מנצ'סטר יונייטד 2019/20-ושוב השקר הזה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏27/7/19.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

Manchester United behind in development, says boss Ole Gunnar Solskjaer - BBC Sport

רגע אדוני, אז בשביל מה היו חודשי דצמבר-מאי בעונה שעברה?

ספוילר לעונה הבאה - סולשאר יבכה בראיונות שלא נתנו לו מספיק זמן ביונייטד.

נערך לאחרונה ב: ‏24/12/19
    Sir Alex Ferguson ו-cheddar אוהבים את זה.
  2. k_700 Member

זה דיוויד מוייס טייק 809 again.

הורגים אותי המנג׳רים הנאיביים האלה שחושבים שיתנו להם ״עונת בנייה״ במועדון ששווה 3 מליארד דולר.

אבל זה לא מפתיע שזו גם הגישה שרווחת אצל לפחות מחצית מהאוהדים שלנו.
    הם בולעים את הבולשיט על בנייה של סגל לעונה הבאה, הטמעת הערכים וכל הבולשיט הזה ממרומי המקום השמיני.

נערך לאחרונה ב: ‏24/12/19
  3. Raulito Madridista

וגם "פול פוגבה הקשר הטוב בעולם". דבר כזה לא היה מעולם, גם לא בחודש הטוב שלו בנבחרת צרפת במונדיאל או בתקופה שלו ביובנטוס (התקרב לטובים ביותר אני מקבל). מישהו באמת מחכה לחזרתו ההירואית? טעות העשור שלא דחפתם אותו לריאל בטריליון יורו בקיץ, נראה שזידאן רוצה רק שני שחקנים - אותו ואת אמבפה. אני לא אומר שהוא מביים פציעה או משהו אבל קצב ההחלמה שלו קצת שנוי במחלוקת לדעתי, אשכרה לא שיחק מאז ספטמבר. כל ניצחון כזה על קבוצת צמרת כמו טוטנהאם ובעיקר בדרבי על מנצ'סטר סיטי מסב עונג רגעי וכיף וגם בעונות חרא זה נהדר לנצח משחקים כאלה אבל בטווח הרחוק זה פיקציה, זה פוגע במועדון.

4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

בכנות, במקרה של סולשיאר אני דווקא חושב שהוא יכול לקבל את זה, פשוט בגלל שליונייטד אין רעיון טוב יותר וכל עוד האוהדים בולעים את העניין הרומנטי על סולשיאר שבונה את הרוח של יונייטד מחדש - ויש לא מעט כאלה - היא תזרום עם החרא הזה.

5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Raulito אני גם חושב שההיעדרות של רוי קין בעונת 97/98 היתה מוגזמת. בסדר, קרע ברצועה הצולבת, אבל להיעדר מספטמבר עד סוף העונה?!

כן, אני צוחק, כי הדברים שאמרת וגם אחרים אמרו על הפציעה של פוגבה די מטופשים. כאילו מה, אתם יודעים בדיוק מה היתה הפציעה שלו ויכולים לקבוע לפיכך שההיעדרות שלו היתה מוגזמת? יש פציעות שבגללן נעדרים שבוע, אחרות שבגללן נעדרים שנה, ויש כאלו שבגללן נעדרים חודשיים. במיוחד כשעולים לשחק פצועים ומחמירים אותה.

תיאוריות הקונספירציה סביב פוגבה אמנם היו הכי צפויות בעולם, אבל פאק איט, הן ברמה של ביביסטים.

golding אוהב/ת את זה.
  6. alexshw Member

הוא לא. מעניין אותי לראות איך המועדון יגיב לעונה שנייה מחוץ לאלופות מה שלא קרה עדיין. אולי פתאום לוודוורד יגמר החוזה?
    אולי. כבר לא אתפלא. בכל אופן אני אישית משוכנע שזה מקרה מוריניו ב' רק התנהגות שונה של המנג'ר.
    עונה שנייה ברציפות יונייטד פותחת בידיעה ברורה שהיא הולכת ליפול.
    מצב אבסורדי כי ההנהלה אמורה לפעול בשביל להצליח, אבל זה קורה כשאדם חסר מושג בכדורגל מקבל יותר מדי כוח.

