מנצ'סטר יונייטד 2017/18-מוריניו מכה שנית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏9/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Rashford Member

נורא אהבתי את התפקיד שמחטריאן שיחק (ואחריו פוגבה) של בין קשר התקפי לחלוץ כזה- לא חושב שראיתי דבר כזה עד עכשיו אצל מוריניו (אולי שכחתי כבר מרוב הזמן של הפגרה).
    ללא ספק הקבוצה נראת טוב אבל אני תמיד זוכר את העונה שיונייטד ניצחה את ריאל וברצה במשחקי ידידות ואחרי זה סיימה רביעית או חמישית- אז לא בטוח בכלל שהקבוצה תשחק ככה העונה.

2. Gass12 Member

התגובה הזו היא אוקסימורון. כי אין פיאט פונטו שעולה 100K */aaa025 . בכל השאר אתה צודק

3. alexshw Member

תלבושת שלישית

4. Coutinho10 Member

לא מבין מאיפה יצאה הסטיגמה הזאת, שחקן אדיר.
    הוא כ"כ גבוה ועם זאת כ"כ טכני ומהיר יחסית לכך, לא סתם הוא כובש בצרורות כבר כמה שנים וגם אם הוא מתאים למוריניו או לא מתאים, הוא נכס לכל קבוצה שיהיה בה.

התפקיד המושלם בעיני לראשפורד זה כחלוץ שני, הם עשויים להיות צמד מפחיד - עם זאת הילד כ"כ מוכשר שאיפה שלא תשים אותו בהתקפה הוא יהווה סיוט לקבוצה היריבה.

alexshw אוהב/ת את זה.
  5. owen11111 Member

אני לא חושב שיש הרבה אנשים שחולקים על האיכויות שכן יש לו. המכלול שלו מרשים מאד ויש סיבה שיונייטד הייתה מוכנה לשלם עליו כל כך הרבה:
    הוא מפלצת ברחבה - כמות השערים שהוא הבקיע מכדורי רוחב היא פסיכית. המיקום, הסיומת (בעיקר בשמאל) והנגיחה שלו ברמה הכי גבוהה.
    הוא מפלצת במגרש הפתוח - אם קבוצות יתנו לו לקבל את הכדור עם תנופה ופנים אל השער? אין הרבה בלמים בליגה שיצילחו לעצור את הכוח שלו.
    ובאופן כללי: הוא שחקן כדורגל טוב, עם סיומת טובה וטכניקה טובה.

אבל הנגיעה הראשונה שלו רעה. היא יותר טובה מאשר זו של קראוץ׳ או בנטקה, אבל היא רחוקה מאד מהיכולת של חלוצי הטופ העולמי: אגוארו, לבנדובסקי, אובמייאנג ובטח סוארז. מספיק להסתכל על הגולים שלו בפריימרליג, בשביל לראות את זה בצורה דיי מיידית.
    כמה מהם הגיעו אחרי פעולה טכנית ברחבה? השתלטות בנגיעה הראשונה שסידרה לו בעיטה בנגיעה הבאה?
    אפשר להתחיל להביא סרטונים וגיפים של סוארז ואגוארו לצורך השוואה, אבל זה מרגיש לי מיותר. הפערים מהם ביכולות האלו תהומיים.
    זו אחת הסיבות שאני חושב שקיין חלוץ שלם יותר מאשר לוקאקו, אבל זה דיון לזמן ומקום אחר.

האם לוקאקו לא יצליח בגלל זה? אני בספק, למנצ׳סטר יש כמה מהמוסרים הטובים בליגה (מיקטריאן, מאטה, בלינד) והאיכות בסגל של יונייטד היא כל כך מובהקת שכל דבר פחות מעונה של 15-20 שערים תהיה הפתעה עצומה בעיניי. לוקאקו חלוץ מצויין עם מספיק קבלות ואיכויות שרשומות על שמו.
    האם זה הופך אותו לחלוץ נטול פגמים וככזה שבגלל התג מחיר אפשר לשים בשורה הראשונה של החלוצים? ממש לא. יש לו עוד הרבה מה להוכיח לפני שנגיע לשם, והשנה הקרובה בהחלט תהווה מבחן עבורו.

