מנצ'סטר יונייטד 2017/18-מוריניו מכה שנית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏9/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Coutinho10 Member

אמרת שהוא לא יוצא ממרחב הנוחות שלו וביונייטד הוא יקרוס תחת לחץ, אני לא בדקתי אבל זוכר דיי טוב משפט כזה.

2. alexshw Member

בפירוש לא רשמתי שיקרוס תחת לחץ. שוב רשמתי שהוא כנראה חושש מלחץ של תארים ביונייטד.
    וחבל מאוד שכך, שכן הוא יכל לעשות פה בובה של קבוצה ולעמוד בציפיות הגבוהות ביותר.

הוא מבזבז את שנות השיא שלו על קבוצות שיכולות רק להבליח ועל טיפוח וקידום שחקנים בשביל קבוצות טופ.

Coutinho10 אוהב/ת את זה.
  3. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלכס מעולם לא כתב את זה.
    הוא טען שקלופ לא הגיע ליונייטד כי הוא פחד מהלחץ במועדון.

Sent from my iPhone using Tapatalk

4. k_700 Member

שזה קצת מרגיש לי מוזר היות והבן אדם שנתיים מריץ את פוצ'טינו לג'וב כפייבוריט שלו והרי מה פוצ'טינו עשה כבר בקריירה שלו חוץ מלהבליח(ברמה הרבה יותר פחותה מ"ההבלחות של קלופ" ) ולקדם צעירים לקבוצות הטופ של הכדורגל?
    כשעל הדרך גם פוצ'טינו מעלה הרבה יותר סימני שאלה לגבי צ'וקריות במאני טיים שזה בערך הנתון שאתה הכי דואג לגביו ממאמן בקבוצות גדולות, לא?

אבל ברור לי שגם הוא לא מאמין לטיעונים האלה.
    הוא פשוט טיפס על איזה הר עם הטענות האינפנטיליות האלה שנועדו לגמד את ההצלחה של ליברפול, שפשוט אין לו איך לרדת משם בלי להודות- טעיתי.

5. alexshw Member

כל מועמד ליונייטד יעלה סימני שאלה. מכל המועמדים הראויים(לא כל מיני אנצ'לוטי ולואיס אנריקה), רק אלגרי עם ניסיון מוכח בטופ.
    וחוץ מזה ניסיון מוכח בטופ זה מה שהיה לואן חאל ומוריניו. אז מה?

6. k_700 Member

לא הבנת,
    אתה לא צריך לשכנע את המשוכנעים.
    פוצ'טינו בהחלט מועמד רלוונטי גם מבחינתי, אני פשוט מתחבר ללוגיקה שלך.

רק שים לב שההפך הוא לא תנאי הכרחי במשפט.
    לא כתבתי לך שצריך להיות מאמן מוכח כדי לאמן את מנצ'סטר יונייטד אחרת - מוריניו.

כתבתי לך שהמועמד המוביל שלך בינתיים בקריירה בטוטנהאם הראה רק צ'וקריות במאני טיים וזה מדאיג.
    זה לא אומר שמיד כשמחפשים עושים סינון ולוקחים את המאמן שבהכרח הצליח הכי הרבה במאני טיים בלי התחשבות במשתנים אחרים.

זה בדיוק הטעות שעשינו עם ואן חאל ומוריניו רק שבסינון עם הראשון מישהו עשה נכון לעד שנת 2003 ועם השני התעלמו גם כן מכמה שנים רלוונטיות מאוד לדיון.

7. alexshw Member

אבל שוב אף אחד לא הסביר איפה טענתי שקלופ לא היה ראוי. המצאה מוחלטת.

8. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלכס כתב שקלופ לא רצה להגיע. לא שהוא לא רוצה את קלופ.
    רק טמבל לא ירצה את קלופ (אני קצת טמבל, וממש לא רוצה את קלופ).

Sent from my iPhone using Tapatalk

9. Coutinho10 Member

צודק, לוקח חזרה אחרי שקראתי.
    מה שכן, לא מבין למה החלטת שאצלנו אין לחץ, דווקא להפך, הציפיות גבוהות ואין עם מה לעבוד. (אם כי בשביל קלופ הם חורגים הרבה פעמים מהנורמה שלהם במועדון.)

