מנצ'סטר יונייטד 2017/18-מוריניו מכה שנית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏9/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. k_700 Member

הנתון הזה בוודאות לא נכון.
    אני בטוח שמה27 האלה הכניסו כל מיני משחקים שהוא הוסט לדקות אחרונות במשחק כחלוץ מרכזי.

התפקיד של מארסיאל הוא קודם כל בכנף.
    ככה הוא שיחק מקבוצות הנוער של ליון.

למה? כי הוא רגיל לקבל את הכדור לרגל ולהתקיף עם הפנים למגן, כמו אתמול.

את הנתונים המדהימים לעונה 1 הוא עשה מהכנף, שם הוא אמור לשחק.

לזרוק משפט לאוויר שמארסיאל כחלוץ שווה 20 שערים בעונה, אין לזה אחיזה.

כמו כן,
    מגיע מר משה הנכבד ומשקר, מקסימום 2-3 אוהדים עוד יאכלו את זה.
    עשה סרטים מזה שלקחו לו את החולצה? היה אפשר לקרוא על זה איזה רבע ידיעה בסאן.
    עצם זה שמהאימון הראשון הוא נראה מחובק ומחוייך עם זלאטאן כנראה מעידים שדם רע לא עבר שם.

שלח את הסוכן שלו לדבר כל יום שני בתקשורת?
    1. שלח ובצדק את הסוכן שלו לדבר כמה פעמים אחרי הסדרת חינוך המבישה שקיבל וכשהוא אפילו לא בסגל למשחקים, לא אומר על הספסל, בסגל.
    מארסיאל, השחקן הכי טוב עונה אחת קודם.

וכמובן המנטרה הקבועה שכאילו כל העונה ישב לו בראש המחצית וחצי הגרועות ששיחק ביורו הנוראי שהיה לו וכאילו רק בגלל זה הוא הגיע לא ממוקד ולא מפוקס לכל העונה, בחייאת זומזום.

יש פה מישהן שבאמת מאמין שטורניר נבחרות ועוד יבשתי משפיע על עונות שלמות של שחקנים?
    איך היה היורו של קיין? ושל האזארד?

מארסיאל נראה רע ולא ממוקד קודם כל בגלל המאמן שלו, שבעונה האחרונה עם רובו המוחלט של הסגל הפגין חוסר יכולת ביצירת אינטראקציות עם בני אדם.
    הרי מארסיאל לא היחיד שעבר את הסדרות האלה.
    נמשיך לזה שבלי קשר לזלאטאן הכדורגל של מוריניו היה האנטי תזה למה שמארסיאל צריך כדי להצליח.
    הרי איך קיצוני שאמור לקבל כדורים לרגליים יכול להצליח בקבוצה שתוקפת עם שחקן וחצי וכדורים ארוכים?(בלי קשר לזלאטאן, כי גם בלעדיו שיחקנו ככה ואני אישית מאמין שנמשיך להראות מסורסים ומגוחכים גם בעונה הקרובה).

זה שיש לילד הזה גם קצת מניירות של כוכב? כן, יש.
    זה חלק מהחבילה הזאת של ילד שהגיע בסכום מפלצתי, חייך לכל העולם כאילו שלא מזיז לו בכלל כמה שילמו עליו ופרע את השטרות מהשנייה שעלה לשחק באנפילד.

גם פה האחריות של המאמן.
    בכל קבוצה גדולה יש שחקנים עם מניירות ופוזה הרבה יותר גדולים משל מארסיאל.
    מאמן שאין לו את הרגישות והיכולת לזהות ולתחזק שחקנים כאלה קרוב אליו, מפסיד אותם ברגע.

וברוב הפעמים אותם כוכבים אלה שכם יגרמו לפיטורים שלו.

מוריניו חולם על להיות פה 25 שנים? עם אותה גישה הוא יצטרך להתפלל לסיים פה את העונה.

Rashford אוהב/ת את זה.
  2. alexshw Member

3. Sir Alex Las' Killa

אני מבין שזה אומר שגוררים עוד עונה שהגיבוי ללוק שו זה דרמיאן, בלינד רוחו ופאקינג אשלי יאנג?
    פשוט מיותר, צריך למכור לפחות שניים מהם ולהביא שחקן גיבוי נורמלי.

