מנצ'סטר יונייטד 2019/20-ושוב השקר הזה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏27/7/19.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

https://i.imgur.com/W7f5YX5.Xxx

2. Raulito Madridista

דיוויד בקהאם חוגג 45, כמה נקודות:
    * אני מאוד אוהב דווקא את השער שלו במדי הנבחרת נגד יוון, כל הרעל שהיה כלפיו אחרי ההרחקה במונדיאל - נשכח. הוא היה גיבור לאומי. וגם השחקן שזכה הכי הרבה פעמים לשער מגזין 'שם המשחק'.
    * עם כל הסיפורים על ויקטוריה, אייקון אופנה, אפילו דיברו על רומן מהצד - תמיד היה מקצוען, ירד לגליץ' לא פחות מהגלאקטיקוס. לא חושב שהיה שחקן אז שהתקשורת כל כך 'חיפשה' אחריו.
    * לדעתי הציפיות ממנו תמיד היו יותר גבוהות מאשר מראיין גיגס למשל, הוא תמיד ספג את האש, היה במוקד.
    * בתקופתו ביונייטד היה בלתי ניתן לעצירה, לטעמי פרגי הפך אותו לשעיר לעזאזל. שמח שהגיע לריאל, חבל שלא שיחק לצד קשר נורמלי.
    * כבר אמרתי, כל כך חכם ועם מסירה מדויקת כמו סרגל, מניח שהיה מסתגל גם לכדורגל של היום.

3. DRORIKO Member

האייקון הראשון בכדורגל, האיש שבעצם המציא את הז'אנר. לא פחות משהיה שחקן גדול גם ידע איך למתג את עצמו מחוץ למגרש(וכן גם זה שהוא היה חתיך עזר פה).

4. alexshw Member

בסט לחלוטין היה אייקון.

5. alexshw Member

6. DRORIKO Member

אגב ראיתי את הסרט עליו ב-30:30. בדימוי הציבורי הוא נתפס כאיזה מופרע, אבל למעשה מדובר היה באיש חביב, אפילו מבוייש, עם בעיית דיכאון קשה שהובילה אותו לשתיה. צריך גם להזכיר שבאותן שנים לא היתה הרבה מודעות לדיכאון שזה מחלת נפש לכל דבר. יכול להיות שאם היה נולד לדור של היום היה אפשר להציל אותו.

7. Raulito Madridista

באנגליה נכתב קצת על הקשר ראוול מוריסון. וויין רוני אמר שהוא היה טוב יותר מכל שאר השחקנים בגילו, בדגש על פול פוגבה. "צפיתי בו וחשבתי שיש לו את כל מה שצריך כדי להיות שחקן. הוא עבר את וידיץ' באימון שלוש פעמים". ריו פרדיננד אמר עליו: "הייתי משלם כדי לראות אותו מתאמן ומשחק בקבוצה אחרת. מאז היום הראשון, הבוס הזקן שלי אמר לי - תסתכלו על הילד הזה. הוא חשב שהוא השחקן הטוב ביותר שאיי פעם ראה. הוא אמר לי 'הוא טוב מרוני כשהיה בגילו. הוא טוב ממך וטוב מגיגס'". גארי נוויל הגדיר אותו כ"כישרון שערורייתי, שחקן שיכול לנצח משחקים". היום הוא בן 27 כשהקריירה שלו לא המריאה לשום מקום.

* בתור אחד שלא מכיר אותו - מזל רע? אופי בעייתי? קבלת החלטות חרבנא? אולי העובדה שפרגוסון עצמו כבר לא היה בשטח או משהו כזה?

8. alexshw Member

כבר כשהוא כיכב בנוער, אמרו עליו שיצטרך לשנות מאוד את אורח חייו ואת הסביבה שלו כדי להצליח.
    הנפילה שלו די צפויה.

9. k_700 Member

הוא היה השחקן הכי טוב בקבוצת הגיל של פוגבה, לינגארד.
    מה השתבש? שילוב של סביבת גאנג קשה ביותר(החברים הכי קרובים שלו היו ממש גאנג, עברייני) וחוסר יכולת להפוך למקצוען.
    בעיקרון כשמכרנו אותו לווסטהאם זה כבר היה במצב מרקיב, מכרו להם יפה את העניין שבלונדון הוא יהיה רחוק "מהגנג המשפחתי".

