מנצ'סטר יונייטד 2017/18-מוריניו מכה שנית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏9/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Raulito Madridista

הדבר היחיד שיש להיאחז בו הוא האהבה למנצ'סטר יונייטד והטירוף סביב הכדורגל. זה מרגיז, זה מעצבן, אבל לכל קבוצה יש את השנים חרא האלה. ברצלונה לא לקחה תואר 6 עונות. היא לפעמיים סיימה במקום השני - אבל ריאל מדריד לקחה את הצ'מפיונס. היא ניצחה קלאסיקוס - אבל ריאל מדריד זכתה באליפויות. גם יובנטוס עברה קשיים גדולים אחרי שירדה ליגה, לבאיירן היו שנים שהיא הייתה הגרלה מעודפת בשלב שמינית הגמר ועוד ועוד ועוד. אני יכול להבין את התחושה שלך אבל לא להזדהות במאה אחוז משום שבתור ילד לא הייתי אובייקטיבי, הייתי עיוור סביב ריאל מדריד. בגלל זה כל פעם הופתעתי שהודחנו בשמינית הגמר ולקחתי ללב, גם אם ליברפול הציגה את מסצ'ראנו-אלונסו-ג'ררארד ואצלינו היו אלה לאס-גאגו-סניידר. אני תמיד התלהבתי רק מלראות את ראול לשחק. מסכים שגם עזיבה של אלוהים של המועדון כביכול כמו פרגוסון לא אמורה לגרום לכזו שקיעה, בטח כשהקבוצה מבזבזת עוד ועוד ועוד, אבל אין מה לעשות.

אני חושב שהכדורגל חייב להיות יותר טוב אבל כמובן שהתארים הם בגדר עדיפות. כשאין תארים אז מתנחמים בכדורגל יפה. אני מניח שמוריניו מבין שהקריירה שלו בזכוכית מגדלת והוא רוצה לנצח, ואין ברירות. גם אני הייתי בעד זלאטן ליונייטד, בדיוק מהסיבות שכתבו מעליי.

2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלישע לוי עם ההגבהות וההרחקות זכה עם מכבי חיפה בשתי אליפויות והעפיל איתה פעם אחת לשלב הבתים של ליגת האלופות.
    לא שאלישע לוי והכדורגל שלו זה כוס התה שלי, אבל אם מוריניו יזכה כאן בשתי אליפויות ויעפיל נניח לגמר האלופות, באמת אכפת לך איך זה יקרה ועם איזה כדורגל זה יקרה?

ברור לכולם שכדורגל שלילי ותוצאות שליליות יביאו לפיטורי מוריניו, השאלה מה יקרה אם מוריניו יצליח למקסם את הסגנון שהוא רוצה, לא משנה מה הוא, האם אז יצליח ואם כן מה יהיו התגובות של אותם אוהדים שמחזיקים אצבעות לכישלון של מוריניו (כשהם לא מבינים שהם מחזיקים אצבעות גם לכישלון שלנו. או שהם מבינים ומוכנים לקבל זאת שכן השנאה למוריניו מעוורת אותם ועולה אצלם על אהבה לקבוצה שלנו).

3. alexshw Member

לא עומדת מול הפועל רעננה. עומדות מולו לא מעט קבוצות עם הרבה איכות ויכולת להכות. ניתן לו כסף בשביל שחקנים שיציגו כדורגל ראוי גם כשמשחקים מבוקר. בלתי נסבל ברמות האלה לראות קבוצה שלא יודעת מה לעשות עם הכדור כשלוחצים אותה.

