבלו הרבה יותר דקות ממנו בעונה שעברה.

11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמות הזבל שמוריניו העיף על שו היא כזאת שאני מופתע שהשחקן מוכן לשחק תחת המאמן הזה בכלל. הייתי מבקש לעבור.

oranfu אוהב/ת את זה.
  12. k_700 Member

הוא מרוויח טוב מדי ובכל אופן ממועדון כזה אחרי שלוש שנים עם מעט כדורגל הוא ילך ללבל נמוך בהרבה וכשבספק רב שמשם הקריירה שלו תתרומם שוב לרמות האלו ועם שם של פצוע כרוני.

אולי ההחלטה שלו להשאר עד שיעיפו אותו זה מתוך מחשבה שמוריניו גם ככה לא הולך להשאר פה הרבה ואז אפשר להגיד שזו החלטה מושכלת מאוד.

ברור אבל לגמרי שמוריניו לא סופר אותו, את הגישה שלו ובעיקר את הסגנון שלו.
    מגן שחוש יותר מדי התקפה וחושב לטייל ברחבה של היריבה זה אסון עולמי לכדורגל דכאון שהוא מנסה לשחק.

oranfu, WellNeverDie ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  13. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה בסדר, ביילי תפור על עמדת המגן השמאלי שלכם.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eric Cantona אוהב/ת את זה.
  14. k_700 Member

הוא שיחק איתו איזה פעם אחת ימני אם אני לא טועה(נראה לי שבספרד הוא התחיל בכלל בתפקיד הזה).
    אבל בעקרון הוא יזיז לשם את רוחו כשצריך או איזה אשלי יאנג הממושמע ושמסוגל לעשות הטעיה והגבהה לרחבה בלי להרים את הראש.

או לצלול בחצי של היריבה, שזה כבר אופציה לבעיטה לשער שמאוד עושה את זה לאוהדים הדבילים שלנו.

נערך לאחרונה ב: ‏15/7/17
  15. alexshw Member

לא נמאס לחכות לעוד פצוע כרוני שיצא ממנו משהו? לא מבין בשביל מה כל הכאב ראש הזה עם שואו? באמת שחוץ מחודש אחד לא ראיתי ממנו משהו ששווה לחכות בשבילו. הוא גמור מפציעות ובעניינו אני נוטה להאמין כבר למנג'ר שני שלא מרוצה ממנו.
    יכול להיות שהוא כבר מנטלית אפילו לא כשיר לשחק ברמה הזו.

לא מבין מה בעיה של יונייטד לקנות מגן שמאלי חדש במקום כל האילתורים אחר כך עם דרמיאן. גם בלינד הוא בינוני מדי. הוא בסדר להיות מחליף ולא יותר.
    כבר הזכרתי את מיטצ'ל. במצב הנוכחי לא רואה סיבה שלא לתת לו צ'אנס.

נערך לאחרונה ב: ‏15/7/17
מצב נושא:
הנושא נעול.