מנצ'סטר יונייטד 2017/18-מוריניו מכה שנית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏9/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

אתה מוזר. זלאטן הזקן שמסרס את כל הקבוצה והופכת אותה לחד גונית לחלוטין, זה בסדר.
    סנצ'ס שנמצא בשיאו עדיין ותורם קבוצתית גרוע.
    העיקר לקאזט הולך לקרוע את הליגה עם 20 שערים לפחות.

עסקת סנצ'ס טובה גם כלכלית. זה שמרסיאל וראשפורד סובלים זה לא בגללו. גם לפני הגעתו הם לא התקדמו אצל מוריניו. הבעיה במאמן ולא בצ'ילאני.

2. k_700 Member

מי אמר שזלאטאן הזקן זה היה בסדר? אני בזמן אמת הייתי נגד.
    אני צחקתי על הצורה המגוחכת שניסית להציג שכאילו ההגעה של זלאטאן הרסה לנו את כל ההתקפה וההתפתחות של השחקנים כשבדיוק שנה אחר כך, עם חלוץ יותר טוב וצעיר בארסנל, ההתקפה שלך היא עדיין פח אשפה מהלך.
    זה לא הופך אותי לאחד שהיה בעד ההגעה של זלאטאן, שזה במקרה הטוב הטעיה מצידך.

זה בדיוק הקטע, סנצ'ז לא בשיאו.
    אם היית טורח לראות משחק אחד שלו בארסנל בחצי עונה היית מבין שהוא רחוק משיאו.
    ומהרגע שטיפחת לו את חשבון הבנק ל-4 שנים הקרובות אתה גם תדאג שלא יהיה לו כזה דחוף לשאוף לחזור לשם(בלי שום קשר שמבחינת הגיל הוא כבר מתקרב לשלב שזה כבר לא כל כך יהיה תלוי בו).
    וזה בדיוק אנחנו, להתחרמן מהשם, לפתוח דיונים ברד קאפה של 5050505505 עמודים של להרים לעצמנו ולפתח ציפיות בלי להעריך באמת כמה השחקן הזה שווה היום.

כנראה שיש סיבה שרק אנחנו נעוף על גארת' בייל בסכומים מטורפים ותרשו לי גם להניח ש"ה45 מליון פאונד שצ'לסי כביכול תהיה מעוניינת לשים על טובי אלדרווילד" יתפיידו כשמנצ'סטר יונייטד תחליט לשים 65 מליון פאונד על בלם שלא שיחק שנה שלמה וכבר בן 29.

מה הקשר לאקזט עכשיו? בכל פעם שלא יהיה לך מה להגיד לי תזכיר לי את לאקזט כאילו אי פעם כתבתי שמדובר בחלוץ הכי טוב בהיסטוריה?
    אגב, לא היית יכול לבחור טיימינג שונה? החלוץ הזה לוהט בחודש וחצי האחרונים, בדיוק כמה שעות לפני שהוא עולה לשחק נגדינו.

נכון שמארסיאל וראשפורד לא התקדמו גם לפני הגעת סאנצ'ז תחת מוריניו, אבל אחרי ההגעה שלו הדקות שלהם ירדו בצורה משמעותית.
    בנצחון במחזור הקודם זה היה פאקינג המשחק השני שראשפורד פתח בו מאז שאלכסיס הגיע.
    איך שחקן בכלל יוכיח לך אם הוא מתקדם או הולך אחורה אם הוא בכלל לא משחק?
    למה שבכלל תבין את זה?

יאללה עכשיו תספר לי כמה ההישג של ליברפול הוא בעצם כלום וכמה אנחנו בזכות טובי אלדרווילד נתקרב הרבה יותר לתואר משמעותי מליברפול.
    פשוט כבר הרבה זמן לא שמעתי אותך מקשקש.