4. Gass12 Member

הדוגמה הכי קרובה לתרחיש אימים שעלול/עשוי היה להתרחש אצלנו היא מילאן. מועדון פאר של ענקים עם היסטוריה מרשימה והתנהלות מרשימה לא פחות עד הפנצ'ר. כולנו אוהבים להגיע אל הפסגה ולהישאר בה ולא רק בספורט. מה לעשות שלעתים החיים מזמנים לך בלת"מים שלא השכלת לצפות אותם .אז מה מרימים ידיים? כשאבא שלך שבסך הכל היה די מצליח בעסקיו ופתאום נפל ,הוא מפסיק להיות אבא?
    אני חושב שכולנו רוצים בהצלחת הקבוצה. תתפלאו גם מוריניו רוצה!!!
    למזלנו המועדון איתן מבחינה פיננסית ומשדר הצלחה למרות המדוכדכים מתעשיות ציפרקלס ושות'
    במסכת סנהדרין נאמר "מתוך שלא לשמה בא לשמה". למה הכוונה? עושים דברים בשלב הראשוני רק כדי לקבל שכר ,בשלב הבא תוך כדי תנועה
    תגיע גם ההנאה. ( אמנם מדובר בתורה אבל הרעיון זהה).
    אנחנו מועדון שאכל את כל הפרה בפרמייר ליג במשך תקופה לא מבוטלת. עכשיו תור האחרות וזה בסדר מבחינתי כי גם הם אוהבים אנטריקוט
    ונתח קצבים. יגיע גם יגיע הזמן שלנו שוב וגם אם יתמהמה? בוא יבוא!!!!

5. alexshw Member

ניצחון הליגה הכי גבוה של יונייטד מאז 14.9.2014 - אז ניצחנו בבית 4:0 את ק.פ.ר משערים של די מאריה, הררה, רוני ומאטה.
    ניצחון הכי גבוה של יונייטד במשחק פתיחה מאז 2006/07 אז ניצחנו בבית את פולהאם 5:1 - סאהה, רוני צמד, רונלדו ועצמי של פירס מול עצמי של ריו. אגב כבר בדקה ה - 19 היה 4:0.

6. k_700 Member

נצחון ממש מרשים היום.
    לא קמתי ב8 בבוקר לראות את זה אז השלמתי רק עכשיו.

משחק פתיחה, עם המון התלהבות, דחיפה מהקהל, שקשוק של כל השחקנים של ווסטהאם(לא היו קיימים).
    כולם היו טובים, לוקאקו, פוגבה ומיקי אדירים.

אבל- למרות השיא הזה מאז עונת 2006, בואו לא נשכח שבכל אחת מהעונות האחרונות התחלנו יפה כזה, קל כזה כשהמשפט האחרון של צוות השידור זה שיונייטד באה לתת הצהרה.
    הפעם אני סקפטי מתמיד, למרות שאיך שהליגה נראית זה סגל שחייב לרוץ לאליפות מכוח האיכות והעומק שיש בו.

ברור שמוריניו רוצה להצליח, לטעון טענה אחרת זה טיפשי.
    אני בטוח שרק ההצלחה מניעה אותו(כלומר לנפנף בתארים, הוא הרי עושה את זה כבר על כל תואר, "שנה שעברה טריפל") ומכאן שברור שמה שגרם שנה שעברה להתרסקות לאבדון מבחינת כדורגל ותוצאות זה חוסר השפיות שלו בגלל הדרייב להצליח, להתמודד עם הכשלונו הקודמים, התקשורת וכו וכו..

אין לי טענות אליו לרגע שהוא עשה או עושה בכוונה.
    אני טוען שמה שהוא עושה לא מספיק טוב ואם מישהו חושב שעם כדורגל של אלישע לוי שהביא שתי אליפויות באיזה ליגה מזרח תיכונית שלאף אחד לא אכפת, אפשר לדגדג פה בכלל טופ 4 אז הוא טועה.

אבל זה משה אוחיון, הוא קודם יעקוץ את כל אלה שלא חושבים כמותו, אחרי זה ישחק אותה לא קורא את ההודעות שלי, יעני מתעלם, יספר לנו כמה הוא אופטימי ובמרץ הוא יכתוב פה מגילה כמה הוא שמח שבדקנו וניסינו ומוריניו בהחלט האיש שהגיע לא צ'אנס אבל מה לעשות זה לא עבד והוא מנצ'סטר יונייטד גאה כזה עם חזה נפוח ובלי כפית של זהב בפה אז מה זה בשבילו לראו כדורגל של הפועל טייבה עם תקציב של מיליאר דולר.
    הנאומים של מר משה אוחיון הם עונתיים, עוד מעט אנחנו בדיוק נציין פה בדיוק 3 שנים לנאום הטופ קלאסX14 ומי אתם שתבקרו אותו יפישרים.

אם נחזור למשחק, באמת שהכל עבד היום.
    אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה אפילו על פיל ג'ונס יכולתי לכתוב בואנה היה לו משחק טוב, חף מטעויות.
    צריך לבדוק בארכיונים.