7. k_700 Member

טריליון יורו לריאל מדריד בקיץ-26 מליון פאונד וחאמס רודריגס.
    כי כבר חודשיים לא בלבלנו את המוח שוב על איך לא קפצנו מאושר עם ההצעה הנדיבה שלהם בקיץ.

oranfu, golding, קשר שמאלי ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  8. k_700 Member

אגב, מכיוון שלא נראה שאנחנו הולכים להביא קשר בינואר.
    אם יהיה לנו סיכוי כלשהוא לנשוף בעורף של הטופ 4 למרות הפשעים שעושה המאמן הזה, זה יהיה בזכות פוגבה.
    החצי שעה איתו במשחק האחרון הרגישה עולם אחר ממה שראינו מהקישור הזה בשלושה חודשים האחרונים.
    אין אף קשר אצלינו שמדגדג את מה שהוא מסוגל לתת בהתקפה.

תקחו את כל הדקות של לינגארד(בלי שער ובישול בליגה ב14 חודשים בערך), מאטה, פריירה ופרד ותמירו אותם בדקות שהוא מסוגל לתת לנו.
    עולם אחר.

אני מאוד מקווה שלא נעשה חארקירי ונזרוק אותו בינואר רק ״כי הוא לא מרוצה פה״, כלומר רק כי רוב האוהדים שלנו כבר ממזמן היו רוצים לראות אותו נזרק מפה אפילו בחינם.
    שזה תנאי מספיק כדי שהגלייזרים יוותרו על התרנגולת שלהם.

9. one united Member

תרנגולת ,תרנגולת, שלא מטילה בדיוק ביצי זהב בשנתיים האחרונות, אז כן אפשר לפתור את זה ,בלהגיד שאין סביבו כלום, או שאפשר להגיד אותו דבר רק מהצד השני של המטבע- פול פוגבה חייב לפחות 5-6 שחקנים ברמה גבוהה סביבו בכדי להיות סביר, עיין ערך נבחרת צרפת. הלוואי שקנטה ומטווידי היו מקיפים אותו בקישור והלוואי שגרינזמן ואמבפה ולא ראשפורד ומרסיאל היו משחקים לפניו, אז כנראה היינו רואים משהו ממנו, אבל הוא באמת לא יכול להיות לתפקד כשהוא הכוכב הראשי.
    *** דרך אגב מאותה הסיבה גם ראשפורד מתקשה ב 80 אחוז מהזמן אצלינו.

10. k_700 Member

5-6 שחקנים טובים לידו.
    למה לא 10?
    מה עם קאנטה? אולי הוא צריך 10 שחקנים טובים לידו כדי לזכות במונדיאל?

עם פוגבה אתה יכול לשחק כדורגל, גם בהעדר דרך או שיטה.
    הנוכחות שלו לפני השלישייה הקדמית תבטיח לך 2-3 מצבים טובים במשחקים מול הקטנות, איפה שאתה מגרד שערים ממצבים נייחים בינתיים והכי מעט נקודות מכל הטופ 10 בליגה.

מבחינה כספית, פוגבה היה לאורך זמן תרנגולת שהטילה להם ביצי זהב.
    זה ירד ברגע שכבר היה בסיס גדול מאוד שפוט רצה להעיף אותו גם בחינם ובלי חשבון, גם אם זה אומר לשחק עם פריירה, פרד ומאטיץ עונה שלמה.
    עד כדי כך מצב הפיגור קשה.

האירוניה פה היא שסולשאייר קצת יודע למה הוא מתחנף עכשיו לשחקן שהוא היה מת
    לדחוף החוצה,
    זה בדיוק השחקן שיכול כרגע להציל לו את הג׳וב.

בלי שחקן נורמלי בקישור אתה לא שווה כלום במשחקים שהם לא גמר גביע בשבילך, כלומר-70 אחוז מהמשחקים.

11. alexshw Member

אם תונח הצעה של 100 מיליון יורו בינואר אז צריך ללכת בינואר.
    בכל אופן אני לא רואה את פוגבה חלק מהקבוצה בעונה הבאה ולא רואה שהוא יביא לקבוצה מקום בצ'מפיונס.
    מה שיונייטד עושה בעונה הזו כמו שהיא אוהבת להוריד ערכם של שחקנים.
    מי שחושב שפוגבה לא משך בכוונה את תקופת החזרה, הוא נאיבי.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

נערך לאחרונה ב: ‏25/12/19
  12. k_700 Member

בינתיים אני קורא על 50 מליון פאונד ואמרה צ׳אן לינואר,שצריך באמת לאבד את השפיות כדי ללכת על עסקת דמים כזאת.
    ככה שאני רוצה להעריך שאם זה רק זה אז הוא אמור להיות פה בפברואר.

לא מאמין שבאמת הערך שלו נופל.
    הוא ימכר בסוף ב100 מליון, לא תהיה שום התפשרות פה.

