מנצ'סטר יונייטד 2017/18-מוריניו מכה שנית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏9/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

מילאן דוגמא לקבלת החלטות רעה (ובפרט בשוק העברות) בשנים האחרונות של ברלו. הם גם מכרו את אאובמאינג במיליון יורו וזה על קצה המזלג.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

2. yonmu Member

ספציפית לגבי מילאן - השחרור של פירלו לא היה כזה הזוי בהתחשב באיך שהוא נראה אצלנו. סיכוי סביר מאוד שאם הוא היה נשאר במילאן הוא לא היה פורח מחדש ומילאן היתה נתקעת עם שחקן רדום וממורמר. גם המכירה של אובמיאנג היתה כשהוא עוד לא הראה שום דבר.

לגבי מאטיץ' - הסכום כמובן מוגזם אבל לגיטימי בשוק הזה. אני פשוט מנסה לדמיין איך הלך המו"מ ולא מצליח. יונייטד הציעו 30מ' וצ'לסי סרבו? גם ל35מ'? ככה זה פשוט תפח עד ל40מ' לישט? די מוזר.
    אני לא חושב שהיחס הבינארי כאן להשוואה בין שחקנים הגיוני. בקאיוקו בן 22, מאטיץ' בן 28. מנקודת המבט של מוריניו זה בהחלט עשוי להיות יתרון. בקאיוקו שיחק בקבוצה התקפית וזריזה, מאטיץ' בקבוצה שכנראה יונייטד של השנה הבאה תשחק הרבה יותר דומה לה מאשר למונאקו. בקיצור, אני בהחלט רואה איך זה מתאים למוריניו. אני לא מבין מה שחקנים כמו מחיטיריאן ומאטה עדיין עושים אצלכם, אבל עם הקשיחות של הררה ומאטיץ' יחד עם המהירות של רשפורד ומרסיאל והפיזיות של פוגבה ולוקאקו - אני בהחלט רואה כאן קבוצת מוריניו נבנית. לא יודע אם זה יספיק לאליפות (ובהתחשב בסכומים שהוצאתם - די מביך אם לא תאבקו עליה לפחות), אבל אני לא יכול להגיד שאני לא רואה הגיון בחלון ההעברות שלכם.

סיונרה אוהב/ת את זה.
  3. EO11 בפה אליל היכל התהילה

השחרור של פירלו בזמנו היה נראה צעד נכון של מילאן. אחד ההבדלים העיקריים בין פירלו של יובה לפירלו של מילאן זה החבורה מסביבו ורמת הקבוצה. אם יובה הייתה משחקת כמו מילאן של 06-10, גם שם פירלו לא היה יותר מבינוני במקרה הטוב.

אלעד אוהב/ת את זה.
  4. Sturridge Member

אם מאטיץ' יצליח לשחזר משהו מעונת 14/15 אז יהיה רכש מצוין, אולי מוריניו חושב שהוא יכול להחזיר אותו לשם.

מצד שני הוא חשב אותו דבר על פלקאו.

5. k_700 Member

תפסיקו לשכנע את עצמכם שבגלל הגיל יש איזה פרמטר שמאטיץ׳ עולה על בקיוקו בו.
    וזה לא 40 מליון פאונד.
    זה עסקה שעם הסעיפים היא 50 מליון פאונד, שכר שקרוב לוודאי מגוחך מה שבעצם אומר שגם אחרי מוריניו אנחנו הולכים להתקעצעם מאטיץ׳ לעוד הרבה מאוד זמן(או לבנות על איזה קבוצה מסין/טורקיה שתהיה מספיק מטומטמת להכנס למיטה).

6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. מדברים על 35 מיליון פאונד עם סעיפים שיכולים להביא את זה ל-40.
    2. הוא חתם על חוזה לשלוש שנים עם אופציה לשנה. כך שאם זו תהיה קטסטרופה, החוזה שלו לא יכבול אותנו ליותר מדי זמן.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  7. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא צריך להזגים עם האובר פסימיות. נכון שציפו ליותר,וזה אפילו מעצבן לקבל שאריות מצ'לסי,כשהם מביאים תותח כמו באיקיוקו.
    אבל הוא עדין שדורג עצום לעומת פלאני/קאריק. עכשיו לפחות האמצע שלכם לא יהיה רך כמו ספוג.

8. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

9. alexshw Member

פלשבקים להשעיית ריו

נערך לאחרונה ב: ‏1/8/17
  10. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

זה נשמע מטופש לחלוטין, מה הייתה הבעיה לחכות עם התמונה עם הכרזה כמה דקות?

11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני גם זוכר קבוצה ששיחררה את סתאם בשיאו וגם ויתרה על פוגבה ליובנטוס בלי מאבק אמיתי וגם מכרה את פיקה חזרה לברצלונה במחיר נמוך מאוד.

Gass12 ו-אמיר ע אוהבים את זה.
  12. alexshw Member

מאטיץ' הוא השחקן השני בלבד אחרי מלחמת העולם השנייה שמגיע ליונייטד בתור אלוף אנגליה טרי. הראשון היה אריק קנטונה.

13. k_700 Member

1.
    ראיתי דיווחים כולל בביביסי שדיברו על עסקה של 50 מליון פאונד כולל הסעיפים וזה גם הגיוני, תחילת הקיץ כבר הגשנו הצעה גבוהה מ35 מליון פאונד.
    ואני אלך לקראתך, גם ב35 מליון בקאש זו עסקה רעה כי זה שחקן עם תקרה בינונית מאוד ולעמדה סופר קריטית אצלנו ואני אזכיר שוב, אין שום משמעות בעונה הקרובה ללסיים 4 או 5.
    אתה צריך להאבק על אליפות, נקודה.

2.
    גם פלאיני חתם בהתחלה ל3 שנים והינה הוא פה מ2012.
    אני מפחד להגיש אותו בסגל גם למנג׳ר הבא.
    ראינו כבר שזה לא כל כך נדיר שמאמנים נתפסים לכל השחקנים האפורים הבינניים האלה.
    לבנות על זה שבטווח של השלוש שנים מישהי תקח אותו ואת השכר שלו-לא בונה.

14. DRORIKO Member

בהפסקה של ב"ש ראיתי יונייטד-סמפדוריה. לא במפתיע זה אותו משחק הגבהות ישן וטוב,ונראה שלוקאקו הוא על תקן VICE-זלאטן רק פחות טוב מזלאטן. במהלך המשחק צוות השידור התחיל להשפריץ על הגובה הממוצע של הסגל "קבוצה של ענקים" הם קראו לזה. מישהו צריך להסביר להם שכדורגל משחקים על הארץ ולא באוויר, להם ולמוריניו.

נערך לאחרונה ב: ‏2/8/17
  15. one united Member

זה נכון, רק בשביל זה צריך קבוצה עם שחקנים מהסוג שיש בסיטי או ליברפול ולא קבוצה של "פורוורדים" כולל הטאלנט פוגבה

מצב נושא:
הנושא נעול.