מנצ'סטר יונייטד 2019/20-ושוב השקר הזה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏27/7/19.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Raulito Madridista

אחי אתה יכול לעשות משהו מועיל בדיון חוץ מלהפליץ משהו? פול פוגבה נכשל במנצ'סטר יונייטד, הוא לא רוצה לשחק שם, הם קיבלו עליו הצעה נדיבה למרות שהוא משחק רע ואני לא משוכנע שערך השוק שלו עולה - להיפך. אותן הבעיות והטלנובלות צפויות לחזור בקיץ. אפשר וצריך היה לבנות את הקבוצה בלעדיו. וזה מבלי להיכנס לדיווחים כאלה ואחרים שלא בוער לו לחזור מפציעה. כאילו עמדו על הרגליים האחוריות ועשו שריר 'אנחנו לא מוכרים את השחקן החשוב שלנו'. עם הגישה הזו לגבי דה חאה עוד הסכמתי, אבל פוגבה? ממש לא. יש לך בעיה עם ריאל מדריד? אם אני אבוא לדיון של ליברפול ואכתוב כאלה שטויות או שורה לא מועילה, זה יועיל?

2. alexshw Member

אפשר היה לתפור עסקה טובה בתחילת הקיץ. יונייטד עמדה על הרגליים האחוריות בעניין פוגבה בגלל עניין שיווקי.
    רשמתי איך שהתחיל הקיץ - לוקאקו ופוגבה זה לפחות 200 מיליון פאונד ביחד ואפשר להוסיף עוד 100 לפחות ויש כסף לבנות משהו חדש.

3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

השחקן התבכיין ודחף למעבר, ריאל הסיקו מזה שהם יכולים להשיג אותו גם במחיר מוזל, אולי כי זה עבד להם בעבר עם מועדון אחר מצפון מערב אנגליה.
    פוגבה היום כנראה השחקן הכי טוב של מנ יונייטד, יחד עם זאת כבר רשמתי הרבה פעמים מדובר בפרימדונה שלא מתאימה לכדורגל האנגלי שם חשובה מאוד שפת הגוף, השקעה חסרת פשרות והימנעות מהרמת ידיים. אם אתה גאון כדורגל אתה יכול לעגל פינות, הוא לא והוא sets the tone עבור שחקנים אחרים להתחיל להשקיע פחות. כשאתה מרים ידיים ומתבכיין בכל איבוד כדור יש לזה אפקט שלילי משמעותי, על אחת כמה וכמה שסביבך יש שחקנים צעירים עם מעט הופעות בקבוצה כמו מנ יונייטד.
    לכן, כל זמן הוא זמן טוב למכור את השחקן הזה. חשוב שהכסף יילך לחיזוקים במקומו אבל להיפטר ממנו זה צעד בכיוון הנכון עבור המועדון.
    הוא צריך שסביבו כולם יהיו ברמתו, אם יש סביבו שחקנים בינוניים הוא יהפוך לבינוני בעצמו. כשהוא חתם אני מניח שהוא חשב שהוא מגיע לאחת הקבוצות החזקות באירופה, פתאום הוא גילה שהגיע לפרוייקט וזה גורם לו לרצות לברוח משם.
    לא הייתי מתקרב לשחקן הזה בשום צורה, אני מעדיף את הנדרסון ו-וואיינלדום עליו. וזה אני רושם בידיעה מלאה שבמשחק נתון, למשל ביום ראשון עוד 12 יום, הוא יכול לסיים עם בישול ושער ולקבור אותנו.

4. Raulito Madridista

הדיווחים על ניימאר לדוגמא היו פיקציה וגם פלורנטינו פרס אמר את זה באסיפות של הסוסיוס אבל כולם יודעים שרצו את פול פוגבה. מה זה 'מחיר מוזל?' הייתה הצעה בגובה 150 מיליון יורו והצעה מעליבה זה בטח לא. חוץ משווי שוק יש עוד פרמטרים שאי אפשר להתעלם מהם. בשבילו זידאן היה עושה הכל וגם זורק את חאמס בגרושים ומשחרר את בייל לסין בחינם. זה אפילו מעבר ליכולת או לקושי להנהיג (מעניין שלא מדברים על זה שביובה היה לו שחקן אחד מכל אחד - מרקיזיו עשה עבודה שחורה, פירלו ניהל ו-וידאל גם איים על השער, קל לבלוט ככה) אלא פשוט שנמאס לו, שפת גוף. הנה החליפו את מוריניו שאימלל אותו והוא שוב אותו הדבר. דוגמאות? פ.ס.ז' בעונה שעברה ובעיקר סביליה לפני שנתיים באולד טראפורד.

