מנצ'סטר יונייטד 2018/19-ימי סולשיאר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏22/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

יש חשש שזיזו הצליח במידה רבה כי זו חממתו וקשה באמת לשפוט אותו בצורה אבסולוטית מה גם שלפוצי יתרון בהכרת הליגה.

גם מטריד העניין ששתי הזכיות שלו תוך זריקת הליגה לפח. חשובה לי ביונייטד קודם כל תחרות על אליפות.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

oranfu אוהב/ת את זה.
  2. DRORIKO Member

לא הייתי פוסל גם אופציה של אלגרי. הוא מסיים חוזה בקיץ והלך הרוח בטורינו זה שהוא עוזב. אם כך יש 2 אופציות שעומדות על הפרק-יונייטד ופסז׳(בארסה וריאל נוהגות למנות מאמנים ״משלהם״) כמובן שזה גם תלוי במעמד של טוכל בסיום העונה.

3. k_700 Member

יתרון בהכרת הליגה לא מעניין יותר מדי.
    הליגה משתנה כל עונה ועונה.
    לא ראיתי שלסארי, קונטה, אמארי ומוריניו בעבר סבלו מזה שהם הגיעו לליגה שלא הכירו מקרוב.

זידאן מועמד מצוין אבל נראה שהוא בכלל לא רוצה את התפקיד הזה.

הרבה ידיעות מפמפמות שהתפקיד היחיד שהוא היה רוצה זה יובנטוס.והוא פשוט ממתין מהצד לראות מה קורה שם עם אלגרי.

4. Andrei Kanchelskis Member

הניצחון המרשים של התרנגולים אתמול באמירויות המחיש לי עד כמה פוצ'טינו ראוי לאמן אותנו! אני אמנם עדיין בדעה שסימאונה עדיף לנו אבל גם מינוי של פוצ'טינו יתקבל אצלי באהבה ובאהדה!

אני מקווה שההנהלה לא תעשה עוד טעות ותפיל עלינו את קונטה או זידאן שנחשבים להימורים מסוכנים וגם את אלגרי לא הייתי רוצה לראות אצלנו, מה שטוב לליגה האיטלקית לא בהכרח טוב לפרמיירליג.

5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

סימאונה הוא מינוי שנועד לכישלון בקבוצות כמו יונייטד.

ואני גם לגמריי בדעה שפוצ׳טינו טוב מזידאן.

alexshw אוהב/ת את זה.
  6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי זידאן לא על הפרק. בניגוד לפוטצ'ינו שלא יכול להגיע אלינו עכשיו בגלל שהוא באמצע העונה עם טוטנהאם, אם היינו רוצים את זידאן והוא היה רוצה לבוא אלינו אז כבר היינו מחתימים אותו ולא מביאים את סולשיאר כמאמן זמני עד לסוף השנה.

alexshw אוהב/ת את זה.
  7. Andrei Kanchelskis Member

גם קונטה היה יכול להגיע אלינו עכשיו אבל לדעתי ולתקוותי גם הוא לא רצוי אצלנו וטוב שככה.

פוצ'טינו יכול וצריך להגיע אלינו בסיום העונה מה גם שטוטנהאם אף פעם לא נחשבה ליריבה מרה שלנו ולכן סביר להניח שמעבר שלו אלינו יתקבל בסלחנות וברוח טובה.

8. סמואל אטו Member

איך אפשר להתרשם מהרזומה של זידאן יותר משל פוצ'טינו? שלוש זכיות בליגת האלופות? יש לשופטים ולשוערים יותר השפעה מזידאן.
    ומי אמר שלהצליח בריאל זה יותר מרשים מלהצליח בטוטנהאם? הכל יותר קל כשיש לך את רונאלדו.

אנשים מבלבלים בין עבודה של מאמן לזכייה בתארים. בתארים יכול לזכות גם די מתאו.

oFiRzZz ו-גלץ אוהבים את זה.
  9. Raulito Madridista

'השופטים והשוערים', נו, אבל מה יש לצפות. יש סימן שאלה מסוים גם סביב זידאן, אבל אני אחדד לך - קודם כל ההילה כשחקן עבר, זה משפיע, הוא מנהל חדר הלבשה בצורה יוצאת דופן וכמו שראמוס אמר - זה לעתים חשוב לא פחות מטקטיקה. הוא ידע לשלב את כולם למרות שחאמס רודריגס לא יסכים איתי. הנה שחקנים שהתקדמו תחתיו - נאצ'ו, קאסמירו(!), לוקאס ואסקס שלפרקים היה שחקן מצוין, גם אסנסיו היה נראה מבטיח ואיסקו ברמת המועדונים הציג את הכדורגל הטוב ביותר בחייו.
    אני חושב שזידאן רלוונטי מאוד עבור יובנטוס, שמר על קשר טוב עם המועדון ולא ברור כמה זמן אלגרי ימשיך, הוא העלה פוסט באינסטגרם מימיו ביובה, והוא גם יכול לאמן את נבחרת צרפת אם לדשאן יימאס מתישהו, זו נבחרת מיוחדת ומחוברת אליו רגשית. יונייטד? טבעי שלא יקח אותה כרגע, זה סיכון גבוה פי כמה מאשר מה שהיה עם ריאל.

