מנצ'סטר יונייטד 2017/18-מוריניו מכה שנית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏9/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין מקום להשוואה כי הם שחקנים שונים לגמרי, כל מי שראה את סטרלינג באופן עקבי וגם את השחקנים האלה ידע את זה. סטרלינג שחקן שחי בדיוק על התנועה שלו בלי כדור, הוא מהיר מאוד אבל הוא לא שחקן ישיר, לא שחקן של דריבל ושל לשרוף את המגן על הקו ואפילו לא קרוב לזה, מה שאתה עושה זה מניח הנחות על בסיס צבע העור והדרכון כמו שאמרתי. לא נעים לשמוע, אבל מה לעשות, זאת האמת. אין שום קשר בינו לבין רדמונד או זאהה.

אני בכלל לא טענתי שהוא התקדם או לא התקדם. אני חושב שעד העונה הוא לא התקדם בכלל, כל מה שאני אומר עליו תקף גם לסטרלינג בן ה18 של ליברפול, כרגע מוקדם לדעת אם העונה הנוכחית שלו מסמלת התקדמות אישית משמעותית כשחקן.

oranfu אוהב/ת את זה.
  2. סיונרה Member

ראיתי את סטרלינג בצעירותו די הרבה, פחות בשנתיים האחרונות. נראה לי שאתה מפצה את עצמך על הנטיות הגזעניות יותר מאשר באמת חושב שהוא היה איזה שחקן חכם במיוחד.

3. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה מקשיב לעצמך, תגיד? נראה לך שיש לי בעיה להגיד שרדמונד למשל שחקן עם אינטיגליגנציית משחק נמוכה? או אפילו מישהו כמו אייב שמכרנו לבורנמות' ובאמת היה שייך לטייפקאסט הזה של הקיצוני המהיר והשחור?

לא מדובר באינייסטה, גם לא מדובר בשחקן שאתה חושב שאתה מדובר בו, שום דבר שתגיד לא ישכנע אדם שראה כל דקה של סטרלינג על מגרש כדורגל מאז שעלה לבוגרים (ואפילו משחקים שלו במילואים בגיל 16 כשהתחיל לפרוץ לתודעה ולאכול את ליגת המילואים בלי מלח עם חמישיות ורביעיות) ועד שנמכר לסיטי.

זה לא באמת כזה דיון מעניין אז אני אפסיק אותו פה. ידידנו משה פשוט הצמיד לסטרלינג את הסטריאוטיפ הזה כי זה התאים לתאוריה הנוכחית שלו שהנה, גם ג'סי לינגארד יכול להיות הסטרלינג הבא והוא לא פחות טוב וכו' וכו'. מי שרוצה להאמין בזה כי זה נוח, שיהיה לו בכיף. נראה עוד שנתיים איפה סטרלינג ואיפה לינגארד.

oranfu אוהב/ת את זה.
  4. סיונרה Member

אותו שחקן, לא. הוא גם הרבה יותר טוב מהם, בטח אם מתחשבים בגיל. אבל זאת לא השוואה מופרכת או גזענית. היא גזענית בערך כמו להגיד שקובאצ'יץ' יכול להחליף את מודריץ' או שאיסקו הוא היורש של אינייסטה. אנשים נוטים להשוות בין שחקנים מאותה מדינה באותו הגיל כמעט תמיד.
    בלי קשר לינגארד הוא פחות או יותר ההגדרה של שחקן בינוני.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  5. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז הבעיה שלך היא עם כך שאני חושב שההשוואה היא גזענית? הבנתי... רק איפה אמרתי את זה? שים לב שבשום תגובה שלי לא השתמשתי בכלל במילה גזען, אתה זה שבאת והכנסת אותה לדיון. מה שאמרתי זה שהבסיס להשוואה הזאת (או יותר נכון, לזריקה של סטרלינג לאותו סל יחד עם זאהה, רדמונד, לינגארד ולא יודע מי עוד) זה צבע עור ודרכון, בהחלט, ואני עומד מאחורי זה. לאנשים יש נטייה ליפול לסטריאוטיפים מוכרים, מה לעשות, אלה אנחנו, זה לא הופך אותנו לגזענים. כרגע זה שחקני התקפה שחורים ומהירים, באותה מידה יכולנו לנהל את הדיון הזה על הקשר ההתקפי הספרדי - גמד קטן ואיטי אבל טכני וחכם, זה נכון לכמה שחקנים בולטים אז זה בטח נכון לכולם.

