מנצ'סטר יונייטד 2018/19-ימי סולשיאר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏22/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. קשר שמאלי Member

זה גם ברור שראשפורד לא יכול להיות שחקן הרכב בברצלונה

2. k_700 Member

לא מאמין שראשפורד זה מסוג השחקנים שיעזבו מיוזמתם את הקבוצה, הוא פה מהשנייה ששלפו אותו מקבוצת הילדים של מוס שזה למעשה להיות בקבוצה מגיל 0.
    קשקושים של לפני מפגש מול ברצלונה(גם אנחנו חטאנו בזה בעבר כיד להוציא שחקנים אצל היריבה משיווי משקל) בתערובת של דסקוסים על חוזה חדש.

האם הוא מתאים לקבוצות גדולות יותר? לדעתי מבחינת כשרון- כן.
    הבן 21, 4 עונות של קריירה(כמעט) צריך לבוא עם כוכבית שמה-4 עונות האלה שנתיים וחצי הוא שרד תחת מוריניו.
    יש לו עוד המון לאן להשתפר והכיוון הוא חיובי, הוא לא רחוק בכלל מלהיות חלוץ שיכול לתת לך מספרים של 20 שערים על פני עונה שלמה.
    וביחד עם המהירות, האפשרות לשחק איתו גם באגף או מאחורי חלוץ, טכניקה טובה, חוזק, גובה, זה בהחלט מצרך שבקבוצות טובות יחפשו.
    לא מאמין שאנחנו בכלל נחשוב בכיוון הזה.

בדיוק כמו שליברפול לא תתן את ארנולד לשום קבוצה והשחקן לא ירצה לעבור משם, למרות שארנולד הפרוספקט הכי גדול באירופה לעמדה שלו והרבה קבוצות צריכות מגן ימני.

3. oranfu Member

הרבה פוטנציאל יש לראשפורד, אבל מספיק בשביל מועדון שמחפש יורש לאחד מגדולי החלוצים של העשור האחרון? תהיו רציניים, ראשפורד לא באותה ליגה.
    ברצלונה זה מועדון שיחפש את הקרם דה לה קרם. זה לא ראשפורד, לפחות עדיין לא.

4. k_700 Member

גם בוסקטס אחד מהקשרים האחוריים הגדולים בעשור האחרון, לא מפריע להם לקנות קשר הולנדי בן 21 עם עונה וחצי טובה בקריירה כמחליף בשבילו.

אתה יודע מתישהו צריך להביא מחליף.
    סווארז עדיין לא גמר את הסוס, רחוק מזה.
    יש לו לדעתי לפחות עוד שנתיים בטופ, בזמן הזה אתה בהחלט יכול לקחת פרוייקט שאולי בעוד שנתיים יכנס לשנים הטובות שלו.

וזה עדיין לא אומר שאני חושב שהם באמת מתעניינים בראשפורד, סתם קשקושים לדעתי, הוא לא באמת על המדף.

5. oranfu Member

דה-יונג הוא לא לחלוטין קשר אחורי והוא מיוחד (מאוד).
    ראשפורד חלוץ שלא מבקיע קרוב למספיק עם כל הכבוד למהירות ולקור הרוח. אתה באמת חושב שהוא חלוץ ברמה של ברצלונה?

צריך מחליף, סוארז בירידה, אני מסכים. אני פשוט לא משוכנע שראשפורד הוא הטופ של הטופ וברצלונה יכולה להרשות לעצמה ללכת רק על הטובים ביותר.
    סוארז לקראת הסיום וגם מסי כבר לחלוטין לא ילד. הם צריכים את הטובים ביותר, סקוררים מוכחים שיחליפו אותם וראשפורד כרגע נראה רחוק מזה.

אני גם לא חושב שהוא על המדף. בעיקר בלבולי שכל של צהובונים.

6. Clichy COYG

אני חושב שאצל ראשפורד זה נטו עניין הגיל. הוא כולה בן 21 ובתודעה זה מרגיש כאילו עבר עשור מאז שעלה לבוגרים. לצורך העניין אני לא חושב שסטרלינג בגילו היה יותר טוב (ואם כן אז ממה בקצת).

ע"פ יכולת ולא פוטנציאל זה ברור שהוא לא מתאים להיות חלוץ פותח בברצלונה כרגע.

7. Sir Alex Las' Killa

כרגע הוא בקלות יכול לפתוח שם בשמאל במקום קוטיניו. מן הסתם שבחוד הוא ישחק רק שסוארז ינוח... לא הייתי מתייחס לשמועות כאלו ברצינות.

