מנצ'סטר יונייטד 2017/18-מוריניו מכה שנית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏9/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

סעמק.

https://scontent.fsdv2-1.fna.fbcdn.net/v/t31.0-8/26951748_10155470484317746_1951104544073681192_o.Xxx?oh=7b575d407b69c690691f4d680c3718e9&oe=5AD88272

cheddar אוהב/ת את זה.
  2. Mellow29 Kopite

מעניין. הייתי משוכנע שיברח בקיץ לפריז.

oranfu אוהב/ת את זה.
  3. k_700 Member

בחיים לא היו נותנים לו.

זה היה ברור שאחרי הראיון של ״הייתי רוצה לאמן בפריז״ זה בדיוק מה שהוא ישיג ועם ההנהלה הנכה שלנו אפשר להיות בטוחים שהוא עכשיו by far המאמן הכי יקר בעולם.

מה שכן, אני יכול לראות איך הכשלון של שנה הבאה, מרד בחדר ההלבשה ולחץ של האוהדים (כשזה יהיה יותר ברור מהיום) יסיימו את הסיפור שלו פה והם ישלמו את הפיצויים ועל הדרך נפסיד שנתיים.

לא מפתיע וזה סותם את הגולל , שאפילו אני לא האמנתי לגביו, על יכולת הערכת הביצועים של כל הצדדים שמקבלים החלטות אצלינו.

בעמוד הקודם הזכירו את כ. רונאלדו(עדיין חלוץ אדיר שלא תתבלבלו).
    אם היינו מועדון בריא לא הייתי רוצה אותו בגילו אצלינן, אבל היום הייתי מוכן לזה רק כדי לשבת בצד ולהתגלגל מצחוק.

אין לי בכלל ספק שעם מוריניו, גם עם כ. רונאלדו בהרכב אנחנו לא זוכים בשום תואר משמעותי(כמובן שזה פנטזיה, רונאלדו לא ישחק בשבילו יותר).

4. k_700 Member

כנראה שהכותרות היו חד צדדיות.

נבנה שם משהו בפריז, יש שחקני כדורגל שאוהבים לשחק התקפה לא נראה לי שמישהו שם כל כך עף על מוריניו מודל 2018 כדי להתאבד במלחמת הצעות עם מועדון שאין לו אלוהים בתחום של הצעות השכר, הבונוסים והמענקי חתימה למאמן ולסוכן.

5. alexshw Member

האריך בשנה אחת עם אופציה. כנראה במועדון אוהבים לשלם פיצויים. לבריאות.
    לא משנה את העובדה שהוא צריך לספק תוצאות וכדורגל. אז במידה ולא, ישלמו פיצויים של עונה אחת נוספת. דמי כיס עבור המועדון.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

6. Raulito Madridista

אפילו מוריניו אמר איזה משהו בין השורות - "אני מאוד גאה ונרגש מהארכת החוזה הזו, מהבעת האמון..כי בדרך-כלל אני מאריך חוזה אחרי הצלחות גדולות..." וכן אפשר לסיים את המשפט - > במנצ'סטר יונייטד לא היו הצלחות גדולות ולא קרוב לזה. שוב, כתבתי כאן בעבר, לא מבין את הלחץ של יונייטד לגבי העסקה הזו, זה לא שמוריניו צריך ביטחון או משהו והוא לא בדיוק בדרך לעשות ויברח. לכל מאמן מותר שיהיו לו שנים קשות אבל פפ קם מהר מאוד אחרי שנה אחת גרועה למשל ואצל מוריניו זה הרבה מסביב - מעבר לכדורגל.

כן הייתי רוצה לראות את כריסטיאנו בעונת פרישה במנצ'סטר יונייטד אבל זה לא יקרה. המועדון לא יתאבד עליו אחרי שאלכסיס הגיע, רונאלדו עצמו לא יעשה יותר מלפזול אליכם. אני חושב שהוא כן מיצה את עצמו בריאל מדריד וגם זה משחק תפקיד למרות שהכדור לא נכנס לו.

עכשיו סתם כי אני אוהב את הדירוגים ומשחקי העבר האלה, היכן הייתם מדרגים את הרכש של דה-חאה מבחינת שחקני הרכש של פרגוסון לאורך השנים? אני משוכנע שבטופ 10. עם כל הכבוד לואן-פרסי שהיה ה-שחקן של יונייטד באליפות האחרונה וכבש הרבה שערים מכריעים - אני רואה את זה כמעין מתנת פרידה של פרגוסון לקבוצה.

7. alexshw Member

ההגיון היחיד מאחורי הארכת חוזה, לדעתי לשדר יציבות לבעלי המניות קודם כל, ואולי גם לאוהדים.
    אחרי פרישת פרגי המועדון נכנס לסוג של סחרור וחוסר יציבות. השאלה אם יציבות אפורה ושמעממת, שלא מממשת את מלוא הפוטנציאל היא באמת שווה.
    היציבות צריכה לבוא מאנשי כדורגל במערכת קודם כל.

8. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

מסתבר שביום ההעברה סאנצ'ז היה אמור להתייצב לבדיקת סמים ולא הגיע*/aaarofl

יאללה מוריניו, לך תבכה על זה שאתה חייב עוד שחקן רכש לתקופת ההשעייה כי אתה לא יכול להתחרות עם סיטי.

מה שכן, ונגר לקח אחריות ואמר שהאשמה היא על ארסנל אבל זה אולי ימנע מיונייטד לשלם קנס, זה לא ימנע מהשחקן השעיה.

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  9. Gass12 Member

גולאג בסיביר עד תחילת העונה הבאה?

10. alexshw Member

אין סיבה להשעות את השחקן, שביצע את הוראות המועדון.

11. oranfu Member

די נו, הוא לא יקבל שום השעייה.

12. k_700 Member

כתוב שלשניהם יש אליבי טוב(מיקי ואלכסיס) כי בזמן הבדיקה הם היו במשרדים בליברפול בנסיון לאשר את האשרת עבודה בשביל המעבר.

קשה להאמין שיגמר שם כמו במקרה פרדיננד.

13. Gass12 Member

אמש חגג "היהיר" 55 במשחק הגביע מול יאוביל. האמת שעד השער הממזרי של ראשפורד המארחים היו טובים מאיתנו .
    בשבילי המשחק הזה סימן 2 סמלים.
    הראשון- זהו כנראה משחקו האחרון של אחד השחקנים האהובים עלי בכל שנותי כאוהד -מייקל קאריק (מה זה הזקן הזה תגיד)הוא שיחק את מלוא 90 הדקות וממש לא התקשה.הבנתי מהשדרים שהוא מצטרף לצוות המקצועי בשנה הבאה.
    אחלה מינוי ויופי של המשך המסורת של המועדון שתמיד תמיד תמך בפורשים. בעיני זו דרך יפה ומכובדת אני זוקף אותה לזכותו של פרגי אבל אולי מסורת זו החלה לפניו אין לי שמץ .
    השני-במשחקו הראשון של אלכסיס הוא בישל את השער הראשון לראשפורד והיה מעורב מאוד בשער השני (מסירה בעין עקומה להררה).אהבתי לראות את הנון שאלנטיות במסגנון המשחק שלו.הוא נראה שחקן חכם שהדברים באים לו בטבעיות. יופי לנו אני בטוח שנפיק ממנו תועלת רבה

סולשאאאר אוהב/ת את זה.
  14. alexshw Member

15. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

שמישהו יעדכן אותם שמאז 2009 לבשו את החולצה הזאת מספיק כישלונות כדי שתאבד מערכה.

מצב נושא:
הנושא נעול.