אגב אין לי ספק שהוא מעריץ של זידאן ואצלינו הוא ישחק טוב יותר גם לצד שחקנים טובים יותר אבל שלא תפרשו אותי לא נכון - אני מברך על כל יום שלו ביונייטד. לא רוצה אותו בקבוצה שלי.

5. alexshw Member

דברי טעם של בויאן דיורדיץ'.

6. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

Manchester United reject Real Madrid's Paul Pogba bid of £27.6m plus James Rodriguez

ההצעה שיונייטד קיבלה לפי הטלגרף: 30M ברוטו + חאמס רודריגז. אם ליונייטד היה פקס הם היו זורקים אותו על הראש של פרז.

יונייטד העריכה אותו בקיץ ב-160M פאונד. עד הקיץ הבא זה יהיה נמוך משמעותית בגלל אורך החוזה (2021 aka אדן הזאר 2.0).

מזה "קל לבלוט ככה"? כל ילדון שמשחק ליד אלופים הופך להיראות כמו champion בעצמו?

העונה הטובה ביותר של פוגבה - וזו שהפכה אותו לאחד הכוכבים הגדולים בעולם - הייתה העונה האחרונה שלו ביובנטוס - אז, יחד עם דיבאלה - הוא הפך לפנים החדשות של המועדון במכונה של אלגרי. כבר לא היו שם פירלו, וידאל ומרקיזיו בשיאם, אלא קדירה ומרקיזיו לאחר שיאם.

המעבר שלו ליונייטד הייתה טעות פטאלית מראש עבור הקריירה שלו.

נערך לאחרונה ב: ‏8/10/19
    SaSa, oranfu, golding ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  7. Raulito Madridista

בסדר, זה המקור שלך, במארקה ובאס ובתקשורת בספרד נכתב אחרת. מן הסתם לא ציפיתי שדיל כזה היה מתקיים. עוד דיווחים היו שיונייטד הודיעה מראש שלא יהיה שום משא ומתן וזה לא משנה איזה מחיר ריאל מדריד נקבה. לפול פוגבה יש יתרונות ברורים מאוד אבל גם חסרונות, מעולם לא היה שווה את הבאז סביבו, לפחות לפי דעתי, בלי קשר לזה האם הוא קיבל את התנאים להצליח או לא. בכל מקרה אני לא חושב שמישהו חשב שהוא יהיה כל כך גרוע וחסר חשק. לא מתווכח עם הניתוח שלך לגבי העונה הטובה ביותר שלו אבל לפחות מבחינת המספרים שהיוו איזה כוח עבורו - ההבדל זעום. אני מניח שגם באנגליה הרבה אוהדים רצו כבר שיעזוב.

אגב, אותו סמי קדירה שהזכרת היה מנקודות התורפה של מרכז השדה של ריאל מדריד של ז'וזה מוריניו, אחת הסיבות מדוע קרסנו נגד באיירן מינכן וברצלונה לדוגמא. הוא חיי יפה בנבחרת גרמניה לצד שחקנים טובים ממנו.

8. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מארקה מצטט את הטיימס שחוזר על כל מה ששאר העיתונים באנגליה אמרו (לא כולל הסאן).

Real Madrid: Real Madrid's final push for Pogba | MARCA in English

רצוי לראות כדורגל כדי לדבר על כדורגל בשביל לייצר קונטקסט סביר.

מבחינת המספרים העונה שעברה הייתה העונה הטובה ביותר של פוגבה. בפועל הוא רוב הזמן היה pure shit.

נערך לאחרונה ב: ‏8/10/19
    golding, SaSa ו-oranfu אוהבים את זה.
  9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

היו דיווחים באס ובמארקה על זה שריאל מוכנה לשים איזה 150 מיליון יורו על פוגבה. בסוף כשהגיעה ההצעה - שוב, על פי דיווחים - זה היה הבדיחה ההיא עם חאמס. אני לא חושב שאם ריאל באמת היתה באה ודופקת עליו סכום, היינו מסרבים.

golding ו-oranfu אוהבים את זה.
  10. alexshw Member

11. oranfu Member

מה ריאל הציעו? הצעות מגוחכות. חושבים שבגלל שהם ריאל מדריד הם יכולים לאנוס מועדונים אחרים. נותנים הצעות נמוכות ומקווים שהשחקן יעשה בלאגן בשביל לעבור.

איפה היתה הצעה של 150 מיליון יורו?

