מנצ'סטר יונייטד 2019/20-ושוב השקר הזה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏27/7/19.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. yakov_y YNWA

למה אתה מביא כל פעם את קימבמפה ? אפילו לא הבלם הכי טוב בקבוצה שלו.

וידיץ׳ היה ענק, הכי גדול לדעתי באנגליה עד וירג׳יל, אבל נקודת זכות לואן דייק היא שוידיץ׳ שיחק עם שוערים גדולים, ואן דייק גרם לקאריוס ואדריאן לעבודה קלה, מיניולה בדיוק הוחלף בשער אחרי יכולת רעה כשואן דייק הגיע, אם מיניולה היה נשאר בשער הוא היה השוער שלנו עד היום (עם 2 אליפיות אירופה כנראה).

ואן דייק גורם למאטיפ, גומז ולוברן ליכולת שיא, כל שוער שלנו כולל קאריוס, כל בלם שלנו, כל אילתור של קלופ בעמדת המגנים ותקבל סטטיסטיקה הגנתית מטורפת (תבדוק ותופתע).
    הסטטיסטיקה שלנו לפני ואחרי ואן דייק מטורפת.
    הוא גורם לכולם להיות טובים יותר, תראה גם את הולנד לפניו ואיתו.

ואן דייק וכל הבלמים שלנו טכניים, השער שלו במדי סלטיק פשוט מטורף, אם רונאלדו היה מבקיע שער כזה, סטייל סון נגד ווסטהאם.
    החופשיות של ואן דייק זה גם משהו נדיר לבלם.

ואן דייק אתלט, מהמהירים ביותר בכדורגל, הניתור, הפיזיות, שילוב של הכל.
    גם כובש לא מעט, יכולת מנהיגות.
    שברנו שיאים איתו, 7 קולות הפרידו בינו לבין עונה של 50 שערים של מסי ב-18/19 לזכייה בכדור הזהב.
    שחקן השנה של אופ״א בנוסף.
    ואן דייק יכול להתמודד עם חלוצים גדולים, ואן דייק יכול להתמודד עם שחקני התקפה טכניים, קטנים ומהירים.

עוד לא דיברתי על הלחץ של תג המחיר, עוד לא דיברתי על השיאים ששבר עם סלטיק אם אני זוכר נכון, עונת שיא עם מקום 6 עם סאות׳המפטון, הבנאדם קידם את הקריירה של קומאן אפילו.

לפני חודש ראיתי סרטון על כמה אוברטייד ואן דייק, סרטון של דקה, מה רואים שם ?
    החזרת כדור לא טובה שלו לקרן ועבירה ברורה של סטרלינג עליו באלופות שהובילה לשער.
    זה מוכיח הכל לדעתי.

2. k_700 Member

קימבמפה נחשב לבלם "העתיד" של צרפת ושל הקבוצה שלו, גם הפך להיות סוג של ראמוס בחיבור לקהל שם ובחדר הלבשה.
    זה הבלם המוביל שם בקבוצה, גם מבחינת דקות וגם מבחינת רייטינג על הופעות.

ואן דייק שיחק בדיוק חצי עונה בליברפול של שוער גרוע.
    אין לי מושג מאיפה ההנחה המוגזמת הזאת שעם מיניולה מאחוריו במשך שנתיים הוא היה עם שתי אליפויות אירופה.
    כאילו קאריוס שוער איום אבל מאיפה ההנחה שמיניולה לא היה עולה לכם בהמון שערים, שערים קריטיים?
    אתה קצת מבטל את התרומה האדירה של אליסון להצלחה שלכם וחבל, שוער גדול.
    מיניולה שוער גרוע, אם היה נשאר אצלכם פה שנתיים בסבירות גבוהה לא היית מקבל את האפקט שאליסון נתן לכם.

לא יודע על איזה יכולת שיא של מאטיפ, לוברן וגומז אתה מדבר.
    גומז בינתיים בחודשים רעים לפני הקורונה, אתם בעצמכם לא הפסקתם לבקר אותו.
    לוברן? אני זוכר קצת בתחילת הדרך שלהם ביחד שהיו כמה משחקים טובים ביחד, מאז הוא פצוע וגרוע.
    גומז עוד יכול להיות שחקן גדול כי הוא כשרון גדול, לא כל דבר טוב שקורה בסגל זה רק כי ואן דייק היה שם באותה שנייה ואין משקל לשום דבר אחר, כמו כשרון, עבודה קשה וכו..