3. alexshw Member

ליברפול רק דרך הבלחה מאוד גדולה תיקח את אלופות העונה עם הסגל שלה. בין העלובים שהיו במעמד הגמר, אם לא יעשו בכלל פדיחה ברומא.
    אתה באמת רוצה להחליף בין הסגלים? הם צריכים לשבור המון את הראש על איך להרחיב את הסגל שלהם ואיך לא לאבד בדרך כוכבים. ספוילר הם יאבדו את סלאח.
    יונייטד צריכה מאמן יותר מתאים זה הכל
    מה אכפת לי מהחצי שנה ראשונה שלו בארסנל?
    אלכסיס בדיוק שחקנים שיונייטד צריכה כמה שיותר. גם ביכולת וגם באופי. מוריניו לא בטח בצעירים כל הקריירה שלו. וזה כולל גם ביונייטד.
    אין קשר לאלכסיס. כל מאמן יקבל שחקן כזה בברכה כאן.

4. k_700 Member

זה בדיוק העניין,
    מה אכפת לך איך שחקן בן 29 נראה במשך חצי שנה(ולמעשה היה אפשר להריח את הירידה ביכולת שלו כבר מסוף העונה שעברה) כי הוא בכלל שיחק בארסנל?
    כשאתה משלם 450 פאונד לשבוע זה דווקא אמור להיות אכפת לך, בטח אם אתה רוצה להעריך אם קנית וורלד קלאס או כזה שכבר אחרי הפיק ומתחיל את הירידה שלו.

זה בדיוק מה שאתה לא תבין וייצר עוד דיון של דיון עם עצמי,
    כי זה עלול לחזור שוב עם טובי אלדרווילד, בלם שגליון הכשירות האמיתי שלו נמצא רק במרתפים החשוכים שלך דניאל לוי למקרה שבמקרה תגיע מנצ'סטר יונייטד ותחליט שזה אדיר לשים עליו 65 מליון פאונד אחרי שנה שלא שיחק בכלל, אחרי שנה שהיה מוקצה בכלל מהסגל הראשון ובגיל 29.
    מי יודע מה תקבל? אלכס החליט שזה בדיוק מסוג השחקנים שצריך לפנות אליהם, אז בואו נקפוץ על זה.

סבבה, מוריניו לא בוטח בצעירים, לא בטח ולא יעשה את זה בעתיד.
    עדיין אתה מתעלם מהעובדה שהדקות של מארסיאל וראשפורד ירדו משמעותית מאז שאלכסיס נחת.
    אז אמממ... כן, כשאתה לא משחק כן יש קשר לאלכסיס.

5. alexshw Member

דניאל לוי לא יוציא על טובי מעל 40 לדעתי במקרה הטוב. הבן אדם לא משחק. הוא פספס את המכה איתו הגדולה בקיץ.
    זה מטומטם לשפוט את אלכסיס על חצי שנה ראשונה של העונה בא נמאס לו לחלוטין ממה שקורה בארסנל.

6. k_700 Member

חחחחחח, די נו אתה לא מאמין למה שהרגע כתבת...

כי המספר שמתחילים ממנו הוא 45 מליון פאונד.
    דניאל לוי זה בדיוק הבן אדם שיזהה בדיוק את הנקודת חולשה שלך, את הנואשות שלך בשוק העברות ויגרום לך להתחנן רק בשביל לקחת אותו ב65 מליון פאונד.
    אין בן אדם שיודע לעשות לנו את זה יותר טוב מדניאל לוי.
    אתה יודע מאיפה השמש תזרח מחר, אתה יודע באיזה צד היא תשקע ואתה יודע גם באיזה דרך הוא יעשה לנו את זה.
    זה תמיד יסתיים כשאנחנו על הברכיים עם הפה פתוח.

רגע מטומטם לשפוט את אלכסיס על החצי הראשון שלו בארסנל?
    ואיך לשפוט את החצי השני של העונה שלו? טוב מאוד? מזל שהוא כאן?
    נחכה למנג'ר הבא? אהה רגע הוא יהיה בן 31 כשזה יקרה, אופס.

7. alexshw Member

אין לי טענות לאלכסיס. מעבר לזמן סביר של התאקלמות והמיושנות של מוריניו, אני רואה שהוא משתפר בשבועות האחרונים בחיבור שלו.

