מנצ'סטר יונייטד 2017/18-מוריניו מכה שנית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏9/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. סולשאאאר Member

2. alexshw Member

שנה זוגית, כל המפעלים צריכים להגמר יותר מוקדם.

3. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

גם בשנה אי זוגית יש מחזור אמצע שבוע בסוף ינואר אחרי הסיבוב הרביעי בגביע, שנה שעברה עשינו 0-0 נוראי באולד טראפורד עם האל.

4. alexshw Member

דיבורים על זלאטן ל - LA בחלון הזה.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

5. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

העברה לארה"ב יכולה להתרחש עד מרץ, כמו שוייני בשנה שעברה.

סולשאאאר אוהב/ת את זה.
  6. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

דיווחים שדיילי בלינד בדרך לרומא.

7. alexshw Member

מאטה האריך חוזה עד 2019.

8. Guy_D Member

Roma, No agreement found for Blind (Di Marzio)

מאטה לא בדיוק האריך, אלא מימשנו אופציה לעונה נוספת עליו.

9. ERIC_CANTONA Member

אין לנו מאמן מתאים ולכן אין לנו קבוצה שיכולה להתמודד ברמה שאנחנו שואפים אליה, זאת השורה התחתונה שלי מהמשחק הזה. אני רוצה להאמין שהמשחק הזה יסמל את תחילת סופו של עידן מוריניו ביונייטד. מה שמוריניו עושה מבחינה התקפית עם סגל כזה של שחקנים זה פשוט שערוריה ויום יבוא ותהיה ועדת חקירה על זה. לא יכול להיות שעם סגל ומשאבים כאלו אנחנו נראה ככה במשחקים הגדולים. תמיד יהיו נסיבות מקלות כמו פציעות , שופט ועוד תירוצים, אבל אחרי יותר משנה וחצי בתפקיד אפשר לזהות דפוס חוזר וזה בלתי נסבל. אני יודע שאלו מילים קשות ונחרצות, שמגיעות מכאב וישר אחרי שריקת הסיום אבל זאת ההרגשה שלי והייתי חייב לפרוק את זה.
    נקווה לימים טובים יותר well never die

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

10. alexshw Member

אפשר היה לזהות שהוא נפילה לכל המאוחר בנובמבר 2016. הארכת חוזה פשוט תגרום לבזבוז של איזה 20 מיליון פאונד או יותר. לא סכום שיונייטד תרגיש אבל מוריניו יצא בסוף עם פיצוים.
    העסקתו היא חוסר הבנה מוחלט בניהול כדורגל. זה ניהול של פייסבוק, ויקיפדיה וטוויטר. לא של הבנה ברזי המשחק.

11. ERIC_CANTONA Member

אני לא חושב שהיה נכון לפטר אותו בעונה הקודמת, כל מאמן ראוי לקבל זמן, על אחת כמה וכמה מאמן עם רזומה כמו של מוריניו (ואני אומר את זה למרות הנפילות בשנים האחרונות) ופיטורים מוקדמים לא היו מוסיפים ליציבות למערכת ופוגעים בקבוצה לדעתי בטווח הארוך. אני אישית איבדתי את האמונה סופית בדרבי האחרון שגם שם הוא רק ניסה להרוס ולא ליזום. אני באמת מאמין שיש גבול לסבלנות של ההנהלה גם אם ההתנהלות שלנו אכן מזכירה התנהלות של חברה שנסחרת בבורסה יותר מקבוצת כדורגל. בסופו של דבר זה גם מה שיגרום לפיטורים שלו כי מיקסום הרווחים זאת מטרת העל וזה לא יתאפשר עם שיטת משחק כזו. לדעתי משחק כמו היום יוביל לסיום הדרך שלו אצלנו בסוף העונה, אבל ימים יגידו. זה גם מאוד תלוי בכמה רחוק נגיע באלופות השנה לדעתי.

12. alexshw Member

לחלוטין לא כל מאמן ראוי לקבל זמן. ממש לא. לעיתים רואים שמאמן לא קשור לענף די מהר. כל המינויים של יונייטד בעידן פוסט פרגי לגמרי כאלה.
    אני תמיד טוען, יותר חשובה אפילו היכולת לדעת לחתוך בזמן מאמן, מאשר יכולת למנות מאמן מתאים.

נערך לאחרונה ב: ‏1/2/18
  13. ERIC_CANTONA Member

מסכים איתך לגבי המשפט האחרון בכל דבר בחיים דרך אגב ולא רק בכדורגל. אבל בנוגע לכמות הזמן הנדרשת , כדי להגיע להבנה שצריך לחתוך אנחנו נישאר חלוקים כנראה.

14. k_700 Member

99 אחוז מהאוהדים שלנו לא חשבו שצריך לחתוך אותו בקיץ, ההבדל הוא שהם לא אלה שאמורים לקבל החלטות שהן לא דבר שכל מפגר אמור לראות ולדעת.

אני הייתי זורם עם פיטורים שלו עוד בנובמבר שנה שעברה כשהפירוק החל וגילינו שזה אותו מוריניו שאיבד את השפיות.
    בקיץ כמובן לא ראיתי שופ הצדקה לפוטנציאל שנראה משהו אחר אבל הדבר המדאיג ביותר זה לא שיצאנו איתו לעונה אלא הטיימינג והמסר שנתנו בהארכת החוזה הדבילית שלו.

הוא אתנו פה לעוד לא מעט זמן, שזה אומר ללפחות לפתוח את העונה הבאה ולהגיע אתנו פאיזןר הכריסמיס, שזה אומר להרוס עוד עונה.

הטיימינג בתגובות של הדירקטור זו הבשורה הכי מדאיגה.
    לקרוא תמונה שכבר ברורה לכל תינוק שיודע רק למצמץ , זה לא חוכמה גדולה.

15. alexshw Member

נשאיר את דוד משה בצד שפרגי בחר, אבל לגבי שני הבאים בתור זה ניהול של אנשים שלא מבינים מה מאמן צריך לתת לקבוצה. הם יודעים באופן בנאלי לפתוח ויקיפדיה ולבדוק במה זכה. ללא שום הבנה שכדורגל כל הזמן משתנה.
    אבל מילא המינויים, מאותה סיבה הם גם לא מבינים מתי לסיים התקשרות ורק גורמים לנזק גדול יותר.
    יבוא מאמן הבא מתישהו והוא שוב ידרש למהפכה בסגל ואולי אפילו יחתוך שחקן כמו לוקאקו שלא יתאים לשיטה שלו מה שיתכן ויהיה ככה. תדרש עוד הוצאה אסטרונומית.

בסוף כל הדרכים מובילות לכך שצריך אנשי כדורגל שינהלו.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.