מנצ'סטר יונייטד 2019/20-ושוב השקר הזה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏27/7/19.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. oranfu Member

בקיץ אתם תתאבדו על סנצ'ו.

לא רואה שום סיבה הגיונית לדורטמונד למכור אותו כבר בינואר אלא אם כן תציעו הצעה פסיכית לחלוטין.

2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

יהיה להם קשה להביא אותו.
    אם תהיה התעניינות רצינית ממנ סיטי או ליברפול הוא יעדיף ללכת לאחת משתיהן גם בפחות כסף.
    הזמנים השתנו.
    השאלה אם תהיה התעניינות מה2 האלה. לדעתי כן, לפחות מאחת מהן.

Scouser Tommy ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  3. alexshw Member

רומרו יפגוש היום את אלקמאר במדיה זכה באליפות הולנד ב 2008/09. אך זה לא יקרה במגרשה הביתי אלא בהאג.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20191003/d7991fdffb1c3a79cd7310288009b923.Xxx

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

האג, כי מעמידים את ראשי יונייטד לדין על פשעים נגד האנושות?

לגבי סאנצ'ו, לעולם לא תדע מה כסף יכול לעשות. אם רק כדורגל יכוון אותו, אין מצב שהוא ייקח סיכון כזה בקריירה שלו ויעבור ליונייטד, שהוא לצערי כרגע בית קברות לכוכבים, לכישרונות, ובאופן כללי לכל מה שמריח כמו כדורגל טוב. אנחנו מקום שאליו כדורגל טוב הולך כדי למות.

oranfu, Clichy ו-alexshw אוהבים את זה.
  5. RG11 Member

רומרו או פרידה קאלו?

Sturridge אוהב/ת את זה.
  6. WHITERM Member

לסאנצ'ו אין סיבה לבוא ליונייטד,כסף הוא יכול לקבל בסיטי\בארסה\ריאל ושם הוא יכול להתפתח ולזכות בתארים.
    לעומת זאת ביונייטד יהיה לו כסף,אבל הקריירה שלו תתקע ובסופו של יום אין הבדל בין אקסטרה מיליון יורו ל2 מיליון יורו בסוף שנה לשחקן בן 19 שכל הקריירה לפניו והוא גם ככה יעשה מיליונים.

7. Sturridge Member

כן, רואים איך סאנה מתפתח בסיטי.
    פפ לא שונה בהרבה ממוריניו בקטע הזה. לא זוכר אותו באמת מקדם צעירים שלא גדלו בקטלוניה. מקסימום אוכל עליהם את הראש.

8. קשר שמאלי Member

להעדיף היום לשחק ביונייטד במקום במועדון תחרותי, זה כמו להעדיף לשחק בליגה הסינית במקום ברמות הגבוהות

נערך לאחרונה ב: ‏3/10/19
  9. one united Member

לפתח צעירים זאת מטרת האקדמיות ולא תפקידו של פפ ודומיו,כן נכון,צלסי נותנת לצעירים לשחק אבל אנחנו מבינים שזה הרבה בגלל העונש ולא כאדיאולוגיה של למפרד................מצד שני פפ גאון בלהחזיק סגל של 17-18 באותה רמה (גבוהה) ולא מסתפק בשחקנים כמו אוריגי, מילנר וצ'מברלין כמחליפים להרכב הראשון.

10. WHITERM Member

סטרלינג דווקא התפתח ומתפתח יפה יפה בסיטי

11. VAR Member

אתה רציני? סאנה הפך למפלצת בסיטי. בשאלקה הוא היה חומר גלם. מה לעשות שקשה למצוא לו מקום בין כל הסילבות והסטרלינגים (שגם אותם הוא קידם)?
    גם קימיך וקומאן, לא ממש ילידי המאסיה, חייבים לו את הקריירה.

הוא לא מומחה צעירים, הוא מומחה לפילוסופיה שלו. מי שמתאים לה מרוויח, מי שלא מתאים נקבר.

אלעד אוהב/ת את זה.
  12. alexshw Member

פפ לא חייב כלום לפודן. פודן חייב להבין מה טוב עבורו.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  13. oranfu Member

לגבי סאנצ'ו - אני לא רואה אות חוזר לסיטי. זה נראה שאין יחסים טובים במיוחד בינו לבין פפ, הוא סירב בתוקף לחתום שם על חוזה וזה לא כאילו הוא מחובר במיוחד למועדון, הם בעצמם חטפו אותו לווטפורד כשהיה בן 15.

