מנצ'סטר יונייטד 2019/20-ושוב השקר הזה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏27/7/19.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. k_700 Member

אוהדים עפיפונים מה אתה מתרגש?
    ב30 דקות של פוגבה עם ברונו אתמול ראינו יותר כדורגל ממרכז הקישור שלא ראינו מהתקופה שסקולס ניהל התקפות.
    אבל הם יעיפו את פוגבה מחר גם איך שמישהו כתב פה לא פעם אחת העונה, בכל מחיר.
    אבל ישאירו כל מיני מאטיצים, פרדים, פריירות, לינגארדים.

אף קבוצה לא תקח את המשכורות שלהם.
    אם אתה נואש להעיף אותם זה יהיה בדמי העברה נמוכים ובזה שאתה משדר לעולם שבכוונתך גם להשתתף בחלק ארי מהמשכורת שלהם למשל החוזה.

ובשביל מי הוא רוצה להעיף את דה חאה, דין הנדרסון.
    שאלוהים יעזור לנו, איפה הדירקטור אוף פוטבול כשצריך אותו?

2. alexshw Member

פריז יעד נוח. לא חושב שהמשבר יזיז להם יותר מדי.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

3. avdz7 Member

@k700, המחדל העיקרי פה הוא שלא ציינת את האשמה של מגוואייר בשער.
    הגול הזה מהווה דוגמא קלאסית לכך שמגוואייר לא יכול להיות טופ קלאס. אין מה לעשות, הוא איטי מדי. הוא בקושי מספיק להטות את הראש שמאלה וברחווין כבר עוקף אותו מימינו.
    לפחות שהיה מחפה על האיטיות שלו במהלך הזה עם קצת אגרסיביות או סגירה יותר נורמלית.. גורנישט מוחלט. בעיניי הוא האשם העיקרי בשער.
    ושלא תבינו לא נכון, אני חושב שהוא אחלה בלם, אבל פה זה נגמר.
    לא הבלם שהיינו צריכים ובטח לא בסכום הזה.

המשחק הזה מבחינתי הוא לחלוטין פספוס של 3 נקודות, טוטנהאם של מוריניו זו קבוצה חלשה ובינונית להחריד.
    מצד שני עברה תקופה מאז המשחק האחרון, יש לשחקנים שלנו לא מעט חלודה להוריד. משחק הבא נהיה פחות סלחניים.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  4. k_700 Member

כתבתי עליו בדיון המחזור, אתה מוזמן לקרוא.
    מהרגע שפרד איפשר לבארחווין לתפוס תאוצה כזאת למגוויר לא היה סיכוי להדביק אותו.
    גם בלמים יותר מהירים ממגווייר לא היו עוצרים אותו שם.
    למה המאמן שלך לא שם בלם יותר אתלטי ליד מגוויר וכשיש לו שניים כאלה כשירים בסגל?
    זו השאלה המעניינת שאני כבר שואל את עצמי עונה שלמה.
    יש לו אשכרה שניים כאלה בסגל שהם יותר טובים מלינדלוף וגם יותר מתאימים ללשחק ליד מגוויר והוא מתעלם מהם.
    את הבארדק בגול הזה בנו שואו ופרד.
    אחריהם מגיעים ראשפורד ומגוויר מבחינתי.

איך עונה שלמה ולא הרצנו עדיין במשך תקופה ראויה את מגוויר ליד באיי או טוואנזבה?
    נמשיך לשאול ונשמע צרצרים.

5. alexshw Member

אתה אדם שבא בתלונות למאמנים כל פעם, אבל מתנגד לכל שינוי מהותי שבאמת יתן אפשרות ליונייטד לחזור לקדמת הבמה. אז מה הפואנטה שלך?
    אתה עושה מעצמך צחוק כל פעם בכך שסותר את עצמך. אל תשכח עוד 3 שנים להודות פה שמגוויר לא מתאים ליונייטד.

6. k_700 Member

אחלה בלם, בקלות הבלם הכי טוב בקבוצה שלך.
    מה יהיה איתו עוד 3 שנים? אלוהים יודע, אתה יודע. קריירה של שחקנים נגמרת בטווח של 3 שנים, בטח כשעכשיו הוא בגיל של שיא הקריירה.
    אני שוב אומר, אין כמעט בלמים יותר מרשימים ממנו העונה באנגליה שהם לא ואן דייק החייזר.
    תגיד לי שמצב השוק קפפקה? אני הולך איתך.
    מי שזורקים לי סיסמאות שהוא הבלם מהגרועים בליגה וכו לא מסוגלים עדיין לתת לי חמש שמות של בלמים באנגליה שהם בעונה טובה ממנו.