6. Coutinho10 Member

אני מסכים חלקית, מסכים כי השחקנים שציינת הרבה יותר טובים מהבחינה הזאת (למעט קיין לדעתי), ולא מסכים כי זה לא פייר להשוות שחקן שנושק ל- 2 מטר גובה לשחקנים נמוכים וזריזים כמו אגוארו או סוארז.
    לגבי קיין ? אני חושב שהוא נראה גם קצת מגושם, הוא יותר טכני מלוקאקו אבל גם השוואה בינו לבין השאר שציינת מראה פערים גדולים.

גם אם הנגיעה הראשונה שלו חלשה משלהם היא מעולה יחסית לגובה שלו, והדברים שהוא מביא בתור חלוץ, קון אגוארו או אובאמיינג נניח לא יכולים להביא, וסוארז ולבנדוסקי עקשנים כמה שהם לא יכולים להביא ברמה של לוקאקו. אני מדבר על הבלאגן ששחקן בגודל שלו מייצר ברחבה, דומיננטיות בכדורי גובה, ואני מניח שעם השנים הוא גם ילמד לנצל את החוזקות שלו ולהשתמש במשחק גב יותר מאשר עכשיו.
    מת על השחקנים שציינת ולוקח כמעט כל אחד מהם לפניו כי זה סגנון שאני יותר אוהב, אבל הדומיננטיות שהוא מסוגל אליה זה משהו מפחיד בעיני. אני בכלל לא שמח שהוא נחת ביונייטד.

ולגבי החלק של החולקים על האיכות שלו, מהתרשמות מהלך העניינים באשכול של צ'לסי היה נראה שהם מקווים מאוד שהוא לא יגיע.

7. golding מנהלים

ג'ון פרסי מהטלגרף, שנמצא כרגע עם צ'לסי בטור, מדווח שאברמוביץ' מסכים למכור את מאטיץ' ליונייטד אם זו תסכים לשלם עליו את המחיר המלא (קרוב ל50 מיליון ליש"ט). הלוואי שזה יקרה!

8. k_700 Member

מטורף אם זה יקרה וכמה שזה מטורף זה ממש הגיוני אם מתישבים בזה שהנפשות הפועלות בעניין- מוריניו ווודי.

50 פאקינג מליון בצ׳ק על מאטיץ׳.

9. k_700 Member

1.
    לדעתי, הגיוני מאוד שבלינד פותח את העונה כמגן שמאלי מנקודת המבט של מוריניו(רוחו פצוע בכלל), בטח אם לא יגיע מגן שמאלי.

2. לא מאמין שבאמת נראה את לוקאקו וראשפורד באמצע. זה מוריניו חביבי, מיושן מיושן אבל לא הרפתקן.
    חוץ מזה שאני לא מאמין גדול בוואריציות של 442 בכדורגל של היום.
    ראשפורד ישחק כנראה חלוץ בדקות שלוקאקו לא על המגרש ובדקות האחרות באגך ואני אמשיך לטעון שגם שם הוא כרגע אחת מ-2 האופציות הכי טובות אצלנו.
    אם באים לשחק כדורגל כמו אתמול ומשחקים כקבוצה שיודעת מה היא רוצה מעצמה ויוצאת מהר למתפרצות אז הוא יהיה קטלני כמו אתמול, יגיע הרבה לרחבה וכמובן יכבוש(לפחות 15 בעונה הזאת).
    אם לא נשחק כקבוצה וניתן לו סתם לקבל כדור ולהיות מבודד על מגן בתקווה שיעבור אותו וייצר משהו אז זה יראה כמו בעונה שעברה ובמצב כזה כל שחקן שלא תשים שם לא יראה טוב.
    הנקודה היא שאפשר לשחק עם שניהם ב433 ולהצליח.

