מנצ'סטר יונייטד 2018/19-ימי סולשיאר

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Michael Carrick, Jul 22, 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. k_700 Member

קודם כל,
    אתלטיקו מדריד שלו יודעת להוציא כסף, גם כסף גדול מאוד.
    ביונייטד של ה5 שנים האחרונות שכחו כבר מזה לשחק 4-4-2 ולעשות התקפה.
    המערך כבר מזמן איבד מהרלוונטיות.
    אתה יכול לעלות יהלום מזעזע כמו היום ועדיין לתת ליריבה הכי גרועה בליגה להתעלות עליך.

אתה יכול לשחק ב4-3-3 עם כל הכלים ההתקפיים שלך ועדיין לייצר מצב אחד למשחק כמו שעשינו לפני הפגרה.

את האמת, אני לא רואה הרבה אופציות על המדף שהן באמת יותר טובות ומעניינות מסימאונה.
    אולי יש, זה הרבה עניין של פרשנות וסובייקטיביות.

גם קבוצות של פרגוסון ידעו לקחת אליפות בהשענות על הגנה חזקה, המון טקטיות במשחקים ספציפיים במרץ- אפריל ותוצאות דחוקות.
    הקהל חי עם זה נהדר וכשזה היה כדורגל שגרם לך להיות תחרותי במאי.

2. alexshw Member

סימאונה לא יצליח ביונייטד כי אף מאמן הגנתי שבא תמיד כאנדרדוג לא יצליח. בהמון משחקים שלו שאני רואה, בא לי להרדם.
    זה לא הקטע שהוא בירידה, אני לא חושב. כרגע העונה הם מצליחים.
    עבורם הוא אגדה כי זה מביא הצלחות חסרות תקדים מזה עשורים, ביונייטד זה לא יעבוד. אי אפשר לבוא בגישה כמו שלו.

Last edited: Dec 2, 2018
    VAR and סמואל אטו like this.
  3. סמואל אטו Member

לא התכוונתי שאתם צריכים להביא מאמן עם מערך מסויים, אלא תיארתי את סימאונה.

יש הבדל גדול בין מה שפרגוסון עשה, שזה סדר וארגון בלי לוותר על העניין ההתקפי שתמיד היה חשוב לו, לבין סימאונה שמסוגל להגן עם 11 שחקנים 30 מטר מהשער שלו מול קבוצה נחותה בפער.
    אלכס תיאר בדיוק למה זה מתאים לאתלטיקו ולא מתאים ליונייטד(שוב, בגלל שליונייטד יש לא מעט אופציות לבחור מהן).

4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

חח גדול.
    פוגבה באמת לפעמים יכול לשגע, המהלך שלו בדקה 80....זה יכול להפיל את הרוח של השחקנים. אבל עדיין, אין בכלל ספק שהמאמן שלו איבד את הראש מזמן כבר.

5. VAR Member

6. רוברטו באגיו31 Member

מוריניו של לפני 10 שנים היה זורק את פוגבה ליציע כבר מזמן....מוריניו של היום חלש וחסר אופי וכריזמה, ולכן נותן לצרפתי להסריח את הדשא כבר שנתיים וחצי.
    כמות איבודי הכדור שלו במשחק אחד שווה בערך לכל איבודי הכדור של צ'אבי ואינייסטה בעונה שלמה .
    אי אפשר לצאת לקרב ולזכות בתארים כשהשחקן הכי חשוב שלך משחק בשחצנות, זילזול וחוסר אחריות .

לגבי סימאונה : מאמן גדול והיסטורי, לא מתאים בכלל לאמן את יונייטד .
    כפי שרשמתי מספר פעמים : זידאן מושלם לתפקיד .

7. alexshw Member

אין טעם במינוי זיזו ללא מנהל מקצועי האמת בכלל המינוי של בעל תפקיד כזה צריך לבוא לפני מינוי מאמן קבוע.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

8. רוברטו באגיו31 Member

ממש לא מסכים...מאמנים מהרמה הגבוהה ביותר כמו זידאן לא צריכים מנהל מקצועי מעליהם .

קח את קלופ לדוגמא...הגיע לליברפול אחרי שהמועדון נפל עם לא מעט שחקני רכש מזעזעים, וכשלא ברור לגמרי מי הסמכות המקצועית בכל מה שקשור לרכש, ובלי מנהל מקצועי מעליו, כמעט כל הרכישות שלו בינגו, וניהול הסגל מצויין .

אנשי מקצוע כמו זידאן לא צריכים מנהל מקצועי...בברצלונה של פפ את כל ההחלטות המקצועיות קיבל הספרדי .

