מנצ'סטר יונייטד 2018/19-ימי סולשיאר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏22/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזו קבוצה פופוליסטית יא אללה

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk

oranfu ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

נחמד, כי זה נחמד.

מקצועית, לא פתרנו כלום.

4. k_700 Member

העיתוי מזכיר קצת את הארכה שעשו למוריניו.
    הפסדים, מאמנים טובים על המדף, לא תקופה טובה כביכול.

לא אוהב את המינוי הזה שנראה לי פזיז מדי כשיש פוצ'טינו שבוודאות לא הולך לריאל מדריד.
    לא מאמין שבאמת ניסו להביא את פוצ'טינו ובטח שדברים היו יכולים להיות יותר ברורים לגבי הרצון שלו להשאר שם אחרי שהעונה תגמר.

כתבתי על זה לפני חודש שיכול להיות שעם כל הרומנטיקה נצטער על זה כי לקיץ הקרוב מעט מאוד קבוצות גדולות יצטרכו מאמן חדש ומעט מאוד יפזלו לפוצ'טינו.
    תלכו חצי שנה קדימה ופתאום הגלגל יכול להסתובב, הטיימינג זה כל הסיפור.
    כמו שגיל כתב, אם לא הייתה את אופציית פוצ'טינו אז זה מינוי סביר.

על הנייר סולשאייר עשה מספיק שינויים כדי לקבל לפחות קיץ אחד בטח בהשוואה לסטנדרטים ששלושת המאמנים לפניו הציבו.
    אבל המתמטיקה פה לשם שינוי הייתה צריכה להיות שונה, הלכו על משהו קל מדי שיתקבל בברכה על ידי 99 אחוז מהאוהדים שלנו.
    ואני תמיד אומר שמה שמתקבל כקוצנצזוס אצל האוהדים המטומטמים שלנו הוא לרוב- טעות.

5. אדום של פעם Member

אני חושב שמינוי קבוע של סולישאר יכול להיות יותר מתקבל על הדעת אם עד הקיץ ימונה מנהל מקצועי מוכח.

אני חושב שיש הבדל גדול בין סולישאר כמאמן ראשי בלי מנהל מקצועי איתו בקבוצה לעומת סולישאר כמאמן ראשי כשיש מנהל מקצועי בקבוצה.

אני חלוק בדעתי לגבי המינוי הקבוע.
    אם ללכת עם הלב אז אני כן רוצה שסולישאר ישאר ולא צריך לפרט למה כי זה מובן.
    הראש לא בטוח שזו ההחלטה הנכונה, אין לו ניסיון באימון קבוצה בסדר גודל הזה. והשיפור איתו בחודשים האחרונים בקבוצה כשאין עליו לחץ זה אחרת לגמרי מאשר תחילת עונה חדשה כשיש ציפיות ולחץ עצום מצד התקשורת. בקיץ נצטרך לחזק את הסגל ואני בכלל לא בטוח שאולה הוא האיש הנכון. אבל היו גם בעבר כאלה בלי ניסיון שהתגלו כהצלחה. בכדורגל אי אפשר לדעת מה יהיה.

אבל שורה תחתונה מנהל מקצועי לצד סולישאר באמת יוכל לעשות את ההבדל ולעזור בכל מה שקשור לחיזוק הסגל, תכניות לטווח רחוק ולסולישאר יהיה עוד גורם מקצועי בכיר להתייעץ איתו.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

6. alexshw Member

כבר קבעו מאמן, הוא כבר מדבר עם וודי על מטרות רכש. מה יקבע מנהל מקצועי בקיץ? את צבע נייר הטואלט? לא הייתי רוצה אדם שיסכים להיות פודל.
    אם היו מעוניינים בשינוי ניהולי, כבר היו מבצעים את המינוי.
    וודי לא רוצה לשחרר שליטה.

7. אדום של פעם Member

אם ימנו עכשיו מנהל מקצועי מן הסתם שהוא יעבוד בשיתוף פעולה עם סולישאר ולא יהיה פודל. זה שוודי כנראה לא רוצה מנהל מקצועי זה משהו אחר. אמרתי מה אני חושב שנכון לעשות.

