מנצ'סטר יונייטד 2017/18-מוריניו מכה שנית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏9/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. oranfu Member

4-6?

ארסנל עושה רושם ייפגעו עם עזיבה של סאנצ'ז, ליברפול בינתיים לא מחזקת בכלל את הקישור וההגנה. גם טוטנהאם רק נחלשה בינתיים.

ליונייטד יש את השוער הטוב בליגה והגנה טובה באופן כללי. לבלוק הזה יצטרף עוד קשר פיזי כמו מטיץ' ולוקאקו עוד יותר מתאים למתפרצות וכדורים ארוכים ממה שהיה בעונה שעברה.
    הם יהיו מגעילים, הם יהיו משעממים והם יצברו את הנקודות (כמובן אם השופטים לא יהרסו להם עוד פעם את העונה).

owen11111, d-s ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  2. k_700 Member

אגב קצת מצחיק הדיבורים האלה על פלאיני כשהתלתל ליפה עלה היום בהרכב(כבש וסחט הצהרה ברורה ממוריניו בסיום לגבי הסיכויים שבמעבר שלו) מול הקבוצת ילדים הזאת מנורבגיה.

נצחנו 3-0, ראיתי תוך כדי העבודה את רוב המחצית השנייה.
    היינו בערך פיזיים מהם באיזה 5 לבלים.

אורן, בליברפול ובטוטנהאם גם בלי חיזוקים יש שלד, יש חיבור, יש קבוצה ויש משחק התקפה וכל זה הרבה יותר מסתם רכש והגנה פרסונלית טובה. אין תחליף לעבודת מאמן.

אני מהמר על מקום 4-5 לא מעבר ובטח שזה לא יעד שאמור להשאיר אותו כאן.

3. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לי תחושה טובה לגבי ארסנל העונה.

לפי קדם העונה גירוד הולך לסתום את הפה לכולם.

4. alexshw Member

מתרבים דיווחים על אורייה. הבעיה העיקרית זה הקושי שלו כרגע לקבל אישור כניסה לאנגליה בגלל המשפט שמתנהל נגדו בצרפת.

5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מדהים שיש כאלה שכבר יודעים איזה כדורגל נשחק העונה, ובאיזה מקום נסיים, ובאיזה מחזור מוריניו יפוטר.
    רק אוהדי האנטי מוריניו שוכחים שכדורגל זה תחום דינמי, ושלפעמים שחקן שלא מתאים לקבוצה מסוימת או לסגנון משחק מסוים, כן יכול להתאים לקבוצה אחרת או לסגנון כדורגל אחר.
    ואולי מאטיץ', ביחד עם הררה שעובד קשה ושנה שעברה עבר הסבה לתפקיד אחורי יותר בצורה מרשימה, יוכלו לשחרר לא רק את פוגבה, אלא את כל החלק הקידמי שלנו, מיקי, ראשפורד, מרסיאל ולוקאקו, להתמקד בנושא ההתקפי. למה כולם פוסלים את האפשרות שאחרי שמאטיץ יעשה את העבודה השחורה, החלק ההתקפי שלנו לא יוכל לטוס קדימה ולתת את היצירתיות שכולנו רוצים?
    מצד שני אני לא נביא זעם כמו חלק מהכותבים כאלה, סתם אחד שמעדיף קודם לראות את הקבוצה והכדורגל שלנו בהרכב החדש שלנו (עם לפחות שלושה שחקני הרכב חדשים), לפני שאני כבר קובע שיהיה כדורגל רע לצפייה או עונה של מקומות 4 - 6...

6. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

alexshw אוהב/ת את זה.
  7. alexshw Member

אגב מדובר בפרס ליונייטד

רשמי:
    https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/20424158_324908414628951_2798966567454229986_o.Xxx?oh=1d59cd7d07658790a723652a366ad4fd&oe=5A342B61

8. golding מנהלים

תתחדשו, כפי שאמרתי - הוא משדרג לכם את הקישור בוודאות, פשוט לא מספיק אם אתם שואלים אותי. אבל אני עשוי להתבדות.

אגב, החולצה שלכם מכוערת רצח.

9. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

מאוד הערכתי אותו בעונת האליפות של צ'לסי ב-2014/15, אבל שתי העונות האחרונות שלו+הגיל+המחיר הופכות את העסקה להזויה למדי, מאוד אופתע אם זה יצליח. אסתפק בחצי מההצלחה עם הנמניה הקודם במועדון:)

10. golding מנהלים

בעונה האחרונה הוא היה בסדר גמור, פשוט לא מבריק כמו בעונת האליפות הקודמת. אני חושב שהוא לוקה בחסר ככל שמדובר בהתאמה שלו למרכז קישור הכולל שני שחקנים, הוא קצת מוגבל התקפית וכשהוא נאלץ לכסות יותר מדי שטחים במרכז המגרש הוא נראה מבולבל. אם התכנית היא להציב אותו לצד הררה כשפוגבה מקבל תפקיד חופשי יותר, זה בהחלט עשוי להצליח. האם הוא השחקן שהייתם צריכים כדי לעשות את קפיצת המדרגה המיוחלת לעבר מאבק על האליפות? לדעתי התשובה היא לא. האם הוא משדרג את הקישור של יונייטד? חד משמעית.

owen11111 אוהב/ת את זה.
  11. k_700 Member

אתה שואל את השאלות הלא נכונות.

מאטיץ׳ זה שחקן לכדורגל של מוריניו ותכלס רק רלוונטי אליו ולכן-

האם הוא משדרג אותנו לכדי יכולת להתמודד לאליפות? לא.

לפיכך, בעונה שנייה אם אין יכולת להתמודד על אליפות כנראה שהמנג׳ר נכשל.

״שדרוג״ כזה( שבכלל יהיה קשה לייחס רק לו הרי הסגל השתדרג גם בהגנה, בהתקפה וכנראה יקבל עומק בכנפיים) ממקום 6 למקום 5-4 לא שווה כלום.
    אף אחד לא צריך לקבל יונייטד שהוציאה יותר ממיליארד פאונד ב4 שנים ומסיימת מקום 4.

וקצת מצחיק איך אתה מפרגן לנו פה וחוגג בת׳רד שלכם כבר חצי קיץ שיש מישהי מספיק מפגרת להעריך את הבלוף הזה ב50 מליון פאונד.

12. golding מנהלים

אני מפרגן לו גם שם, פשוט שמח שהצלחנו למכור אותו כיוון שאני חושב ש(א) הוא לא מספיק טוב לקבוצה ששואפת להתמודד על ליגת האלופות ו(ב) נביא מחליף טוב יותר כתוצאה מהמכירה הזו. למעשה, כבר הבאנו מחליף טוב יותר.

13. Andrea21 Member

אם הייתי אוהד יונייטד, הייתי שואל את עצמי למה צ'לסי מביאים את בקאיוקו ומוכרים לנו את מאטיץ' במקום שאנחנו(יונייטד) נביא את בקאיוקו?

להערכתי, הוא יסיים כמו מאטה - טוב אבל לא מספיק.

14. Raulito Madridista

לא נפלתי מהכיסא מהרכש הזה, זה גם לא מפתיע במיוחד כי זה היה באוויר זמן רב אבל ציפיתי מיונייטד ומוריניו לקצת יותר יצירתיות ולא ללכת על הבחירה הקלה. דיברו כאן על בקאיוקו ומונאקו וזה לגמרי נכון. אם נצא מנק' הנחה שזה יותר טוב ממה שיש זה אחלה אבל זו בטח לא השאיפה של מנצ'סטר יונייטד. גם אם אני לא חושב שבקבוצה כולם צריכים להיות כוכבים גדולים - מאטיץ' לא ישדרג את יונייטד ולא יקח אותה לאן שרוצים ולהיכן שהיא צריכה להיות. לא חושב שהוא מסוגל לשחזר את היכולת שלו מעונת האליפות עם מוריניו. בעונה שעברה הררה היה הדומיננטי במרכז השדה וזה אומר הכל. ואם צ'לסי בכזו קלות מוותרת על קשר ליריבה השנואה זה גם אומר משהו..

15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מילאן גם שחררה פעם את אנדראה פירלו בהעברה חופשית.

לא, אני לא אומר שמאטיץ' הוא פירלו, כמובן שלא. אבל זה שקבוצה א' מחליטה לשחרר שחקן לא בהכרח אומר שהיא יודעת משהו שאחרים לא. לפעמים דווקא אחרים יודעים.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.