כנ"ל לגבי זידאן במדריד...שים לב איזה שינוי אדיר זידאן הביא למועדון הספרדי.
    כמעט בכל החלטה מקצועית זידאן הצליח :
    הייבוש של חאמס הבליין ואז השיחרור לבאיירן, הסיפסול של בייל, הקידום של שחקנים ספרדים צעירים, ההחלטה להפוך את קאסמיירו לשחקן הרכב קבוע וכו' .

וכל זה עם התנהלות כלכלית סופר שפוייה ומוצלחת, וכמובן הצלחה מקצועית חסרת תקדים .

באופן כללי, אם תיקח את כל הקבוצות הגדולות בעשור האחרון, לכולם היה מאמן מאוד דומיננטי ולכן תפקיד המנהל המקצועי היה מיותר .

9. alexshw Member

לא יודע מאיפה להתחיל בלמנות את ההבדלים בנסיבות שהיו לו בריאל ויש כרגע ביונייטד.
    מה בדיוק זיזו בנה בריאל? קיבל פחות או יותר סגל מוכן. קידם בעיקר את קזימירו.
    ההבדל היה באוטוריטה וביחסי כבוד שרכשו לו במועדון.

כשאתה בוחן מועמדות צריך להבין גם מידת התאמה ליונייטד ולא לריאל.
    לריאל הבנו שהתאים.

אין מה לשבור את הראש. כל בר דעת יזהה מיד מי המאמן הכי מתאים ליונייטד היום.
    וכל בר דעת מבין שיש צורך בשינוי ניהולי קודם כל.

Last edited: Dec 2, 2018
  10. Andrei Kanchelskis Member

מי יכול להיות יותר טוב עבורנו מאשר דייגו סימאונה?... קלופ? הוא בחיים לא יעבור אלינו מליברפול, זידאן? לא יודע נראה לי הימור מסוכן מדי, קונטה? אופציה מעניינת אבל קשה לי לראות אותו חוזר לאמן בפרמיירליג, פוצ'טינו? יש לי הרגשה שבעונה הבאה הוא יהיה בריאל מדריד.

אם אנחנו לא רוצים למצוא את עצמנו בטעות בעוד שנה עם איזה אדי האו(מאמן סימפטי מאוד אבל ממש לא מתאים לנו) חובה לנסות להביא את סימאונה ותאמינו לי שכבר לא מטרידה אותי האפשרות שהוא ייכשל אצלנו כי יותר גרוע ממה שיש עכשיו כבר לא יכול להיות....

Last edited: Mar 25, 2019
  11. אדום של פעם Member

אהיה שמח אם סימאונה יבוא. הוכיח את עצמו והוא לדעתי מסוגל להצליח בכל קבוצה. זה מאמן עם ערך מוסף. מאמן עם משמעת, מאמן ששחקנים מכבדים אותו.

חוץ מזה, לי אישית לא באמת משנה אם למאמן שלנו יהיה סגנון התקפי יותר או הגנתי יותר. מה שכן מעניין אותי זה לראות מאמן שעושה קבוצה, שרואים טביעת אצבע של מאמן ולא אוסף של שחקנים. כל עוד תהיה דרך מסוימת וערך מוסף מהקווים, לא ישנה לי גם אם נשחק הגנתי כל העונה (במידה והתוצאות יהיו טובות.) סגנון משחק של מאמן לא מהווה מבחינתי גורם מכריע לבחירת מאמן.

12. סמואל אטו Member

אתה מגביל את עצמך רק לגלאקטיקוס, יש מאמנים טובים שהשם שלהם עוד לא מבריק בשמים. זה עניין של התאמה ויכולות, יכול להיות שאדי האו ליונייטד זו אופציה לא פחות טובה מסימאונה.

13. Clichy COYG

באופן תמוה כנראה שז'ארדים סובל מיחצ לא טוב, אבל גם אם מנטרלים את עניין הכסף (בכל זאת האשטג FC) הוא הרבה יותר מתאים מסימאונה. אני חושב ששחקנים כמו מרסיאל, ראשפורד ושואו יכולים לפרוח תחתיו.

זידאן זה מינוי לא טוב, עם כל הכבוד לתקופה היפה שלו בריאל השלד ששיחק תחתיו היה עם טון ניסיון ופה יש בעיקר הרבה חבר'ה לא מבוגרים שצריכים הכוונה, ואני חושב שבליגה הזו יש לפחות 5 מאמנים שעולים עליו.

14. סמואל אטו Member

באופן ביזארי לחלוטין ז'ארדים הולך לאמן בערב הסעודית... או שבעצם זה לא ביזארי?
    :sm_eusa_think:

15. alexshw Member

לא משהו שימנע ממנו לקבל תפקיד בקיץ בקבוצה אירופית.

Thread Status:
Not open for further replies.