10. alexshw Member

כי אני רואה פרמייר ליג מ - 1995 ומכיר את הנפשות הפועלות. אתם מועדון שנותן ימבה זמן למאמנים גם כשאין באמת תוצאות בהתחלה וכשאתם לא זוכים בכלום. כמובן שוב אם זה לא מאמן שהוא ממש קטסטרופה כמו הינשוף כי יש גבול לכל תעלול.
    הציפיות שלך אישית אולי גבוהות וכולם כמובן רוצים אליפות אבל בפועל טופ 4 וכדורגל טוב זה מספיק אצלכם.
    ביונייטד זה יכול להספיק רק בהתחלה. עזוב שהנוכל הפורטוגלי גם לא משחק כדורגל טוב, אני לא רואה באמת איך הוא שורד את העונה הבאה בלי מאבק אליפות ואני לא רואה איך הוא נאבק עליה.
    ואני בטוח שגידטי זה שהציל את המשרה של מוריניו, אפילו יותר מדה חאה.

11. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

ביונייטד הקריטריון היחיד לחילופי מאמנים הוא אם העפיל לצ'מפיונס בדרך לא דרך או לא. שום דבר אחר.

oranfu אוהב/ת את זה.
  12. alexshw Member

בעונה הראשונה. אני לא חושב שנקודה במשחק האחרון בבוליין גראונד הייתה מצילה את ואן חאל.
    מוריניו כבר היה סגור במועדון מינואר או פברואר.

ברור לגמרי שהנהלת יונייטד מנותקת בכלל מכדורגל ובכל זאת לאור הבדל בהוצאות ולאור זו שהנהלת ליברפול מוכרת כל הזמן את השחקנים שהופכים לשחקני טופ, יש פה הבדל ברור במה שאתה מצפה מהמנג'ר.

13. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

פאק, האירוניה. וחוסר המודעות הטוטאלי שנדרש פה כדי לא לראות אותה.

לא יודע איפה עוד ראיתי מסע שכנוע עצמי כזה... בעצם, יש מצב שאתה גם מאמין שכדור הארץ שטוח, אוסטרליה ופינלנד הן שקר ושהיהודים מאחורי 11 בספטמבר?

14. Raulito Madridista

הדיון כאן מאוד מעניין ולפני כמה ימים חבר אוהד יונייטד שדי מיואש ממה שקורה כתב לי - "חמש שנים רשמית ואז פרגוסון ותראה מה קרה למועדון הזה, לא מתאוששים", באמת נוראי. אני חושב שפוצ'טינו חובת ההוכחה עליו(למרות שלגבי הכישלון במאני-טיים או בכלל - מה עם השחקנים? למה הם נקיים?) ואלגרי הוא אופצייה מעולה. יחד עם זאת אתם מכלילים יותר מדי.
    מאמן יכול להיות "מאמן של כמעט" במקום אחד ולקטוף את הפירות מן הצד השני. כנ"ל לגבי סגנון המשחק - זה תלוי קבוצה, תלוי סגל שחקנים ודברים משתנים. מעטים הם כאלה שהם קו ישר כמו גוארדיולה עם הפילוסופיה שלו בכל מקום או קלופ. מוריניו שיחק התקפי בריאל להוציא את הקלאסיקוס וגם על זה אפשר לדון. אנצ'לוטי בעונה המלאה הראשונה במילאן שיחק הגנתי ועם הגעתו של קאקא וההצקות מלמעלה זה השתנה. באיירן של היצפלד שיחקה בדרך מסוימת ובקדנצייה השנייה עם ריברי היא הייתה קבוצה מהנה לצפייה. גם יובה של אלגרי שינתה סגנון. נקודה למחשבה, לדעתי לפחות. מה שבטוח הוא שאתם זקוקים למאמן חדש.

15. Andrei Kanchelskis Member

אפשר להגיד עד מחר שפוצ׳טינו קורס במאני טיים אבל בשורה התחתונה כבר עונה שלישית ברציפות שהוא מוליך את טוטנהאם לליגת האלופות, משהו שכל מאמן שקדם לו בטוטנהאם לא הצליח לעשות.
    לדעתי עם סגל כמו שלנו הוא יכול להצליח הרבה יותר מאשר הוא מצליח בטוטנהאם והכוונה היא לרוץ לאליפות עד קו הסיום וכמו כן להגיע לשלבים הגבוהים בליגת האלופות.

למרבה הצער לאולד טראפוד הוא לא יגיע בקיץ הקרוב אבל מעניין אם קבוצות צמרת אחרות באנגליה או ברחבי היבשת לוטשות עיניים אליו לקראת העונה הבאה.

מצב נושא:
הנושא נעול.