דחוף לך להעיף את פוגבה, מארסיאל ודה חאה וכאילו העזיבה שלהם באמת תלויה בהגעה של כוכבים אחרים.
    הדבר היחיד שיכול לקחת אותך אפילו קצת קדימה זה קודם כל אם תפתר מהשחקנים הכי גרועים בסגל שלך שקיבלו דקות רציניות ברוטציה.
    לא מבין איך רק לי זה ברור כל כך.

7. alexshw Member

אחלה לבלם לאילו מטרות? להלחם על הזכות לטוס לאסטנה בחמישי? אני מסכים. אלה מטרות של לסטר בעונה רגילה.
    דחוף לי להעיף שחקנים שמקבלים משכורות עתק וחסרי ערך מוסף למטרות שאני רוצה שהמועדון ישיג. לא מעניין אותי להלחם על טופ 4 כל עונה.
    לכל קבוצה יש תקציב וצריך לנהל אותו בחוכמה. חשוב לשמור על ערך השחקנים גם בשביל מכירה, ובזה וודוורד פשוט אפס מוחלט. הוא חסר כל מושג להבין מה הנקודה שנכון למכור. חוץ מזה סעיף גדול מאוד בהוצאות זה תמיד השכר. זה א'-ב' של ניהול. לא צריך תואר בכלל בשביל להבין את זה.
    ברור שצריך גם להפתר מכל הלינגרדים ופרדים. בגלל זה צריכים מנהל שידע לעשות סדר גם אם זה אומר להחליף 7-8 שחקנים בחלון אחד. זה אפשרי, אבל לא בקונספט בו יונייטד נמצאת היום.
    אתה לחלוטין מציע להמשיך את מעגל הכשלונות שיאפשר לך עד אינסוף לרדת על המאמן התורן.

8. k_700 Member

להאבק על אליפות באנגליה.
    אם סיטי עושה את זה עם החוצנים שיש לה במרכז ההגנה וכשמסביב משלימים אותם בשחקנים איכותיים וקבוצה מאמומנת ואיכותית גם אתה יכול לעשות את זה(וכן לפני שתקפוץ עם לאפורט אני אזכיר לך שהם נאבקו על התארים גם לפני לאפרוט).

תקח את כל הבלמים בטופ 5 שהם לא ואן דייק, למי יש עונה טובה ממגוויר? בשיא הרצינות.

9. alexshw Member

עובדה כשנפצע לה בלם שבאמת ראוי לקבוצה שנאבקת על אליפות, סיטי כבר לא נאבקת עליה.
    אתה יכול להגיד שמגוויר צריך בלם מוביל מהיר לידו, אבל השאלה למה להשקיע סכום כסף כה גדול בבלם כזה מוגבל?
    אין הגיון מקצועי ברכש הזה. הוא לא מקדם אותנו. כאמור אתה עדיין צריך בלם מהיר שמרגיש טוב עם הכדור ברגל כפי שהיית צריך לפני שנה.
    אתה יורד על סולשאר, אז מגוויר זו ההוכחה שסולשאר מאמן חלש ולא מתאים לקבוצה גדולה.

מה אכפת לי מטופ 5. אני רואה כדורגל לא רק מטופ 5. מצב הגדולות באנגליה העונה לא ממש טוב באופן כללי, להוציא את ליברפול. אופמקנו היה צריך לחתום כאן ולא מגוויר. אגב עדיין לא מאוחר.

10. k_700 Member

אתה לא עובד תחת תקרת שכר , נכון שיש תקציב שכר אבל אף פעם לא נשמעה פה בהלה שאתה קרוב לתקרת השכר.

אז מה באמת מפריע לך? אתה מוציא את זה מהכיס?
    מי מבטיח לך שאם תעיף את ראשפורד או פוגבה בגלל השכר שלהם לא תשאר עם מאטיץ ודניאל ג׳יימס.

שוב, המהלך הראשון שחייבים לעשות זה להעיף את כל הדד ווד המת בסגל הזה.
    אני אפילו קורא לזה חבל להצלת המאמן מעצמו.
    הרי אם תעיף לו את אנדרס פריירה הוא לפחות לא יוכל להעלות את האפס הזה.