על אותו משקל אני יכול להגיד לך, תסתכל את ההשפעה שהייתה לוידיץ' על פאקינג ג'וני אוונס בן 20, ליד וידיץ' היינו ברצף של 13 משחקים בלי לספוג.
    תסתכל על ההשפעה של וידיץ' וריו על אושה ובעיקר בראון כמגן ימני(בעונת אליפות אירופה אצלינו הוא היה אדיר כמגן ימני, עד לרמה שהוא מגן ימני בנבחרת וכל זה משחקן שלפני העונה הזאת לא נתן פס למרחק של יותר מ3 מטר), תסתכל איך האחים דה סילבה נראו לידם בהגנה. תסתכל לאן הקריירה שלהם הלכה מאז.
    שחקנים גדולים ולידרים יודעים להחזיק הגנות, לא חדש.
    ואן דייק לא הראשון לעשות את זה.
    כל ההבדל הוא שאצל ריו וידיץ' וטרי זה זכרון של 10 שנים כמעט כשואן דייק עושה את זה היום בסביבה אגב של שחקני הגנה חלשים.

טרי בכלל, אתה זוכר כמה פעמים החליפו לו מאמנים, שוערים, הגנות? תסתכל ליד מי הוא שיחק.
    לקחו לו את קארבליו והחליפו באיזה אלכס סמרטוט או טל בן חיים ועוד כל מיני כלומניקים.
    היה לו פריירה מגן בתחילת הדרך וזה התחלף בבוסינגווה, איבנוניץ' , תשווה את זה לכל הלוברנים ששיחקו (כשאגב, לא בא לי לבדוק אבל אני בטוח שמאז שואן דייק נחת אצלכם לוברן שיחק לידו פלוס מינוס 3 חודשים, לא אהיה מופתע אם פחות).

כל הכבוד על השערים היפים של ואן דייק, הוא וירטואוז אבל אתה באמת נותן לי את זה כקונטרה לנימוק על הGOAT?
    הדבר הכי פחות רלוונטי, טענה חלשה מאוד.
    כל מה שואן דייק נותן נתנו השלושה לפניו רק על פני תקופה של עשור בטופ.

הוא היה מרחק 7 קולות ממסי אחרי השיא, זה לא מסי של 2011.
    יפה שזה מסי בעונה של 50 שערים(כמעט) אבל זה בברצלונה שלגמרי מיצבה את כל המשחק שלה אליו.
    ניטרלת את מסי, הקבוצה מפסידה.

אם ואן דייק היה מול רונאלדו ומסי של 2009-2012 הוא היה בדיוק באותו מרחק של קילומטרים מאחוריהם.
    זה לא כוחות כי שניהם בשיא היו בענף אחר.

3. k_700 Member

אתה לא אובייקטיבי, בוא נסכם על זה.

אנחנו פשוט כבר הרבה מאוד שנים לא רגילים לראות בלם שמראה ציוני 10 שבוע אחרי שבוע.
    תלך כמעט עשור אחורה והיו 3 כאלה, היה פשוט קשה לקבוע מי מהם הכי טוב כי שלושתם היו מושלמים.
    אז הייתה תחרות גדולה יותר בהגנה, היום הרף אם אתה לא ואן דייק זה קוליבאלי או לאפורט, בלמים מודרנים, טובים אבל לא יציבים ובטח שלא היסטוריים ביחס לאלה שהזכרתי.

4. Footballover Member

עם כמה שטרי, וידיץ' ופרדיננד היו גדולים, אף אחד מהם לא הגיע לרמה ולפיק של ואן דייק בשנתיים האחרונות. גם בשיא של של וידיץ' תמיד היה איזה טורס שפעם או פעמיים בעונה היה מסמרטט אותו (כנ"ל לגבי השניים האחרים). אני פשוט לא מסוגל לדמיין שום שחקן עושה את זה לואן דייק, אפילו לא מסי. אני חושב שאני יכול לספור על יד אחת את כמות הטעויות שלו בשנתיים האחרונות. אולי אני מגזים אבל אני אשכרה לא זוכר כמעט כאלה.

לואן דייק כנראה כבר לא תהיה קריירה כ"כ ארוכה ומוצלחת בטופ ביחס לאגדות כמו טרי או נסטה, אבל רמת השלמות האבסולוטית שהוא הגיע אליה כבלם זה בהחלט משהו שלא ראיתי בכל שנותיי כאוהד. עליונות בכל פרמטר של המשחק ותוספת של מנהיגות. לא יודע כמה זמן הוא יוכל להמשיך את זה אבל אני מקווה שכמה שפחות, כי ביום שהוא יורד מהרמה הזאת, ליברפול לא תהיה אותה ליברפול.

