מנצ'סטר יונייטד 2019/20-ושוב השקר הזה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏27/7/19.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. oranfu Member

נו באמת.

זאת בדיוק הרמה של מי שמתמודד נגדם בטורניר הזה.

2. k_700 Member

בלי קשר להגרלות,
    חיים אחרים עם ברונו בהרכב, לפחות במשחקים הקלים האלה שהיריבות לא באמת אתגר.
    מספיק לראות מה קרה מהרגע שלינגארד נכנס כדי לקבל פלאשבקים כואבים לעין לימים שאסטנה נראתה יריבה שוות כוחות.

המשחק יותר מסודר איתו, שחקנים עושים כל הזמן תנועה לעומק וקרוב אליו כדי לקבל כדורים.
    מסירה כמו שהוא נתן שם בשלישי למאטה, אף שחקן שלנו פרט לפוגבה לא מסוגל לתת.

כמו שאמרתי לפני חצי חודש, הרכישה הזאת היא החצי גרוש ללירה כדי שמאמן טיפש וגונב דעת ירכב עליה כל הדרך למקום ה-4 בעונה כזאת חלשה של הליגה.
    מקטומיני גם כן, זה כמו אוויר לנשימה לקבוצה הזאת.
    אנשים הספיקו לשכוח אבל עד לפציעה שלו זה השחקן הכי יציב בקבוצה.

נראה שגם באיי זה החיבור הכי טוב בינתיים ליד מגוויר.
    רבעיית ההגנה הזאת עם רוטציות של שואו/וויליאמס היא מעל ומעבר בשביל להתחרות בהגנות העלובות של היריבות שלנו על הטופ 4.

כל מה שנותר לסולשאייר לעשות ב-15 משחקים בערך שנשארו לו, זה בעיקר לא להפריע.
    לתת להרכב הטוב ביותר שיש לו לרוץ, לתת מנוחה למארסיאל באירופאית ופשוט לא להפריע.
    כל מיני פיגוע של לינדלוף בהרכב, מאטיץ' בהרכב, פריירה או לינגארד במקום ברונו/גרינווד וזה בעצם הפסד נקודות, כי למאמן הזה אין יכולות לקרוא את המשחק, לשנות בזמן או בכלל להכין את הקבוצה כמו שצריך ליריבה.

הוא צריך לבחור את ה-11 הכי טובים מסגל כמעט בריא, משימה למאמן ישראלי.

3. one united Member

1) להשוות בין ברונו לפוגבה רק כי לשניהם יש מסירה על 40 מטר, זה באמת עוול לפורטוגלי
    2) באיי באמת נראה כציוות היותר טוב ליד מגוויר (עדיין חייבים בלם ברמה גבוהה לשנה הבאה בגלל שבאיי פציע)
    3) חייבם עוד שחקן התקפה במקום ג'יימס(מהיר,חמוד וזהו). הלוואײ ששלישית ההתקפה תהיה סאנצ'ו-ראשפורד וגרינווד.
    4) מקטומיני (באמת היה הכי טוב בקבוצה עד הפציעה) ברונו ועוד קשר איכותי במקום פרד/מאטיץ.
    5) בשולי הדברים, אני אהבתי גם את המשחק של מאטה ליד ברונו,כאשר אין רק נגרים סביבו, אפילו לו יש מה לתת

4. k_700 Member

מה הקשר? איפה ראית השוואה?(ושוב תעשה לי טובה, אתה עף על 8080808 אחרי 4 הופעות ראשונות כשאתה בכוח מתעלם במכוון מה-4 הופעות הראשונות של פוגבה בהרכב, אם כבר להשוות אז תקח את אותו קנה מידה).
    דיברת על המסירה בסיבוב למאטה בשלישי, אין שם שום מסירה על 40 מטר. יש שם מסירה בלי להסתכל על הסנטימטר של התנועה של השחקן.
    בסגל שלך רק פוגבה וברונו מסוגלים לתת מסירות כאלה.

מאטה לא שווה כלום, הוא נראה טוב היום כי היריבה היא כלום וליד ברונו הוא קיבל את השטח והכדורים הנכונים.
    כל יריבה בפריימרליג תסגור אותו בקלות.
    הוא יראה בדיוק כמו לינגארד בליגה.
    מאטה צריך לשחק במפעל הזה ושנה הבאה לעוף.

5. one united Member

ושובבבבב אתה עם ה 4 הופעות הראשונות של פוגבה- מי אמר שהוא לא מוכשר???? אבל הוא הראשון שאני מעיף, מה קרה ,הוא הבין אחרי 4 משחקים שהוא עם קבוצת נגרים אז הוא הפסיק לשחק??? למה אתה נותן לו הנחות? חרא של ספורטאי.

