מנצ'סטר יונייטד 2018/19-ימי סולשיאר

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Michael Carrick, Jul 22, 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. k_700 Member

בפעם האחרונה סגרו עם מוריניו הרבה לפני שלא היה סיכוי מתמטי לטופ 4.

עם ואן חאל עפת בכלל ממש בסוף על הפרש שערים ומוריניו כבר היה כמעט חודשיים וחצי סגור.

יכולות להיות אלף סיבות למה הוא עדיין פה.
    יכול להיות גם שהמאמן הבא רוצה להגיע אחרי ינואר ומשקיטים את זה.
    עדיין הוא היה חייב לעוף מפה וכשקאריק או מאמן זמני אחר מאמן עד אז.

2. alexshw Member

זה לא משנה שהיה ידוע מהחורף שואן חאל לא ישאר. יש עובדות ברורות לגבי עיתוי הפיטורים.
    האם הפעם יכול להיות שונה? תמיד יכול להיות. אבל אנשים מנתחים את פעולה ה"הנהלה" (לא באמת הנהלה כי הם לא באמת מקבלים החלטות ניהוליות ראויות) לפי מקרי עבר.
    יכול להיות תמיד שהספונסרים יבואו לבנקאי וידרשו ממנו לפטר ואז הוא יפטר.

3. Andrei Kanchelskis Member

אני מקווה שהסיבה היחידה שמוריניו לא עף מאיתנו עכשיו היא רק בגלל שדייגו סימאונה לא יכול לעזוב עכשיו את אתלטיקו מדריד...

4. alexshw Member

"מעולם לא דיברתי איתו מאז וגם לא מתכוון ללחוץ לו את היד"
    Sir Alex Ferguson: Jim Leighton will never speak to former manager again - BBC Sport

ג'ים לייטון, השוער של אברדין בתור הזהב של פרגי והשחקן היחיד שהוא הביא משם(סטראכן בא לפני פרגי והעברתו של מקליש בסוף לא יצאה אל הפועל) הודח כזכור מהשער אחרי המשחק הראשון בגמר הגביע ב - 1990 ובתום העונה נזרק למעשה מהמועדון, כל זה אחרי שנתיים כושלות בהן יונייטד מסיימת הכי נמוך מאז העליה האחרונה.

לא יודע מה היה שם ביניהם, אבל ההחלטה של פרגי הייתה מאוד מתבקשת. בדיוק בגלל שלייטון שיאן ההופעות של הנבחרת, אומרים שסקוטלנד אף פעם לא ידעה לגדל שוערים גדולים וזה אחד הגורמים הבולטים לכשלונותיה בטורנירים גדולים.

Last edited: Dec 1, 2018
  5. סמואל אטו Member

זה מה שאתה רוצה במקום מוריניו? עוד מישהו שיוציא לכם את הנשמה בזמן שאמורים לשחק כדורגל?

6. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

כרגע רובנו במצב שניקח גם את קישקשתא במקום מוריניו אבל מסכים. מאמן גדול, לא מה שאנחנו מחפשים.

7. k_700 Member

הנשמה כבר לא קיימת שלוש שנים,
    כולם מתגעגעים לתחושה ההיא שאלוהים יעזור לנו עד שהנשמה תצא.
    לפחות שתחזור הציפיה.

הקבוצות של סימאונה משחקות כדורגל וכדורגל תחרותי שזה הכי חשוב.
    אלו קבוצות שבנויות על הגנת עלית, שמוצאות תשובה תוך כדי משחק דרך ההגנה.
    זה מנוגד למה שהקהל של יונייטד "אוהב", אבל זה לא מנוגד לרעיון הכללי של ווינריות בכל מחיר ומשחקים עד השנייה האחרונה וזוכים בכל צורה וכו וכו...

ההגנה של הקבוצה של מוריניו היא עלובה בכל קנה מידה.
    כל כך עלובה שהיא גם מאולתרת, לא קבועה ומציגה אחרי כמעט חצי עונה הספק של יחס שערים שלילי, לא פחות ולא יותר.

אתלטיקו בירידה בשנתיים האחרונות, היא הרבה יותר פגיעה אבל זו קבוצה שיודעת לצאת ממשברים, שיש לה תשובות, ששומרת על לבל תחרותי, שיכולה להיות סיוט בכל מגרש ומול כל יריבה.
    איפה זה והסדין אדום AKA שטיח פרוס, הקבוצה של מוריניו, שיכולה להרמס על ידי כל קבוצה בליגה, גם אם בכל העונה הבקיעה עשרה שערים וניצחה משחק אחד עלוב מ17 משחקים?
    עולם אחר.

סימאונה לא רלוונטי, לא מאמין שמישהו בכלל מעלה את השם שלו כמעומד וחבל.
    בהחלט ראוי, בהחלט מבטיח, בהחלט מאתגר.

8. סמואל אטו Member

לא צריך את סימאונה בשביל כל מה שאמרת.