האם הוא הגדול ביותר? זה כבר דיון אחר. לדעתי להשאר 10-15 שנה בטופ זה מרשים יותר מאשר לתת כמה שנים בודדות של פיק מטורף. ואן דייק פרץ באיחור. מה שטרי ופרדיננד עשו בפרמיירליג מגיל צעיר ורמת ההשפעה שלהם על המועדונים / הליגה היא עדיין משהו שיהיה קשה לשחזר. אבל כמו שאמרתי, זה דיון אחר.

Gianzola, oranfu, WHITERM ו-2 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  5. k_700 Member

אז קצת עדכונים,
    לא מת על האתלטיק אבל מאתמול כמה כתבים בכירים שלהם(בראשם לורי וויטוול, שהוא אחד מהבכירים שלהם לגבינו), טוענים שאנחנו בעמדה הכי בכירה להחתים את סאנצ'ו, החידוש הפעם זה שהם מדליפים שסאנצ'ו מאוד מעוניין להצטרף.
    לא מפתיע, ליברפול כנראה ירדה מהעניין איתו ואנחנו ניתן לו בערך כל סכום שאפשר לכתוב על הצ'ק כדי שיגיע.

במונדו אומרים שאנחנו גם חזק על תומאס פארטי שכאמור יש לו סעיף שחרור בקיץ הזה של 50 מליון יורו, אומרים שגם ארסנל על הכוונת שלו ויש אופציה שהוא מאריך שם חוזה.

עוד שם שעולה חזק בשבוע האחרון זה דמבלה מליון, הלוואי(באותה ידיעה מקשרים גם את צ'לסי אליו).
    סוגר פינה עם השלישייה הזאת אבל זה נראה שנהיה חייבים גם קשר במקום פוגבה(שנראה שראיולה מנסה לדחוף אותו בחודש האחרון ליובנטוס, לא להאמין איזה פינג פונג הסוכן הזה עושה לו), נקווה שזה לא גריליש.

6. one united Member

את גריליש אםם יביאו זה לא במקום פוגבה,אלא עוד שחקן איכותי לחלק הקידמי(הוא בטח יותר טוב מג'יימס כשחקן רוטציה בכיר). ברונו זה במקום פוגבה גם אם לא יודו בזה בקול רם.
    עדיין מקווה שיביאו קשר אחורי קשוח ולא יבנו על הרכב ראשון למאטיץ,וכן הייתי נותן קרדיט למקטומיני(היה באמת מעולה עד הפציעה)

7. Raulito Madridista

כשוירג'יל ואן דייק קיים שאלות ותשובות בטוויטר, היה אוהד אחד, סביר להניח של ריאל מדריד, שהטריל אותו: "וירג'יל, איך זה מרגיש לדעת שלא משנה מה תעשה - לעולם לא תהיה טובה יותר מסרחיו ראמוס". עזבו את המונח הילדותי, לי אין ספק את מי יותר יזכרו. אני אעלה כאן כמה נושאים לדיון: למשל, איך הוא פרץ בגיל כזה מאוחר, האם זה רק מזל רע וכאלה? דבר שני, לא ראיתי תמיד את ואן דייק תוקף את שחקני ההתקפה שמולו. דבר נוסף - אני מזמין אותו, באמת, גם לחודש אחד באנדרלמוסיה שנקראת ריאל מדריד. ברור שהוא שינה את ליברפול מקצה לקצה אבל מדובר בקבוצה שיש בה תשעה שחקנים שרצים בלי הפסקה חוץ ממנו. מעניין היה לבחון אותו בליברפול של...ברנדן רודג'רס לדוגמא.

קראתי ראיון עד כמה פול פוגבה מתגעגע ורוצה לשחק, שמחתי, אבל יש לכם הזדמנות נפלאה לזרוק אותו. המחירים בשוק יירדו בכל מקרה ומרגיש שיונייטד יותר מוכנה לימים הקשים. הזכירו האמת את קוטיניו כמועמד, נראה לי שהוא עלול לדרוך על פרננדש, לא ככה? גריליש שחקן טוב אבל נראה כילד קצת בעייתי.

8. one united Member

קוטיניו(אם היה בשיאו) וברונו זה מרגש אבל רך מידי כחלק משלישיית אמצע. "הפטנט" עבד לפפ לא מעט עם דויד סילבה ו דה בריינה, אבללללל אי אפשר להשוות את מה שהיה לפפ מסביב לשני אלו ומה יש ליונייטד, פפ תמיד ידע שגם אם יקבל גול בגלל רכות הקישור, הוא תמיד יכול לתת 3 שערים בעשר דקות. אבל סיטי באמת יוצאת דופן, אין עוד הרבה דוגמאות בטופ שקבוצות משחקות עם שני שחקני קישור כל כך טכנים אך רכים באותה מידה.