כמו שנאמר כבר, כל ההצעות שדווחו במקורות מהימנים (יחסית) היו מגוחכות. שווה ערך לזה שיונייטד יציעו לכם 10 מיליון ואת אלכסיס סאנצ'ז תמורת איסקו.
    אם יונייטד היו מקבלים משהו שבכלל מתחיל לדגדג 150 מיליון הם היו מוכרים בלי למצמץ לדעתי.

12. k_700 Member

עאלק באס ובמארקה כתבו אחרת.

והקשקושים האלה עוד מגיעים ממישהו שקורא לעצמו עיתונאי ספורט ישראלי, רק שתבינו לאיזה תהום הדרדרנו.

הייתה הצעה אחת, כתבו עליה בכל מקום, אמין ולא אמין.
    26 מליון פלוס הפריזורה מתה של חאמס רודריגז(שווה ערך ללקבל חוואן מאטה בחזרה).
    זה ביי פאר אחת מ10 ההצעות המעליבות בהיסטוריה של הכדורגל כתלות בערך השוק העכשווי.
    אם היו מציעים לדעתי אפילו 100 מליון הוא לא היה פה.
    אף אחד לא באמת רצה להחזיק אותו בכל הכוח.

זו ריאל שחשבה שתקנה קודם חצי עולם בקיץ ואז לקינוח תשאיר פה שחקן ממורמר על הספסל שיעשה קוטיניו כדי שימכרו אותו.
    עבד להם כמה פעמים בעבר, לדעתי אפילו פוגבה הרבה יותר חכם מזה.

לדעתי גם עם שנה אחרונה בחוזה אנחנו לא מוכרים אותו בפחות מ65 מליון פאונד, אין שום סיבה אגב שנחשוב בכלל למכור במשהו שפחות מהסכום הזה.
    רק שתבינו כמה ההצעה הזאת מעליבה את הדבר הזה שנקרא בכלל משא ומתן.
    ראיולה אפילו לא ניסה לעשות את השטיקים הקבועים שלו כשההצעה הזאת באה.
    פשוט הבין שאחרי הצעה כזאת מדפדפים לקיץ הבא ועל הדרך מנסים להפחיד שהינה הוא שוקל להאריך חוזה בסכום עולמי.

13. alexshw Member

אם יונייטד הייתה מציבה מחיר בין 100 ל - 120 מיליון פאונד, העסקה הייתה יוצאת לפועל.
    ברור גם לך שיונייטד לא תרוויח ממנו שום דבר משמעותי כבר ופשוט תמכור אותו בפחות כסף ממה שיכלה.
    אבל וודוורד גאון כלכלי.

14. k_700 Member

מה זה מציבה מחיר?
    למה בכלל להציב מחיר? שנתיים לסוף החלון.
    השוק ידוע לכולם, ריאל מדריד בכל הקיץ שפמפמה דרך התקשורת המגוייסת שלה שפוגבה הוא משאת נפשו של זידאן, הציעה לך בסוף 26 מליון ואת חאמס רודריגז.
    זו המציאות.

אתה בדיעה שכאילו לא היינו מוכרים אותו בעד שום סכום(או בעד שום סכום הגיוני) כי הוא רק מוכר לנו חולצות.
    אם ריאל באמת הייתה רוצה אותו כי הייתה מציעה סכומים הגיוניים.
    מה פוגבה יכול לתת בקבוצה טובה עם שחקנים מוכשרים לידו כולם יודעים, כולם ראו גם קיץ אחד לפני.
    26 מליון פאונד היום לא מביא לך שחקן ספספל בברנלי היום.
    להביא בחזרה את חאמס רודריגז למנצ'סטר יונייטד זה בערך כמו שאני אציע להם בחזרה את חוואן מאטה או אלכסיס סאנצ'ז ו26 מליון פאונד על גארת' בייל.

15. alexshw Member

כי פוגבה מסמל את הריקבון של יונייטד ואי אפשר לבנות סביבו קבוצה וכי הוא פשוט רוצה ללכת.
    הוא ביונייטד רק למכור חולצות ומאוד שקוף שבגלל זה נלחמו עליו. העיקר סולשאר אומר שלוקאקו וסנצ'ס עזבו כי הם לא רצו להיות פה.
    לחיי האחידות.

מה קשור 26 מיליון דולר וחאמס? זה סתם הייתה ספק שמועה או אולי הצעה נואשת של סוף החלון.
    ההחלטה למכור את פוגבה הייתה צריכה לבוא כחלק מאסטרטגיה אמיתית של רבילד (ולא השקר שמוכרים עכשיו) והייתה צריכה להתבצע מיד בתום העונה החולפת. לא בלחץ זמן של תום החלון.

זה בדיוק הבעיה שוודי מקבל החלטות ולא נצא מהמשבר הזה ככה.

מצב נושא:
הנושא נעול.