מנצ'סטר יונייטד 2018/19-ימי סולשיאר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏22/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. k_700 Member

בסך הכל עוד יום בחייו של אפס גמור-

2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה הנתונים האלה מעידים לנו? שפוגבה הוא אפס גדול יותר ממוריניו.
    לא נתן את הכל כשהוא הגיע בתור סוג של מנהיג לקדנציה הזאת של מוריניו? זה שהמאמן שהביא אותו פוטר זה גם עליו.
    אי אפשר לבנות על השחקן הזה, היום הוא כובש ורוקד יותר מאוחר משהו לא ייראה לו והוא יתלונן. על המגרש לפעמים מאבד כדור ומניף ידיים כמו פרימדונה. הוא מפוצץ כישרון אבל מפוצץ בעיות אישיות.
    מקווה שהמאמן הבא יקבל אותו כמנהיג.

oranfu אוהב/ת את זה.
  3. alexshw Member

עשה ב - 3 משחקים יותר מספרית, מאשר ב - 13(ועוד ב- 4 הוא לא שותף) משחקי ליגה עם מוריניו.

לא פוטר את פוגבה. הוא צריך להבחן במבחנים קשים שצפויים למועדון, אבל זה אומר שמוריניו היה המאמן האחרון שמתאים לפוגבה ובכלל שמוריניו אדם לא שפוי, שאסור לו לחזור לאמן, גם בשביל הכדורגל וגם בשביל עצמו.

4. k_700 Member

המאמן שהביא אותו היה זה שאיבד את האמון בו במאני טיים של העונה הראשונה.
    שם נוצר הפיצוץ המרכזי. וכל זה היה כי הגענו לשלב הזה שעוד מעט כל אירופה תגלה שאין לנו כדורגל אז בואו נמצא איזה שעיר לעזאזל שגם קל לתייג אותו ככזה(מוחצן, סרטונים, תג מחיר גבוה) והכל כדי לחזור למחוזות שהוא כל כך אוהב לטפח- עם כל האובי מיקלים האלה הנגרים שב2010 היו הורסים לקבוצות במרכז המגרש, מתוך מחשבה שככה נמקסם את הסיכויים.
    המאמן הקודם שיחק כדורגל פרימיטיבי ששחקן טכני כמוהו במרכז המגרש בכלל לא בא לביטוי במגרש.
    איך אתה רוצה שהוא לא יוציא תסכול?

בן אדם שיחק כמה עונות לפני שבא עם קבוצה שעשתה הכל על המגרש בדרך לגמר ליגת אלופות ובפגרות הנבחרות משחק בנבחרת שהיא ביי פאר הכי טובה בעולם ואז צריך לחזור לחרא הזה של לבעוט כדורים לפלאיני או לוקאקו ועם שני גלמים כמו פלאיני ומאטיץ' לידו.
    תראה לי שחקן נורמלי אחד ברמות האלה שלא היה מתאבד על המגרש בכדורגל הדוחה הזה?

נחיה ונראה איך הוא יראה תחת מאמן טוב שידע להוציא ממנו את הדברים הטובים וכשיהיו גם שחקנים טובים יותר לידו.

שים אותו אצלכם בשנה שעברה ולדעתי אתם אלופי אירופה גם אם קאריוס היה מכפיל את הטעויות שלו באותו בגמר.

בהודעה הבאה תכתוב לי על קארדיף,האדרספילד וברונמות'.
    ואני אכתוב לך שבעקרון אתה בהחלט צודק.
    אבל אז אני נזכר בשני דברים-
    1. איך נראינו מול כל הקרדיפים וההאדרספליות של הליגה.
    2. יש הרבה יותר האדרספילד וקרדיף בליגה ממנצ'סטר סיטי וליברפול.
    בשלב התחיה של קבוצה(לפני שלב ההבראה) אתה קודם כל משפר עמדות מול הסחורה סוג ז' של הליגה, משהו שלא היה קיים בלקסיקון שנתיים וחצי.