8. k_700 Member

דה יונג שיחק בקביעות בשנתיים וחצי האחרונות כשראשפורד עבר את הSCHOOL של מוריניו.
    הוא מיוחד, אבל רחוק מאוד מלהיות איזה מוצר בטוח על המדף או כזה שבאמת יתאים להחזיק קישור אחורי(ממנו גם מצפים לפליימיקינג- אללה צ'אבי).
    שלא תתבלבל, גם תפקיד הקשר המרכזי "לעשור הקרוב" בברצלונה הוא תפקיד מאוד מאוד תובעני וכרגע מה שיש לדה יונג זה בעיקר פוטנציאל להיות שחקן שיתאים להם.
    ברצלונה שילמה והרבה על הפוטנציאל חסר הנסיון הזה שעוד ממש רחוק מלהיות מחליף לגטימי למנייה שהייתה בטוחה בשבילהם יותר מעשור- בוסקטס.

סווארז בירידה אבל עדיין חלוץ קטלני שאני בטוח שאפשר לסמוך עליו במאני טיים של העונה. חלוץ צעיר מאחוריו מוריד את הנטל על הברכיים שלו בכל מיני משחקים שדחפו אותו אליהם כי אין להם אופציה אחרת.

לא יודע אם אוטומטית ראשפורד נכנס שם בשמאל אבל תיאורטית הוא אופציה לאגף שמאל לא פחות משדמבאלה הוא אופציה לגטימית(לדעתי ראשפורד שחקן מוכן יותר).

כמובן שהכל פה תיאורטית, לא מאמין שיש חצי אחוז שהם באמת מתעניינים בו ושאנחנו בכלל שוקלים למכור(או לחילופין, שהשחקן היה רוצה לעבור).

9. סמואל אטו Member

בארסה אכן תביא את הטופ של הטופ, ולא שאני מאמין שראשפורד יגיע, אבל בעיני הוא לחלוטין הטופ של הטופ של החלוצים בגילו ובזמינות השוק.
    השמות החמים הם לוקה יוביץ', מקסי גומז וטימו וורנר. אני בטוח שאם ראשפורד היה משחק במקומם באותם קבוצות הדעה לגביו הייתה הרבה יותר חיובית.

10. alexshw Member

11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

תחליפו תכותרת, אולה מונה רשמית למאמן הקבוע בחוזה לשלוש שנים.

12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

הייתי הולך על פוצ'טינו.
    אם הוא לא בעניין, אז סולשאר מינוי סביר.

13. alexshw Member

העניין פה יותר עמוק מפוצ'טינו או אולה. זה ניהול מכבי חיפה.
    מנצ'סטר יונייטד ב - 18.12 - נמנה מנהל מקצועי לפני שנחליט על מנג'ר קבוע.
    מנצ'סטר יונייטד ב - 28.3 - ניצחנו מספר משחקים. לא צריך שום שינוי.

זה שוב לא החלטה ניהולית, אלא פשוט לזרום עם המציאות וללכת על הפתרונות הכי קלים ומיידים. אם סולשאר מאוד טוב בבניית קבוצה דיינו. זה יכול לעבוד.
    אני חושש שנקבור אותו. מוריניו או ואן חאל היו פה נטע זר. על סולשאר אני מאוד אצטער אם לא יעבוד.

נערך לאחרונה ב: ‏28/3/19
    סולשאאאר ו-אמיר ע אוהבים את זה.
  14. Raulito Madridista

קצת באיחור אמנם, ועדיין: השבוע חלפו 16 שנה מהשער הענק של רוד ואן-ניסטלרוי נגד פולהאם ב-2003

ואן ניסטלרוי היה ידוע כמכונת שערים עוד מהרגע הראשון: בימין, בשמאל, בנגיחה, בפצצה לחיבורים, בסיבוב על הבלם, אך השער ההוא היה די לא אופייני - שער עצום בדריבל כשהוא לוקח כדור ממחצית המגרש ואף אחד לא מצליח לעצור אותו, ושלושה-ארבעה שחקנים נותרו חסרי אונים. מיותר לציין שהשער הזה נבחר לשער היפה ביותר בחודש. רוד כבש באותה עונה 25 שערי ליגה והיה מלך השערים כשהוא מקדים את הנרי וכמובן שיונייטד זכתה באליפות. מנגד, הוא לא נכלל בנבחרת העונה, שם היו הנרי ושירר - תמוהה. בסה"כ היו לו 95 שערים ב-150 הופעות בפריימרליג, ובמדי מנצ'סטר יונייטד כבש 150 שערים ב-219 משחקים בלבד, אחד מהגדולים בתולדות המועדון. באותה עונה, 2002/03, כבש 44 שערים.

15. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

כמה שאני אוהב את סולשיאר זה מרגיש לי כמו החלטה רעה שעוד נתחרט עליה. זה דבר אחד לבוא אחרי ההרס של מוריניו ושההתקפה תיראה יותר משוחררת לתקופה, ודבר אחר לגמרי להתחיל עונה ולבנות קבוצה. ממש לא אופתע אם זה ייגמר בהתרסקות ופיטורים מהירים ועוד עונה אבודה.

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.