9. Raulito Madridista

לא הייתי שולל שזה גם מגניב עבור יונייטד לקחת שחקן שאהבו אותו בליברפול ושהוא ייתן גול באנפילד נגדם, כמובן שזה לא השיקול העיקרי. אין מצב שהאמצע יורכב משניהם, אני גם לא יודע עד כמה זה נכון, אבל אם זה היה יכול לקרות אז רק במעין 4:4:2 כזה עם חלוץ ושחקן כנף מקדימה, כמו שזידאן ניסה לעשות בריאל העונה ללא הצלחה. אבל אין לו פרננדש ולא קוטיניו אלא מודריץ' וקרוס שהבקיעו חמישה שערים בחצי עונה וקיבלו מחמאות מקצה לקצה כשהיה ברור שהגרף ייתאזן. יונייטד צריכה עוד "מבוגר אחראי" מקדימה, ראשפורד ומרסיאל זה לא מספיק מה גם שהם די פציעים, אבל למעשה אם אני מנטרל את דה חאה אז צריך חיזוק בכל עמדה כמעט, גם במרכז ההגנה עדיין לדעתי, גם במרכז השדה..

10. oranfu Member

באתלטיק רשמו שסאנצ'ו פתוח לרעיון של מנצ'סטר, לא "מאוד מעוניין" (עד כמה שידוע לי).
    זה לא מאוד משנה, כמובן. זה נראה דיי ברור שאתם היחידים שבעניין שלו.

לדעתי זה הימור גדול מאוד לקחת את קוטיניו עכשיו.
    אם היה מדובר בקוטיניו של ליברפול זה נו בריינר, אבל מאז הוא נראה בקושי כמו הארי ווילסון...
    הוא יקר, מבוגר וכבר שנתיים בכלל לא בעניינים.
    אם הוא יחזר לעצמו זה אחלה, אבל האם אין אופציות טובות יותר בשוק?

11. Raulito Madridista

מניח שהציפיות מברונו פרננדש למשל רק יעלו, על אחת כמה וכמה אם הוא יוקף בשחקנים טובים, אבל קוטיניו והוא יחד זה טוו מאץ' עם איך שהקבוצה בנויה. כלומר אם פרננדש לא היה בא בינואר אז הייתי אומר - ברור. קוטיניו שחקן שברור לך שרוצים לזרוק אותו מברצלונה, המחיר שלו יהיה נמוך יותר. רק הערכה גסה שלי: אם קוטיניו מגיע יהיה יותר כסף לשפץ עמדות אחרות. לא הייתי מזלזל אגב גם בצ'לסי ומירוץ מסוים אחרי סאנצ'ו. לצערי ריאל מדריד ישנה, רק אמבפה קיים בראש של פלורנטינו. אגב הולאנד כל-כך מרשים, וברור שבדורטמונד יותר קל ונוח להשתלב כרגע, אבל זו מסתמנת כטעות. אני אוהב את הטירוף והאובססיה שלו לגולים, שפת הגוף, וברור שסולשאר לא יאמן עד 2030, אבל הוא כן נראה כבוס האידיאלי לפתח אותו.

12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מודה שכיום כל הרעיון הזה של העברות מפוצצות בים של כסף נראה לי רחוק. אין לי או לאף אחד מושג מה יהיה המצב של הכדורגל בעוד שבוע, חודש, חצי שנה, שנה. אפילו לדיבורים האופטימיים יחסית על כדורגל בלי קהל במשך תקופה ארוכה יהיה מחיר, כי ככה אתה לא מוכר כרטיסים ולפיכך מכניס פחות כסף. אז מצד אחד למועדונים יהיה פחות כסף להוציא, ומצד שני מועדונים עדיין לא ימהרו למכור בזול. נראה לי ששוק ההעברות לא עומד ללהוט בזמן הקרוב ומועדונים יתרכזו בשימור מה שיש להם.

oranfu ו-Sturridge אוהבים את זה.
  13. alexshw Member

אני חושב שבעיקר מועדונים שמנוהלים גרוע, יתרצו את מצבם בקורונה.

14. one united Member

............או שירוצו ויקנו כל דבר בכל מחיר, הרי יש לא מעט שיחכו "שנעשה מגוויר" שוב, לשם כך אנחנו כאן בשנים האחרונות.

15. oranfu Member

אני מסכים עם אמיר במאקרו.
    יש אי ודאות כרגע וקשה לראות מועדונים משתוללים עם סכומי העברות כרגע כשההכנסות נראות קצת עמומות.

יחד עם זאת, אם יש מועדון אחד שבהחלט ניתן לצפות ממנו להמשיך להשתולל (מתוך כח או כי נואש) זה אתם.

one united אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.