5. Raulito Madridista

אבל אתם בורחים מהנקודה: מנצ'סטר יונייטד לא צריכה מאמן שמתאים לפוגבה, שהוא חלק בלבד ממנצ'סטר יונייטד - אלא מאמן שמתאים למנצ'סטר יונייטד. אני חושב שהעונה העלובה ההיא בצ'לסי הייתה הכישלון האמיתי הראשון של מוריניו, והמינוי שלו לא היה הזוי, אפילו לא זה שהוא קיבל מעבר לשנה אחת, אלא זה שהאריכו לו חוזה סתם ככה באמצע יום בהיר. מוריניו עשה הכל הפוך, ופוגבה מבחינתו היה חייב להיות טוב יותר גם מקצועית - ולא חשוב באיזה עמדה שיחק, וגם בהתנהלות. אגב, הוא כבש צמד שני וזה נתון שלא היה במנצ'סטר יונייטד מאז רוני לפני הרבה זמן - וואו.
    אני כן רואה את יונייטד משחקת כדורגל קצת אחר, פחות הרמות לרחבה ופחות פלאייני וזה מעולה, והנה היא בסה"כ 3 נקודות מארסנל. מצד שני המרחק מצ'לסי גדול וזה יהיה קשה מאוד להגיע לטופ4.

6. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מבין את הנקודה הזאת, הוא שחקן כדורגל מקצועני באחד המועדונים הגדולים בעולם. מה זה איך אתה רוצה שלא יוציא תסכול? רוצה כי אתה מצפה משחקן להיות מקצוען.

שחקנים גדולים מפוגבה ב5 מידות שיחקו תחת מנג'רים גרועים יותר ממוריניו, בקבוצות גרועות בהרבה ולא "הוציאו תסכול". אני זוכר את ג'רארד תחת הודג'סון בקבוצה עלובה שמדלגת על הקישור, הוא לא היה טוב אבל הוא עדיין נשאר ג'רארד, לא מרים ידיים, צועק על שחקנים, יורד לתיקולים, לא מתחבא מהכדור, מנהיג. גם אצלכם תחת מויס שלצד הודג'סון הוא אחד מחסרי המושג הכי גדולים שדרכו במועדון גדול באנגליה שחקנים לא היו טובים אבל לא זכור לי שמישהו "הוציא תסכול", לא מבין את הקלות שבה אתה פשוט מקבל את זה כלגיטימי.

הסיטואציה עם פוגבה זו עסקה עם השטן. כרגע הוא נהנה מהחיים כי מוריניו הלך, בוא נבנה עליו עוד הרים וגבעות ונקווה שאת המנג'ר הבא הוא כן יאהב, כל עוד כן אז הכל טוב.

אתה תמשיך להגיד "שים אותו בליברפול אצל קלופ ותראה מה קורה" ואני אמשיך להגיד לך שקלופ מלכתחילה לא נוגע בשחקן כזה עם מקל ולא רוצה אותו בקבוצה שלו לא משנה כמה טוב. הוא לא עושה איתך טרייד בינו לבין ווינאלדום לצורך העניין, בחיים. לטוב ולרע זה האיש עם העקרונות שלו והדברים שהוא מקדש מעל הכל ופוגבה זה אנטיתזה למה שהוא בונה בחדר ההלבשה בקבוצות שלו. נראה איך פוצ'טינו ירגיש.

נערך לאחרונה ב: ‏31/12/18
    Sturridge, oranfu, Coutinho10 ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  7. alexshw Member

כן כמו הזאר בצ'לסי

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  8. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

יום הולדת 77 שמח לגדול מאמני מנצ'סטר יונייטד - סר אלכס פרגוסון

כמה געגוע, הערכה, תודה להוקיר והערצה אפשר לתת לבן אדם אחד.
    https://static.independent.co.uk/s3fs-public/thumbnails/image/2017/03/22/08/siralexferguson.Xxx?w968h681

alexshw אוהב/ת את זה.
  9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההתעסקות בפוגבה עושה יופי של שירות למוריניו. כי ככה מתעלמים ממה שקרה ביונייטד ללוקאקו, וממה שקרה לראשפורד, וממה שקרה רוב הזמן למרסיאל, וממה שקרה לסאנצ'ס (מכיר את התיאוריות שהוא כבר נגמר בארסנל - ועדיין, מה שהוא הראה אצלנו זה ממש מעליב), וממה שקרה אפילו למאטיץ' יקירו. והם רק הבולטים ביותר.