9. Ajax Amsterdam Member

אתם במצב כל כך גרוע שאני חושב שאייאקס אולי יכולה לעבור אתכם בשמינית הגמר. כל דבר יהיה יותר טוב ממוריניו למרות שאני לא רואה מאמן אחד שמתאים ליונייטד חוץ מפוצ'י או אדי האו.
    אדי האו לפי דעתי שווה הזדמנות ביונייטד

10. k_700 Member

כשאומרים לי שלא צריך את סימאונה או כל מאמן גנרי אחר אני מתחיל לחשוב שהמאמן הנוכחי הוא לא הדבר הכי נורא לאימון המועדון הזה.
    צריך את סימאונה כי הוא מאמן עלית בכדורגל העולמי וזה בטח יותר טוב מהמאמן הכי גרוע שאי פעם אימן אותנו/אימן קבוצה של 200+ מליון פאונד תקציב שנתי.

אגב, אני מקווה שהרעיון הכללי הזה שבנו פה בקיץ תזה שלמה על עבודה של מאמן בעקבות המקום השני השקרי הזה ופער 19 מסיטי מתפוצץ לרסיסים אצל כולם.
    אשכרה מחזור 14 וכבר 16 נקודות מסיטי וזה מתפוצץ בפרצוף של כל אלו שסיפרו לי על התקדמות, עבודה של מאמן וכל מיני שקרים והמצאות.
    אנחנו בקצב שבסוף העונה לדבר על מרחק 30 מסיטי לא תהיה מילה גסה.

למעשה בכל עונה אחרת אנחנו כרגע קבוצת תחתית טיפוסית גם במיקום.

11. k_700 Member

אייקס הרבה יותר טובה מאתנו העונה.

אייקס הנאיבית והצעירה מלפני שנתיים לא באמת נפלה מאתנו בגמר ההוא. אנחנו לא התקדמנו מילימטר קדימה מהגמר ההוא.
    אייקס של השנה היא קבוצה איכותית עם מחץ בהתקפה, יכולת לאיים עליך גם במצבים נייחים, נסיון לא מועט וגם מראה שטקטית היא מצליחה להתכונן לכל יריבה.

היא הרבה יותר מסוכנת מסביליה של העונה שעברה שאלמלא דה חאה הייתה מסיימת איתנו סיפור כבר במשחק הראשון.
    מכאן, ברור שנבעט על ידי קבוצה ברמה של אייקס.

12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אדי האו המאמן הכי טוב בעולם? למה ללכת עליו?
    צריכים ללכת על מי שחושבים שהכי טוב, חוץ מאיזה 3-5 שמות שאי אפשר להחתים.

סטייל של מאמן זה לא אובר רייטד, אוהדים רוצים להנות במשחקים אבל נראה לי שניתוח של סימאונה בתור "בונקריסט" הוא ניתוח מאוד שטחי. לא מרימים את אתלטיקו מדריד להצלחות כאלה עם יכולות אימון חד מימדיות.

13. Ajax Amsterdam Member

אני צופה אדוק של הפריימרליג מאז שאני ילד קטן וגדלתי על רוני וואן ניסטרלרוי, על סטיבי ג'י האגדי, למפרד וטרי,ואפילו לי קשה לראות את המצב של יונייטד. מוריניו אולי היה מאמן גדול אם הוא היה יודע להתאים את עצמו לכדורגל של היום.
    אני חושב שאדי האו שווה הזדמנות הרי עם מורינו במילא יונייטד לא תגיע לכלום עדיף לקחת סיכון

14. k_700 Member

לגמרי שטחי.
    מכל הביטול הזה לסימאונה(לרוב חוזרים לאותו דיון אחת לחודש, חודשיים) אפשר לחשוב שהקבוצות שלו רק מתבנקרות משחק שלם ואז שמות לך איזה שער מכדור קרן.

אתלטיקו היא יריבה שיודעת להתיש נפשית את הקבוצה ממול, יודעת לשחק על החולשות שלה, יודעת להוציא מתפרצות בדיוק בדקות שצריך לשים רגל על הגז.
    יודעת להיות סוס שחור במגרשים קשים, יודעת לצאת מבורות(,תראו איך הספידו אותם אחרי ההפסד 4-0 לדורטמונד).
    זו אופי שיוצק מאמן בקבוצה, זה לא מקריות.

מוריניו יותר משהוא נכשל הוא בכל דקה שלא מעיפים אותו מביש את המועדון הזה כמו שאף מאמן אחר לא עשה את זה בעבר.
    תסתכלו על התגובות שלו אתמול אחרי המשחק שוב מאשים את השחקנים האלה שהדבר האחרון אגב שאפשר להגיד זה שהם עושים לו סבוטאז'.
    אשכרה בפעם המי יודע מה הם נלחמים כדי להוציא משהו ממשחק שהיה בדרך לגארבג' וזה מה שהם מסוגלים כרגע וכשלא משחקים במסגרת קבוצתית.

15. סמואל אטו Member

מה הקשר בין מה שאמרתי למה שאתה הסקת...
    סימאונה הוא לא הווינר היחיד בעולם הזה והכדורגל שהוא משחק לא שווה את ה"ווינריות" שהוא מביא לך. בטח לא במועדון גדול.
    באתלטיקו אפשר להתחמק עם התירוצים שזה מועדון קטן ואין כסף להתמודד עם בארסה וריאל, אבל ביונייטד לבוא ולשחק 4-4-2 שאתה יוזם דרך ההגנה זה לא מתקבל על הדעת.

כל זה לא אומר שמוריניו "לא כזה נורא" או שסימאונה לא עדיף עליו. יש עוד אופציות לאימון.

Thread Status:
Not open for further replies.