6. alexshw Member

פוגבה מעשית כבר לא שחקן יונייטד. אין מה לדון בו.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

נערך לאחרונה ב: ‏28/2/20
  7. k_700 Member

אם הוא הראשון שאתה מעביר בסגל כזה, משהו דפוק בראש שלך.

שים לב שבכל פעם שראיולה מתראיין בתקשורת הוא רק פוגע בסטטוס של הלקוח שלו על המדף.
    קבוצות מתחילות לדבר עליו פחות, היורו מתקרב.
    אנחנו צריכים לשחק את הפוקר חכם.

להעיף אותו ב100 מליון פאונד, לא לירה פחות.
    אין קונים? לפתוח איתו את העונה הבאה(בתקווה שיהיה מאמן אחר, למרות שלפי כל הדיבורים זה נראה תסריט רחוק יותר ויותר) גם במחיר שהוא "ממורמר"(ובוא נשים את הקלפים על השולחן, המרמור שלו זה בעיקר התאבון של ראיולה לגזור עוד קופון ממכירה*).
    בטח כשבסגל שלך יש עדיין מאטיץ', לינגארד, מאטה, פריירה, פרד.
    כמות הפחים פה מראה לך שבסבירות גבוהה אתה תקוע עם חלק מהם גם בעונה הבאה.
    אני לוקח בכייף פוגבה ממורמר(שכבר יהיה חייב לשחק אם אף אחת לא תקח אותו) על פני להתקע עם הפחים האלה ובהנחה שאתה לא באמת הולך לקיץ של 5-6 רכישות כמו שהסגל הזה מחייב.

רוצה לומר, בעולם אידיאלי לא הייתי נגד מכירה שלו.
    מכיוון שאני מכיר את הנפשות הפועלות, מבין את האסטרטגיה שלהם, מודע לרצון לחסוך "לתמוך במאמן שעושה עבורם עבודה על פני תקופה מסוימת עאלק", אני מבין איפה אני חי.
    מצטער, אני חי בעולם של אנדרס פריירות וחוואן מאטה עם המון דקות ללינגארד.
    אם יש לי תקווה שבשנה הבאה אני יכול לפתוח בהרכב של פוגבה וברונו על פני אחד מהפחים האלה, לוקח את זה בלי למצמץ.

כל אוהד שרק מזמזם להעיף אותו בכל מחיר/הראשון שאני מטיס מפה, זה אוהד לא שפוי מבחינתי.

מכיוון שראיולה די אונס את הסיכויים שיובנטוס או ריאל מדריד יניחו פה הצעה נורמאלית בקיץ שהיא לא 26 מליון פאונד והגופה של חאמס רודריגז אני לגמרי מעדיף שישחקו עם הקלפים קרוב לחזה במקרה שלו, גם במחיר שאתה נכנס לעונה אחרונה בחוזה איתו.

8. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

קיבלנו את האוסטרים בשמינית הגמר (אם כי אני מאוד מתקשה לראות את העונה הזו ממשיכה כסדרה במפעלים האירופיים, מעריך שמתישהו היא תבוטל).

9. alexshw Member

שיבטלו גם את פרמייר ליג */aaa021

לא אמרו שהוא הפסיק לנהוג אחרי השבץ?

10. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

רונן דורפן התייחס לזה אתמול, אמר שעל פי תקדימים שהוא מכיר האליפות בכל זאת תוענק לליברפול.

11. alexshw Member

באנגליה היה רק תקדים אחד כזה בעונת 1939/40, הליגה הופסקה אחרי 3 מחזורים. לא נתנו לאף אחד אליפות.
    בכל אופן לא חושב שיבוטל משהו.

12. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

הליגות המקומיות לא. אבל מפעלים אירופיים? בטח שכן. מה, כל קבוצה שתיסע לשחק באיטליה תשב שבועיים בבידוד?

13. alexshw Member

לכך כלל לא היה תקדים. אז לא יודע על מה דורפן מסתמך. הנה לודוגרץ נסעו אתמול ושיחקו מול יציעים ריקים.

14. Scouser Member

מבחינת "מגע" עם חולים, כל מועדון יכול להתמודד עם זה ברמת המועדון (שחקנים ואנשי צוות) ולשמור על עצמו בבידוד בטיסות, אימונים ובתי מלון. הבעיה היא עם האוהדים שזה באמת סכנת הידבקות גדולה.

15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה תלוי כמה הסיפור הזה יחמיר.
    לא חושב שמישהו יכול לנבא כרגע מה יקרה קדימה.

מצב נושא:
הנושא נעול.