אז כן, פוגבה הפך לסמל של העניינים כי הוא השחקן הכי יקר, והוא הכוכב, והוא גם מוחצן יותר מאחרים והוא גם היחיד שאשכרה העז להביע רמזים של מרד (לא יותר מזה), אבל מה שקרה לו קרה לכל השחקנים בערך. וכמו שהוא השתחרר מזה ברגע שמוריניו נעלם, כך גם אחרים. אז רגע, הם לא בעיה? הם כן שחקנים שאפשר לסמוך עליהם בעתיד?

כשמדברים על על פוגבה, עוזרים למוריניו בכך שרומזים שאולי ז'וזה לא עשה עבודה טובה, אבל הוא לא האשם היחיד כי גם היה שחקן אחד שעשה בעיות. אבל אם מה שקרה לפוגבה היה "שחקן אחד שעשה בעיות", אז כל השחקנים עשו בעיות. ואז יש שתי אפשרויות - או שיונייטד מורכבת כולה מחבורה של אפסים, או שהיתה בעיה מרכזית אחת שגרמה לכל השחקנים להיראות כך, והיא המנג'ר.

עם כל החיבה למוריניו - ועדיין יש כזו, למרות הכל - הבעיה לא היתה בשחקנים. זה לא אומר שהם מושלמים, אבל הם עשו מה שהם יכולים, פלוס-מינוס. כמות המהפכים שעשינו בשנה האחרונה היא עדות לכך. החבר'ה נתנו מה שיש להם, אבל יש גבול לזה כשהמאמן שלך רק מקשה עליך במקום לעזור.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  10. סמואל אטו Member

למה שהוא יתן הכל?
    הקבוצה על הפנים, המאמן יוצר אווירה מגעילה, החשק שלך למשחק כמעט לא קיים והמומנטום הוא שלילי.
    אם אתה רוצה רובוטים בתור שחקני כדורגל, אז תצטרך לחכות עוד כמה שנים, עד אז הכדורגל ישוחק ע"י בני אנוש שהרגשות שלהם משפיעים על היכולת שלהם.

11. k_700 Member

מוייס שהיה אצלינו והודג'סון שהיה אצלכם ממש לא דוגמא למנג'רים גרועים ממוריניו(שהיה אצלינו).
    ג'רארד שחקן אחר, מקומי, אנגלי, כל הקריירה שיחק עם הנגרים האלה בליברפול, קפטן.
    לא דומה בכלל.

הטרגדיה פה שאפילו אתה לא שם לב אליה זה שפוגבה ביונייטד שיחק עם המון שחקנים טובים, שיחק עם קבוצה שב-5 שנים הושקעו בה מעל ל500 מליון פאונד אבל שיחק בקבוצה ששיחקה בדיוק כמו שהמנג'ר שלה רצה ועם השחקנים שהוא בחר לקדם(פלאיני, יאנג,זלאטן בכוח בעונה הראשונה ועוד).

אני מכיר לא מעט שחקנים מצוינים בעולם שהיו מגיבים בדיוק כמו פוגבה לכדורגל כזה או גרוע מזה דוחפים למעבר מהיר מאוד ומכוער מאוד.
    הקריירה של כדורגלן היא לרוב קצרה משל מאמן.

הבנתי כבר שהדרישות שלך משחקני כדורגל הם אולד סקול ומסונכרנות רק לאמונות שלך.
    האזארד נתן את העונה הכי גרועה בקריירה שלו תחת הכדורגל המדכא(זוכר את זה? איזה שער אחד מסכן בליגה),
    גם הוא איזה אפס לא מקצוען? מישהו זוכר לו את זה בכלל היום? קלופ בטח היה מעדיף איזה דאונינג או דירק קוייט על האזארד אחרי העונה הזאת, לא?

יונייטד לא צריכה כמובן להביא מנג'ר לפוגבה. זה לא מה שאמרתי.
    יונייטד צריכה להביא מנג'ר טוב שלכל שחקני ההתקפה יחזור החשק לחיות, פוגבה יחיה עם זה נהדר.
    באווירה טובה הוא נהדר, כמו כל שחקן נורמלי.