13. one united Member

1) קאנטה זו דוגמא לא טובה, הוא הוכיח לך בלסטר שגם שיש סביבו רק שני שחקנים בשיאם הוא נראה כמו הכי טוב בעולם!
    2) מסכים איתך שצריך קשר יצירתי, אבלללל הוא כאן כבר שנתיים לא?אז האם הוא לא מצליח להב יא את הקבוצה להישגים כי הוא לא מספיק טוב או בגלל שאיין לו למי למסור מקדימה, ואולי באמת הצמד חמד מלפניו הם לא הרבה יותר משמות?(בעיקר בן ארצו)

14. k_700 Member

1.
    לא דיברתי איתך על לזכות בפריימרליג בעונה שבה היריבה העיקרית שלהם הייתה... טוטנהאם(עם כל הרומנטיקה ומבלי להוריד מהקשר המדהים וההיסטורי שהוא).
    דיברתי על ההסתכלות הצרה שלך בכל מה שקשור לשיפוט על שחקן ששיחק בנבחרת שזכתה בגביע העולמי.
    הוא שיחק והצליח ביובנטוס כשמסביבו היו גם קשרים מוגבלים, זקנים, או רק "טובים" ולא מדהימים.
    בנבחרת הוא היה מוקף בשחקנים מצוינים כמעט על כל עמדה, אבל היי זה תקף גם לכל אחד משאר השחקנים.
    הוא היה שחקן משמעותי מאוד בהצלחה שלהם, בחיבור על המגרש ומחוץ למגרש וזה כבר מוביל ל2.
    2.
    שים לב שאתה בוחר להתדיין עם עצמך.
    לא אמרתי בחיים שהוא לא בר החלפה, אני כבר שנתיים גם מדגיש שפוגבה זה לא באמת הקפטן או המנהיג שצריך להיות בקבוצה הזאת.
    ברור מההתחלה שהוא לא מתאים לתפקיד הזה. הוא יכול להיות שחקן אדיר בקבוצה גדולה, אתה עשית הכל כדי לא להפוך לקבוצה גדולה ובתנאים הנוכחיים כשאתה לא מביא אף קשר יצירתי בינואר הוא לא בר החלפה אבל הוא גם לא ממצא את הפוטנציאל פה.
    כאילו שהשלושה חודשים האלה לא העבירו לכולם את המסר שעם פריירה,מאטה, לינגארד, פרד(או מאטיץ' אם הולכים למשהו שהוא מעבר למשחק זניח מול קבוצה מליגה ז' בגביע הליגה) אתה לא מסוגל בכלל להניע כדור קדימה דרך הקישור וזה פחות או יותר שקול ל...שואה.
    עם כל הביקורת עליו ויש המון מה לבקר(ואפילו לדרוש למכור אותו תמורת החלפה הולמת ובמחיר הנכון) כרגע לרוץ עוד חצי עונה בלעדיו זה בעצם לבנות על להוציא את הנקודות שלך ממשחקים "שיש לך מה להרוס לקבוצה השנייה בהם".
    שים לב שיכול מאוד להיות שבחצי השני זה כבר לא יהיה לוהט/יוקרתי כל כך לנצח את ארסנל/טוטנהאם/לסטר/צ'לסי/סיטי אם הליגה תסגר מוקדם ואז לך תחיה על המאזן שלך מול הקטנות....איפה שבלי פוגבה אתה משחק 70 דקות ולא מייצר מצב אחד, ואז המאמן שלך עושה איזה חילוף של מזל שהוא לא התכוון לעשות וב10 דקות האחרונות הורס גם אותו, כמו בלופ שלא נגמר.

15. one united Member

לא התרשמתי לא מהתיקו מול ליברפול ואפילו לא מהניצחון בדרבי,אני באמת חושב שהסגל בינוני,המאמן בינוני ופחדן, הסיבה היחידה שאנחנו עדיין "כאילו" בקרבת מקום 4 זה רק בגלל צרוף מקרים שארסנל פח, טוטנהאם לא מסתדרים עם אריקסן ועכשיו עוד הביאו את הפחדן לאמן אותם,וגם צ'לסי,ואני מסכים עם דעתך כאן, קבוצה צעירה עם המון עליות וירידות, כל הנתונים האלו עדיין משלים אוהדים שאפשר להלחם על מקום 3-4. הכדורגל שלנו בפועל ב80% מהזמן הרבה יותר קרוב לקבוצות הכי גרועות בליגה.

מצב נושא:
הנושא נעול.