אדום של פעם אוהב/ת את זה.
  4. k_700 Member

חחח גיבוי ללוק שואו.
    מה נותן לך את התחושה שהוא בכלל בראש הפרמידה אצל המאמן שלך??

הגיבויים הם בסדר גמור לרמת הגיבוי.
    כמובן שאפשר למכור את יאנג, גונס וסמולינג(ואז רוחו הכרחי) ואם מקבלים הצעה טובה אז גם את דארמיאן(פוסו מנסה גם ככה הגיבוי הכי טוב בפוטנציה למגן ימני).

5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם הוא יישר את הראש והגוף לא ידפוק אותו, לוק שואו הוא בקלות בעל הסיכויים הטובים מבין המגנים השמאליים שלנו להיות שחקן ברמה גבוהה. לא סביר שמוריניו החליט שהוא לא צריך מגן שמאלי על בסיס בלינד, רוחו, דרמיאן או יאנג. הם אולי נותנים לו מרווח נשימה, אבל אני לא מאמין שהוא היה מוותר על מגן שמאלי אם שואו לא היה שם או אם הוא לא היה רוצה לתת לו צ'אנס ומאמין שיש סיבה לעשות זאת.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  6. k_700 Member

אם לוק שואו יישר את הראש, אם מארסיאל יתאושש סוף סוף מטראומת היורו ויישר את הראש, אם פוסו מנסה יישר את הראש, אם ראשפורד יישר את הראש.

נראה שהרף כל כך גבוהה עבורם תחת מוריניו וכשהתחליפים פשוט נותנים בראש כל שבוע.

התרגלנו כבר שזה שואו הלא רציני והאשם, בואו נקווה שנראה קצת מוריניו פחות ציני ויותר מחובר למציאות.

חוץ משואו, מכל הרשימה הארוכה הזאת יש בהחלט לפחות שני שמות שהם גיבויים טובים מאוד לעמדת המגן השמאלי ובעונה שתכלס אנחנו צריכים להתמודד חזק על אליפות, לא הרבה מעבר.

7. alexshw Member

אין תקדימים לפחות ביונייטד שאחרי 3 שנים של פציעות הגוף של שחקן יתיישר בכזו רמה שיממש את הפוטנציאל שציפו ממנו.
    אין לי מושג למה מוריניו עדיין מחכה לשואו. כבר רשמתי בעבר שיש מצב גם שהפציעות פגמו בכל התכונות עבורן נרכש. משהו בסגנון מה שקרה לסטרידג'.

צחקו פעם על יונייטד שיש לה מיליון מגנים שמאליים. בפועל אין אחד שמציג את הרמה הנדרשת לקבוצה שרוצה להתחרות על אליפות.

8. Sir Alex Las' Killa

אחממ ג'ונס אחממ סמולינג. שואו כולה בן 22, יכול ועוד איך יכול לחזור.

9. k_700 Member

זה לא הגיל ומה הראה עד היום שאמורים לגרום לחששות או סקפטיות לגביו.

הסקפטיות צריכה להגיע רק מהכיוון של האמון של המנג׳ר בו.

כששואו רץ מספיק זמן ברצף בהרכב הוא היה טוב יותר מכל החלופות שלנו עד מצוין.
    ואני לא מתכוון לתם לו עכשיו ריצה של שלושה חודשים על עיוור, גם חודש עם משחקים חשובים באמצע מספיק כדי להבין את זה.

הסיפורים והתדמית שמוריניו והאוהדים היצורים שלנו ניסו לתפור לו כדי להצדיק את ההתעללות שמוריניו מעביר אותו וכאילו השחקן הוא הבעיה והרשע בסיפור זה פשוט עוול אחד גדול וכרגיל בסיפורים מהסוג הזה האמץ בדרך כלל מתגלה אחרי שמוריניו מפוטר.