10. Raulito Madridista

עוד קצת מאלכס פרגוסון:

- הסיפור הראשון הוא של גארי נוויל על ההכנה לקראת המשחקים נגד ארסנל והטירוף שהיה. "זה נראה כאילו אף אחד לא מתקל את תיירי הנרי ורובר פירס, נותנים להם שטח ולא תוקפים אותם. אולי השחקנים כבר חושבים איך להחליף איתם חולצות בסיום המשחק", זה מה שהוא היה אומר להם.
    - פטריס אברה סיפר שאלכס פרגוסון חתם לאוהדים במשך 45 דקות לאחר אחד ממשחקי ההכנה. "מה נראה לכם שאתם עושים - אתם תרדו מהאוטובוס ופאקינג תחתמו להם, הם אוהדים אתכם ומשלמים לכם חלק מהמשכורת".
    דבר נוסף, הוא אמר "פרגוסון לימד אותנו להיות רובוטיים אחרי ניצחונות. לקחנו את זה כמובן מאליו, זה מה שצריך לעשות. אחרי משחקים מעולים שלנו הוא היה מסתפק בשלוש מילים 'כל הכבוד בן'". הפעם היחידה בה פרגוסון היה בטירוף - אחרי הזכייה בליגת האלופות.

אני דווקא זוכר את פרגוסון "מנצח" המון משחקים בדקה ה-90 וכל פעם בטירוף מחדש וזה מה שהיה יפה, אין כמו אמוציות. סיפורים נפלאים אגב של כל שחקני העבר בזה אחר זה - פרדיננד, אברה, נוויל...

11. oranfu Member

אני זוכר את מוריסון בנוער. אי אפשר היה לפספס את זה שהוא כישרון על, אפילו יותר מפוגבה.

זה לא שהוא "בעייתי" אלא הוא בעייתי ברמה מטורפת. לא זכורים לי יותר מדי מקרים של שחקן שמעורבב בעניינים בעייתיים כמוהו.
    היו הרבה שמועות בזמנו על מתיאה קזמן וגם בניוקאסל היה חלוץ צעיר בשם נייל רנגר שהדיבור היה שדפוק רציני.
    אבל מוריסון... הוא אשכרה היה חבר כנופיה. חברים שלו היו רוצחים והוא בעצמו איים על עדים ואם זכור לי נכון גם היה מעורב ב-Drive by shooting.
    רק בגלל שהיה שחקן של יונייטד כשפרגוסון מפציר בבתי המשפט לרחם עליו הוא לא העביר את החיים שלו בכלא.

כשעזב את מנצ'סטר הוא גם התרחק מהכנופיה כנראה, אבל בכל מקרה הוא לא ידע מה זה להיות מקצוען ככה שלא רק זה שהוא היה עבריין רציני היתה הבעיה.

12. Sir Alex Las' Killa

13. alexshw Member

מעולם לא רצו. הכל ספינים בעת שהיה רצף תוצאות שלילי. זה יתאפשר רק כשוודוורד יזוז הצידה.
    ולהביא מישהו לא רציני רק כדי לצאת מידי חובה, רק יעשה יותר בלגן.

14. Raulito Madridista

https://images.daznservices.com/di/library/GOAL/43/90/patrice-evra-manchester-united_i10d5uadfi6v19h18ttjf4i7z.Xxx?t=-231421971&quality=100

אברה "הסעיר את אנגליה" מה שנקרא כשסיפר בראיון שפרגוסון הבטיח לו שכריסטיאנו ובייל סגורים בקבוצה ב-99%. לפי מה שאמר, רונאלדו אף נתן את אישורו לחזור לאולד טראפורד אלא שבסוף פרגוסון הודיע על פרישה בגלל אשתו.

כשנשאל על הרגע הקשה ביותר בקריירה שלו טען שמדובר בעזיבתו של פרגוסון. "שאלתי אותו אחרי גל השמועות שהיה האם הוא ממשיך או עוזב אותנו", מספר אברה. "הוא אמר לי 'פטריס, לעולם לא אפרוש. אהיה כאן בעוד עשר שנים". לא רק זה. המאמן סיפר חדשות גדולות: "אני אשאר, ואני משוכנע ב-99% שבעונה הבאה כריסטיאנו רונאלדו וגארת' בייל ישחקו כאן. אני זקוק רק לשניהם ואז נוכל לזכות שוב בליגת האלופות". אברה טען שהוא שוחח עם רונאלדו על העניין והפורטוגלי אישר את הדברים. "הוא אישר לבוס שהוא חוזר", נטען.

אברה סיפר: "הגענו למתחם האימונים. ראיתי המון מצלמות והבנתי שמשהו לא בסדר. אולי מישהו בצרות. ואז פרגוסון הגיע כדי לדבר עם כולם, ואלה אף פעם לא חדשות טובות". פרגוסון הודיע שהוא עוזב: "אני ממש מצטער. אנשים סיפרו שאני פורש עוד לפני שהודעתי על כך. אני עוזב כי אשתי צריכה אותי". פרגוסון התנצל בפני רובין ואן פרסי ושינג'י קגוואה כי הוא היה זה שצירף אותם".

15. alexshw Member

מצב נושא:
הנושא נעול.