מנצ'סטר יונייטד 2019/20-ושוב השקר הזה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏27/7/19.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

אוהב לראות פריחה(חסרת תקדים?) של שוערי האקדמיה של יונייטד בשנים אחרונות - היטון, הנדרסון, ג'ונסטון(קרוב לעלות לפרמייר ליג) והעונה גם גוליני, אומנם לא כוכב ראשי של אטלנטה אבל שוער ראשון בקבוצת צמרת באיטליה וגם בסגל הנבחרת שלו.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

השאלה גם למי אכפת מי יהיה בעונה הבאה? אחרי הרבה מאוד זמן אנחנו נהנים לראות את הקבוצה שלנו (כולנו חוץ מקאריק שגם בניצחון 5 - 0 ידבר על הפנדל שקיבלנו/שהיריבה הייתה אמורה לקבל), ויש כל כך הרבה משתנים שיקבעו את העונה הבאה (לא מעט קשור לעונש שסיטי תקבל או לא ולהשפעה שתהיה או לא תהיה לאותו עונש עליהם, כמו גם לשאלה האם ליברפול בסוף כן יחזקו את הקבוצה האיכותית שלהם גם ככה בקיץ), שמיותר להתעסק בזה עכשיו, ועדיף פשוט להנות מהכדורגל שאנחנו מציגים כרגע.

one united ו-אמיר ע אוהבים את זה.
  3. Andrei Kanchelskis Member

סליחה על הבורות כי אני באמת לא מעודכן אבל מי אמור לאמן אותנו בעונה הבאה?

4. avdz7 Member

קבל רמז: לא פוצ׳טינו.

5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי אם יש מאמן שיכול להוכיח סופית שגרינווד יותר טוב מאוריגי, זה פוצ'טינו.

Gianzola01 אוהב/ת את זה.
  6. oranfu Member

אני זוכר את קיי מספר לנו איך בדורטמונד כבר הצהירו שבלינגהאם ישחק שם באגף.

לפחות לפי הכתבה באתלטיק היום, כמובן שזה לא נכון. דורטמונד מייעדים אותו לעמדת הקשר אמצע לצד ויטסל.

בכלל, היה רשום שם שדורטמונד עוקבים אחריו בצורה רצינית כבר 3 שנים ועבדו קשה בשביל לשכנע אותו (גם אתם עבדתם מאוד קשה והשתמשתם כאמור בפרגוסון ובקאנטונה בשביל לנסות לשכנע אותו).

7. k_700 Member

גם באגף, בתפקיד שלו בזמן האחרון FALSE WINGER.
    אתה יודע לא כל דבר שכותבים באתלטיק אתה צריך להגיד אמן ולבלוע.

לדורטמונד יש המון שחקנים למרכז השדה וגם לא מעט פליימיקרים שמשחקים באגף, אני מאמין שישתמשו בו לפי מי הצורך בשני המקומות.

אבא שלו, מארק, היה סגור על דורטמונד הרבה לפני הבן שלו, בכל ידיעה אומרים את זה ואמרו את זה גם לפני שפרסם את ההחלטה שלו.
    אני מאמין שלאבא היה שם משקל רציני בהחלטה.

8. oranfu Member

אתה אמרת שהצהירו שהוא בא לאגף.

כתבו במפורש איך בדורטמונד מייעדים אותו לא סתם למרכז הקישור אלא מרכז הקישור לצד ויטסל לקראת סוף העונה הבאה וגם כתבו איך שאר הקשרים המרכזיים שם הם שחקנים שעתידם מאחוריהם.

אולי האבא היה סגור, אולי לא. לא יודע מה זה רלוונטי.
    בדורטמונד כבר תקופה ארוכה חשבו שהוא יגיע אליהם בסופו של דבר.

9. VAR Member

וויטסל, צ׳אן, דילייני שעוד מעט מוציא תו נכה, מי עוד?

כמו מי? :lol:

כבר אמרתי מצפן שמראה תמיד את הדרום?

Gianzola01 אוהב/ת את זה.
  10. k_700 Member

למרכז?
    יש לכם גם את הילד הזה טוביאס רצ'ל שקיבל הופעה אחת לקראת סוף העונה ולפי מה שאומרים מייעדים לו תפקיד יותר רציני בסגל בעונה הבאה(הוא די הרשים בקבוצה השנייה שלכם, לא?).
    יש את בראנדט שגם הוא משחק לפעמים ליד וויטסל, יש את דאהוד שמשחק גם הוא במרכז הקישור.
    יש מספיק שחקנים למרכז הקישור כדי שיאתגרו ילד בן 16 על הדקות.

באגף,
    גריירו, ריינה ורוייס כשהוא לא פצוע הם שני פליימקרים שמשחקים גם באגף אצלכם, האזרד , סאנצ'ו שעדיין אצלכם.
    יש מספיק שחקנים שמשחקים בדרוטמונד במרכז הקישור ויכולים לקחת לו דקות ויש מספיק כאלה על האגף.באגף כשיתופקד זה יהיה כFALSE WINGER, אולי במערך שאתה שם שני קשרים אחוריים במרכז ואת ברנדט דוחף יותר קדימה.