אופמקנו בעונה גרועה.
    זה מצחיק הביקורת הארסית שלך על מגוויר וכשבלי ספק בכלל הוא בעונה טובה יותר.
    אתה בכלל ראית את אופמקאנו העונה???

11. alexshw Member

לא יודע איזה משחקים ראית שאתה טוען שהוא בעונה גרועה. אי אפשר להתדיין כל כך באופן פרודוקטיבי עם אדם שתמיד ממציא את כל הסיבות למה לא לעשות מאשר למה כן. לא פלא שאתה חי טוב עם וודי כמנהל של הקבוצה, כי כל קבוצה כושלת בעולם תמיד מספרת למה לא, כל קבוצה מצליחה תמיד מספרת למה כן. זה ההבדל הבסיסי.

12. k_700 Member

אהה אוקי, עכשיו לא ראיתי חחח אתה כל כל חלש בטיעונים שלך.

כנס לפורומים של בונדסליגה ותשאל מה דעתם על אופימקאנו העונה.
    הוא עושה הרבה יותר טעויות של מיקום והחלטות רעות ממה שמגוויר עשה ובליגה חלשה יותר.
    הוא כשרון שעדיין לא הגיע למיצוי שלו כמובן, אבל בלי למצמץ שאתה לוקח אותו על מגווייר על סמך העונה שלהם... מגוחך.

אגב, גם הגליון הרפואי המחשיד שלו די מונע מלא מעט קבוצות לקפוץ עליו.
    ממליץ לך לעיין.

13. alexshw Member

גיליון מאוד מחשיד
    Dayot Upamecano - Injury history | Transfermarkt

מונע מקבוצות לקפוץ? מאיפה אתה מסיק את המסקנות. בלם בן 21. חכה.
    מה עשה מגוויר בגיל 21? התקרה של אופמקנו היא גבוהה בהרבה ממגוויר.

בכללי קבוצות בריאות גם מחפשות שחקנים לפתח שעוד שנה-שנתיים יגיעו לשיא. בשביל זה צריך ניהול וסקואטינג טוב. רק לאחרונה באיירן החתימה את קואסי הצעיר מפריז. נראה מה יצא ממנו.
    החתמה של מגוויר דבר מטומטם לגמרי. חסר כל השראה, מחשבה והגיון. זו הוכחה גדולה לחוסר ידע בכדורגל.

14. k_700 Member

מה הקשר מה מגווייר עשה בגיל 21? מגוויר לייט בלומר.
    אני יכול לשאול את השאלה הזאת על מליון בלמים גדולים מהעבר.

אני לא מזלזל בכשרון של אופמיקאנו אני כן אומר שיש דברים שבהחלט צריך לשקול בהקשר שלו.
    הכשירות של הברכיים שלו וכשהוא בלם שקודם כל בולט באתלטיות שלו, NUMBER 1 PRIORITY אם אתה מועדון שכבר נפל עם בלם אתלטי שהלכו לו הברכיים.
    אתה מודע לזה אגב שלפני גיל 21 הוא כבר עבר פציעה קשה בברכיים, סט בק בעקבותיה ועוד בעיות עם הברכיים בתחילת הדרך אצליהם?
    אני זוכר שעוד בקיץ הזכירו את זה בהקשר שלו.

אגב, בלם בפרופיל שלו צריך להיות ליד מגוויר ולא במקומו.
    אבל אתה בשלך, בקבוצה שעוד יש בה את רוחו בהשאלה לא ברורה, לינדלוף, חצי גופה של באיי ואתה בכלל פותח את העיניים על מגווייר(שוב, אפשר כבר חמישה בלמים בליגה שבוודאות נתנו עונה טובה ממנו? שואל בשביל חבר בפעם ה7070707).

ANYWAY את הביקורת על מגוויר במוערבות בשערים העונה תקח ותכפיל ב-3 כשאתה מתאר את העונה של אופמיקאנו בליגה חלשה יותר.
    האם קברתי אותו? לא.
    האם הוא יכול להיות בלם גדול? בהחלט.
    האם הוא יכול להגיע ולהצליח ליד מגוויר? בהחלט.

15. alexshw Member

יכול עדיין לא הבנתי למה לשלם כזה סכום מטורף על בלם כה מוגבל שאתה צריך עוד התאמות בשבילו.
    לסטר פשוט מצאה בקלות ציוות יעיל יותר בלעדיו.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

מצב נושא:
הנושא נעול.