8. one united Member

.....וגם אם השיפור שלו רק מיזערי זה לא בגלל הגיל ולא בגלל יכולתו הירודה, הוא פשוט בחר לא נכון. מכל השמות שאנשים ציינו כאן בעבר (מרסיאל,ראשפורד ועוד) הוא היחיד שאצל פפ הוא היה פורח.מה הוא חשב לעצמו, שאם הוא מגיע ליוניייטד מוריניו ישתנה????

9. Gass12 Member

רק 5 שנים אבל זה נראה כמו נצח. מחזות רחוקים...געגוע

https://scontent.fsdv2-1.fna.fbcdn.net/v/t31.0-8/921249_10151433054847746_1381802029_o.Xxx?_nc_cat=0&_nc_eui2=v1%3AAeFwzIyF4FE0FuntOvYHEetGtYZHfgfptlo3ofc1zzqkzrv_OvvQC-9DwgNOXC9ucEFioo7dm0tGHj9s5MWq_JAXgRF_c6QoL6HSNd_IDVoB0w&oh=3f474c584c44c72bf1946d4f2fe6ec2d&oe=5B535E00

10. Andrei Kanchelskis Member

דיוויד מוייס מסתבך חזק בתחתית.

11. alexshw Member

ואו איזו אוננות מביכה. יותר עצובות שם כמה תגובות של למי אכפת איך שיחקנו העיקר שניצחנו (הרכב מילואים של ארסנל). ובמיוחד תגובה גדולה, לך תספר את זה לטוטנהאם (שחשוב איך לשחק). כאילו שטוטנהאם אמורה להוות איזשהו מודל לחיקוי לאחד המועדונים הגדולים בעולם.

מביך ברמות. צריך להתבייש במשחק של אתמול.

12. k_700 Member

נצחון עמוק בתוספת הזמן, אתה לא באמת מצפה שבעמוד הרשמי של הקבוצה בטוויטר ימחזרו משהו שהוא לא שיווק סמוי לNEVER GIVE UP.
    אתה יודע, זה התפקיד של העמוד הרשמי בטוויטר.

החלק המביך זה כל העמודי אוהדים, פאן בייס, האלה שמריצים מורקים על האופי שלנו ומסיקים מזה שזו קבוצה שמתחילה לקבל זהות ולהתרגל לקואץ' לקראת ריצה בשנה הבאה והינה גם המאזן שלנו מול הטופ 6 בחצי השני של העונה בעצם מוכיח שאנחנו קבוצת עלית שמשיגה בדיוק את המאזנים שקבוצות אלופות בעבר השיגו בסיבוב שני מול טופ 6, אז למה לא?
    זה החלק המביך.

מי שסבל בשקט במשחקים האלה יודע שנצחון כזה מתיישר בדיוק עם הפסד מביך מול ווסטברומיץ' או תיקו מביך במקום אחר.
    יום שהפדחת של פלאיני מכניסה מתיישר עם יום שהפדחת שלו שמעיפה כדור מעל לשער זו ההזדמנות היחידה שלנו ב90 דקות מול קבוצה ברמה של ברייטון.
    הלנסות לאנוס את המציאות כדי בעצם להמשיך את הגניבת דעת הזאת על העונה המוצלחת ממסיבת העיתונאים המביכה הזאת מתחילת השבוע,
    זו הבעיה פה.
    זו קבוצה שמוטב היה שהייתה מחליפה קודם כל את האוהדים שלה, הרבה שעושים שינויים מרחיקי לכת מבניים.

WellNeverDie אוהב/ת את זה.
  13. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

14. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

סולשאאאר אוהב/ת את זה.
  15. k_700 Member

כי כבר מזמן לא שמענו הטרלות בסגנון של טרייד רוז= לוק שואו.

אם לא הייתי אדיש לגמרי עד למצב שאני רוצה לראות את כל ההטרלות האלה מתרחשות בשביל ההצגה, הייתי מבקש שמישהו ירה בי כשזה יקרה.

ברור לכולם שאם זה קורה אנחנו לגמרי הולכים לקבל עונה ברמת הדה בריינה ממארסיאל בצ'לסי.

מצב נושא:
הנושא נעול.