זידאן ידע לשחק 4-4-2 בליגת האלופות כשהיה צריך - עם לוקאס ואסנסיו נגד פאריס סן-ז'רמן וקובא ליד קאסמירו כשאין קרוס ומודריץ'. לעתים הוא ספסל גם את בנזמה, וב-2017 עלה בגמר בלי בייל למרות שהגמר נערך במולדתו, כי איסקו היה נפלא.

10. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

פוצ'טינו או זיזו. אתם תהיו המלפפון הכי חם בקיץ. אני כבר לא יכול לחכות.

11. Andrei Kanchelskis Member

הגביע אנגלי זה כל מה שנשאר לנו להאבק עליו העונה,אם סולשאר בחצי העונה שלו כאן יביא לנו את הגביע הזה זו תהיה אחת הזכיות המרגשות ביותר.

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחת מההודעות הכי הזויות שקראתי מאז שהפורום הזה קם.
    מאמן לוקח שלוש פעמים רצוף את ליגת האלופות, לא את גביע הליגה, לא את הגביע הספרדי, אלא את ליגת האלופות. לא הבלחה חד פעמית אלא שושלת, ומתייחסים לזה כאילו זה מובן מאליו.
    רונאלדו לא שיחק בריאל לפני זידאן? היו לו 6 עונות בריאל לפני שזידאן הגיע, וכמה פעמים הוא זכה בליגת האלופות אתה זוכר? פעם אחת. בלי זידאן זכייה אחת ב-6 עונות, עם זידאן 3 זכיות ב-3 עונות.
    לריאל בכל עונה נתונה יש סגל נפלא שיכול לזכות בליגת האלופות. גם לברצלונה. גם לבאיירן. בתקופה האחרונה גם לסיטי ופריס (וזה בלי לדבר על סוסים שחורים כמו יובנטוס, אתלטיקו, דורטמונד ולאחרונה גם ליברפול שיכולות לזכות בסיטואציה כזאת או אחרת), כמה מאותם קבוצות זכו שלוש פעמים רצוף בליגת האלופות? אפילו הקבוצות הגדולות בהיסטוריה כמו ברצלונה של פפ לא הגיעו להישג כזה.
    מחזיק מאוד מפוצ'טינו, אבל בואו לא נשכח שבעונה שכל הגדולות היו חלשות הוא הפסיד אליפות ללסטר, ושתחתיו עם כל השיפור טוטנהאם עדין לא עשתה את קפיצת המדרגה והפכה לקבוצה שלוקחת תארים (אפילו בגביע האנגלי היא לא זכתה) כשהיא עדין עושה במכנסיים בכמעט כל מעמד חשוב שמגיעה אליו.

SerieA אוהב/ת את זה.
  13. סמואל אטו Member

התגובה שלך לא פחות הזויה משלי.
    למה רונאלדו לא זכה שלוש פעמים ברציפות בשנים שלפני? כנראה בגלל שהקבוצה שלו הייתה פחות טובה, נתקלה בקבוצות טובות יותר ובעיקר לא קיבלה עזרה משופטים או משוערים עם brain farts.

טוטנהאם לא עשתה את קפיצת המדרגה לקבוצה שלוקחת תארים? אולי רק במנג'ר קבוצה עם נקודת פתיחה נמוכה כזו מצליחה להפוך לאיום על תארים.

oFiRzZz ו-Scouser אוהבים את זה.
  14. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

בוא לא נעשה מטוטנהאם מסכנים. זו קבוצה שהגיעה לרבע גמר הצ׳מפיונס תחת רדנאפ, לא בדיוק השם הכי מעודכן ומתוחכם בשדה האימון.

וההיחנקות שלהם במעמדים הגדולים היא בהחלט תמרור אזהרה. עם כל הכבוד, אין שום סיבה שיפסידו לקבוצה לא מרשימה בעליל כמו יונייטד של העונה שעברה בחצי גמר הגביע.

Walkon ו-Sir Alex Ferguson אוהבים את זה.
  15. סמואל אטו Member

אם וויגאן יכולה לקחת גביע תוך כדי שהיא יורדת ליגה זה אומר הכל על מה שצריך לקחת מהמפעלים האלה.

מצב נושא:
הנושא נעול.