על לוקאקו ימשיכו לספר שהוא לא מהיר, נגיעה ראשונה ובלה בלה בלה, חלוץ על בהתהוות, המנייה הכי בטוחה בסגל הזה לעונה הזאת עם ובלי קשר לאיך נשחק.

חבל שמארסיאל שיחק רק 10דקות, מאוד מדאיג המצב שלו.
    איזה עיתונאי צרפתי שלשום זרק שלוי הציע עליו 35 מליון פאונד ונדחה(הם הציעו עליו בזמנו למונאקו שחתם על החוזה החדש).
    נקווה שהחודש הזה יעבור והוא יהיה פה, הוא חייב להיות שחקן חשוב אם רוצים להתקדם.

7. alexshw Member

במועדון ממשיכים להדגיש שמרסיאל חלק מתוכניות עתיד.

אגב האם מתחילה סדרת חינוך ללינדלוף?

8. WellNeverDie Member

לא יודע לגבי סדרת חינוך, הוא פשוט היה חלש מאוד בכל הטור וגם במשחק נגד ריאל. שישאר בחוץ, לא משנה המחיר.
    הלוואי ושגם פוגבה מידי פעם יפגוש את הספסל.

9. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

הוא באמת היה חלש בקדם עונה, אבל קשה לי להאמין. הוא בכלל לא היה בסגל היום כך שזאת בטח פציעה קלה.

10. k_700 Member

עזוב מה מדגישים.
    ברגע שאתה שומע רחשי רקע על קבוצות שמתעניינות והצעה שנדחית אפשר להתחיל לחשוש קצת.
    בסופו של יום אתה רואה את המעמד של מארסיאל חילוף 4-5 במשחק שזה בדיוק מה שראית היום, חילוף של 10 דקות אחרונות.

זה שנת מונדיאל(ובצרפת בניגוד לברזיל יש חתיכת תחרות.
    הבחור הזה כבר מזמן לא ילד והוא שווה הרבה ולהרבה קבוצות אם הוא עושה את השקלול שלו ורואה שהוא שחקן מחליף שנכנס פעם בשני משחקים ל10 דקות ופעם בכמה זמן יעלם מהראדאר לאיזה חודשיים-שלושה.
    אני לא אתפלא אם הוא ידחוף חזק למעבר.

11. alexshw Member

בסגל הנוכחי הוא הולך לשחק הרבה. יונייטד צריכה לכוון לעונה של 60 משחקים.

אמיר ע אוהב/ת את זה.
  12. Guy_D Member

טוב אז מסתבר שלינדלוף לא פצוע, הוא פשוט "לא מוכן", כמו מיקי בתחילת העונה שעברה.

אבל האמת, עם איך שההגנה נראתה היום, לא ממש בוער לשלב אותו.

13. k_700 Member

מוריניו חזר ואמר גם השבוע שיש עוד שחקן רכש אחד שצריך להגיע וזה לא למרכז הקישור ולא להגנה(ציין שלינדולף אפילו יכול לשחק בקישור בעת הצורך) כלומר זה ווינגר.

עוד ווינגר חדש, כשראשפורד בחירה גבוהה לכנף וכשאפילו לינגארד בינינו בהיררכיה לפניו זה ממש לא ישאיר הרבה למארסיאל גם בעונה שמכוונים ל60 משחקים.

14. k_700 Member

אוהו בוער.
    אל תבנה שפיל פאקינג ג'ונס יחבר לך שני משחקים כאלה. זה בדיוק לוברן TYPE.

ברור, הוא לא מוכן, יקח לו שלושה חודשים של אימונים צדדים להתרגל לפריימרליג.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  15. alexshw Member

זה יכול להיות גם מגן שמאלי. האמת זו העמדה הכי דחופה. עם כל הכבוד למשחק סולידי פלוס של בלינד היום.
    בכל אופן אין הגיון למכור את מרסיאל בכסף שלוי כביכול הציע. שוב גודל העסקה שהוא נרכש אמורה להיות אמירה ברורה.
    באמת שלוותר עליו כעת זה יהיה טו מאץ' אפילו עבור אהוב ליבי מיסטר וודוורד.

Sir Alex Ferguson ו-אדום של פעם אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.