אבל חוץ מהם אני חושב שיש סיכוי סביר שרוב הגדולות האנגליות יילכו עליו.
    יונייטד בטוח יתאבדו עליו. הם גם המועדון הגדול היחיד שזה ברור לחלוטין שהוא נכנס בהליכה להרכב שלהם.
    אולי זאת טעות מקצועית, אבל כמה שחקנים (אנגלים) צעירים יסרבו ללבוש את החולצה מספר 7 שלהם ולקבל 300K+ לשבוע?

אני מעריך שגם ליברפול יילכו עליו. לא ברור לחלוטין איפה הוא משתלב אם אנחנו לא מוכרים את סלאח\מאנה אבל אנחנו כבר יודעים שניסינו להחתים אותו בעבר ושקלופ דיבר עליו אפילו בפומבי. אני חושב שלא נשב בצד בזמן שכזה שחקן אנגלי צעיר על המדף ואם לא אלינו יילך לאחת היריבות.

14. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש צעירים ויש צעירים (סאנה הוא TOP TALENT). אני לא חושב שזו אג'נדה שבכלל מעניינת מאמנים ברמות הללו. הכול שאלה של כישרון שיכול לעזור לך לבנות קבוצה טובה יותר בהתאם לפילוסופיית משחק. אם אתה בן 18, 24, 30, למי אכפת. זה דיי קשקוש של תקשורת ואוהדים.

מוריניו הרס כל דבר שנגע בו בשנים האחרונות - מבוגרים כמו צעירים - אבל בתקופות הטובות גם שחקנים צעירים הצליחו תחתיו כל עוד הם התאימו לו מקצועית (אסיין, רובן והשלד האנגלי בצ'לסי של העשור הקודם, באלוטלי באינטר, וראן, מרסלו, קדירה, אוזיל ודי מאריה בריאל).

מה שמשותף למוריניו - בימיו הטובים - ופפ זה שאף פעם לא היו אצלם התחכמויות לגבי עומק ואיכות סגלים. הם תמיד שאפו לסגלים הטובים ביותר שיש. לפפ לא מעניין אם יש לו את סאנה אם אפשר להביא את ברנרדו. לא אכפת לו אם יש לו את ברנרדו אם אפשר להביא את מאהרז. אפשר להתעצבן, אפשר לצחוק, אבל בסוף זה עושה את ההבדל. הסגל שלו חווה פציעות של שחקני מפתח שבכל מקום אחר היו גומרות לקבוצה את העונה. לסיטי זה לא מזיז.

**

אם אני סאנצ'ו אני מסתכל טוב טוב על מה שקרה לדמבלה. אני חושב שהוא שחקן טוב ואינטלגנט ממנו כבר עכשיו, אבל הוא בסה"כ ילדון שפותח עונה שניה כשחקן מוביל באחת הקבוצות ההתקפיות הטובות באירופה. לא הייתי ממהר לעבור למקומות עם לחץ אחר לחלוטין שהעתיד המקצועי שלהן לא ברור. לא יקרה לו כלום אם הוא ימשיך להתפתח ולעבוד על עצמו בדורטמונד גם בעונה הבאה (כמובן שהכול תלוי גם בהארכת חוזה שצריך לקרות הקיץ מבחינת דורטמונד. לפי מה שקראתי דרך ה-BBC, הוא חתם על חוזה משודרג של 190,000 פאונד כולל בונוסים ללא הארכה עד 2022).

מקצועית, הבעיה היא שאין לו guarantee באנגליה מבחינת דקות בליברפול וסיטי. כל שאר הקבוצות, לא בטוח שצריכות לעניין אותו כרגע.

נערך לאחרונה ב: ‏3/10/19
    modric19, VAR ו-חייל שוקולד אוהבים את זה.
  15. oranfu Member

אם אני לא טועה, כל השמות שציינת (למעט באלוטלי) לא היו כאלה צעירים כשהיו אצל מוריניו. היו כבר בשנות העשרים שלהם.
    עדיין שחקנים צעירים, אבל לא עד כדי כך.
    אוזיל הגיע לריאל מדריד אחרי שהיה הכוכב של המונדיאל, לא?

מצב נושא:
הנושא נעול.