אפשר לבנות עליו הרים וגבהות כשאתה שם אותו במרכז הקישור ליד שני גלמים(פלאיני ומאטיץ'). הוא לא קשר מרכזי שמסוגל לנהל ברמה הכי גבוהה משחק מאחור בלי עוד מישהו שיעזור לו.
    זה לא התפקיד שלו על המגרש, לא כל קשר יכול לעשות את זה. הוא כן קשר איכותי מאוד כשהוא משחק למעלה בקבוצה שמסוגלת לעשות משהו כקבוצה למעלה.

נערך לאחרונה ב: ‏31/12/18
  12. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

הזאר דוגמא מצוינת לאיך אתם אונסים את ההיסטוריה כדי שתתאים לאג'נדה. השוואה מגוחכת בינו לבין פוגבה כי זו כאילו השוואה שבאה להגיד שהחטא היחיד של פוגבה בעצם היה ששיחק לא טוב, כמה אפשר לעצום את העיניים? הוא לא ניסה, לא שיחק בשביל הקבוצה, ומעבר לכל זה היה מעורב בסאגה מתוקשרת מעייפת עם מוריניו וכמה שהייתם רוצים להתעלם מזה - זו סאגה שהיו בה שני צדדים שמטיחים חרא אחד בשני ולא רק אחד.

לא הייתה אצל הזאר טלנבולה כזאת ושום דבר דומה בכלל, הוא סתם הציג יכולת נוראית כמו שחקני התקפה רבים וטובים לפניו ואחריו תחת מוריניו שנכשל בלהוציא מהם משהו. כמו שאצלכם היו שחקנים אחרים שגרועים או לכל הפחות לא קרובים לממש את הפוטנציאל וברור לחלוטין שלא נהנים לשחק תחת מוריניו ולא היו במקרה שלהם סאגות כאלה. אני ראיתי את ראשפורד ומרסיאל מורידים את הראש ועובדים כשקוראים להם למרות כל החרא, אלה שחקנים שאין אף סימני שאלה לגבי הגישה שלהם.

Coutinho10 ו-oranfu אוהבים את זה.
  13. oranfu Member

מוריניו אולי האשם העיקרי, אבל הקלות שבה אתם פוטרים את השחקן ששמו עליו כזאת חבילה כלכלית והביאו אותו בשביל להיות הפנים של המועדון מדהימה אותי.
    כלום ושום דבר, אפס מוחלט אצל מוריניו ותוך משחק אחד כבר רוקד. מה זה? הייתי אומר שלבחור אין שום בושה לעשות את הריקודים האלה של יצור מהתחת אחרי שמבקיע נגד הקבוצה הכי חלשה בליגה אבל האוהדים מתמוגגים.

הכי מוכשר שיש, אבל זה אופי עלוב והאמת? לדעתי מעורר המון סימני שאלה לגבי ההתאמה שלו למועדון בטופ העולמי.

הזכירו פה את קין. קין היה מפרק לו את הרגל בעצמו.

14. Clichy COYG

בורנמות' הכי חלשה בליגה?

בסוף המטרה היא לא להביא את פוגבה לקצה, לראות איך הוא מגיב ולשפוט אותו בהתאם אלא להפיק ממנו את המיטב. הוא כבר הראה בקריירה שלו שהוא ניתן לאימון (למרות נטייה לBrain farts) ככה שאני לא רואה סיבה להעיף אותו. אז אולי הוא לא יהיה הג'ררארד של המועדון (לא רלוונטי גם כמה שמו עליו, בשביל יונייטד זה כסף קטן) אבל הוא בהחלט יכול להיות שחקן מפתח גם ביונייטד ששואפת להיות מס' 1.

15. k_700 Member

הזכרון שלך קצר.

לך ותקרא שוב את כל החרא שיצא מהחדר הלבשה שלהם מהכיוון של האזרד על מוריניו.
    למה האזרד נראה לך מנסה באותה עונה עלובה? הטענות כלפיו היו שהוא לא מנסה לבקש את הכדור, בורח ממנו, משחק בלי חשק, מאבד בלי חשק, שם זין ושולח סימנים של תעיפו אותי מהגהנום הזה פה.

מקרה קלאסי של זכרון קצר אתה.

הטלנובלה האזרד, ססק, קוסטה מול מוריניו הייתה לא פחות רועשת מזו של פוגבה מוריניו.

מצב נושא:
הנושא נעול.