אין בעיה להשוות את סטרלינג ולינגארד מבחינת מה שעשו בקריירה, סטטיסטיקה, וכו'. אבל משה מצא לנו פה קווי דמיון במשחק ובסט היכולות שלהם שלא באמת קיימים, משם התחיל כל הדיון.

oranfu אוהב/ת את זה.
  6. WellNeverDie Member

https://i.imgur.com/Eg37vtr.Xxx

עלה דיון על השפעת פוגבה בקהילת מנצ'סטר הישראלית בפייסבוק.
    לרוב, רוב החברה שם קצת מנותקים, אבל זו עדיין נקודה מעניינת. לא שכמות תוצאות התיקו מעודדות כל כך, אבל מראה כן על ההשפעה של פוגבה.

7. k_700 Member

זה לא כזה ברור כמו שהתוצאות מראות לך את זה(כן אני יודע הפארודיה הבאה שם זה שבעצם פוגבה לא פחות טוב מדה בריינה העונה כי הינה הסטט של המשה אוחיונים מעוצבת להראות את זה).

למה לא כזה ברור? כי בהרבה מאוד משחקים הוא היה לא קיים עד בינוני ועדיין נצחנו ואני לא מאשים אותו, מאז שהגיע צברנו הרבה מאוד נצחונות שקריים של כדורגל גרוע מאוד עד שוטטות חסרת מעש במגרש ומהזדמנות וחצי נצחנו.
    בחלק מהמשחקים, כמו אתמול למשל הוא היה מהטובים במגרש וברור שבלעדיו קשה יותר.
    אבל הוא לא עד כדי כך כל כך משמעותי שבלעדיו אנחנו ממש חצי קבוצה שמגרדת נקודות.

השחקן המשמעותי היחיד שהסטט' בלעדיו תתיישר עם היכולת הוא דה חאה.

פוגבה לא מוצא את עצמו עדיין, מאז שחזר מהפציעה הוא היה טוב בדיוק ב-2 משחקים.
    בשאר הוא היה בינוני עד נוראי וחסר אחריות.
    אני מהמר שזה מראשוני השחקנים שיבצעו את המחאה על המגרש כשהראש של מוריניו יהיה יותר חזק על הגריל.
    שום סיכוי שהוא מציל לו את הקריירה פה.

8. one united Member

מסכים עם רוב הדברים,אבל יותר מזה,מה יקרה אם בסוף השנה נמצא את עצמינו כמו שאני חושב במקום 5-6 כי הזמן השאול שלנו יגמר?האם גם אז יעלו סטטיסטיקה שתראה שעם פוגבה צברנו יותר נקודות? את מי זה מעניין. תראו איך אנחנו עפים על עצמינו מכמה דקות דינמיות בגודיסון. כל כך עצוב מה שנהיה מהקבוצה הזו.

9. alexshw Member

10. nwish Member

בואו נגזים עוד קצת עם רגישות-היתר הזו?
    מת על זה כשמישהו בא ואומר משהו כמו "אמרת שסטרלינג ולינגארד מהירים ולא אינטליגנטיים, ושניהם שחורים, אז אני אסיק שאמרת את זה כי שניהם שחורים כי אני לא מסכים עם הדעה שלך".

אולי די עם הנטייה הזו להיעלב בכוח בשם איזה פוליטיקלי-קורקטיות שהפונקציה היחידה שלה היא צנזורה של שיחה? יש את זה מספיק בתרבות המיינסטרים, לא צריך את זה גם כאן.

קיצר, בחזרה לעולם האמיתי ולדיווח במייל - הלוואי, אבל רק אם יש לנו אלטרנטיבה אמיתית. מבחינתי כרגע אלה רק ז'ארדים ומרסלינו, ובספק מסויים, יוליאן נאגלסמן, לא רוצה את פוצ'טינו וסימאונה למרות שהם טובים ממוריניו בקילומטרים.

סיונרה אוהב/ת את זה.
  11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

איפה כתבתי את זה?

12. alexshw Member

13. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

היום לפני 12 שנה החתמנו את השחקן האהוב עלי בכל הזמנים:
    https://scontent.fsdv2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/26167730_10155415352767746_7580763002265167962_n.Xxx?oh=0a86fea50a22ca59cc98f8bdab549453&oe=5AF97553

14. alexshw Member

הכרתי אותו מלפני כן אבל הופתעתי מההעברה. לא תיארתי שיעשה כזו קפיצת מדרגה בהצלחה. בינגו מטורף.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

15. סולשאאאר Member

הוא נראה בתמונה כמו אוהד של יונייטד שזכה בהגרלה לביקור במתחם האימונים שלנו והצטלם עם פרגי ;)

בלם מדהים בשיאו. כל כך הרבה אופי. איפה זה ואיפה מה שיש לנו בקבוצה כיום.

מצב נושא:
הנושא נעול.