החשש היחיד בקשר לשואו זה אם הגוף/שרירים מסוגלים לעמוד באינטנסיביות של 4 מפעלים במשך עונה שלמה.
    זה לא משהו שהוא באמת הצליח לצלוח עד כה בקריירה אבל אני אמשיך לטעון שהאפסייד שלו שווה לפחות את הסיכון לעונה הזאת ובעיקר שיש לפחות שלושה תחליפים ראויים כגיבוי(ואני לא אתפלא לראות גם את פוסו נראה מצוין בעמדה הזאת, למרות הרגל הנגדית).

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואני אומר שאם מוריניו לא קונה מגן שמאלי בקיץ, זו הבעת האמון. וכן, אני מאמין ששווה לקחת את הסיכון הזה אלא אם קורים מאחורי הקלעים דברים שהופכים את הבחור לטוטאל לוס, וכנראה לא קורים. זה לא אומר שלא היו לו בעיות מעשי ידיו. גם ואן חאל לא היה מרוצה מאיך ששואו הגיע בקיץ הראשון שלו.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  11. alexshw Member

מה איתם? הם ממלאים אחרי הציפיות שהיו בעת הרכישה?

טוטאל לוס? לא יודע מה ההגדרה בדיוק. תיאורטית הוא כשיר לשחק כדורגל, ספק אם ליותר מחודש רצוף.
    ואו מוריניו מביע אמון. גם בפלאיני הוא מביע אמון, לא אומר שזה טוב ליונייטד. אני מכיר את הדינמיקה עם הכישרון האנגלי שנכנס ללופ פציעות ואיך זה נגמר.

12. Sir Alex Las' Killa

לא דיברנו על ציפיות אלא על כשירות. השנים ''הקשות'' של סמולינג וג'ונס לא מנעו מהם לחזור למגרשים. שחקנים יכולים להתאושש.
    לגבי הפוטנציאל - במקרה של סמולינג וג'ונס הוא אף פעם לא היה מעבר למה שאנחנו רואים כיום. בניגוד אליהם שואו כן הראה יכולת הרבה יותר טובה בעונה הראשונה וכמובן לפני שהצטרף. לחרוץ את גורלו בגיל כזה ועוד אחרי כל מה שהושקע בו זה לא רציני.

נערך לאחרונה ב: ‏26/7/17
  13. alexshw Member

ג'ונס כפי שהיה פצוע כרוני ככה גם נשאר. סמולינג? הוא היה פחות פציע בכל זאת משואו וג'ונס.

14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

סמולינג במשך כמה שנים היה פציע לא מעט (גם אם פחות משואו) והיה חלש מאוד ביכולת, ואלה הביאו לכך שכולם (כולל אני) כבר קברו אותו אחרי כמה שנים במועדון.
    ואז לפני שנתיים הוא נתן עונה באמת מצוינת, היה מהשחקנים הבולטים אצלנו, ושינה הרבה מהתפיסה לגביו.
    נכון שזה לא קורה לעיתים קרובות, וזה תלוי בעיקר בעד כמה שואו יצליח להשאיר את הפציעות מאחור (לא רק פיזית, אלא גם מנטלית), אבל מבחינת יכולת ותקרה, לשואו יש את התקרה הגבוה מבין המגינים שלנו.
    מצד שני, מניח שהשנה תהיה ההזדמנות האחרונה של שואו. אם השנה תעבור עליו עוד עונה של פציעות או חולשה בתחום המנטלי, לא חושב שהוא יקבל עוד הזדמנות אצלנו.

15. alexshw Member

סמולינג נראה מצוין בחלקים גדולים של העונה האחרונה של ואן חאל - נטו בגלל שיטת משחק חסרת פואנטה בהתקפה שרק החזיקה בצורה סתמית את הכדור אצל יונייטד וגם אז בסופה הוא פשוט הביא משחקים זוועתיים.
    בעונה שעברה הוא היה מאכזב. די ברור שהוא לא באמת שייך לרמות האלה וזה עוד אנגלי שהיה פוטנציאל מעניין ודי נשאר כזה ולא התקדם.

מצב נושא:
הנושא נעול.