11. VAR Member

*/aaarofl*/aaarofl*/aaarofl
    כלומר אין דבר כזה ווינגר שאינו פליימייקר בעצם.

ויפה שאתה מזכיר שמות כמו דאהוד או אילתורים כמו בראנדט שמוכיחים עד כמה אין לקבוצה הזאת עומק בשיט במרכז השדה.

12. k_700 Member

תגיד יש לך איזה DADDY ISSUE עם כל האימוג'יס האלה?
    כאילו יש מצב מתישהו לקבל הודעה בלי 300 אימוג'ים? קצת כואב בעין, קצת מיצה את עצמו כשעברנו את גיל 15.

אנחנו מדברים על ילד בן 16, כן? אתה מעכל את הנתון הזה?
    המקום שלו לא אמור להיות מובטח באף עמדה בדורטמונד.
    בכל עמדה שהוא מסוגל לשחק יהיו מספיק שחקנים צעירים או מנוסים שיוכלו לקחת לו את הדקות.

הילד הזה שלכם, רצ'ל ששיחק מול הופנהיים גם הוא נראה פתאום כמו עוד כשרון שצריך לספור לעונה הבאה.

אף פעם לא כתבתי שבלינגהאם הוא לא קשר מרכזי. הוא קשר מרכזי שהתפתח ללשחק בעוד עמדות, הוא כבר תקופה משחק בברמינגהם כסוג של ווינגר בימין(FALSE WINGER).
    אם אורן בכלל זוכר אני כתבתי שבעתיד אני בכלל רואה אותו משחק כמן יאיאה טורה, כלומר בעמדה הרבה יותר קדמית מקדימה.
    זה די מתבקש אפילו לחשוב עליו לתפקיד הזה עם הגודל, המהירות, היכולת שלו לראות לא רע את המגרש כבר בגיל 16.

avdz7 אוהב/ת את זה.
  13. oranfu Member

אני זוכר שדיברת עליו כשחקן אגף. גם אצלכם ובכלל שדורטמונד הצהירו את זה.

רשמת עוד דברים? לא יודע, אולי.
    אבל זכור לי הויכוח פה שמישהו (הפנסיונר?) אמר לך שראה את כל המשחקים של בירמינגהאם העונה ובלינגהאם לא שחקן אגף.

הוא שחקן אמצע, זה נראה ברור לחלוטין לדעתי.

ChelseaPensioner אוהב/ת את זה.
  14. k_700 Member

אצלינו? ברור, אתה מודע לזה שעד שגרינווד התחיל לשחק בהרכב זרקנו בימין את פריירה/מאטה/ג'יימס?
    זה נון קונטסט בשבילו להכנס לשם.
    סולשאייר גם התאהב בקטע הזה של לעלות שני קשרים אחוריים במרכז המגרש כשפוגבה לא היה כשיר(שזה כל העונה), ככה שזה בהחלט הגיוני שאצלינו לו היה ומגיע היה משחק הרבה יותר בכנף.

פנסיונר חירטט אותנו שהוא ראה את כל המשחקים שלו העונה, בסדר זה עדיין לא משנה את העובדה שבחודשיים האחרונים הוא משחק אצליהם הרבה באגף הימני.
    לא שחקן כנף קלאסי אללה סטרלינג/סאנצ'ו, לא טענתי שהוא ישחק שם בתפקיד כזה.

אגב, בדורטמונד קצת אחרי החתימה שלו מיהרו להגיד שאם סאנצ'ו עוזב הוא יכול לשחק הרבה בתפקיד הזה.
    אני זוכר שהבאתי לך מקורות אז.
    כל הקטע בו שהוא בן 16 שכבר הספיק לשחק בכמה תפקידים אז ברור שהוא יהיה סוג של כלבוייניק בגיל הזה.
    ישחק בהתאם למצב, בהתאם לכושר שלו ושל אחרים ולמערך שהם יעדיפו לשחק איתו.

בעתיד, אני רואה אותו משחק בעמדה שהוא עוד לא שיחק בה- AM.

אגב, בכתבה של הוניגסטיין מהיום הוא מדבר שגם באיירן מינכן עשתה שמיניות באוויר כדי לשכנע את מארק שהילד יחתום אצלו ובסמוך לביקור שלו אצלינו נציגים של סיטי גם כן נפגשו עם המשפחה(פחות דיברו על סיטי אז).

ההחלטה שלו ללכת לדורטמונד היא מצוינת, גם אם יש המון שחקנים על העמדות שהוא משחק, הקבלות שהם מביאים עם השיפור שהם עשו עם כל הטינאייג' שלהם בשנים האחרונות, מוכחת.
    אני לא לוקח ובולע כל דבר שנאמר שם בכתבה, אגב.
    למשל הוא מציין שהגשנו ביי פאר את ההצעה הכי גבוהה לברמינגהאם באיזור החורף אבל לא היינו קרובים למה שדרוטמונד הציעה לו בשכר שזה כמובן קשקוש(בהמשך הוא גם סותר את עצמו כשאומר שמאט גאדג' ווודי היו קרובים מאוד לסגור תנאים אישיים עם ההורים שלו).

נערך לאחרונה ב: ‏16/7/20
  15. alexshw Member

מצב נושא:
הנושא נעול.