8. alexshw Member

כל מנהל מקצועי אמור לעבוד בשיתוף פעולה עם הצוות. השאלה מה אתה רוצה שיעשה? מה הסמכויות?
    בדיוק גם קראתי איזה כתבה שיונייטד לא יודעת אפילו להגדיר בכלל מה רוצים מכזה אדם.

לעבוד עקום או לעשות משהו למראית עין זה גרוע. ושוב זה מכבי חיפה 2016-2018. היא סיימה הכי נמוך ב30 שנה רק בגלל הסלט.

9. אדום של פעם Member

מנהל מקצועי שיהיה אחראי על נושא הרכש, מבחינת שחקנים שמגיעים לקבוצה, חוזים שחותמים איתם, נושא החידוש חוזים של שחקנים בסגל.

בנוסף, שיבנה תוכנית מסודרת לחלון העברות מבחינת איזה עמדות צריך לחזק, איפה צריך לעבות את הסגל, כמה כסף משקיעים, כל זה תוך שיתוף פעולה עם סולישאר ו-וודי.

10. alexshw Member

שוב גם אדם כזה היה צריך כבר לבוא. כי טורחים עכשיו.
    החלון באנגליה הכי קצר. מה זה יעזור שהוא יבוא ביוני-יולי?

11. אדום של פעם Member

אם הוא יבוא עכשיו וכבר יתחיל לעבוד זה עוד בסדר. אבל כן, ברור שהיה עדיף שהיה מגיע יותר מוקדם.

12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי מושג מה קורה מאחורי הקלעים, וזה שיש שקט תקשורתי בעניין המנהל המקצועי לא אומר הרבה. אבל אני לא אופתע אם אנחנו באמת עושים "מכבי חיפה", כמו שאלכס אומר. רצו לשנות, אבל בא מאמן, חיבר ניצחונות, אז יאללה - מניחים/מקווים שזה כל מה שצריך.

זה מצב סביר שאתה מביא מנהל מקצועי אחרי שכבר יש לך מאמן, כי לפעמים כבר יש לך איש טוב על הקווים. אבל הרעיון שלי של מנהל מקצועי לא היה רק איש שיעזור למאמן עם רכש וכדומה, אלא שיהיה מעל המאמן. שיתווה סגנון שעל פיו ייבחרו המאמן והשחקנים. שיהיה גם בעל סמכות בנוגע למינוי המאמן (כי בזה, יותר מהכל, נפלנו בגדול בשנים האחרונות). או החלפתו. ואם היה לך מאמן זמני כמה חודשים ונתת לו חוזה קבוע מבלי לנצל את הזמן הזה לסגור עם מנהל מקצועי ולקבל את הסכמתו למינוי המאמן, אז אומר דרשני.

alexshw אוהב/ת את זה.
  13. one united Member

מי המנהלים המקצועיים של קלופ ופפ? יש דבר כזה?ואם כן , הם קובעים להם משהו בעיניני רכש למשל?

14. alexshw Member

ברור שיש. בסיטי צ'יקי בגיריסטן בכלל הכין את הקרקע לפפ.
    בליברפול מייקל אדוורדס.

מנצ'סטר יונייטד מועדון מיושן שחי בציפיה לאיזה פרגי חדש. אבל אין לה אפילו אנשים בעלי ידע רלוונטי שיבחנו את המועמדים לאימון נכון.

נערך לאחרונה ב: ‏28/3/19
    קשר שמאלי, oranfu ו-אמיר ע אוהבים את זה.
  15. סולשאאאר Member

Meh.

מינוי סביר. תהיה לנו גם עונה סבירה בעונה הבאה.

בעניין ה DoF אני נוטה לחשוב שצריך אחד כזה, מהסיבות שאמיר כתב כמה הודעות למעלה.

נראה איך המועדון יתפתח בכיוון הזה, אם בכלל. אני פסימי משהו.

cheddar אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.