3.
    לא חושב שלהרבה משחקים בליגה מיקי בנוי להיות השחקן מאחורי החלוץ.
    זה משחקי קדם עונה, האווירה בהתאם וסיטי עדיין בלי קישור אחורי.
    היתרונות שלנו אמורים קודם כל להתבטא ביתרון פיזי ברור במרכז המגרש ובשאיפה לקרב את פוגבה ללוקאקו גם על המגרש.
    התנועה של מיקי היא מדהימה ככה שבמגרש הפתוח הוא ידע לנצל את היכולות שלו כדי לבוא גם דרך המרכז ולנהל את העניינים.

צריך קשר אחורי בשאיפה גדולה מאוד שזה לא יהיה רק איזה בוק שמחלץ כדור וגמרנו.
    אבל זה יהיה בטח מאטיץ׳ ב50 מליון פאונד.

10. alexshw Member

פביניו עולה באיזור הזה ומעניין יותר. מוריניו מאוד רצה לפני שנה ובינואר לפחות לפי מספר מקורות.
    מה קרה מאז שיש שקט לא ברור.

אורייר שכן היה השבוע בכותרות, מגן ימני מרשים אבל שוב עמדה פחות חשובה כרגע לקבוצה.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

11. alexshw Member

בדיוק הזכרנו אתמול את ריו ובדיוק מלאו 15 שנה להחתמתו
    http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/05/23/article-2329606-00542A2D00000258-496_634x484.Xxx

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  12. alexshw Member

אדום של פעם ו-Rashford אוהבים את זה.
  13. one united Member

1) דווקא במשחקי הליגה אני חושב שלפחות ב 70% מהם ניתן לשחק עם מיקי/מאטה מאחורי חלוץ ועם פוגבה והררה "מדרגה" אחת מאחוריהם.
    2).............וכמובן בבתים באלופות נצטרך לעיתים,בעיקר במשחקי חוץ קשים לשחק עם 3 שחקנים חזקים באמצע כאשר פוגבה הקידמי משלושתם.
    3) אני מניח שמוריניו כמו מוריניו ישחק באופציה הראשונה רק שנקלע לפיגור או כאשר יהיה תיקו בדקה 75 במשחקים ביתיים.

14. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

Mourinho guarantees De Gea is not leaving United - Official Manchester United Website

מוריניו אומר שדה חאה נשאר. מוריניו הוא הרבה דברים אבל הוא לא אידיוט, לא מאמין שהיה אומר את זה אם לא היה בטוח במאה אחוז.

אני את דעתי הבעתי לא פעם-דה חאה הוא כנראה השחקן היחיד שהוא בין השניים הטובים בעולם בעמדתו ולא נמצא בריאל, בארסה או באיירן (אולי ניימאר ישנה את זה בימים הקרובים). זה נס שהוא מסכים לשחק במועדון שכבר כמה שנים הוא מועדון ליגה אירופית טיפוסי, וזו בושה שלא ניצלנו את כל השנים הגדולות שלו כדי להעמיד קבוצה תחרותית. מבחינתי הוא הוכיח מעל ומעבר נאמנות והוא ראוי להתקדם למועדון שמתאים למידותיו, וכל מי שיתחיל עם קלישאות "יונייטד זה מועדון שלא מתקדמים ממנו, אין יותר גדול ממנו בלה בלה בלה" שיתעורר ויפנים את המעמד הנוכחי שלנו בעולם הכדורגל. אין לי מושג איך שוב קרה שהוא נשאר אחרי שבמאי הוא כבר די נפרד מהקהל באולד טראפורד, אבל אני מאמין שבסוף יש גבול לכמות הצ'אנסים שהוא מוכן לתת לנו, אם לא ניאבק ברצינות על האליפות בעונה הקרובה הוא יבין שהוא מבזבז את הקריירה שלו אצלנו.

Rashford אוהב/ת את זה.
  15. alexshw Member

כואב הלב, משחק בחינם ולא בקבוצה שמשלמת הכי הרבה בעולם בממוצע. גם קון דחה הצעות בעבר מריאל. במה הוא זכה ב- 3 השנים האחרונות?
    אומנם הייתי מבין אותו לחלוטין אם היה מתמרמר בגלל המצב המקצועי ואולי הוא גם התמרמר, אבל הוא מאוד רחוק מלהיות מסכן.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.